Horvátország

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Opátiai apartmanok
50m a tengerparttól
konyha,TV,légkondi,hûtõ,terasz,korszerû fürdõszobák,INTERNET
Érdeklõdni: [email protected]
0670 262 45 11
SZió,bok,én most nem hozzászólni szeretnék inkább segíteni.JU-ban születtem és tengerészként katonáskodtam annó Titó idején:Vis.Sibenik,Split,Púla,Kornáti majd minden ismert helyen jártam már.Mostanánam az Istrián szoktunk nyaralni kellemes árak és kék a tenger,gyönyörû zöld a környezet.Idén is jártunk már Vrsaron olaszul
Orsera.Mivel magyar-horvát-magyar tolmács és gazdasági szakfordító is vagyok bizonyára számomra sokkal könyebb .
Ha fordításra,tanácsra vagy bármilyen üzleti és magán ügyben segíthetek.Keressetek itt vagy a : [email protected].
egyik legfaszább viszonylag jó áron
ehez mit szoltok szerintem nagyon jó

az végülis nem drága!!!
nem tudsz adni nekem egy címet meg egy telefonszámot???
megköszönném!

Taranov
Miért ne lennének kiépítve? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Én nemrég jöttem haza Krk-rõl.A szállás nem volt drága(2fõ/2hét/ap 106e).A kaja az viszont igen.
Híd van (15kuna/egyszeri áthaladás).
A hely nagyon szép.Szerintem érdemes odamenni!
kösz ez hasznos volt számomra!

Seaweed
De ha mar hrvatska.. akkor:
Legszebb elmenyeim a RAB szigethez kotnek meg a nyolcvanas evekbol..akkor meg foleg nemetek jartak oda, nem volt akkora zsufoltsag... kisgyerekkel a hosszu tengerpartok nagyon jok! (5csillag!!)
Azutan voltam ugyancsak nyolcvanas kilencvenes evek derekan (haboruk alatt) a Braè (mondjuk inkabb magyarul Brács-nak) szigeten, szep, ma mar igen fellenedult..akkoriban egy kesz "vadregeny" volt...alig jatak oda turistak! Mintha husz evet mentel volna vissza az idoben..erintetlen termeszet..gyonyoru oblok..
Azutan Isztrian (ugye ez egy nagy felsziget) szinte minden jelentosebb telepulesen voltam mar.. ezek kozul tenlyeg nagyon szep es jo strandja van Poreè (ezt is csevel ejtjuk)-nek..szep emlekek kotnek oda (Nagyon jo mely parti vizek, kivalo buvaroktatasra, es tanulasra)
Pula is szep, de az sokkal inkabb egy nyuzsgo nagyvaros..
Rijekarol nincs mit mondani..Hatalmas mediterran varos, az Adria legnagyobb kikotojevel.. (erdekessegei a vileg egyik legnagyobb szarazdokkjai!)
Isztrian meg Rovinj-t emelnem ki..igazi olasz varos!! A maga minden tempereamentumaval! Oda kotelezo elmenni! (ugyebar isztria ezen resze evszazadokig olasz/romai fenhatosag alatt volt)
Delnek indulva, nagyon szep ici pici kis falvak vannak a parton, es nagyon szepek azok is..viszont nehol irto (tobb 100 meter) mely mar a partnal is a viz..kisgyerekkel inkabb RAB-ra vagy KRK szigetre.. (jah utobbi szigetrol jut eszembe, ez is jo hely, de mamar igen zsufolt!)
Szigetvilagbol meg kiemelenem HVar szigetet..nagyon szep az ezernyi kis szigetevel! (mamar hid van szigetre igy konnyen megkozelitheto!)

..es vegul egy szot a kalandturazoknak, menjenek a Cres vagy Pag szigetre..mint egy mas vilag..turista meg ma is ritka eloleny arra..hatalmas hegyek, kopasz sziklak..itro szep oblok!

Nah kb hirtelen ennyi jutott eszembe hrvatska-rol
(...es hosszu evek ota ez az elso nyar hogy nem megyek sehova nyaralni...../nincs penzem ra.../)
Lteebee
Biogradnál is köves a part, de van egy öböl, ahol homokos a strand.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

de akkor is nagyon drága a szállás tuti mert néztük!
szerintem ha a szállás drága akkor amit ott lehet venni az is iszonyat drága! nem?
ja meg oda megy híd vagy konp van? ha konp az is + pénz!!!

Biboldeaux
csak 1 sziget

hegyeSHALOM

a KRK szigetek is nagyon drága!
vagy nem így van?

Biboldeaux
Opatia elég drága, amolyan helyi Monte Carlo, de van egy fasza kempingje, és a helyi rádió is üt. Kikötõvárosok kerülendõek. Amúgy minél délebbre mész annál szebb helyekre jutsz. Ha homokos partra vágysz (elég sok a tengeri sün, sazlé papucs rúlz), akkor Krk sziget alján találsz ilyet is.

hegyeSHALOM

Hát ha igy van akkor már amúgy is lekéstünk volna a foglalással! nem baj majd jövõre meglátjuk!
DE azért köszi

csak dél felé vannak homokos tengerpartok??? A RAB szigetet leszámítva!

Seaweed
Kicsive lfenteb ot van Opatia..nah oda mar szabad ("kotelezo"..az egy kesz riviera...nagyon regi magyar vonatkozasu telepules.. (Kadar apank is ott szuletett 😉)) menni.
(Viszont az elmult 10-15 evben nagyon felkapott lett, igy irto sok a turista..van hogy az egesz telepulesen NEM talalsz egyetlen egy parkolot sem csucsidoben!(Nem vicc..jartam igy!))
Punker
eltaláltad egy nagy kikötõ ergó nem tiszta a víz + nem tourista város, azon csak átmenni szabad max megállni benzinkútnál 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

És Rijekáról nem hallottál semmit?
Azt tudom hogy egy nagy kikötõváros de semmi többet!

Punker
nem tom mi mindig ausztria-olaszország-szlovénia-horvátország úton mentünk bár úgy jóval hosszabb 😊
és nem kellett benzinkutat keresni, Porec-Dubrovnik-Pula jó helyek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

jó hadjuk! inkább ird meg nekem ha tudod hogy az autópáján horvátba ki vannak-e építve a benzinkutak?
Meg ajánj nekem valami fasza helyet ahova érdemes menni Omis kivételével!
THX

Bandew
Én voltam idén. Igazából semmi különös, de nagyon szép az biztos (kivéve az ormótlan füsteregetõ gyárakat, amik k*rvára belerondítanak)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Punker
nem érted? ha az x+1 SG-s mondjuk 100 különbözõ helyre megy akkor 100 topic kell szerinted?

ezek tényleg hasznos tanácsok!!!
Megfogadom!

ja itt gondolod!
itt még nem méztem
bocs
de azé írhattok mert itt legalább egybe lesz Horvátország!

Punker
mondom ITT pl. utazás topic......

The Garrett
Vagy: ne kezd el anyázni a horvátokat a tengerparton!
... vigyél naptejet!
HA át akarnak baszni ne hagyd!
Ha 1 150kkilós horvát nõ, aki ráadásul szakállas ismerkedni akar veled inkább szaladj!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

de meglehet de azt már átolvastm!
PL origo

The Garrett
Használat elõtt rázd fel ... remélem ez elég hasznos 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punker
bazzzeeee nem igaz hogy nem lehet megnézzni keresõvel hogy van e hasonló topic.

sziasztok!
Írjatok be sok hasznos infot Horvátországgal kapcsolatban!
Köszi

← ElőzőOldal 3 / 3