Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki nem hagynám...
Család...? Munkahely...? Minden oké? Mennyi van még nyugdíjig? ;)
Mindenesetre BUÉK megint :D kis késéssel.
ott osszes jatekos topik el. sg n meg beszart minden.
Utoljára szerkesztette: toza, 2021.01.30. 06:33:32
Osztok-szorzok, 22 éve kezdtem a csét, a Dust1-en azt sem tudtam, hova a fenébe fut az a sok T kezdésnél.
Mindenesetre covid-mentes, boldog életet kívánok nektek!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
a host ja a game nak tudja allitani.
egy kis segítséget kérnék.
CS GO -ba, valamiért default beállítás a mp_free_armor 2, hiába tolom be autoexec -be, hogy 0, minden kör indulásakor visszaállítja azt 2 -re. (botok ellen és localban). Hogy lehet rávenni, hogy a 0 legyen az alap?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
van még értelmes elérhető szerver ahol játszanak is emberek?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Kicsit késve, de megint BUÉK! ;-)
(CS:GO ingyenes lett)
https://store.steampowered.com/app/730/CounterStrike_Global_Offensive/
(b*szki, kimaradt a buék) (na majd jövőre) (:)
Cső serteperte!!! :D
CSS szerver jöhet, jó lenne már egy kis <#violent>#violent> Lassan megint csak buék lesz. Vazz, hogy öregedtek... ;)
Sziasztok: dimenzio

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Utoljára szerkesztette: sertepertex, 2016.01.27. 22:17:13
A BalckShot Hungary csoport célja, hogy olyan játékosokat gyűtjsön egy helyre, akik nem használnak semmiféle csalást vagy más egyéb segédprogramot, ami nem a saját tudását tükrözi, hanem a cheat program csinálja helyette. Nem értem azokat a játékosokat, akik önmagukat álltatják, hogy mennyire jó játékosok, miközben az AIM vagy más programot használják játék közben! Ne csatlakozz, ha csítelsz! Üdv, HUNter
A hivatalos oldal: BlackShot regisztráció és letöltés itt!
@
nem lehet hogy valami mókolt szerón vagy ? lehet csak admin szórakozik...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
Köszönöm, mert szeretem a játékot.
Csak a sok orosz csaló zavar!!
Dehát kutyaharapást szőrével!!
<#bdead>#bdead>
pár euró...
ez nem warez topik...<#felkialtas>#felkialtas>
Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2014.10.11. 09:50:52
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Van egy kis problémám.
Egyik napról a másikra eltüntek a szerverek az 1400-ból 2 maradt meg és azok sem kompatibilisek az én játékommal!!!
Nem steamos, hanem torrentről szedtem le és eddig 2 éve jól működött!!!
Már újra is telepítettem és semmi változás, ill csak annyi, hogy most már a kedvencbe tett szervereim is eltűntek!!!!
WTF?????????????????
Help plz!!!!!!!!!!!!!
Csak valahol a fiók mélyén megtaláltam a steam account-om és ki kellett próbálni, hogy működik-e még. Működik. :)
IP: 130.185.109.24:27100 (csak de_dust2_unlimited map fut és
Vagy minden off-ot kihajítanak?
ON