Counter-Strike:Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló!
Van pár kérdésem, amiket lelkesedés függvényében szép lassan fel is teszek/tennék.
Kezdjük bindeléssel, a következõ dolgokat akarom elérni:
- numpad 1 cv47 (ak)-t vesz
- numpad 3 deagle-t vesz
- numpad 2 m4a1-t vesz
- numpad 4/5/6 flash/he/smoke gránát

Illetve .cfg fájlban még milyen dolgokat érdemes állítgatni, beírni, és a beállításoknál / videokártya illesztõprogiban kell matatni? Tehát mindent le akarok tudni, ami közvetetten segíthet a játékban.
(amúgy eredeti 1.6, de ez jobban pörög és game is kb. ugyanaz)

OrioN the S
viszont :)

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

B.Ú.É.K.

Belétek is :)
armageddon666
Ó, mennyi ismerõs név. :D

@

Nivea
A nagy részét rég nem láttam, se steamen se sehol:( De remélem telezabálták magukat :)

Promi
Jaja egyetek igyatok sz@arásig, mert nemsokára meló, tanulás ki mit mível.<#hawaii>
Minden kedves ex-css-zõ ismeretlen ismerõsömnek kellemes ünnepeket/pihenést és jó egészséget kívánok!

Serteperte, Fec, Borg, TerminaTHOR, PunkZoli, Promi, Pinky, Szega, 4n0nYm0uS, Orion, UrbiJoe, K9Duli, Sickness, janos666, Zetorg, Morphy, Col.Andrew... sa többiek

dimenzio harcos
Lacccca
Megnyitod a szükséges portokat. De egyszerûbb ha 26900-27100 közötti tartományt nyitod meg azt heló.
Portforward beállítást keress.

http://www.cssface.eoldal.hu/ :F@ce: 80.249.166.38:27015

Canon nyomtatón nem jó?
Sziasztok!
Ha valaki részletesen letudná, hogy kell CSS szervert futtatni TENDA routeren, azt megköszönném! :)
Remélem, hogy a modem gondja és csere után megoldódik a gondom, mert rettentõ idegesítõ és használhatatlan így. Köszi a választ!

ARSENAL&POKER

Erre nem neked kell megmondani a megoldást, hanem a t-homenak aki bekötötte... nyilván valami szar kábelmodemet kaptál.
Sziasztok! Olyan gondom lenne, hogy most kötötték be a héten a T-Home os netet és azóta nem tudok játszani... Amikor csatlakoznék a szerverre egy kattanást hallani a modembem és elmegy a net. Van amikor felenged a szerverre de pár másodperc múlva ugyanugy kattanás és elmegy a net ja és a telefonvonal is. Ha esetleg valaki találkozott hasonlóval vagy tudna rá megoldást azt megköszönném!

ARSENAL&POKER

Lacccca
Az se rossz de nekem túl elborult néhol a zene :)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qcs_Ba-sQ4Q#!

Inkább Defqon.1-re :D
Lacccca
Tomorowland-ra jövõre persze hogy kell ha ingyé van :D

Már lényegtelen :D

Kell valakinek egy vendégbelépõ?

Spészgószt
bazz css ment simán 150 stabil fps-el egy xfx9600Gt c2d6750 prockó 4G ram mal, lecseréltem egy sapphire5770 re sokat nem pakolt rá, de a GO max 100 ig ha elmegy kevésbé fps zabáló helyeken, de az átlag a 40-60 közötti fos...
Jó persze a css- ki volt herélve rendesen fps terén...se fák se égbolt, se props, no hulla, csak minimál árnyék, semmi hdr... stb...de itt azt se tudom mit kapcsolgassak hova, a setuphoz hozzás se nyúltam alap grafikain megy....majd szórakázok vele, ha lesz idõm...de egy cfg nem ártan, hogy ne kelljen egyesével buzgerálni a dolgokat...fõleg az olyat amit option menübõl nem lehet...<#alien2>

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

GaBenc
Na drága, Egy 4 magos 2.2 4G ram és van mellette egy 4650 vidi. Ez szerinted erõs?
A css ment? Akkor? Legalább próbáld ki a csgot. Azt látjuk mi lesz.

Van 1000 server, miért pont itt kell játszani?

Lacccca
Kb ugynugy fut a CSGO mint a CSS nálam, szóval ha a CSS ment ennek is kell eselteg nem maxolod a grafikát.

Narxis
<#eljen>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Spészgószt
haggyátok már ezt a szédítõ "nekem nincs erõs gépem" de elszaladgál 200 fps-el szardumát ... NEKEM nincs erõs gépem és 50-100 van! NA az nem erõs az KEVÉS!
az meg a másik hogy MI szaladgál el annyival...persze a source nekem is, vagy a buzi böngészõs játék :DDD
DE a Go már nem nagyon... :((((

[:::Powered By EIZO:::] Tegnap el?tt dáretettem Én, tegnap dáretettél Te, ma dáretet ?.

GaBenc
Nem is igen kell a cfg. Nekem nincs egy erõs gépem de simán elszaladgál rajta azzal a 70-200 fps-el. persze én csak játszom és nem akarok "pro" lenni.

Lacccca
Nem és egy darabig nem is lesz.
Köszönhetjük ezt a config huszároknak.

Spészgószt
van már valami használható fps config cs:go-ra? Lusta vagyok buherálni és keresgélni...esetleg a szorsos mûxik? végülis motor ugyan az... <#buck>

adamq01
köszi

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

Lacccca
Sehova.
HA külön vann akkor a sound mappába keresd a css mapádon belül ha a mapba van csomagolva akkor a pakrat nevû programmal tudod kiszedni belõle.

adamq01
win 7 32 bitben hova menti a pl _mg pályákon lévõ betét zenéket?

AMD FX X8 8350 BOX|Cooler Master - Hyper 212 EVO|Gigabyte R9 270X 2GB|Gigabyte - GA-970A-UD3P Super Flower 550W Bronze Series|ADATA Premier Pro SP900 128GB|Kingston DDR-3 8GB /1866 HyperX Fury Black

Metalmilitiakid
Már rájöttem azóta (am ezeket is próbáltam) a mindent vivõ probléma az volt, hogy a fraps et csak a játék elindulása után szabad bekapcsolni, mert nem indul el, ha már fut a fraps...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Lacccca
Ellenõrizteds a fájlokat a staem-el. MEg add hozzá a laucnhoptionshoz hogy -novid

Metalmilitiakid
Lenne egy kis problémám. Leszedtem most a Source-ot és amikor elindítom akkor bejön a rendesen a néger fej meg a source felirat, de utána nem a menüt kapom, hanem csak a Win7 homokóráját és feladatkezelõbõl tudom csak kilõni. Próbáltam újra leszedni akkor is ezt csinálja. Lent van a Black Mesa is, az simán indul minden probléma nélkül. Nem tudja valaki, hogy mi baja lehet ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Roger6
<#hehe><#nezze><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

en is eladom ..aztan kesobb ujra igenybe veszem :D :D

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

gecc... jól jártál ingyen játékok pluszba <#taps><#eljen>
Szerintem csak kamuzott, vagy valaki jól átverte, mondjuk máig nem tudom hogy juthattak hozzá az accountomhoz... Nem tartom kizártnak hogy volt klántárs keze van a dologban. :\
Narxis
Elég durva sztori. :D Ki vesz lopott accot? lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Így tettem, köszi mindenkinek <#pias>
Spészgószt
Törölj és tilts le mindenkit, aki nem a TE ismerõsöd és kalap kabát. Semmi gondod nem lehet az acc eredetileg is a tied!

HunnernesKonge
Töröld le az ismeretleneket, és szard le :) Esetleg írhatsz a steam supportnak a helyzetrõl, de nem hiszem hogy foglalkoznának vele. Talán megkérnek, hogy fényképezd le a dobozokat meg a cd-kulcsot. És ennyi. Nincs félnivalód
Lacccca
Max annyit csinálhatnak hogy szétszedik az accot.
Te megkapod a mostanit amirõl leveszik a vásárolt gémeket õ meg egy újat.
És akkor mindenki happy.

frango
1.Nálad van az elsõ játékok kulcsa.
2.Accountokkal tilos kereskedni.
Szóval az a te accountod. Steam szerint is a tiéd, szóval 0 félnivalód van.:) Az, hogy volt olyan hülye az illetõ, hogy az illegálisan vásárolt? accountra még vett is játékot, az az õ baja. Majd tanul belõle<#eplus2>

Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200

Ha egyáltalán igaz hogy vette... <#csodalk>
GaBenc
"én accom, nálam van az eredeti szoftver doboza, a CD-key cardokkal egyetemben, még a játék blokkja is megvan"
Ha ez igaz akkor nincs mitõl tartanod. A srác 4 éve vet egy lopott accot, a tiedet. Ha az e-mail címet sem változtatta meg akkor így járt. Annál reklamáljon akitõl vette.

Sziasztok!

Egy érdekes történetem lenne.

Egy eredeti Half-Life 2 GOTY és egy Counter-Strike 1 Anthology boldog tulajdonosa vagyok, vagyis voltam amíg ki nem derült egy kis turpisság...

Megrpóbálom rövidre fogni:

2008 elején abbahagytam a CS:S-t, addig napi szinten játszó, klánba tartozó player voltam. Azóta a játék ott állt a polcomon, a STEAM sem volt fent a gépemen ez idõ alatt, azóta új gép is lett és nem tettem fel. A napokban jutott eszembe hogy újra elõ kéne venni és játszani. Feltettem a STEAM-et és nem tudtam belépni az accomra. Azt hittem elfelejtettem a jelszót de mivel fel volt írva a játék blokkjára ami azóta is megvan így ezt kizártam, inkább arra gyanakodtam hogy lenyúlták az accountom. Felmentem a STEAM oldalára és kértem egy PW resetet a regelt email címemre amit meg is kaptam... Miután beléptem az accomra egy totál más kép fogadott mint amit én hagytam ott 4 évvel ezelõtt...

Az összes ember eltûnt a friend listemrõl, helyettük egy csomó ismeretlen van fent. És úgy tûnik hogy az illetõ aki birtokba vette az accomat vásárolt is az accra játékokat. Egy kis idõ elteltével többen elkezdtek írogatni hogy ki vagyok meg miért loptam el az accountot, azonnal adjam vissza stb. Hiába mondom nekik hogy ez az én accom, nálam van az eredeti szoftver doboza, a CD-key cardokkal egyetemben, még a játék blokkja is megvan, hogy mikor és hol vettem a játékot. A csávó aki követeli rajtam az accountot azt írja hogy õ 4 éve fizetett ezért az accountért és most követeli rajtam.

Mit tudok tenni ebben a helyzetben? Van okom félni hogy elveszítem az accomat?
GaBenc
Nyugi van. Most egy darabig nem dobál ki. De dolgozom a témán.<#wink>

Spészgószt
Minden letöltés minden OK csak a kikúrt ping magas és csak bizonyos szervereken... hétfõn átköltözöm a 7. bõl a 13 ba hátha ott jobb elosztó központra kerülök <#idiota> de a 120as lehet lecserélem 50esre...

http://www.upc.hu/ugyfelszolgalat/aktualis-karbantartasok/Ezt nézegesd meg alaposan, mert lehet, hogy beleestél valamelyikbe. Illetve nálam is elõfordult tavasszal, amikor megvette a UPC asszem a fibernet területeit, hogy azokat a területeket integrálta be a nagy UPC családba és olyan pingjeim voltam hogy ajjaj. 2-3-4 hét is ilyen volt, aztán azóta és elõtte ia jó (120-asom van)

Spészgószt
hol lax?