TransFormers

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Privibe írd meg, hogy ez melyik oldal, köszi... 😄

<#wow1>

ToCsEk

<#idiota><#idiota>
Inkább megvárom a menüs dvd-t és majd azt szedem le. <#vigyor3>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

szerintem még nemsokan látták dehát még van hátra egy kis idõ a dvd érkeztéig úgy 3hét kb 😊
mugy látta már valaki közületek szinkronosan a filmet vagy ha megjön a dvd-s cucc akkor lessz látható de már alig birom kivárni hogy csöngesen a gls-es

powered by HAVASSY motorsport Vilnius Fabrik Tuning Sport

Punker
lassan megjön a multicam cuccom 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Shiwo

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Már csak 71 db...

Most néztem meg kiváncsiságbol már csak 107 van

sziasztok itt olvastam a limitált példányszámrol tegnap megrendeltem az xpressen és már csak 140 volt ma reggel megnéztem már csak 1200 körül volt aki gondolkodik rajta gyorsan döntsön mert hamar elfogy

GLS-el szállítanak, no para. Én sokat rendelek az Alexandrától, õk is a GLS-el küldenek, abszolút megbízható cég. Volt olyan, hogy délelõtt nem voltam otthon, de visszajött még aznap délután, miután megbeszéltük az új idõpontot.

zaki
Ez már a 3. 500-as csomag, ami fent van az Xpressen... 😊
3000db lesz összesen Mo-n, abból csak az Xpress kapott 1500db-ot.
Én is megrendeltem, az a tuti. MM-ban lehet majd kapni, és a Saturnban.

zxr
na én is elõrendeltem a fémboxot 😊 de nem kell aggodni most néztem az oldalt és még van 218 db elõrendelhetõség de sztem ez hamar meg fog csappanni remélem tényleg olyan jo az xpress mint amiket irtatok rola mert ez lesz az elsõ rendelésem tõlük, meg én is vidéken lakom ugyhogy plusz 1199 😞 nembaj ez megéri 😊

A DVD eladások és kölcsönzések tekintetében idén a Transformers eddig második a Pókember 3 mögött, de az elsõ heti eladások alapján direkt összehasonlításban a Transformers jobb:

Spiderman DVD - 4-5 millió között
Transformers DVD - 8,3 millió

Spiderman Blu-Ray - 130,000
Transformers HD-DVD - 190,000 (becsült számok)

Megvan a Transformers 2 production designere:

It looks like a production designer has already been hired for Transformers 2. Nigel Phelps, who worked with director Michael Bay on Pearl Harbor and The Island, is listed on the United Talent Agency's website as having the job. Phelps is currently working on Universal's The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor.

Met
leszedtem a hv-s rilízt de a közepe felé már csúszik a hang
megnézem az ill-t...

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Hálistennek ismét rendelhetõ a fémdobozos transformers az xpresnél a tegnapi lemaradásom sikerrel pótoltam...alig várom a decembert
😊)
Kösz srácok az infot 😊 Nekem szerencsém lesz, mert bár vidéki vagyok, de nõvéremmel személyesen hozatom el majd a lemezt.
InfectedMann
HD hírek:
ESiR release is done.
HülyegyereCK release is jön péntek fele amit érdemes lesz megvárni és összehasoníltani az ESiR -el.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Optimus Prime
Én vagy 4 éve tõlük (is) veszek DVD-ket. Megbízhatóak és amióta futárszolgálattal visznek házhoz 100%-ig megbízható a szállítás is. Lévén a csomag nem kerül a posta karmai közé.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Punker
töb bmint 30 filmet vettem tõlük soha nem volt gond, star wars pl 2 nappal hamarabb jött mint a megjelenés 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Magoo
Bízhatsz az Xpress-ben...évekig rendeltem tõlük...mostanra inkább boltban veszem, de csak azért mert nem szeretek ezer forintnál többet postaköltségre kiadni. De ez a vidéki lét ára! 😄
Amúgy mindig korrektek voltak, szal csak ajánlani tudom õket!

Jah igen és siessen akinek kell limitált kiadás, mert már 10% (43 jelenleg) alatt járunk elvileg. Azért remélem tényleg megbízható az xpress, mert még nincs semmilyen tapasztalatom velük kapcsolatban. Mert ennek az egy dolognak így is úgy is nagyon örülnék, ha pedig egy limitált kiadás lehet meg, annak mégjobban 😊
Hali, én hamarabb láttam a dvd-ripet mint a moziban a filmet, és semmi különbség nincs a kettõ között. Mondjuk azt a részt mikor - remélem nem keverem - Üstökös szétszedi a repülõket, azt hittem kihagyják, de csak összekevertem a jeleneteket. Egyébként csak a készítéssel kapcsolatos extrák lesznek rajta sajnos 😞 Pedig pár plusz jelenetnek örültem volna.
Hi!
Akkor most ez a dvd-kiadás semmivel sem lesz hosszabb mint a mozis verzió?? Szóval nem bõvített?

zaki
Biztos lehet majd kapni ott is. Én láttam a Halálbiztos digit a Saturnan, és a Media Marktban is.

Már csak 168 db rendelhetõ a fémdobozos verzióból az xpress-rõl.

InfectedMann
Az iLL -en nincs DTS csak a hV release -en.
Eddig egyedül csak azon van DTS.
Szerintem a hV release is van olyan jó képminõségileg mint az iLL.
Legalábbis én tegnap végignéztem és semmi bajom nem volt vele.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Viszont ez nem jelenti azt gondolom, hogy december 5-én nem kerül ki a Media Markt és a Saturn üzletek polcaira néhány példány?

Optimus Prime
Transformers DVD elõrendelhetõ az Xpress-nél!
A fémtokos kiadás limitált, 500 db!

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Kösz a választ. Akkor még a Kill Billébõl is szépen kilopták az egyik rövidke részt, és közbe nekem is beugrott az a rész, ahol megy ez a zene 😉
Met
lett 😄

zaki
Jaja.

A címe pedig Tomoyasu Hotei - Battle Without Honour

pedig az a kill bill zenéje
Hello srácok, azt szeretném kérdezni, mi annak a számnak a címe, ami akkor megy mikor Bumble Bee újabb kiadássá alakul át? Nagyon tetszik, de nem sikerült megszereznem még. Egyik haver adott egy hasonló KillBill zenét, de az szerintem nem pont az, vagy az nagyon megbuherált verzió már.
Egyébként megnéztem már moziban, megvan ripben is, de szerintem tutira kérni fogom karácsonyra valamelyik DVD-s verziót, mert ez egy tuti film. Jó ideje nem láttam ilyet, ami ennyire tetsszen, mondjuk moziban voltak akik nem állták meg a komoly részeknél sem azt hogy ne röhögjenek, de nekem más a felsogásom, ezzel kapcsolatban, és nekem nagyon bejön ez az egész. Utolsó film, ami ennyire érdekelt, az az A Megtorló volt. Nem hiába, szeretem egyik másik marvel produkciót, de pl a Pókember az valahogy nem jött be.
Met
a 720-as is DTS hannggal lesz nemtudod?

InfectedMann
Hamarosan tölthetõk lesznek a rippek is.
2 van készülõben:
Transformers 2007 HDDVD 720p x264-iLL
Transformers 2007 HDDVD 1080p DTS x264-CtrlHD

Elméletileg magyar idõ szerint holnap, de. már készen is lesznek és HDBits -rõl lehet is majd õket tölteni 😉

Met
"megjelent" Transformers 2007 HD DVD 1080p<#wink>

Casillas
tökolcsók 😮

Vivimos por ti, vence por nosotros.

# a kétlemezes, mûanyagtokos verzió 2.990 ft-ot kóstál majd, a fémtokos, limitált verzió mindössze 3.990 ft-ba kerül majd;
# ez utóbbit kizárólag az xpress.hu-n, a media marktban és a saturnban lehet majd bezsákolni, szóval jól nyisd ki a szeme

Optimus Prime
Na végre. Ezek már bemutató képek az átalakítható tokról. 😊
Bár így szegény Optimus úgy néz ki, mint az Energonos Fatimus. 😄

Iori

I love this game!

zaki
Huhh, ez nagyon jól hangzik. Alig várom már.

további infó a dvd-krõl:
http://aeonflux.freeblog.hu/archives/2007/10/26/tovabbi_info_a_transformers_dvd-rol/
zaki
Sztem a "sima" változat 3500-4000ft-ba, fémdobozos max 5k lesz.

Beast Machine
"Eszelõs vagy! Eszelõs? NEM, CSAK SPÁRTAI!!" a magyar szinkron HALOTT.

...vágod?

zxr
na a fémdobozo biztos faján fog kinézni nem tudja vki hogy esetleg mennyibe fognak ezek kerülni vagy megközelítõleg?

zaki
Vicces. Mint a 300.

DJ Skyline
kíváncsi vagyok milyen lesz szinkronnal