Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Spészgószt
általában az okoz ilyen problémát, ha máshová telepíted fel, NEM az alapértelmezett c: programfiles mappába ...
szerintem így keresd a megoldást...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Sziasztok! Egy olyan kérdéssel/problémával fordulok, hogy újratelepítettem az Oprendszert (Windows XP) és nem indul a CS:Source. Ráklikkelek a "Szerver keresése" gombra és lefagy. Elötte nem volt vele semmi probléma. Próbáltam utánaolvasgatni külföldi oldalakon is, de nem találtam rá megoldást...vagy csak rossz helyen keresgéltem. Megpróbáltam már mindenhogyan elindítani, de valami nem klappol. Találkoztatok már ilyen problémával? Természetesen STEAM-es vagyok. Válaszadásotokat elõre is köszönöm!<#conf><#help>
Jim Morrison
van itt olyan aki szokott sourcmod pluginokat írni? Kéne egy, amire annyira nincs kedvem megírni, meg nem akarom beleásni magam ebbe a témába is. Annyi az egész, hogy RSS-t beolvas és chatben megjeleníti. ennyi.
RSS-ben lennének a meccsek (csapatok, dátom meg tán 1-2 infó) és a chatben ezeket kiírná. Nem foglalkozik valaki ilyenekkel ? vagy valakinek ismerõse?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Roger6
Most csinálom, megtaláltam máshol is ezt a megoldást, köszönöm szépen!

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kifli
átmásolod ahova szeretnéd, a steamapps mappát és a steam.exe filet. A többit törölheted. Aztán elindítod a steam.exe filet és már meg is vagy.
Letölti a szükséges dolgokat és megy is.
Roger6
Sziasztok!

Steam-et át lehet helyezni valahogy másik meghajtóra (akár partícióra) anélkül, hogy az egészet le kéne szedni, aztán újra installálni?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

precision
help!

azt csinálja mostanában nekem a source (elõtte soha nem csinált még ilyet), hogy játék közben egyszer csak jön egy ultra nagy lag (általában 30-60 perc játék után), beakad a hang, és kb. 10 másodperc után kidob desktopra, de a háttérben fut a játék tovább, magyarul minimalizálja magát vagy mi... visszalépni nem lehet sem alt+tab -al sem ha a tálcán rányomok... vagyis visszavált de nem jön fel az ablak, ugyanúgy a windowst látom, de ha pl nyomom az egérgombot akkor hallom, hogy lövök meg megyek, szóval megy a játék a háttérben... elég fura
csak feladatkezelõs hl2.exe kilövés segít... a játék eredeti, win7 32 bit, géppel nincs gond, 150 fps átlag megvan, ping is jó...

mi a tököm lehet ez?

Bazinga!

Spészgószt
ha a configod cfg fájlját megnyitod f4el (szerkesztés) és a "$bumpmap" sorából kiszedted volna a $ jelet az is megoldotta volna...szerintem...annyi volt az egész hiba, hogy rossz parancsot kapott...
hogy a $ jel hogy került bele az passz...

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

Hecker007
Köszi az -autoconfig helyrehozta!<#vigyor2>

kifli
cfg-ket töröld, és indítsd a játékot, -autoconfig kapcsolóval. Ilyenkor nemtudom registry-ben kitakarítja-e a dolgokat. De ha így indítod, akkor alap beállításokkal fog indulni.

Ha így sem javul meg, jobklikk delete local content, majd felteszed ismét, illetve registry-bõl is kitakarítod kézzel. Azt hogy syncelje fel a configot cludba, kapcsold ki.
Hecker007
Custom dolgot nem tettem bele és biztos hogy nem a bétát indítom. Esetleg valami szerverrõl jött le valami ami így elcseszte?

konzolban ez az üzenet van pirossal írva:
Requesting texture value from var "$bumpmap" which is not a texture value (material: maps/cs_office/metal/metalcombine001_-1116_-623_-119)

illetve ez az egyik ilyen van több is
Ki lehet valahogy takarítani a játékot, hogy megint normálisan mûködjön?

kifli
nálam beta ilyen...
Metalmilitiakid
driver szerintem, lehet abban hülyült meg vmi, vagy esetleg ha raktál be vmi custom dolgot a játékba.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hecker007
Üdv!
Mitõl nézhet ki így a játék? Egyik pillanatban még jó volt semmi baja, aztán egyszercsak minden tiszta kocka, meg olyan a karakterek textúrája mintha valami fényes mûanyagból lennének :S Újra lett telepítve is a játék és azután is ilyen maradt.

SLICK
Köszi szépen!

zzeN
Steam/steamapps/common/css/cstrike/custom/extrafolder/

Ide mehetnek be a skinek, hangok stb. Nekem se mûködtek, utána néztem és így mûködnek is.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

SLICK
Ahhoj! Olyan gondom van, hogy a játékba új fegyver és player skineket tettem be + még pár mapot. Ezeket ki is mentettem, hogy ha netán új rendszer telepítés lenne, akkor ne megint egyenként tököljek vele.
Viszont tegnap játék elõtt valamit letöltött a Steam és minden visszaállt alapra. Néztem a cstrike mappát és nem voltak benne a skinek mappái. A mentett cuccokat visszamásoltam, de a játékben ugyanúgy az alap dolgok vannak.
Hogyan lehetne megint mûködõvé tenni a skineket?

armageddon666
Akkor fellendül a proxy-ipar, vagy valami. IP nem épp egyértelmû bizonyíték. Persze ez szõrszálhasogatás, de ha meghagyod ezt a kis rést a csalóknak, akkor õk megtalálják, és ki is használják. Mérlegelés meg plusz költség, és plusz hibalehetõség. Zéró tolerancia. Mint látszik megvannak a hibái, de mégis ez az optimálisabb.

@

Falkon
Mindegy, mondták hogy nagyon sajnálják, de nem bizonyítható!
Érthetõ volt a dolog, nem kezdtem el karatézni. Úgyis kapott acc volt. Így havertól vettem egy accot 2000-ért, és már avval játszom 5 éve! :)

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Narxis
Mi van akkor ha bizonyítható(pl. látja a Steam support, hogy hirtelen magyar IP helyett mondjuk USA IP-rõl jelentkeztek be), hogy az ellopás után kapta a VAC ban-t? Szerintem mérlegelhetne a Steam abban az esetben ha tényleg egyértelmûen bizonyítható. Nyilván szívás ha mondjuk magyar lopja el magyartól.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

armageddon666
És akármennyire is fáj, és nem fair veled szemben, teljes mértékben megérthetõ dolog. Ha nem így lenne, akkor elég lenne eljátszani hogy ellopták az accod, és kényedre kedvedre csalhatsz. És ekkor még használhatatlanabb lenne a VAC.

@

Falkon
Nekem a régi accomat elloptàk, a gyerek cheatelt, kapott egy vac bant! Visszaszerezte a steam az accom és akkor làttam a meglepit! Hiàba ìrtam nekik, azt mondtàk nem szedik le a bant!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

nem mert toled elloptak

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

Remélem emiatt nem fogják banolni az accomat mert ideges leszek -.-
UltraZord
kizárt, benne van az eulaban, hogy accountot nem lehet eladni

kifli
Volt már rá precedens tudtommal...

Valve igencsak rugalams.
UltraZord
ez nem így mûködik, lopott akkot nem veszel, használt akkot nem veszel, és kész
nem fogja megkapni a játékot

Az úgy még jobb lenne.
kifli
ha a srác is ír egy ticketet, akkor ketté szedik az accot, és amit õ vett, egy külön accounton megkapja.
Amúgy továbbra sincs halvány gõzöm arról hogy sikerült ellopniuk az accom, úgy hogy még az email jelszavam is megszerezték, és meg tudták változtatni a contact emailt is.
Roger6
Nyilván nem azt mondtam, hogy fizesd ki neki, de egészen biztos vagyok benne, hogy nem õ lopta el. Akik accot lopnak, azok sajátokkal is rendelkeznek, a lopottakat eladják szerencsétleneknek, akik azt hiszik, hogy sima használt acc-ot vesznek.

közel 4 évig nála volt az accom, gondolom ennyi idõ után már te is megbizonyosodtál volna róla hogy nem fogja senki keresni. Amúgy csak kósza gondolat volt hogy felrakjam újra, nem tudom mennyire akarok újra aktív lenni. Sajnálom a srácot. Amúgy 5,5€ volt neki a CS:GO, megnéztem a fiók logban. Ennyit akár ki is fizetek neki hogy ne érje akkora kár, azonban az acc árát amennyiért vette nem vagyok hajlandó.
Roger6
Biztosan tudta, hogy lopott ezért vett rá CS:GO-t,ez tök logikus. Amúgy meg aki eladta, azt kéne megvágni kisbaltával.

A mai napon visszakaptam <#taps> A gyerek egy CS:GO-t vett rá 2 hónapja, köszönöm neki szépen :) Legközelebb majd ne vegyen lopott accot
Falkon
2-3 hét kb!
Mivel kérik hogy a ticket számot írd rá, így valószínûleg írni fognak neked levelet, hogy azt írd rá!

ma elküldtem a ticketet amit pár hete emlegettem a lopás miatt mert mostanra lett olyan telefon amivel normális képet tudtam csinálni a cd-key ref cardról. Az gond lehet hogy a key mellé nem a ticket számát írtam oda hanem az accnevem és úgy fényképeztem le?
kb. mennyi idõ míg a Steam reagál egy lopott accal kapcsolatos ticketre nem tudja valaki?
Sickness
BÚÉK!

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

GaBenc
Hát nem is tudom...az SW (94.199.178.236:27120) volt jó. De mivel a régiek kikoptak, így elég véleményes a dolog. De szoktak itt szervereket ajánlani....hátha. Mi már a GO-val nyomjuk így nem vagyok képben.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

értem :)
GaBenc: jöhet más map is

Spészgószt
hopsz fordítva BAL van elõl, de a lényeg ugyan az <#idiota>

Spészgószt
azért mert a jobb karja a teste elõtt van! mert abban tartja a fegyvert! és a hitbox is úgy regisztrálja a találatot.
Bárkire rálõssz a jobb kart éri elsõre...ha nem a fejét :D vagy nem hátba lövöd.
Amióta létezik a cs azóta mindíg a jobbkar sebzõdik a legtöbbet...a fej után <#bdead><#ravasz1>

GaBenc
Azért bal kar mert az van elõl. Fogj egy botot és céloz vele a bal kezed van elõl.

Hát ha ezeken a mapokon szeretsz játszani akkor nem tudok ajánlani szervert. :-D

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

rájöttem már, de köszönöm a figyelmességed :)

második kérdés:
Van arra logikus magyarázat, hogy miért lövök 3x vagy akár 4x annyit az ellenség bal karjába mint jobb karba / bármelyik lábba / csípõbe?

harmadik:
Melyik szervert ajánljátok tanulásra? Kedvelt mapok (dust2, dust, office, aztec, inferno). Tehát olyan közösség legyen akiktõl lehet tanulni, de azért nem ilyen erõst kemények (ha egybõl kilõnek az nem tanulás). Amúgy nem vagyok kezdõ, olyan jó közepes.

Spészgószt
helyesbítek: "azok a NUMPAD billentyûk nevei"
értelem szerüen...ránézel látod melyik melyik...gondolom erre már rájöttél, de kitudja...csak szólok :D

kösz

Spészgószt
azok a billentyûk nevei, amit a bind után kell írni és utána meg az adott fegyó nevét amit akarsz.

köszi
az utolsó sort értem, a többi mit csinál? :)

kp_slash
*
kp_minus
kp_home
kp_uparrow
kp_pgup
kp_leftarrow
kp_5
kp_rightarrow
kp_end
kp_downarrow
kp_pgdn
kp_ins
kp_del
kp_plus
kp_enter
bind "kp_end" "buy ak47; buy m4a1" így nem kell két billentyû, mert terroristaként ak-t, counterként meg m4-et veszel.