DebrecenTopik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
nem tudja valaki , hogy a legutóbbi RádióMAXos buliról (Silence -ben volt )hová rakták fel a készült képeket ?
<#nemtudom>#nemtudom>
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
FOGLALKOZÁSOM?
interneten pénzt keresek ja ha kedvetek van bekapcsolódhattok ebbe a kifizetõdõ bizniszbe nem kell mást tenned csak regelsz és letöltöd a könyvet NEM VÍRÚS!!!! én kételkedtem a dolog hitelességében de mikor eljött a fizetés rögvest kifizettek http://www.onlinevallalkozas.hu/120118
PRÓBÁLD KI NEM BÁNOD MEG
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Józsán bezzeg bekell érni a 10000ft-os 4M/256k s ADSL EL IS! 😄DD
Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu
12/6Mbit (mindkettõ több, csak a csomagba van ennyi írva), 6900Ft! Ebbe benne van a tv csomag is.
10/10Mbit-es net (LAN) 15600 ft. - ez nem olyan jó
Szerintem azért ez ma mindent odaver: 20/20Mbit (LAN) 4500 ft!!!
Remélem minél hamarabb kiépítik a Derék páros oldalába is! 😊
Holnap esni fog! 😊
Majdnem elkapott bicajozás közben, de megúsztam (tekertem). 😊)
Álltalában az erdõ fele szoktam bicajozni. Milyen hihetetlenül kiábrándító mikor csinos lányok dohányoznak. :S
Mióta meg van az új bringám most volt az elsõ eset, hogy majdnem elnyaltam. 2x is. 😊 Egy dombocskáról picit gyorsabban kezdtem lefele jönni mintahogy számítottam. Ha nem sikerült volna rendesen felpatanom a biciklire... 😊 Mindez a nagyerdõn a "vízesésnél". Aztán meg a pálma elõtt, a túloldalon a betonról fordultam a jobbra a föld útra de a hátsó kerekem úgy gondolta, hogy õ még fordúlni akar egy kicsit. Úgyhogy sikerült 180 fokot fordúlni. 😄
Na, meséljetek ti is valamit. Tiszta kihalt a topik.. 😊)
Meg a mûvelet igen nehéz, mert elõbb el kell kapni a vakondot, hogy lehessen benne bajuszcsipet cserélni.
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Dik mááá, kûdjetek mááán egy új chipset. 😄DD
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Ramadamammy rapidrandi
Ramadamammy rapidrandi
amúgy kiredült, hogy nem csak a pc mûködik füsttel, hanem a router is <#nevetes1>#nevetes1>
Én meg a héten BIOS-t frissítettem. Kicsit paráztam el ne menjen az áram miközben írja a flash memóriát mert akkor viszlát alaplap. <#integet2>#integet2>
Jah elfelejtettem mondani, akciós villámhárító nálam kapható! <#banplz>#banplz>
Egyébként mivel senki nme volt képes hozni egy tengerpartot a közelbe, tegnap meguntam a meleget és csináltam egy kis esõt. Remélem nem baj. <#zavart1>#zavart1>
Amúgy Bömb hétvégén otthon lesztek? Szombaton megyünk haza, kimehetnénk a baszlóra strandolni vasárnap leiható beugróval 😄D
Tehát én a stílus alatt az elõzõ hozzászólásomban tulajdonképpen mûfajt értettem (klasszikus, elektronikus, rock, new age.....) és ezen belül természetesen a különbözõ irányzatokat. 😊)))
Na ezt jól megaszontam. <#idiota>#idiota><#nevetes1>#nevetes1>
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
De van pár jó száma...és pl 6 óra az út Siófokig..szóval bõven belefér..😄😄D😄
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
De nyílvánvalóan az italt elfogadom..😄 majd valamikor, amikor épp otthon tartózkodok..
jövõhéten Siófok!<#taps>#taps>