DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ott kapsz egy szép nagy lapot, amit ki kell tölteni aztán jöhet az adózás:)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
szóval a lakásom után elvileg kéne helyi adót fizetnem..
de nemtudom hogy most hova menjek meg hogy mûködnek ezek a dolgok.
valszeg a polg. hivatalba kell mennem valami kérvényért/csekkér, nemde?
hogy mûködik ez?
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
holnap utan van az ucso vizsgam es az istennek nem akarok tanulni :(
valaki löjjön le :(
Canon 450 D
English vs Hungarian
Skills Developement(Reading and Speaking)
Skills Developement(Writing and Composition)
Vocabulary Building
English Pronunciation
Translation
Filozófiatörténet
én ennyit vettem fel erre a felevre
szavakat kell tanulni, esszeket kell irni, forditani, olvasott szovegertes, stb.
nem nehez, ha szereted az angolt es erdekel, valamint tanulsz meg lehet csinalni
en 5-5-4-1 -ezek voltak eddig a jegyeim
az utolso esszemet a netrol szedtem le, amit termeszetesen eszre vettek, igy az egesz feleves munkamat dobhatom - meghuztak
de mivel egy felevben egy gyakorlati jegybol lehet javitani, igy kaptam egy eselyt
jo suli, jo szak - erdemes foritassal vagy tolmacsolassal foglalkozni es mindezek mellett magan tanulokat fogadni majd..ebbol a szakbol sztem ez a legtobb, amit kihozhatsz
Canon 450 D
érdeklõdnék, mert eredetileg oda mentem volna, aztán kíváncsi lennék ott milyen tárgyak vannak, sok-e a tanulnivaló...
Csütörtökön valszeg megyek fel Bp.-re, innen Debrecenbõl. Van még 2 hely a kocsiban, Zuglóig megyek(pályán). Utána nem bolyongok tovább. Vissza utat nem garantálom!
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
De a hó tényleg szép <#vigyor2>#vigyor2>
szállingózik a hó! <#vigyor2>#vigyor2><#szeret>#szeret><#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
es pont ezert szeretnek egy csapattal osszejonni, beszelgetni, fotozni kozben
vagy vmi ilyesmi :)
Canon 450 D
De fotós klubbot nem tudok.
fotósok ebben a topikban? szívesen fotóznék vkivel - vkikkel, de nem talalok sehol semmilyen klubbot vagy ilyesmit az egyetemen
aki esetleg tud rola vmit pls jelezzen akar itt, akar privben
hell all
Canon 450 D
árban lehetõleg megfizethetõ kategóriában (program: vmi fürdõ szoboszlón, vagy hasonló, nemtom milyen lehetõségek vannak ilyenkor télen)
Ma voltunk a zsibiben, ha oldalt megyünk be az elsõ bejárattal szemben van egy büfé. Vettünk nekem egy pohár forró teát. Csákó tett bele citrom karikát, meg sok mézet, mindezt aszem 160Ft-ért. Finom is volt, és normális kiszolgálás. Lehet nem annyira puccos mint ami a Piac utcán van, de többre tartom. És a sült kolbász is fíínom.
Ez a minõségzuhanás durva. Vettünk egy kûrtös kalácsot, 450-ért, ami pici volt, és hideg(Nyíregyen 300, kétszer akkora, finom, és meleg). Vettünk egy óriáspalacsintát 500-ért, ami kisebb volt, mint amit anyám csinál, és herpeszes volt a nõ. Ráadásúl megnyalta az ujját, amikor csinálta...Hegyalján szó szerint akkora palacsintát adtak olcsóbban, mint az alkarom. És az nem kicsi. Nekem ez a forgatag idén a lehúzásról szólt...
Sajnálom nagyon.
Idei szilveszterben nem látok nagy terveket. Még az "édes kettesben" sem. :)
Persze a Te módodon is jó a szilveszter, én is úgy szeretem, meg akkor már egy vízipipa is jöhet. Igazi édesnégyes.
Forralt bor meg :SS
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy a Nagytemplom elõtti forgatagban nyitva vannak már a kis árusbódék? Vagy ha még nem, mikor kezdõdik a forgatag? Átmennénk sétálni, forraltborozni egy este.
Köszi.
Mindenesetre még bízom a nyerési esélyeimben!
@davajdavaj: Én úgy hallottam, hogy nem fog vonat indulni :(
Ezért is örülök ennek a nyereményjátéknak. Igaz kicsi az esély, mert biztos sokan tudnak róla, fõleg itt Debrecenben, és csak 2x2 jegyet sorsolnak ki.
A vonatról nem tud senki semmit? Mert úgy olvastam, hogy nem megy...:(