DebrecenTopik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BaliBoy
Boldog Szülinapot Maco! <#integet2>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

sziasztok!

nem tudja valaki , hogy a legutóbbi RádióMAXos buliról (Silence -ben volt )hová rakták fel a készült képeket ?

<#nemtudom>
bld
olcsó is kifizetõdõ is😊

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Magnumrolcsi
Kössz, nemtellik jobbra 😊

Maco13
deszép a lógód
Magnumrolcsi
Tem*tés*d reklámozd

Maco13
mennyémá anyádba
csáá mivel aDebreceniek összetartanak egy kis segítség😊
FOGLALKOZÁSOM?
interneten pénzt keresek ja ha kedvetek van bekapcsolódhattok ebbe a kifizetõdõ bizniszbe nem kell mást tenned csak regelsz és letöltöd a könyvet NEM VÍRÚS!!!! én kételkedtem a dolog hitelességében de mikor eljött a fizetés rögvest kifizettek http://www.onlinevallalkozas.hu/120118
PRÓBÁLD KI NEM BÁNOD MEG
bld
nemsokára ott is lesz olcsóbb szélessáv, de még Debrecenbe is alig épült ki...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Nightwish006
DEJÓÓÓ MÁR NEKTEK D:
Józsán bezzeg bekell érni a 10000ft-os 4M/256k s ADSL EL IS! 😄DD

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

Magnumrolcsi
Igen!
12/6Mbit (mindkettõ több, csak a csomagba van ennyi írva), 6900Ft! Ebbe benne van a tv csomag is.

BaliBoy
A Tvnet?
10/10Mbit-es net (LAN) 15600 ft. - ez nem olyan jó
Szerintem azért ez ma mindent odaver: 20/20Mbit (LAN) 4500 ft!!!

Magnumrolcsi
TvNetWork is jóa 😛

BaliBoy
jaja. Ugyanaz az egyébként román cég. 😄

Maco13
BaliBoy
Ezt a netet sasoljátok meg: Dgikábel
Remélem minél hamarabb kiépítik a Derék páros oldalába is! 😊

BaliBoy
Idõjárás elõre jelzés:

Holnap esni fog! 😊

Majdnem elkapott bicajozás közben, de megúsztam (tekertem). 😊)
Álltalában az erdõ fele szoktam bicajozni. Milyen hihetetlenül kiábrándító mikor csinos lányok dohányoznak. :S

Maco13
na mesélj akkor vazzeg <#idiota>
bld
hát nekm hiányzik vagy negyven rongy a biciklimbe, kb egy éve😄 szal nincs osk új sztori, de holnap megyek traktorversenyre, majd mesélek😄

BaliBoy
Ejjj mekkora lovat láttam. 😄

Mióta meg van az új bringám most volt az elsõ eset, hogy majdnem elnyaltam. 2x is. 😊 Egy dombocskáról picit gyorsabban kezdtem lefele jönni mintahogy számítottam. Ha nem sikerült volna rendesen felpatanom a biciklire... 😊 Mindez a nagyerdõn a "vízesésnél". Aztán meg a pálma elõtt, a túloldalon a betonról fordultam a jobbra a föld útra de a hátsó kerekem úgy gondolta, hogy õ még fordúlni akar egy kicsit. Úgyhogy sikerült 180 fokot fordúlni. 😄

Na, meséljetek ti is valamit. Tiszta kihalt a topik.. 😊)

Ej nem garancia az! Pízes dolog.
Meg a mûvelet igen nehéz, mert elõbb el kell kapni a vakondot, hogy lehessen benne bajuszcsipet cserélni.

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

BaliBoy
Jah. Írok Taiwan-ra egy szívhez szóló levelet, hogy:
Dik mááá, kûdjetek mááán egy új chipset. 😄DD

Maco13
vakondtúrásra is érvényes a garancia?
Úttom lehet kérni másik BIOS chipet. (Gyártótól tuti, de hogy az üzletben tudnak-é adni, az attól függ, mekkora a cicid és a mosolyod.)

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

ezek a vakondtúrások csak szaporodnak,bármerre megyek!

Ramadamammy rapidrandi

jajj,ez az (b)efött-os banda

Ramadamammy rapidrandi

BaliBoy
Sõt!!! A világon minden elektromos berendezés azzal mûködik. 😄

Maco13
kicsit elkéstél a reklámmal 😄
amúgy kiredült, hogy nem csak a pc mûködik füsttel, hanem a router is <#nevetes1>
BaliBoy
Csinos. 😄D
Én meg a héten BIOS-t frissítettem. Kicsit paráztam el ne menjen az áram miközben írja a flash memóriát mert akkor viszlát alaplap. <#integet2>

Jah elfelejtettem mondani, akciós villámhárító nálam kapható! <#banplz>

Maco13
az esõ nem para, csak a csajomék 2. szomszédját totál leégette a villámod <#ejnye1>
Maco13
ejbazmeg most is egy iq harcos: nincs net, erre úgy próbálja megoldani hogy kicseréli a hangkártyát. készbazmeg
BaliBoy
Muhahahaa <#hehe>

Egyébként mivel senki nme volt képes hozni egy tengerpartot a közelbe, tegnap meguntam a meleget és csináltam egy kis esõt. Remélem nem baj. <#zavart1>

Maco13
bahh tegnap megint volt egy okos ügyfél aki betelefonált. 40 fokban lerohad rólam a gatya, erre a nõ elkezdi, hogy gyorsan csináljuk meg az internetét, mert jön a tél(!), és mostmár gyakrabban akarják használni. Alig tudtam visszafojtani a röhögést <#zavart1>
Maco13
zsír volt a tegnap este, örülök hogy lerusholtunk végül <#vigyor>
bld
keresztesen kempelönk de megbeszélhetjük😉

Maco13
fúrd át magad szoboszlóra 😄
Amúgy Bömb hétvégén otthon lesztek? Szombaton megyünk haza, kimehetnénk a baszlóra strandolni vasárnap leiható beugróval 😄D
Maco13
Asszem nyertem a "hogy jussunk fel kocsival pestre minél rövidebb idõ alatt" versenyben. 23 órával rekordgyanús <#vigyor2>
BaliBoy
Ásson már valaki egy tengerpartot a környékre. 😄DD kész vagyok. <#buck>

BaliBoy
A stílus meg a mûfaj nem ugyanaz? Vagy legalábbis nagyon hasonló jelentésük? Mert egy mûfajon belül vannak különbözõ stílusok. De magukra a mûfajokra is lehet mondani, hogy különbözõ stílusúak.

Tehát én a stílus alatt az elõzõ hozzászólásomban tulajdonképpen mûfajt értettem (klasszikus, elektronikus, rock, new age.....) és ezen belül természetesen a különbözõ irányzatokat. 😊)))

Na ezt jól megaszontam. <#idiota><#nevetes1>

Membrah
nyílván...de stílus alatt nem "mûfajt" értettem most...😊

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

BaliBoy
Én nem szorítom magam egy stílus korlátai közé. Sõtt! Egy idõszakra sem. 😊) Ahhoz túl sok jó zene van a világon. 😄D

Membrah
nem tom mi a gáz...alapvetõen más zenei tslust szeretek...nagyon mást...😄
De van pár jó száma...és pl 6 óra az út Siófokig..szóval bõven belefér..😄😄D😄

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...

BaliBoy
Jó nyaralást! 😊 <#vigyor4>

(ezt nem lehetett kihagyni 😄D)

Membrah
neked is..😄

Membrah
köszönöm..😊

Membrah
Hát ez valóban elég kétértelmû..<#nevetes1>
De nyílvánvalóan az italt elfogadom..😄 majd valamikor, amikor épp otthon tartózkodok..
jövõhéten Siófok!<#taps>

BaliBoy
<#nemtudom> Ezt most nem vágom. Én a bambit mint italt ismerem. A Sirály meg itt a szórakozóhelyet jelenti. Homályosítsatok fel pls. <#dumcsi>

bld
höhö jaa😊 amúgy boldog névnapot

Maco13
heheh kissé kétértelmû <#hehe>
amúgy bódog névnapot így utólag is <#integet2>
BaliBoy
Majd vendégem vagy egy bambira a Sirályban. <#vigyor2>