TransFormers
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsõszámú képviselõje.
Szégyelem magam, mert így teljesen kívülállókét kritizálom. Biztos rengeteg munkájuk lehetett benne.De szerintem ezt így ki sem kellet volna adni.
-TiMoN-
-TiMoN-
-TiMoN-
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
Én nem értem hogy néha nagyon jó szinkronokat tudnak csinálni, pl LoTR nekem az magyarul valami eszméletlen, illenek a karakterekhez meg minden. De ez olyan mintha gyorsan összedobták volna vagy valami. :S
Nem értem, hogy miért ragaszkodnak a HD DVD-hez, mikor számomra egyértelmû hogy a Blu-Ray egyértelmûen jobb...ha valaha kiadják BD-n a TF-et, akkor azon már tuti lesz DTS!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévõ legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Nem tudja valaki, hogy lesz-e a Transformers-nek Bõvített Változata ( Pontosabban a Rendezõi vagy Vágatlan Válzozatra gondolok )?!
Esetleg Eng DTS 5.1?? :)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
(mert ugye a végén az raptor megpattan)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek...
Tényleg olyan érzése vna az embernek, mintha valami totál amatõrcsapat pár hülyegyerekkel vette volna fel ahangot...
Még jó, hogy én eredeti hang+felirat párti vagyok... :P
A hét elején érkezett meg a Score album és csodás, persze elõtte már letorrenteztem de így mégis más.:)
http://atwwebmaker.tx.hu/
ha tehetném nem fizetném ki a magyar szinkront. sosem fogom megbocsájtani magamnak hogy beleenéztem a 300-ba magyarul, életre szóló sebet ejtett. A Bud Spencer - Terrence Hill és a magyar filmeken kívül amugyse nézek szinkronosan semmit, most nem követem el ezt a hibát újra, hogy belehallgatok.
a filmmel ilyen logikai baki nem nagyon van...én ma csak a szinkron miatt borultam ki totálisan :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(a film végén van..)
(nem robban fel, csak tüzet kap, de utánna repül tovább :)
mindenkinek "cérna" hangja van :SSSS
nagyon idegesitõ, és gagyi :S
így elrontani <#rinya>#rinya>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Aki leszedte, az majd mondjon pár szót a magyar szinkronról, thx... :D