SG: Szeged Connection

Oldal 1 / 30Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Calver
hol vásárolnátok szegeden felsőkategóriás forgószéket, hol találok ilyet szerintetek?

"The trees move. Do you not see it?"

jackoneill90
helo szia.

tudja valamelyikőtök merre lehet a városban kapni azt a bizonyos jelly belly cukorkaválogatást ami záptojás ízű, büdöszokni, banán ízű lehet. ?? sos megkell szivatnom munkatársamat.
shopline.hu/product/home.action?_v=Jelly_Belly_Bean_Boozled_Furcsa_izek_jateka_45_g&id=503217&type=1000

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Aquir
nekem a Klauzál tér vagy a Kárász udvar rémlik nem is tudom pontosan merre.. :P elég rég voltam ott
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.07.01. 01:18:30

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Calver
tudtok valahol kicsiny városunkban egy értelmes szabót? hátizsákon szeretnék cipzárt cseréltetni.

Calver
melyik két kutya sétált tegnap egy óra körül széchenyi téren és dumált Vaxi-ról meg ekszöszájzbúk-ról? <#idiota>

kifli
sörkertbe voltam akkor szüleimmel meg szomszédokkal :)
Calver
<#puszis>

kifli
begyüvök?
jazzy
kifli és calver fullosak
jackoneill90
ez itten a szögedi társkeresõ oldal? vannak jó csajok erre arra?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Aquir
:)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

chhaya
Humiariból. :D

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

jazzy
Kéne már költözni, Makó annyira azért nem jó hely :C
Inv1sus
Sziasztok!

Nem tudom, van-e itt köztetek egyetemista, ha van, akkor talán érdekelheti a következõ csoport:
https://www.facebook.com/groups/155882154611467/

Cél lecserélni az éppen futó szegedi egyetemisták csoportot egy tisztább, felügyelt csoportra.

Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.

becauseIsaid
Emléxem arra a nagy viharra, nálunk a hatodikon a nagy ablak majdnem betört, pont felettünk a tizediken pedig be is tört.

Because I said so... that's why.™

kifli
Azért túlélted? Évente egyszer van, ki lehet bírni szerintem. Örülj neki, hogy nem melegfelvonulás van...
petee
<#eljen>

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01

chhaya
Ilyenkor díjazom, hogy már nem lakom Szegeden. :D

Amúgy nem is, a legjobb város a világon és vissza akarok menni. :(

Calver
ezennel gratulálni szeretnék kicsiny városunk önkormányzatának és rendõrségének, lakosokkal szemben teljesen korrekt és jól megfontolt dolog volt amit kiagyaltak, végül is csak fél órája ZENG AZ EGÉSZ KIBASZOTT VÁROS A FOGYATÉKOS KAMIONOSOK FELVONULÁSA MIATT, amit, mint megtudtam, a rendõrség biztosít, és a drágaságok úgy nyomhatják a kibaszott dudájukat, ahogy akarják - szabad nekik, a nép hallgassa csak, a tõle kialakuló migrénes fejfájást meg dugja fel magának.

szóval még egyszer: gratulálok, szeged, én így szeretlek, csak így tovább! kérlek az esküvõi meneteknél is tedd kötelezõvé a duda használatát, olyan régen hallottam már a büdös parasztok azok alfaját!

Hegi90
attól félek, hogy egyszer az egyik videón én is látszódok majd, ahogy a térdig érõ vízben gázolok hogy elérjem a trolit :D

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Akkoriban még nem zéró volt a tolerancia!<#pias>

kifli
arra még énis emlékszem, bár inkább csak mesébõl, mert alsós kisiskolás voltam vagy még ovis. De valami olyan megvan, hogy épp sörkertben voltunk mikor elkezdett szakadni. Ott valami lett is a bódéval, illetve volt szomszéd srác pohárral kapkodta el a jégdarabokat. Hazafele, meg kerülgettük kocsival a kicsavart régi fákat...
jazzy
Én erre sajnos nem emlékszem mert 6 éves szolnoki lakos voltam, de ott nem rémlik ilyen erejû vihar, olyanra viszont emlékszem, hogy akkora hó volt, hogy derékig elsüllyedve próbáltunk hazajutni a suliból, fun volt :D
Calver
meg is van a pontos dátum

"1993. június 12-én hatalmas vihar volt Szegeden, amely óriási károkat okozott a városban. A pusztító szélvihar vastag fákat tört ketté, tépett ki a földbõl, és dobott a villamossínekre, leszakadtak felsõvezetékek. A Széchenyi tér úgy nézett ki, mint a csatatér."

másik cikkbõl meg:

"A legerõsebb '93-ban volt

Iszonyatos erejû vihar söpört végig Szegeden 1993. június 12-én. A meteorológiai intézet feljegyzései megerõsítették: emberemlékezet óta nem rombolt a városban ahhoz hasonló. Szombat este a fél órán át tomboló szél 160 kilométerrel pusztított a megyeszékhelyen. A Széchenyi tér híres platánjai közül többet is gyakorlatilag széttépett az orkán."

Calver
ott van adatlapon, amikor az volt, abba sem vagyok biztos, h általános iskolás voltam-e már... <#idiota>

viszont amikor reggel az ember sétál széchenyi téren és azt látja, h ügyes emberek baszottvén fák maradványait - amik elõzõ nap még méretes árnyékot biztosítottak az arrajáróknak - épp saját kis platós jármûveikre pakolják fel, na az kurvára megmarad az emlékezetében <#smile>

jazzy
Temárilyenöregvagy?

Szerk: ElnézéstMagamárilyenöreguram?
Calver
szupervihar lolwut, az olyan 15-20 éve volt, amikor széchenyi téren gyufaszálanként kapta ki a 100+ éves fákat <#idiota>

mondjuk másfél hónapja se volt gyenge, az is itt-ott lebontott egy-egy fát <#bohoc>

kifli
Igen az. Vízelvezetés, gondolom csak van valami, csak nem ekkora kapacitásra lett tervezve, haver olyat írt, hogy Széchenyi térig állt a víz :D

jate facebook oldalán, olyanokat ír a képhez, hogy medence feltöltve, víziszimpad megvan, minden kész a bulira :D
chhaya
Ez a felújított tér, ahol régen a parkoló volt? És semmi vízelvezetést nem csináltak oda? De durva. :O

kifli
http://www.youtube.com/v/gtWOGVmu3I0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

najó, azért picit örülök, hogy nem vagyok ott :D
Szombatra-vasárnapra is hasonló idõt mondanak.
kifli
nagyánál megtelt az a "medence" 20 perc alatt :D

Esélyem nem lesz megnézni szerintem, mert csak pénteken megyek haza :(

Pic, or didn't happen!
jazzy
Szerintem esik az esõ
Hegi90
<#worship>

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Vagy ugyanazt olcsóbban bármelyik nagyobb patikában/gyógyszertárban (anno én is csermákba kerestem, kettõt akartam venni, de csak egy volt és ezt ajánlották... aztán a helyi gyógyszertárba majd 500-al olcsóbb volt...)
Hegi90
<#eljen>

Büdös Bohóc
csermák hangszerüzlet

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Hegi90
hol tudnék füldugót venni?

kifli
aha, eddig hiéna néven volt elérhetõ :)

#1450: invitelnél tuléajdonképpen lenne ismerõs (nem ügyfélszolgálaton, kicsit feljebb :)), azért is gondoltam rá, nomeg a magas sebességek, és jelenleg legmodernebb hálózat miatt.

Calver
nincs sajna, egyelõre errefelé nem is tervezik ügyfélszolgálatuk szerint :C

Büdös Bohóc
Ja ok azt hittem kimondottan a teló miatt kell :) ugy más. Amugy diginel is.van telefon asszem. Azon a környéken nincs digi?

Calver
köszi a választ! lecsapok rájuk, máshol ilyen árba (3150 ft 30 megás netért, 200 ft telefonért, meg 1350-ért ingyenes bármilyen szám, mivel a percdíjaik alapból gecimagasak, egész kijön 4700-re) úgy sem kapok jobbat, plusz elvileg nem nagyon kellene szakadoznia, itt volt már ilyen net régen (még az 5 megabites idõkbe), akkor semmi gond nem volt vele.

#1447: telefont nem én használom, csak net mellé kell h ócsó legyen, vodafone meg... bah. volt náluk valaha mobilnetem, nagyon finoman szólva nem vagyok róluk túl... kellemes véleménnyel.

#1448: invitel-tõl én a helyedbe távol tartanám magamat, patkányok.

eredetileg én is optikai netre kívántam volna náluk váltani, ez 3 hét szarakodás után gyorsan felmondássá vált, miután elõhozakodtak azzal, h köt a hûségidõ és nem engedélyezik csomagváltást, merthogy jajj én kaptam tõlük egy ingyenes csomagot, amivel olcsóbban hívhatok mobilt... úgy, h megkötéskor a ügyintézõvel beszélgetés közben többször rá találtam kérdezni, h jár-e ez valamilyen kötelezettséggel, amit bõszen tagadott. utána erre tekintettel kedvesen megkértem õket, h hallgassák vissza a felvételt, amirõl kaptam is pár nap múlva levelet, h megtörtént, kaptam szerintük megfelelõ tájékoztatást... oké, mondtam a drágaságoknak, h akkor küldjék el, mert tudom, h hazudnak, és hoppá - nem tudják elküldeni, mert a felvétel: sérült <#gonosz1> (szép magyar nyelven: nem létezik, nem is készült)

szóval nálam õk "visszahallgattak" egy nem létezõ felvételt, és az alapján közölték, h köt a hûségidõ, majd voltak olyan retardáltak, hogy ezt el is ismerték, mindezt írásban <#taps> a következmények azt hiszem... szórakoztatóak lesznek. nagyon.

tl;dr: hanyagold invitelt, kb annyira megbízhatóak, mint egy falka kiéhezett, buzeráns bantu néger.

KG21
"speciális" néven kellett kérni a csomagot, de ezt nem reklámozzák sehol, egy ismerõsöm mondta, hogy van ilyen. Ott lehet csak kapni, ahol van konkurenciájuk.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

kifli
Hiéna csomag vagy mi a szar a neve nem?
eza csomag nem mindenhol elérhetõ, csak ahol veszélyeztetve érzi magát a t-home :D

havernak pl 5 percre innen alsóvároson elérhetõ, nekem meg aztmondták kb, hogy kapjam be.
Mondjuk én azt várom végre, hogy az invitel elindítsa az optikai netet, mert az elsõk közt voltunk, ahova bevezettek. Már egy jóideje ott fgyel az optikai net doboza a lépcsõházban, csak nem lehet még igénybe venni :)

Úgytudom hogy fel és letöltés náluk egyforma. De amjd kiderül...
Büdös Bohóc
akkor már vegyél Vodánál olyan mobil elõfizut, ami úgy mûködik, mint egy landline kábeles vonalas telefon

KG21
nekem van itt Szegeden (Szent László utca) Thome os 25 ös net + 56 csatornás ipTV, meg kábeltelefon is jár hozzá 6900 FT az egész együtt, de a telefont semmire sem használom. Sokáig mérges voltam rájuk, már vagy 2-3 éve szolgáltatnak nekem, de folyton szakadozott a net, bosszantó volt, de digitv itt nem volt alternatívának. Most kb 2 hónapja valami varázsütésre megjavult, lehet van köze hozzá, hogy a digi megjelent a környéken konkurenciának. Ha lejár a hûségszerzõdés, felmondom, mert a diginél kb ugyanezt 4000 FT ért adják

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Büdös Bohóc
ja, meg 90-es buszok

Muki100
1-es villamostól szerintem nincs túl messze.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

kifli
tömegközlekedéssel severbe hogy jutok ki?
Oldal 1 / 30Következő →