SG: Szeged Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
tudja valamelyikőtök merre lehet a városban kapni azt a bizonyos jelly belly cukorkaválogatást ami záptojás ízű, büdöszokni, banán ízű lehet. ?? sos megkell szivatnom munkatársamat.
shopline.hu/product/home.action?_v=Jelly_Belly_Bean_Boozled_Furcsa_izek_jateka_45_g&id=503217&type=1000
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
Utoljára szerkesztette: Aquir, 2015.07.01. 01:18:30
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Nem tudom, van-e itt köztetek egyetemista, ha van, akkor talán érdekelheti a következõ csoport:
https://www.facebook.com/groups/155882154611467/
Cél lecserélni az éppen futó szegedi egyetemisták csoportot egy tisztább, felügyelt csoportra.
Life is like a box of Dota... Kid never know when you gonna get hooked.
Because I said so... that's why.™
Amúgy nem is, a legjobb város a világon és vissza akarok menni. :(
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
szóval még egyszer: gratulálok, szeged, én így szeretlek, csak így tovább! kérlek az esküvõi meneteknél is tedd kötelezõvé a duda használatát, olyan régen hallottam már a büdös parasztok azok alfaját!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"1993. június 12-én hatalmas vihar volt Szegeden, amely óriási károkat okozott a városban. A pusztító szélvihar vastag fákat tört ketté, tépett ki a földbõl, és dobott a villamossínekre, leszakadtak felsõvezetékek. A Széchenyi tér úgy nézett ki, mint a csatatér."
másik cikkbõl meg:
"A legerõsebb '93-ban volt
Iszonyatos erejû vihar söpört végig Szegeden 1993. június 12-én. A meteorológiai intézet feljegyzései megerõsítették: emberemlékezet óta nem rombolt a városban ahhoz hasonló. Szombat este a fél órán át tomboló szél 160 kilométerrel pusztított a megyeszékhelyen. A Széchenyi tér híres platánjai közül többet is gyakorlatilag széttépett az orkán."
viszont amikor reggel az ember sétál széchenyi téren és azt látja, h ügyes emberek baszottvén fák maradványait - amik elõzõ nap még méretes árnyékot biztosítottak az arrajáróknak - épp saját kis platós jármûveikre pakolják fel, na az kurvára megmarad az emlékezetében <#smile>#smile>
mondjuk másfél hónapja se volt gyenge, az is itt-ott lebontott egy-egy fát <#bohoc>#bohoc>
jate facebook oldalán, olyanokat ír a képhez, hogy medence feltöltve, víziszimpad megvan, minden kész a bulira :D
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
najó, azért picit örülök, hogy nem vagyok ott :D
Esélyem nem lesz megnézni szerintem, mert csak pénteken megyek haza :(

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
#1450: invitelnél tuléajdonképpen lenne ismerõs (nem ügyfélszolgálaton, kicsit feljebb :)), azért is gondoltam rá, nomeg a magas sebességek, és jelenleg legmodernebb hálózat miatt.
#1447: telefont nem én használom, csak net mellé kell h ócsó legyen, vodafone meg... bah. volt náluk valaha mobilnetem, nagyon finoman szólva nem vagyok róluk túl... kellemes véleménnyel.
#1448: invitel-tõl én a helyedbe távol tartanám magamat, patkányok.
eredetileg én is optikai netre kívántam volna náluk váltani, ez 3 hét szarakodás után gyorsan felmondássá vált, miután elõhozakodtak azzal, h köt a hûségidõ és nem engedélyezik csomagváltást, merthogy jajj én kaptam tõlük egy ingyenes csomagot, amivel olcsóbban hívhatok mobilt... úgy, h megkötéskor a ügyintézõvel beszélgetés közben többször rá találtam kérdezni, h jár-e ez valamilyen kötelezettséggel, amit bõszen tagadott. utána erre tekintettel kedvesen megkértem õket, h hallgassák vissza a felvételt, amirõl kaptam is pár nap múlva levelet, h megtörtént, kaptam szerintük megfelelõ tájékoztatást... oké, mondtam a drágaságoknak, h akkor küldjék el, mert tudom, h hazudnak, és hoppá - nem tudják elküldeni, mert a felvétel: sérült <#gonosz1>#gonosz1> (szép magyar nyelven: nem létezik, nem is készült)
szóval nálam õk "visszahallgattak" egy nem létezõ felvételt, és az alapján közölték, h köt a hûségidõ, majd voltak olyan retardáltak, hogy ezt el is ismerték, mindezt írásban <#taps>#taps> a következmények azt hiszem... szórakoztatóak lesznek. nagyon.
tl;dr: hanyagold invitelt, kb annyira megbízhatóak, mint egy falka kiéhezett, buzeráns bantu néger.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
eza csomag nem mindenhol elérhetõ, csak ahol veszélyeztetve érzi magát a t-home :D
havernak pl 5 percre innen alsóvároson elérhetõ, nekem meg aztmondták kb, hogy kapjam be.
Mondjuk én azt várom végre, hogy az invitel elindítsa az optikai netet, mert az elsõk közt voltunk, ahova bevezettek. Már egy jóideje ott fgyel az optikai net doboza a lépcsõházban, csak nem lehet még igénybe venni :)
Úgytudom hogy fel és letöltés náluk egyforma. De amjd kiderül...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"