DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dragon ball os kártyákat, figurákat, és ezek dobozait keresek. Akinek maradtam meg régről és jó pénzért megvállna tőlük az írjon privit.
Dragon ball és Sailor moon os kártyákat/figurákat keresek, akinek van az írjon p.ü.-t.
Tudnátok nekem ajánlani Debrecen központjában a templom környékén vagy annak utcája környékén jó éttermeket?
Többször voltam már Debrecenben de valahogy nem emlékszem éttermekre.
Jövőhéten utazunk párommal, de sajnos csak rövid időre, ezért jó lenne ha tudnátok mondani hangulatos éttermeket ahova érdemes ellátogatni. Bújom a Google-t is de jó lenne ha valaki aki helyi meg tudna erősíteni :)
Köszönöm!
BattleTag: kabel15#2672
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Most van egy speckó Jack-ük, a régi lepárlómesterek emlékére
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Én is tanyázok már egy ideje <#wave>#wave>
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Tanítványt vagy tanárt keresel? Találj nálunk!
www.debrecen.tanarbazis.hu .
Menjetek a Club Imperialba, picit drága viszont jó hely.
Egyetem sugárút 13
Nyitva tartás:
H-Cs, V: 10:00-2:00
P-Szo: 10:00-4:00
valamint: énektanárt keresek, tudtok ajánlani vagy kontaktot adni?
dobj privit, ha érdekel
Régrõl megmaradt dragon ball os kártyákat és figurákat keresek. Akinek lenne ilyen és eladná az írjon privit. Sima kártyák darabjáért akár 500ft ot is fizetnék, de a csillogósokért már 2-3-4 ezeret is.
Pl.: a tanítóképzõnek tuti h megvan mert ott kellett csinálnom térképet az új hallgatónak valaha. A karbantartóknak kell, hogyha fúrnak, ilyesmi, akkor tudják, hogy mi a helyzet.
(pl. valamelyik templomról, nagytemplom nem jó mert már választotta más beadandónak)
van saját vas, de nincs hely tárolni:S valahol lehet biciklitárolót bérelni vagy valami? infót tudtok errõl?
dobozi ltp + petõfi tér környékén...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
hát nekem is óvodás koromban meghúzta a hajam az egyik nagycsoportos akit úgy hívtak, hogy zsoltika, azóta rühellem az összes zsoltot! <#wow3>#wow3>
<#vigyor>#vigyor>
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hétvégén meg tuti h lesznek koncertek
amit ti ajánlanátok, és megosztanátok velem (valami különlegesen agyalok, de még nem régóta élek itt, nem ismerem annyira ki magam a lehetõségek között)
barátnõmmel szeretnénk elütni az idõt, gondolok itt valami játékra (bowling, billiárd), vagy valami esemény amit érdemes megnézni?
most ismerõsömnek kellene "kutyás albi", szal olyan hely ahova kutyát vihetne...nincs vmi ismerõsötök, vagy ajánlásotok? tudom necces kérdés, de hátha...