Könyvolvasás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt
rengeteg SCI-FI, FANTASY könyvem és mûvészeti albumom várja új tulajdonosát.
Írjatok, küldök listát.
Angyalok és démonk - DIgitális erõd - Da Vinci Kód.... ilyen sorrendben is 😊
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Légy jó, légy hű Magyar!
Keresek egy könyvet:
E. A. Poe összes mûvei II.
Esetleg ha valaki tudna segíteni hol tudom beszerezni, akkor azt megköszönném.
kösz
Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy hol lehetne megszerezni Harrison Fawcett: A Katedrális Legendája c. könyvet?
nem találom sehol, de reménykedem, mert nagyon kellene...
Elõre is köszi!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
\"Life is around you and in you.\"
Kicsit logikátlan felépítésû de részletes iromány,talán a legjobb a témában(az epilógusban személyes tapasztalatok is vannak)!Elég idegesítõ hogy többször visszaútal apróságokra a könyv elejérõl amikre a 130. oldalon már nem emlékszik az ember fia ,ezeket leszámítva érdekes olvasmány😄
\"Life is around you and in you.\"
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hanem iskola válaogatja
pl. ahova én jártam gimibe, ott bizony nem volt vérciki tanulni sem, sõt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
melyikek ?
címet plz 😊
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
Miranda kopórsólya nemrég
no meg még egy kettõ csak már régebben, most a Kéz a sziklán van a kezem ügyébe, de valahogy nem fogott meg az elsõ pár oldal, talán majd..
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
masik typus amit olvasni szoktam az a Ludlum/Meade fele kem/krimi. Forsythot nem kedvelem, valahogy unalmasnak tunik.
valamikor regen olvastam egypar Anne Rice konyvet, de az is nehezen olvashato (southern gothic)
haveromat én is kiröhögtem amikor mondta hogy analízist olvasott ( nyári szünet .. )
*hihi ** *
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Aki nemismerné a szerzõt, de látott már United Colors of Benetton reklámot (ilyen és az ehhez kapcsolódó/hasonló témájú fotósorozat.) az már tudhatja kirõl van szó.
1 reklám/riport fotós illetõ írta, lényegében arról szól miért lett a benetton kampánya olyan amilyen, miért kritizálták/kritizálhatták stb. Van benne 1-2 dolog a reklámok pszichológiai hátterérõl, hatásairól stb...
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
Persze lehet, hogy más meg pont, hogy nem találja annak, dehát ízlések és pofonok....
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Volt szó itt a fordításról is, szvsz nagyon igényesen le lettek fordítva a történetek, bár volt 1-2 szó amit máshogy fordítottam volna mert kicsit furcsán hangzottak, de meg lehet szokni. A kötés is nagyon igényes, ami ugye sajna maga után vonja a magas árat is.
Én csak ajánlani tudom.
és ilyen szempontból a helikopter (harry potter) könyvek többet is nyújtanak, azokban azért nemkevés társadalomkritika, és "helyes irányba nevelés" van - ami a mai ifjú olvasóközönségre rá is fér rendesen. én is olvastam mind az 5 kötetet idáig, és nagyon élveztem, érdekes, fordulatos sztorik, a mai olvasási igényeknek megfelelõen egyszerû szerkezettel, könnyû olvashatósággal, viszont aki beleássa magát azoknak elég mély tartalommal és összefüggésrendszerrel, ami esetleg csak a sokadik olvasásnál derül ki.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Necronomicont meg adtak ki asszem édesvízék is, vékony papírkötésben... szóval az a könyv az, aminek tényleg nem sok értelme van 😄
Jut eszembe, Robert E. Howard-ról, Lovecraft barátjáról tud valaki valmit, esetleg olvasott tõle? Direkt nem írok itt címeket, kíváncsi vagyok, hányan ismerik.
Ma jöttem meg Pestrõl. Az idõ alatt amíg ott voltam 2 antikváriumba, és 1 könyvesboltban volt. Sehol sem volt. Beugrottam egy mini könyvesboltba (az egész területe kb. 2 négyzetméter volt), és ott volt egy H.P. összes, meg egy necronomicon. hát sux

Egyetértek. Ha nem Karinthy fordítja a Micimackót, akkor lehet, hogy nem is szeretik meg 😞 Emlékszem, amikor Bagoj házát kdnt a vhr, és felborul az ingaóra
, meg amikor a nagynéni tévedésbõl fókatojást tojik
, de a legsúlyosabb a vége, amikor az elvarázsolt erdõbe bemegy Róbert Gida és az õ Mackója. Kissé nehezen értelmezhetõ, bár az is lehet, hogy azért, mert igen régen olvastam... 
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ