Counter-Strike:Source
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerintem így keresd a megoldást...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
RSS-ben lennének a meccsek (csapatok, dátom meg tán 1-2 infó) és a chatben ezeket kiírná. Nem foglalkozik valaki ilyenekkel ? vagy valakinek ismerõse?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Letölti a szükséges dolgokat és megy is.
Steam-et át lehet helyezni valahogy másik meghajtóra (akár partícióra) anélkül, hogy az egészet le kéne szedni, aztán újra installálni?
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
azt csinálja mostanában nekem a source (elõtte soha nem csinált még ilyet), hogy játék közben egyszer csak jön egy ultra nagy lag (általában 30-60 perc játék után), beakad a hang, és kb. 10 másodperc után kidob desktopra, de a háttérben fut a játék tovább, magyarul minimalizálja magát vagy mi... visszalépni nem lehet sem alt+tab -al sem ha a tálcán rányomok... vagyis visszavált de nem jön fel az ablak, ugyanúgy a windowst látom, de ha pl nyomom az egérgombot akkor hallom, hogy lövök meg megyek, szóval megy a játék a háttérben... elég fura
csak feladatkezelõs hl2.exe kilövés segít... a játék eredeti, win7 32 bit, géppel nincs gond, 150 fps átlag megvan, ping is jó...
mi a tököm lehet ez?
Bazinga!
hogy a $ jel hogy került bele az passz...
[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.
Ha így sem javul meg, jobklikk delete local content, majd felteszed ismét, illetve registry-bõl is kitakarítod kézzel. Azt hogy syncelje fel a configot cludba, kapcsold ki.
konzolban ez az üzenet van pirossal írva:
Requesting texture value from var "$bumpmap" which is not a texture value (material: maps/cs_office/metal/metalcombine001_-1116_-623_-119)
illetve ez az egyik ilyen van több is
Ki lehet valahogy takarítani a játékot, hogy megint normálisan mûködjön?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Mitõl nézhet ki így a játék? Egyik pillanatban még jó volt semmi baja, aztán egyszercsak minden tiszta kocka, meg olyan a karakterek textúrája mintha valami fényes mûanyagból lennének :S Újra lett telepítve is a játék és azután is ilyen maradt.
Ide mehetnek be a skinek, hangok stb. Nekem se mûködtek, utána néztem és így mûködnek is.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Viszont tegnap játék elõtt valamit letöltött a Steam és minden visszaállt alapra. Néztem a cstrike mappát és nem voltak benne a skinek mappái. A mentett cuccokat visszamásoltam, de a játékben ugyanúgy az alap dolgok vannak.
Hogyan lehetne megint mûködõvé tenni a skineket?
@
Érthetõ volt a dolog, nem kezdtem el karatézni. Úgyis kapott acc volt. Így havertól vettem egy accot 2000-ért, és már avval játszom 5 éve! :)
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
@
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x
nem fogja megkapni a játékot
Mivel kérik hogy a ticket számot írd rá, így valószínûleg írni fognak neked levelet, hogy azt írd rá!
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
GaBenc: jöhet más map is
Bárkire rálõssz a jobb kart éri elsõre...ha nem a fejét :D vagy nem hátba lövöd.
Amióta létezik a cs azóta mindíg a jobbkar sebzõdik a legtöbbet...a fej után <#bdead>#bdead><#ravasz1>#ravasz1>
Hát ha ezeken a mapokon szeretsz játszani akkor nem tudok ajánlani szervert. :-D
Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?
Van arra logikus magyarázat, hogy miért lövök 3x vagy akár 4x annyit az ellenség bal karjába mint jobb karba / bármelyik lábba / csípõbe?
harmadik:
Melyik szervert ajánljátok tanulásra? Kedvelt mapok (dust2, dust, office, aztec, inferno). Tehát olyan közösség legyen akiktõl lehet tanulni, de azért nem ilyen erõst kemények (ha egybõl kilõnek az nem tanulás). Amúgy nem vagyok kezdõ, olyan jó közepes.
értelem szerüen...ránézel látod melyik melyik...gondolom erre már rájöttél, de kitudja...csak szólok :D
az utolsó sort értem, a többi mit csinál? :)
kp_slash
*
kp_minus
kp_home
kp_uparrow
kp_pgup
kp_leftarrow
kp_5
kp_rightarrow
kp_end
kp_downarrow
kp_pgdn
kp_ins
kp_del
kp_plus
kp_enter
bind "kp_end" "buy ak47; buy m4a1" így nem kell két billentyû, mert terroristaként ak-t, counterként meg m4-et veszel.