Szerelemről és szeretetről..
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
belül,valami kellemes hírt fogsz kapni a szerelmedtõl vagy aki éppen
tetszik. Ha nem küldöd el, akkor az egész életedben rossz irányt vesz
Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
bár pont attól a részemtõl, amire nem vagyok annyira büszke
szívesen le is vetném, de nem tudom
úgy látszik nekem nincs szabad akaratom
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

tiszta WW1, állóháború😄
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

-Emberként nem lehetne?
-Szeretnél?
sajnálom
biztos bennem van a hiba és ti vagytok tökéletesek

Ha olyan világképem lenne, ami elveti a szabad akaratot, csak élnék bele a nagyvilágba, tahó lennék, tolerancia szóban nem látnék értelmet, nem érdekelne hogy taposok át más embereken a céljaim elérése közben, önzõen kielégíteném a tudásvágyam, és egyéb ösztöneimnek eleget tennék, az élet kis örömeit abszolut nem látnám meg, csalódni nem igazán tudnék, végülis megvédene a külvilág összes dolgától, magától a külvilágtól. Ami a legfontosabb, hogy nem kéne felelõsséget vállalnom semmiért. Nem vagyok pszichológus, de azt hiszem, olyan emberek teszik magukévá ezt a világképet, akik rengeteget csalódtak, és nem merik vállalni a tetteikért a felelõsséget, belül nagyon félnek, hogy más derül ki a világról, mint amit magukban fölépítettek róla.
Mert szerintem alapvetõ problémák vannak az emberi társadalommal.
Mi lenne veled, ha a sejtjeid azt csinálnának amit akarnak és nem azt, amit eleve elrendeltek nekik?
Ez így nem mûködik
Mi lenne az emberiséggel, ha az emberek azt csinálnának amit akarnak és nem azt, amit eleve elrendeltek neki?
Ez így nem mûködik.
nincs is a fogaskerekeknek sok szabad akaratuk
😊))))))
ok, végül ezt vehetjük úgy mintha szabad akarat lenne, de azért...
Pl:
Ami szabad akaratomból történt:
Sokszor van úgy hogy rengeteget gondolkodom, azon, hogy megtegyek, vagy kimondjak-e valamit. Pontosan tudom, hogy mi lenne a következménye annak, ha megtenném, és annak, ha nem. Az ilyen esetekben mindig én, csakis én döntök.
Amiben nem én döntöttem:
Most számítástechnikát tanulok, és szenvedek minden nap mikor be kell menni, mert én nem ezt akarom, de nem volt választásom. És ha nem azt teszem, amit én akarok/amit szeretnék, akkor mindig csak nyûg az egész. Nem egy ilyen dolog van az életemben, de tudom, hogy ennek is vége lesz egyszer, úgyhogy szenvedés ide vagy oda, végigcsinálom.