DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Membrah
köszi mindenkinek..😊..

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

BaliBoy
Uuupsz... tényleg. Boldog Névnapot! 😊))) <#fiúspuszitküldõszmájli>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Boldog névnapot,Nóra!

Ramadamammy rapidrandi

Membrah
nem vagy..😊
telefonos meló, díjcsomagokat kell értékesíteni...még nem 100%, mert "vizsgázni" kell..😄...amúgy faján lehet vele keresni...😊

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

BaliBoy
Én a volt kolimban legfeljebb most kõmûves vagy vmi hasonló munkát kaphatnék mert lebontják. 😊 Úgyhogy köv. félévtõl ismét egy másik koleszban leszek. Tehát elmondhatom, hogy 3 év, 3 különbözõ koleszban. 😊)
És egyébként mit dolgozol? (ha nem vagyok túl indiszkrét) 😄

Membrah
*többször

Membrah
sry..tegnap haverral punnyadtunk egy másik, hasonlóan kellemes helyen..😊
de, a koliban,kaptam melót, és dolgozgatok kicsit...de azért nyugiii..hazajárok..többet, mint eddig..😊

BaliBoy
Köszi skacok. 😊) <#integet2>

bld
jó az teljesen erre a célra
a szimplafalú felni meg semmit nem ér szal érdemes volt azt a típust megvenni
a median nem csinál különösebben szar vázakat inkább a felszerelések nem oylan komolyak hozzá, de az utcai kerekezésre tökéletesen elég
a trombita utcán is értenek a szererléshez ez tuti, hisz aki kerékpármûszerés stb, csak õk nem keróznak ez a probléma, illetve nem komolyan és pl nem tudják h egy rövidebb kormányszár miért ad jobb kezelhetõséget, vagy, h a középrészt érdemes megerõsíteni mert ott kapja a bicó a legnagyobb terhelést és ha nincs megherõsítve elcsavarodik a vázad stb stb lehetg sorolni
de az utcai kerózáshoz nem kell ilyen szakértelem, na ezért nem szeretem õket😊😊, de jó kerót vettél 28k meg a mai világban tökéletes egy nem teszkó-szint bicikliért

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Maco13
jah és attól hogy dupla falú felni van rajta, a padkát még nem bírja. Ahhoz komolyabb vas kell. Használd egészséggel <#wave>
Maco13
ahogy elnézem tényleg nincs rajta semmi extra 😊
BaliBoy
Nah. Vettem egy cangát 😊 Az a neve, hogy Median Apex. 😊)
28k volt. Az én igényeimet teljesen kielégíti. Nincs rajta sem teló sem semmi extra dolog. Annyi esetleg, hogy dupla falu felnis. Mentem ma vele egy 20-ast. (sajna többre nem volt ma idõm)
Egyébként a trombita utcán vettem. 😄 Régebben is oda jártam. Rendesek, és azért értenek is a dolgokhoz. (legalább is nálam mindenképpen jobban 😄D)
Jól esett már egyet biciklizni. 😊

bld
hát most elég rottyon van de amúgy sztem is inkbáb pótherék, a shellkút mögött vannak most, olcsó igényes, amúgy a trombita utcán meg egy iylen falusi szintû bolt van érted, kicsit komolytalan😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
hát srry de panel😞
de lehet van egy spanom akit érdekelne a dolog cska nem akarja h nálla pusztuljon meg ha van még vmi más baja

BontottCsirke
3 év körüli németjuhász kan ajándékba elvihetõ. A kutyát elütve találtuk, nagyon szép és barátságos. Egy hét múlva elvihetõ, a szállításban segítek Debrecenben és környékén.

törpe és rohadék

BaliBoy
<#eljen> i'm in. 😊)))
Ma vagy holnap? 😄 Csak nem még mindíg koleszban vagy? 😮

BaliBoy
Már egy kicsit késõ mert délelõtt megveszem. De egyébként nem kell nagy dologra gondolni. Nekem csak sima tekerésre kell a bicaj. 😊) Tehát nem fogok több de még 1 százezret sem költeni rá. 😄
(csak mert gondolom, ha Bld-nek eladó cangája van akkor vmi full extrásról lehet szó, nem?)

Membrah
ok..idõpont? pl hétvége...😄

Membrah
kajak?..azta....mik történnek a távollétemben..😄
fú..el se hiszem..😄

Maco13
mellesleg bld biciglije pont eladó...
BaliBoy
<#nevetes1><#nevetes1>
THX. Én a Trombita utcán ismerek egy jó kis canga bótot.

Maco13
vagy ahogy mi hívtuk: Pótherék <#wink>
Maco13
Pótkerék a Pesti utcán
BaliBoy
Tudtok jó kis bringás boltokat? Venni kéne vmi drót szamarat mert szét esz az unalom. :S

Maco13
ha jó átlagod vanj, akkor osztanak is ösztöndíjat, viszont azt összehozni csak úgy lehet, ha nincs mellette magánéleted, nem dolgozol és nem jársz sehova. Csak viszonyításképpen a 4-es átlagra 20 körül adnak, 4.5-re 25, 5 és fölötte pedig 30+. Én idén 2.3-ra kaptam 5900-at 😄
BaliBoy
Ha elárulod, hogy mi az a SÖR, - azon kívül, hogy egy nagyon finom itóka 😊)) - akkor megmondom megyek-e. 😊)

BaliBoy
Akkor ezt a sirályos dolgot megbeszéltük. Most már csak idõpont egyeztetés. 😊

Egyébként nem mindíg jó az ha túl közel lakik az ember a sirályhoz. 😊)) Tapasztalat. <#nevetes1> (én is itt lakok egy 50 méterre tõle, de ezt asszem már beszéltük) 😊

Hmmm. Én azt hittem a BME-én is jó pénzek forognak. Akkor úgy látszik a BMF úgy egész Mo-t nézve is jó kis ösztöndíjat ad. Uncsimékat teljesen kiakasztotam tavaly amikor megosztottam velük, hogy 2,1-es átlagra (ösztöndíj index) kaptam 20-24-et. 😊) Õk meg itthon a DE-en kaptak 4,5-5-re 5-6 ezret. 😊))

na jó,úgy látom túl magasröptû kérdést tettem fel 😞

Ramadamammy rapidrandi

bld
igen za egy elég csóró hely😄😄😄

Maco13
én a BME-n örülök ha van ösztöndíjam...
Membrah
30-t..fú..itt a GTFK kapja a legtöbb pénzt..és még a színötösök sem kapnak annyit..😄
én a "szerény" 12-13 rugónak is nagyon örülök..😊

Membrah
battyhány utcán, az arany fotó(asszem ez a nevük)..A kossuth felõl indulva a bal oldalon, egy kapualjnál kell bemenni, hátul van!
Viszonylag gyorsan és jól dolgoznak!Árban is elég jó ha jól emlékszem!

Membrah
sirályos sörözésnél szólhattok..😄 van aranyászos kuponom..😄
Meg ugye nekem nincs messze...😄😄😄D😄😄😄

Killgore
Sziasztok, Tudtok valamilyen jó szervizt, ahol digitális fényképezõgépeket javítanak?

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

bld
sirály jó 5let😄

Maco13
www.maszdisz.hu -n nézz szét hátha találsz valamit. A sirályra meg még visszatérünk xD
BaliBoy
Akkor gratula mindenkinek.
Maco, nem gyenge utolsó heted volt akkor. 😊
Ebben a félvében 30-at kaptam ösztöndíjnak. Most nem tudom mennyit fogok mert csak 7 tizedet sikerült javítani. 😊)) A baj az, hogy sokan sokkal többet tudtak javítani.

És ki, mit csinál a nyáron? Az a baj, hogy itthon már alig vannak barátaim. 😞 Ráadásul a nyári melóm is ugrott. 😞( Szóval ha vki egy Sirályos sörözéshez partnert keres <#wave>.

Membrah
nekem pár tizeddel, rosszabb lett, mint vártam: uccsó vizsgán megsz**tott a tanár, ráadásul beletrafáltam 36 tételbõl vagy 1-2-t nem tudtam kihúztam..elmondtam egész tûrhetõen azért, saját kútfõbõl..de nem kedvel a tanár...De sebaj..Végülis az ösztöndíjam bõven kárpótol..😛
lesz kb 12-13 ropi..^^...Úgyhogy szeptembertõl gyórhatok a saját gitáromra..!
most pedig éljen a nyár!😊

Membrah
hát jah..csak nem a magyarban..ugyanis ez magyar fonetika..de egyszerûbben:hangtan.

Maco13
vége bazzeg... Az utolsó héten lezúztam 3db 5 kredites tárgyat 4 nap alatt, hát nem volt semmi. Most viszont végre élvezhetem a nyarat <#nevetes1>
SÖR-re megy vki?

Ramadamammy rapidrandi

bld
én már be is basztam😄
4.3 lesz az átlagom szal lehet h lesz ösztöndíjam az új törvény mellett...

Maco13
nekem már csak 3 vizsgám van, mind ezen a héten, szóval fincsi lesz, de pénteken vége <#vigyor2>
BaliBoy
Az a legjobb, hogy még 1 fél pontot biztos találok benne. Na mind1. Ma már nem érdekel. 😊
Még ilyen tárgyról sem hallottam, hogy fonetika? Angolból próbálták belémsúlykolni annak idején középsuliban, de nem nagyon vettem be. Pedig magával az angol nyelvel nem volt, nincs gondom.
Kszi egyébként van a görög abc-ben, ha jól tudom.

Srácok, hogy álltok? Maco, BLD? Operatõr kollegina? 😊)

Membrah
:S...fél pontot...végülis még találtál benne, szóval csak fél pontot kellett volna "nagy kegyesen" megadni...Hát igen ismerõs.
Volt egy olyan tárgyunk, hogy fonetika.Tételbõl is nekem szánta a legnehezebbet..ill inkább úgymondd legösszetettebet, plusz jellemezni kellett (mert h ugye fonetika) egy hangot..grrr..mindenkinek egyy normális, a magyar abc-ben szereplõt adott..Én persze a "kszí" hangot..-.-
Hát ez van, néhányan kifognak magunknak találomra 1-1 diákot..Küzdünk kicsit, és abból a tárgyból rosszabul végzünk..De ez van.
Nálunk jó pár ilyen tanár van, szóval fel sem veszem már..😊

BaliBoy
It's OVER. 😄D
Nem hiszem el, sikerült minden vizsgám. 😊))

Ez kellemes egy dolog. Én a múltkor még ennél is jobban benéztem. Kedden jöttem vissza a koleszba, abban a tudatba, hogy csütörtökön lesz a vizsga. Este beszélgetek egy haverommal, hogy milyen kérdések voltak az elõzõn aztán, mondtam neki, hogy oké, még a holnapi napot arra szánom, hogy tanuljak. Erre õ:"Nem szerdán vannak ebbõl a tárgyból a vizsgák?" Gyorsan beizzítottam a neptunt.... és baiiing 😄 Hát persze, hogy szerdán. 😄
Az volt egyedül a mákom, hogy már tanultam rá a vonaton, miközben jöttem ide, meg olyan téma volt amit már egyszer tanúltam középsuliban. Végül 4est kaptam. 😄DD

Egyébként nekem is sikerült olyan f@szául megcsinálnom, hogy a két legnehezebb tárgyat hagytam utóljára, ráadásul egymás utáni napokra. 😄
Nem gyenge tanulást vágtam le az elmúlt másfél hétben. (ugyanis azalatt az idõ alatt már nem volt más vizsgám)
Egyébként, hogy milyen rossz indulatú tanárok vannak....

1 ponton múlott az utolsó vizsgán, hogy 3ast kapjak. Azt mondta atanár, hogy õ nem fog adni, de szóbelizhetek ha akarok. Persze egybõl hozzá tette, hogy meg is bukhatok. Mondtam, hogy elõbb szeretném végig nézni a dolgozatom. 32 pontom volt és 33-tól volt hármas. Találtam még benne fél pontot, mondom még nézegetném, hátha találok még benne fél pontot. Erre: ha összeszedi az 1 pontot akkor is szóbeliztetni fogom. <#wilting> Úgyhogy ha 10 pontot találok akkor is szóbeliztetett volna. Na mondom én ebbõl nem kérek. Amilyen rohadék még meghúz a végén. 1 mocskos pontot nem volt képes adni... pff... <#action>

Membrah
nah szép..jó neked..grat..😊
én meg szépen benéztem az idõpontokat, nem jövõhéten csütrötökön és pénteken lesz az uccsó 2 vizsga, ahnem hétfõn és kedden..😄
szal most nagy tanulás van..😊

bld
én még most csütörtökön szopok egy szigót utánna bekurok és vége mindennek😊

Membrah
😊😊😊<#puszi>

persze..egy kis drukk nem árt..
Ma tudtam le egyet, még kettõ plusz egy zh pótlás..ajajjjjjj..Legnehezebb tárgyaim..😞
Jövõhéten meggebedek..de aztán "holiday" 😄

BaliBoy
De majdnem jót mondott a srác. Debrecenben vannak a legszebb nõk. <#szeret>

Mi ez a titkos írás? 😊 Csak nem Da Vinci nyomdokaiba akartok lépni? 😊

Fõleg akkor higgadt az ember amikor felkészülten megy vizsgázni. 😊)
Egyébként van benne vmi. Bár sztem az sem jó ha egyáltalán nem izgul az ember mert az adrenalin fokozza a teljesítményt. Ha jól tudom.

Nekem már csak 1 van. Holnap. Még 4 kredit. 😊 Utánna:
HOOLIDAAAY 😄