DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ramadamammy rapidrandi
telefonos meló, díjcsomagokat kell értékesíteni...még nem 100%, mert "vizsgázni" kell..😄...amúgy faján lehet vele keresni...😊
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
És egyébként mit dolgozol? (ha nem vagyok túl indiszkrét) 😄
de, a koliban,kaptam melót, és dolgozgatok kicsit...de azért nyugiii..hazajárok..többet, mint eddig..😊
a szimplafalú felni meg semmit nem ér szal érdemes volt azt a típust megvenni
a median nem csinál különösebben szar vázakat inkább a felszerelések nem oylan komolyak hozzá, de az utcai kerekezésre tökéletesen elég
a trombita utcán is értenek a szererléshez ez tuti, hisz aki kerékpármûszerés stb, csak õk nem keróznak ez a probléma, illetve nem komolyan és pl nem tudják h egy rövidebb kormányszár miért ad jobb kezelhetõséget, vagy, h a középrészt érdemes megerõsíteni mert ott kapja a bicó a legnagyobb terhelést és ha nincs megherõsítve elcsavarodik a vázad stb stb lehetg sorolni
de az utcai kerózáshoz nem kell ilyen szakértelem, na ezért nem szeretem õket😊😊, de jó kerót vettél 28k meg a mai világban tökéletes egy nem teszkó-szint bicikliért
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
28k volt. Az én igényeimet teljesen kielégíti. Nincs rajta sem teló sem semmi extra dolog. Annyi esetleg, hogy dupla falu felnis. Mentem ma vele egy 20-ast. (sajna többre nem volt ma idõm)
Egyébként a trombita utcán vettem. 😄 Régebben is oda jártam. Rendesek, és azért értenek is a dolgokhoz. (legalább is nálam mindenképpen jobban 😄D)
Jól esett már egyet biciklizni. 😊
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
de lehet van egy spanom akit érdekelne a dolog cska nem akarja h nálla pusztuljon meg ha van még vmi más baja

törpe és rohadék
Ma vagy holnap? 😄 Csak nem még mindíg koleszban vagy? 😮
(csak mert gondolom, ha Bld-nek eladó cangája van akkor vmi full extrásról lehet szó, nem?)
fú..el se hiszem..😄
THX. Én a Trombita utcán ismerek egy jó kis canga bótot.
Egyébként nem mindíg jó az ha túl közel lakik az ember a sirályhoz. 😊)) Tapasztalat. <#nevetes1>#nevetes1> (én is itt lakok egy 50 méterre tõle, de ezt asszem már beszéltük) 😊
Hmmm. Én azt hittem a BME-én is jó pénzek forognak. Akkor úgy látszik a BMF úgy egész Mo-t nézve is jó kis ösztöndíjat ad. Uncsimékat teljesen kiakasztotam tavaly amikor megosztottam velük, hogy 2,1-es átlagra (ösztöndíj index) kaptam 20-24-et. 😊) Õk meg itthon a DE-en kaptak 4,5-5-re 5-6 ezret. 😊))
Ramadamammy rapidrandi
én a "szerény" 12-13 rugónak is nagyon örülök..😊
Viszonylag gyorsan és jól dolgoznak!Árban is elég jó ha jól emlékszem!
Meg ugye nekem nincs messze...😄😄😄D😄😄😄
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Maco, nem gyenge utolsó heted volt akkor. 😊
Ebben a félvében 30-at kaptam ösztöndíjnak. Most nem tudom mennyit fogok mert csak 7 tizedet sikerült javítani. 😊)) A baj az, hogy sokan sokkal többet tudtak javítani.
És ki, mit csinál a nyáron? Az a baj, hogy itthon már alig vannak barátaim. 😞 Ráadásul a nyári melóm is ugrott. 😞( Szóval ha vki egy Sirályos sörözéshez partnert keres <#wave>#wave>.
lesz kb 12-13 ropi..^^...Úgyhogy szeptembertõl gyórhatok a saját gitáromra..!
most pedig éljen a nyár!😊
Ramadamammy rapidrandi
4.3 lesz az átlagom szal lehet h lesz ösztöndíjam az új törvény mellett...
Még ilyen tárgyról sem hallottam, hogy fonetika? Angolból próbálták belémsúlykolni annak idején középsuliban, de nem nagyon vettem be. Pedig magával az angol nyelvel nem volt, nincs gondom.
Kszi egyébként van a görög abc-ben, ha jól tudom.
Srácok, hogy álltok? Maco, BLD? Operatõr kollegina? 😊)
Volt egy olyan tárgyunk, hogy fonetika.Tételbõl is nekem szánta a legnehezebbet..ill inkább úgymondd legösszetettebet, plusz jellemezni kellett (mert h ugye fonetika) egy hangot..grrr..mindenkinek egyy normális, a magyar abc-ben szereplõt adott..Én persze a "kszí" hangot..-.-
Hát ez van, néhányan kifognak magunknak találomra 1-1 diákot..Küzdünk kicsit, és abból a tárgyból rosszabul végzünk..De ez van.
Nálunk jó pár ilyen tanár van, szóval fel sem veszem már..😊
Nem hiszem el, sikerült minden vizsgám. 😊))
Ez kellemes egy dolog. Én a múltkor még ennél is jobban benéztem. Kedden jöttem vissza a koleszba, abban a tudatba, hogy csütörtökön lesz a vizsga. Este beszélgetek egy haverommal, hogy milyen kérdések voltak az elõzõn aztán, mondtam neki, hogy oké, még a holnapi napot arra szánom, hogy tanuljak. Erre õ:"Nem szerdán vannak ebbõl a tárgyból a vizsgák?" Gyorsan beizzítottam a neptunt.... és baiiing 😄 Hát persze, hogy szerdán. 😄
Az volt egyedül a mákom, hogy már tanultam rá a vonaton, miközben jöttem ide, meg olyan téma volt amit már egyszer tanúltam középsuliban. Végül 4est kaptam. 😄DD
Egyébként nekem is sikerült olyan f@szául megcsinálnom, hogy a két legnehezebb tárgyat hagytam utóljára, ráadásul egymás utáni napokra. 😄
Nem gyenge tanulást vágtam le az elmúlt másfél hétben. (ugyanis azalatt az idõ alatt már nem volt más vizsgám)
Egyébként, hogy milyen rossz indulatú tanárok vannak....
1 ponton múlott az utolsó vizsgán, hogy 3ast kapjak. Azt mondta atanár, hogy õ nem fog adni, de szóbelizhetek ha akarok. Persze egybõl hozzá tette, hogy meg is bukhatok. Mondtam, hogy elõbb szeretném végig nézni a dolgozatom. 32 pontom volt és 33-tól volt hármas. Találtam még benne fél pontot, mondom még nézegetném, hátha találok még benne fél pontot. Erre: ha összeszedi az 1 pontot akkor is szóbeliztetni fogom. <#wilting>#wilting> Úgyhogy ha 10 pontot találok akkor is szóbeliztetett volna. Na mondom én ebbõl nem kérek. Amilyen rohadék még meghúz a végén. 1 mocskos pontot nem volt képes adni... pff... <#action>#action>
én meg szépen benéztem az idõpontokat, nem jövõhéten csütrötökön és pénteken lesz az uccsó 2 vizsga, ahnem hétfõn és kedden..😄
szal most nagy tanulás van..😊
persze..egy kis drukk nem árt..
Ma tudtam le egyet, még kettõ plusz egy zh pótlás..ajajjjjjj..Legnehezebb tárgyaim..😞
Jövõhéten meggebedek..de aztán "holiday" 😄
Mi ez a titkos írás? 😊 Csak nem Da Vinci nyomdokaiba akartok lépni? 😊
Fõleg akkor higgadt az ember amikor felkészülten megy vizsgázni. 😊)
Egyébként van benne vmi. Bár sztem az sem jó ha egyáltalán nem izgul az ember mert az adrenalin fokozza a teljesítményt. Ha jól tudom.
Nekem már csak 1 van. Holnap. Még 4 kredit. 😊 Utánna:
HOOLIDAAAY 😄