Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
512-es. Kérdés lehet,hogy 1 gigás kell és a ddr 5 ?
Az sh 5-st meg sem merem venni, mert nem fog indulni.
Eddig ezek nem okoztak gondot, persze a megfelolo sorrendbe kellett felrakni, meg jobb lett toluk a game😊
Sh Commander meg egyenesen szuper😊 kezdtem is egy uj kampanyt, 2nd flottila, elso ut gyakorlasal telt, legenyseg osszeszoktatasaval, ma jon a masodik patrol mar a haboru is kitort szoval kivancsian varjuk az esemenyeket😊
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Amikor már az földöntúli boldogs(z)ág forrás(z)a, ha a(z alap)program/játék csak akkor "lép ki", ha azt a menüjében kérem "tõle", nemhogy még egynél több mod-ot rátelepíteni erre a bug-halmazra...
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
SH3+GWX3+ milyen modokat hasznaltok meg gondolok itt foleg az OLC Gold MkII vagy a MaGui 3.4 et erdemesebb illetve FlakMonkes Interior and crew mod.
Esetleg meg valamilyen kompatibilis mod ami a belos tereket a guit szepiti?
Logo kajak? Szebb interface? Illetve lattam Rapt0rs fele egyenruha modot is
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Két kérdés: sh4 erdeti lemez betölt, majd fekete lesz a képernyõ. A kártyám: Ati Radeon hd 5400. Vajon a kártya kevés?
Másik: sh3 kéri a cd kulcsot. Tudtok adni, ami jó?

Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Újra elõszedtem a játékot, telepítettem, a megfelelõ helyre visszamásoltam a mentéseimet, de betöltés közben windows hibaüzenetet ír és kilép. Mitõl van ez, és hogyan lehetne megjavítani?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Az SH3-hoz letöltöttem egy 1.4-es patch-ot.Feltelepítettem,újraindítottam a gépet,megnyitom😛rotection System:Application installed sucessfully.Reboot the computer to complete the installation.Continue?Mondom yes,újraindul,megint megpróbálom elindítani,ugyanez jön elõ.Mi lehet a gond?
Valamiért a torpedók beállítását sem engedi,a "számítógépbe" nem lehet bevinni az adatokat-mint céltávolság,sebesség stb.Hiába klikkelek rá,a kilövési szöget is csak a periszkópállásban a tárcsával tudom durván állítani.Nem értem miért van ez így.
a gyári lemezesben van mentés
grafikailag picit gyengébb mint az SH3, de hangulatában 10 pont
én kijátszottam
ha kell, szólj, pü-ben leboltoljuk 😉
Just do it :)
Á, csak agymenésem volt, mert a régi, akár 10+ éves dolgokat kell még mindig elõvennem, ha egy jót akarok játszani - és még csodálkoznak (vagy direkt csinálják?!), hogy döglõdik a PC-s játék (és ezzel együtt a vidkari, stb.) piac - , és ha nem találok hozzájuk, az éppen aktuális M$-op.renszerhez való "patch"-t (ha készítenek ilyet még hozzájuk egyáltalán jótétlelkek), akkor kicsit felmegy bennem a nádméz.
De tényleg, a pitiánerség határát súrolja a kiadók warez-ellenes ténykedése - meg a programkód gyenge "minõsége", ami a SH sorozatot is eléggé érinti (bugok) - , amikor már régen, még a DOS idejében megmondta egy sikeres játékfejlesztõ a tutit: "Mindig jót kell csinálni és akkor meg fogják venni!" (Persze korrekt árakon, akkoriban ez a DLC-s (stb.) lehúzás nem volt divatban...) - mivel az elsõ megállapítás(a) nem ül a mai felhozatal zömén, ezért a második se fog...
OFF OFF
Gondoltam, kipróbálom az aktuális részt - ismét, hátha csiszoltak azóta rajta vmit... - , de vissza "kellett" térnem "ide": Éljen a Király - minden hibájával egyetemben! <#worship>#worship>
"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)
Mindig elgondolkodom azon, hogy amikor jogtiszta szoftvert veszek, akkor a programért fizetek ki x összeget, nem az azt hordozó, töredékértékû DVD-ért. Tehát, ha a pár száz Ft-s DVD megsérül, akkor nekem nem kéne újra megvennem a programot, hiszen az - és a felette meglévõ tulajdonjogom - nem sérülhet meg...
De mivel a kiadók nem óhajtanak adathordozót cserélni - pár száz Ft-s tétel, a postaköltség is ennek többszöröse volna - , ezért nekem warezolnom kell, még jogtiszta szoftverrel is, mert a "szoftvervédelem" ragaszkodik a "gyári" DVD meglétéhez...
Kissé abszurdnak tartom a kiadók hozzá(nem)állását a termékeik "minõségbiztosításához" e téren - a patch és bugfix témákról nem is beszélve...
Ha pedig, a kiadók, az adathordozó élettartamához kötik a szoftver feletti tulajdonjog gyakorolhatóságát, akkor az új termékek sem kerülhetnének ennél (1.000,- HUF) sokkal többe, hiszen a mai adathordozók - ezen formájukban - nem a tartósságukról híresek... (Tudom, nekem is van mûködõ, 10+ éves CD-m, de amit napi szinten használsz - mert kell(ene) használnod - az nem ér meg ilyen kort (mindenkit érhet baleset...) - nem is beszélve a CD/DVD-ROM-ról, mert amelyiknek ezt a plusz terhet naponta el kell(ene) viselnie (meg a felhasználó fülének, ugye) az nem húzná ki a garanciális idõszak lejártáig, vagy nem 5-8.000,- Ft-ba kerül...)
A NET-hez kötött szoftver-tulajdonlást pedig egyenesen kiábrándítónak tartom, mert sok olyan dolog egyidejû meglétét feltételezi, amit nem mindig tud, vagy akar(na) a felhasználó megteremteni, mindig és folyamatosan, amikor a programot használná - persze, aki nem mozdul ki a lakásából és bombabiztos a NET-elérése (...és ha éppen a kiadónál van a hiba?!), azt ez hidegen hagyja, mindaddig amíg...
OFF OFF
http://szamitastechnika.vatera.hu/szoftver/pc_jatek/silent_hunter_3_eredeti_pc_jatek_1445028823.html
Köszönöm, jó vadászatot.
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Letöltöttem a játékot, de amikor el akarom indítani, valami Protection System mindig kiírja, hogy helyezzem át a dvd-t egy másik meghajtóba és nyomjak retry-t.Mi lehet a probléma?
Elõre is köszönöm a választ.
Most tértem újra vissza SH3 + GWX3.0-ra és már végignéztem a játék beállításokat ,de sehol sem találom hol lehet részletesen a grafikát és a felbontást változtatni. Kérlek titeket segítsetek :SSSS.
jah és játék telepités patchelés és utána crack 😊
üdv
Valaki kipróbálta már?
Amúgy nem sok minden van, amit magyarosítani kéne benne, az adatokat, leírásokat inkább a wikipédián kéne elolvasni - szvsz. (A GWX-hez nem jó a magyarosítás, ill. nincs is hozzá olyan!)
tom1944:
A legutóbbi játék óta, gondolom, megváltozott a hardver-, vagy a szoftverkörnyezet, ez utóbbi alatt a w7-t értem, amivel azt csak a virtuális-XP kiegészítés telepítése után lehet - ha lehet - rendesen futtatni, mert e nélkül még a küldetést sem hajlandó elkezdeni. Ha hardvercsere volt, akkor az már annyira új, hogy annak a meghajtóprogramjával akad össze a játék amúgy is eléggé instabil kódja - az alkotóik nem éppen kiváló mesterei a szakmájuknak, lásd: SH IV-t is.
Célszerû a nagy kedvenceinket futtató gépeket megõrizni, mert ahogy fejlõdik a PC-s vonal - e tekintetben nem éppen elõnyére - , úgy, egy idõ után már nem fogjuk tudni elindítani sem õket, nem hogy játszani velük.
(HHmm, mennyi sok jó játék nem játszható már e miatt: MoO2, STW, MTW, stb. Vagy írnak hozzájuk emulátort majd vmikor, vagy nem, de inkább ez utóbbi a valószínûbb. 😞 )
Mi zavarhatja a jatekot ? ,mert eddig sose csinalta eddig csak max nem toltote be a mentest.