DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hajrááá Loki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#vigyor2>#vigyor2>
+3620-5873652
fry day fry day sálálálláláá
De miért mindenki csak eladja a jegyet ahelyett h csatlakozna mellém :S
Lenne egy jegyem a mai Loki Fiorentina meccsre T szektorba sajnos nem tudok elmenni 1500ft-os jegy ugyanennyiért ha érdekel valakit írjon rám.
Egyébként megtörhetetlen: ha jegyüzért szeretnétek szerintem mennyetek korán mert sok hozzád hasonló lesz aki lecsúszott a jegyekrõl ez biztos!
Maradt a Pince, de jóó volt.. :P
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
"falun" 2ezer a havi bérlet...jó gondolom jobban fel van szerelve, de azért az nekem tényleg sok
jah, és hangszerboltot még mindíg keresek!
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
20-ára kellene...
PS3 ID:ggeerryy87
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
igényelj egy másik filmet, hogy te jobbra számítottál és ez a héten a második alkalom h így bántak veled:D
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Amúgy önmagukban szerintem nem hordoznak elég infót a kihelyzett "szobrok" ráírhatnának egyéb dolgokat (idõpontok például)

1. Az új villamos: mit tudunk a végleges útvonalról, végül skodák lesznek vagy valami teljesen más?
2. Új üzemeltetõ cég a volán helyett: róluk mit tudunk? tényleg kirúgnak a sofõrökön kívül mindenkit, vagy ez is csak ferdítés?
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?