SG: Budapest Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt most így nem vágom, h merre van
Sajnos csak a Soroksári úttal párhuzamosan tudok tájékozódni (Vágóhíd utca, Baross utca és... kb. ennyi:); pedig itt élek már vagy 21 éve:D

Nyomja meg a piros gombot; és nyugodjon békében!

OrioN the S
:) Akkor Cheaterhez laksz közelebb. Én a Fás u. Magyar u. keresztezõdésnél.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Vágóhíd utca, Torontál utca, az ovoda melletti lakótelepen

Én is a 18.ik kerületiek sorát erõsítem jópár éve..de már nem sokáig

CheAteR88
erzsébet the best!!:D

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
énizs :o: merrelakol? -.-

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

én is erzsébeti vagyok!:D

CheAteR88
dejó

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

OrioN the S
aha

ilyen szoba is van?az komoly..

CheAteR88
Boccs elfelejtettem :)
SZOMSZÉDOM..^&^

OrioN the S
Chuck Norris te faszképû!

Mr Csé
XIX ker hajrá

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

CheAteR88
LoooooOoooooL

<#eljen><#eplus2><#idiota>

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

geri15
öcsém ez fájt :)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Nemtom. Miért jó csaj? :D :P

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

CheAteR88
Akkor már énis megkérdezem hogy ki képviseli erzsébetet?:D

OrioN the S
Az óbudaiak D:

DJ Skyline
Hi!
Kik képviselik rajtam kívül Óbudát?<#smile>

Kaplan
Ez nem társkeresõ :P

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

hykao
Gondolom fergeteges sikered lesz, de ha mégsem, pár szpem emailre bizton számíthatsz... :)))
CzGobe
Hi!
Ezt az üzit olvassa el 1 (esetleg több :) ) szép Bpi 15-18éves baráttalan lány! PLS és írjon nekem! :P Elõre is thx!
e-mail & MSN: [email protected]

eom$

krisztike
kösz értettem a célzást tanár bácsi ...

különben: :o)

krisztike
én nem vadítottam ... külömben a gyerek közelébe ,hogy engedhetném ? ...nincs értelme az egésznek ,mármint a vadításnak sztem ...

hykao
Amúgy sztem aranyosak ezek a fajta kutyák, meg a bull terrier, és a pit is, csak néhány barom tulajdonos vadítja õket, s ezért sok ember beszarik, ha csak meglát egy ilyesmi kutyát... :)
geri15
ehhe D:

OrioN the S
<#eljen>

hykao
asszem így kell: "staffordshire terrier"
krisztike
nekem amerikai stadfordshier terrier (lehet ,hogy rosszul írtam le a fajtájának a nevét ... :( )

OrioN the S
:D<#mf2>

geri15
"meg persze minden sarkon egy kocsma :/"

DASAS:DA:DASDD:D:D
a kis álszent :PP <#sniffles>

OrioN the S
:D Nekem Tacskó-Rotim van szal.....NO COMMENT csak a torok :D

krisztike
hááát nem tudom ,hogy mekkora rendet tenne a kutyám 1 kocsmában ...ráadásul harcikutyus ...bizti mindenki bef@sna tõle pedig csak nyugodtan bemenne szétnézni és nem bántana senkit ... :DDDD

OrioN the S
:D Nálunk is van :P (meg persze minden sarkon egy kocsma :/ )

krisztike
sok zöld tér és van kutyafuttató is ...<#eljen><#taps>

OrioN the S
:D Asse lehet rossz!

krisztike
és mit szólsz a XV.ker.-hez ?<#eljen>

OrioN the S
:D Jó mi? Na szal 20 ker.!!!!

geri15
nemám :D
hosszan néztem a logód mire rájöttem hogy te vagy az :DD

OrioN the S
:D Az sincs messze !

geri15
akkorisa18rulz -.-

OrioN the S
Dopeman is megmondta húsz meg a húszonhárom :D

LoDMaSt
Egyikse -.-

@ Hellomarci

gabber_saviola
FORZA XXII.ker

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

OrioN the S
XX.ker rulez!

Kit--Kat
Zöld?? 1 paneldzsungel az egész. A lakótelepek közül ennek van a legrosszabb híre.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Free
teljessen nyugodt zöldövezeti környék semmi gond nincs itt.
ez csak rossz pletyka

http://iaro.3dmax.hu http://www.clanwar.hu Minket nem lehet kirúgni... A Rabszolgákat eladni szokták..

Kit--Kat
idegenforgalom-marketing-vendéglátás, de hagyjuk ezt a témát, rosszbelegondolni, hogy hétfõn megint kelhetek hajnalban...<#vomit>
de uccsó év, kibírom már.
Az zavar, hogy az égvilágon itt semmi nincs...

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"