SG: Budapest Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Nem vagyok pesti,uh kérdezném,hogy a gyorskocsi utcai börtön a gyorskocsi utcában van?
mert eggyik csaj mondta nekem,hogy a 12. kerben lakik a gyorskocsi utcai börtönnel szemben
holott a gyorskocsi utca nem a 12. kerben található
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
de ahol forgalmas ott legtöbb irodának használja a lakást vagy öreg lakik, kevés pénzzel --> lepusztult
ezzel csak annyi a gond hogy sok százezren mind a lepukkadt házak között közlekedünk/élünk --> lehúzza az ember hangulatát a látvány
legalább a fõ közlekedési útvonalakon lehetne valamit tenni
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyõznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Nézz körül az igazi belvárosban, az 5. kerben.
Vagy Újlipótvárosban, bár az már nem is belváros.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az a gond hogy a régi körfolyósós bérházakat ált. öreg, csóró emberek lakják
ami mondjuk nem meglepõ mert akinek pénze, kisgyereke van, az élhetõbb környezetbe költözik
szal, ez egy ördögi kör
aztán úgy lepukkannak a mûemlék házak hogy idõ után életveszélyes lesz, és idõvel mindet lebontják, mert a telek ár többszöröse a ház értékének,
majd építenek egy modern üveg-acél házat és Budapest karakteres arculata megszûnik
de hogy a vidékiek is érezzenek valamit: a pályaudvarokat is normálisan felújíthatnák, persze a jelenlegi tré helyzetben ez az utolsó
Tiszta aluljárót is elfogadnám, meg jobb a közbiztonságot is.
Az omladozó házakkal kapcsolatban: vagy a Balaton, vagy a Stollár Béla utcában láttam A4-es papírra nyomtatva a falon ilyesmi feliratot: kérem vegye figyelembe, hogy a vakolat leomolhat. Ha ide parkol, akkor a saját felelõsségére teszi. A ház nem vállal felelõsséget, ha valakinek az autója a lehulló vakolat miatt megsérül.
Na azért ez kemény. És mi van, ha nem az autó sérül meg, hanem épp kiszáll egy anyuka a kocsiból, kiveszi a gyerekülésbõl a kisgyereket, azt' agyoncsapja egy fél kilós lehulló vakolatdarab?
Azért nehogy már a Kispiripócsról származó özvegy Kovács Józsefné fizesse a leromlott állapotú ház helyrehozatalát. Ha az õ családi háza gyenge állapotú lesz, akkor abba egy budapesti lakos sem tesz egy fityinget sem. Legyen csak kötelezve arra, hogy helyrehozassák, arra van a közösktg.
Azért messze nem minden szakadt a városban, sok szép hely is van. De valóban nagyon sok a rossz állapotú épület, tér, útburkolat, stb. És aki itt lakik, annak már inkább az tûnik fel, mint a szép részek. :)
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
valami egyéb tisztító tüntetés is lehetne, mondjuk "tiszta aluljárót!", "kevesebb koldust!", stb.
meg az omladozó házak lakóit kötelezném arra hogy tatarozzák a homlokzatot, vagy fizesse Budapest vagy az állam, bánom is én ki
járok a városban és az élettõl is elmegy a kedvem, komolyan mondom annyira szakadt itt minden nem is tudom hogy állnak/mûködnek még
Rengeteg területen volna mit tenni a várossal. Kár, hogy a 4-es metró építésére szórják el feleslegesen a legtöbb pénzt.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
bár talán nem meglepõ, omladozó házak, graffiti, kosz, mocsok, nyáron a nyakadba ömlik a légkondik vize, szmog, zaj
plázában pedig szép burkolatok, nagyobb tisztaság, stb.
valamit kellene kezdeni a belvárossal, engem nagyon irritál, hogy szarnak a városvezetõk Budapest arculatára
hogy nincs egy rohadt tér ahova leülhetnél nyugiban, stb
legalább azokat a helyeket tartanák tisztán ahol sok ember megfordul...
de csak álom
de elég hülyén nézz ki igy az tény :D
()() (^^)
errõl kinek mi a véleménye?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
mindenki tugya hogy a XX.ker azisten:D
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!
oszt lehet má láttukisegymást:D
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.