Horvátország
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
50m a tengerparttól
konyha,TV,légkondi,hûtõ,terasz,korszerû fürdõszobák,INTERNET
Érdeklõdni: [email protected]
0670 262 45 11
Orsera.Mivel magyar-horvát-magyar tolmács és gazdasági szakfordító is vagyok bizonyára számomra sokkal könyebb .
Ha fordításra,tanácsra vagy bármilyen üzleti és magán ügyben segíthetek.Keressetek itt vagy a : [email protected].
ehez mit szoltok szerintem nagyon jó
nem tudsz adni nekem egy címet meg egy telefonszámot???
megköszönném!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Híd van (15kuna/egyszeri áthaladás).
A hely nagyon szép.Szerintem érdemes odamenni!

Legszebb elmenyeim a RAB szigethez kotnek meg a nyolcvanas evekbol..akkor meg foleg nemetek jartak oda, nem volt akkora zsufoltsag... kisgyerekkel a hosszu tengerpartok nagyon jok! (5csillag!!)
Azutan voltam ugyancsak nyolcvanas kilencvenes evek derekan (haboruk alatt) a Braè (mondjuk inkabb magyarul Brács-nak) szigeten, szep, ma mar igen fellenedult..akkoriban egy kesz "vadregeny" volt...alig jatak oda turistak! Mintha husz evet mentel volna vissza az idoben..erintetlen termeszet..gyonyoru oblok..
Azutan Isztrian (ugye ez egy nagy felsziget) szinte minden jelentosebb telepulesen voltam mar.. ezek kozul tenlyeg nagyon szep es jo strandja van Poreè (ezt is csevel ejtjuk)-nek..szep emlekek kotnek oda (Nagyon jo mely parti vizek, kivalo buvaroktatasra, es tanulasra)
Pula is szep, de az sokkal inkabb egy nyuzsgo nagyvaros..
Rijekarol nincs mit mondani..Hatalmas mediterran varos, az Adria legnagyobb kikotojevel.. (erdekessegei a vileg egyik legnagyobb szarazdokkjai!)
Isztrian meg Rovinj-t emelnem ki..igazi olasz varos!! A maga minden tempereamentumaval! Oda kotelezo elmenni! (ugyebar isztria ezen resze evszazadokig olasz/romai fenhatosag alatt volt)
Delnek indulva, nagyon szep ici pici kis falvak vannak a parton, es nagyon szepek azok is..viszont nehol irto (tobb 100 meter) mely mar a partnal is a viz..kisgyerekkel inkabb RAB-ra vagy KRK szigetre.. (jah utobbi szigetrol jut eszembe, ez is jo hely, de mamar igen zsufolt!)
Szigetvilagbol meg kiemelenem HVar szigetet..nagyon szep az ezernyi kis szigetevel! (mamar hid van szigetre igy konnyen megkozelitheto!)
..es vegul egy szot a kalandturazoknak, menjenek a Cres vagy Pag szigetre..mint egy mas vilag..turista meg ma is ritka eloleny arra..hatalmas hegyek, kopasz sziklak..itro szep oblok!
Nah kb hirtelen ennyi jutott eszembe hrvatska-rol
(...es hosszu evek ota ez az elso nyar hogy nem megyek sehova nyaralni...../nincs penzem ra.../)
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
szerintem ha a szállás drága akkor amit ott lehet venni az is iszonyat drága! nem?
ja meg oda megy híd vagy konp van? ha konp az is + pénz!!!
vagy nem így van?
hegyeSHALOM
DE azért köszi
csak dél felé vannak homokos tengerpartok??? A RAB szigetet leszámítva!
(Viszont az elmult 10-15 evben nagyon felkapott lett, igy irto sok a turista..van hogy az egesz telepulesen NEM talalsz egyetlen egy parkolot sem csucsidoben!(Nem vicc..jartam igy!))
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Azt tudom hogy egy nagy kikötõváros de semmi többet!
és nem kellett benzinkutat keresni, Porec-Dubrovnik-Pula jó helyek.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meg ajánj nekem valami fasza helyet ahova érdemes menni Omis kivételével!
THX
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Megfogadom!

itt még nem méztem
bocs
de azé írhattok mert itt legalább egybe lesz Horvátország!
... vigyél naptejet!
HA át akarnak baszni ne hagyd!
Ha 1 150kkilós horvát nõ, aki ráadásul szakállas ismerkedni akar veled inkább szaladj!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
PL origo
Írjatok be sok hasznos infot Horvátországgal kapcsolatban!
Köszi