Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

!!!ALARM!!!

Örömmel értesítem a Kapitányokat hogy a nagy múltú Silent Hunter Hungarian Fan Club weboldala ismét megnyílik, immáron teljesen új köntösben.
Újra lesz teljes értékû fórum.
Üzenõfal, letöltések, FAQ, cikkek, régiek és újak, (Pl. kovajani teljes SH5 kampány cikksorozata).
Az oldal hivatalosan 2010.11.20-án, szombaton 18:00-kor nyitja meg kapuit. Silent Hunter Hungarian Fan Club
TeamSpeak 3 szerverünkön pedig VIP nyitó buli.<#pias>

Mindenkit szeretettel várunk a fedélzetre!

Üdv!
A HUNterek

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Sziasztok!

Javaslom majd:

www.silenthunter.hu

😊))

ORIGIN: Catyus www.silenthunter.hu HUNter_Catty

Mert 2 - olyan, amilyen - rész jelent meg azóta a sorozatból és a kiadót már nem érdekli ez, a még mindig legjobbnak tartott rész - se patch (W7), se játék, a boltok polcain. 😞

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Desiderata
boltban miért nem kapható a játék már évek óta?
Muttley
Új boldog tulajdonosa van, elkelt.
Több levelet ezügyben már ne küldjetek.

Just do it :)

Hali.
Manuális célzásnál (fõleg a sebesség mérésnél) a tengeralattjárónak mozdulatlannak kell lennie, vagy figyelembe veszi az U-boot sebességét mérésnél?

Hali!

Úgy tudom, hogy egy(?) bizonyos toronnyal (a IX-s típusnál) vannak bajok, ezért pl. a GWX is az egyik VII-s tornyát ültette annak a helyére.
A 2. "hibára" én sem tudom a magyarázatot, pedig nálam is jelentkezett.

(Az év(tized) játéka lehetett volna ez is, ha odafigyelnek a fejlesztésre és kiküszöbölik az ilyen hibákat - gondolom a kiadót kell szidni ebben az esetben is érte, hacsak a fejlesztõ banda eleve nem kétbalkezesekbõl állt...)

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Sziasztok!
Az miért van,hogy betöltök egy elmentett karriert,ahol éppen a tengeren(tenger alatt) vagyok,majd pár másodperc múlva kilép és vagy azt írja ki,hogy a tengeralattjáró megsemmisült vagy megadta magát.Holott semmi sérülésem nincs és még csak a felszínre se emelkedem,ahol persze nincs is olyan ellenség ,aki láthatna.Az agyam eldurran,bent vagyok egy konvoj közepében olyan ködben,mint a vattacukor,betöltöm a jó pozíciót és kész:pár másodperc múlva elszáll.
A másik kisebb bajom,hogy a rádiós,ha nem hadihajót kerestetek vele,mindig azt írja:legközelebbi zajforrás 000 fok.még akkor is,ha mondjuk x fokra van tõlem valami.Halk üzemmódban vagyok,nem megy a motor,mégis mintha a saját hangomra írná ezt.
-Szerbusztok fórumozók ,van egy nagy problémám megvásároltam az SH5-öt és telepítettem ,azonban regisztráció után a játék nem futott így talonba tettem, gépem fejlesztése után eljutottam oda ,hogy újból elõvegyem a játékot, de elõtte törölnöm kellett a regisztrálásnál használt e-mail címem ,most ha belépnék kiírja ,hogy minden invalid ,miként lehet igényelni új felhasználónevet és kódot az UBISOFT-tól? Vagy másként is megoldható a probléma? Elõre is köszönöm a segítséget U16.<#alien2><#taps>
PanzerWolf
Úgy emlékszem,hogy igen.Bár nagyon régen játszottam vele.

Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy karrierben lehet-e szerezni type 7/C/42-est.
Muttley
Ha kell valakinek

Type VIIC Revell 1:72 méretarányú összerakatlan, érintetlen dobozos makett mélyen a bolti ár alatt,

tibor16
Köszi, - szerintem nem bírná a gépem, - sajnos, nem egy mai darab... Az angolt ugyan pc szinten vágom, de volt már játék, amellyel nehezen boldogultam a nyelv miatt. Még meggondolom, lehet, hogy csak simán a 3-as rakom fel - de, nagyon köszönöm.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

TitaniumRR
Ha kizárólag a grafika a fontos, akkor a te játékod az SH5-öt.
Az SH3 + GWX mod egészen másról szól, mint puszta graf tuning.
A készítõk kihozták a grafmotorból a max-ot. Több év csapatmunkája.
Ennek ellenére a lényeg a 95% körüli történelmi és technikai eszközbeli valósághûség. Van egy 2-300 oldalas GWX kézikönyv. 😊 Abban benne van minden, hogy mi változott. Angolul.
Persze, van gépigény növekedés, de ha a mai játékok elindulnak nálad legalább közepes beállításon, gond nem lehet.
A cselekmény nem változik, abban az értelemben, hogy a feladatod német U-boot pk.-ként levadászni minél több szövetséges vízi-, és légi jármûvet.
Kapsz viszont tonnányi új single mission-t történelmileg hiteles tengó- és hajócsaták alapján és career mode-ban is erõteljesen megváltozik az atmoszféra a valósághûség irányába.
GWX mod magyarítás nincs.
Ha játszol az SH3-mal, mert érdekel a téma, nem pusztán játék szintjén, el fogsz akarni menni Laboe-ba...

Captain Sonar 2024 Remake

tibor16
Köszönöm 😊
- valamiért hasonlóan gondoltam, de azért jó volt róla meggyõzõdni. Körül néztem a GWX MOD oldalán - ha jól értem, grafikai tuningot ad az SH3-as játékhoz, de a cselekmény nem változik? - jól gondolom?
Kérdésem - a gépigény, ha felteszem, az hogy alakul? - a magyarítás használható marad, vagy akkor az felejtõs - szeretek magyarul játszani...
Elõre is köszi

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

TitaniumRR
SH4: grafikai tuning. Szép. Hangulat: amerikai happy-boyos. Ha szereted a tengós témát 1.800,- Ft-ot meg kell érjen a galaxisban.

SH5: szebb, mint a 4-es, de nem sokkal. Cserébe a 4-hez képest erõteljes a gépigény növekedés + van finom DRM értsd: csak online tudsz vele játszani.

Silent Hunter 3 + GWX MOD = über alles. Profi csapat csinálta, nagyon sok mindenre figyeltek. Övé az aranyérmes összesített játékélmény.

tibor16
sziasztok, szia Tuvok 😊
melyik a legjobb Silent Hunter?
Régebben sokat játszottam a 3-assal. Érdemes pl a 4-esre átnyergelni? - mert az ottani hajóknak mintha nem lenne valami jó hírük?
Tanács?

http://virtualnavybase.hu/images/szemelyi/vnb_poster_kesz_5.jpg
Tuvok
pofám leszakad ..
volt egy mentésem, ahol egy konvoj közepén vagyok, és 3 Large Tanker a célpontom . nagyjából 72-szer töltöttem be a mentést, a cél az volt, hogy a 3-ból (2 elöl, 1 hátul) legalább 2 tankert elsüllyesszek, namost ez eddig nem sikerült 😄 pedig minden létezõ technikát bevetettem, de legjobb esetben is egy süllyedt el . volt, hogy 4 torpedó ütötte lyukkal is vígan úszott tovább .. éljen a GWX ..
73. alkalommal mind a három tropára robbant és hullámsírba került 😄

Hi mindenkinek!

A Virtual Navy Base a jövö hétre nyílt napokat szervez melynek keretében meg lehet ismerkedni a Bázissal és természetesen lesz merülés is!
Az idõpontot majd ide kiírom! A TS3 biztosított!
Várunk minden kedves érdeklõdõt!
joceruza
Kösz! Már nyomom 3 napja de eddig semmi gond! Nagyon állat a mod,csak ne lenne ilyen hosszú a betöltési idõ....

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

Nyugi ! Ha más mod -ot nem teszel fel, semmi gond, mert az alaprogrammal és az 1.4b patch -val nem ütközik.
Viszont semmi értelme a programot agyon moddolni. Nálam ez az egyetlen mod.

joceruza
Segítség! A GWX mod tényleg be tehet a gépnek? Most lesz meg a GWX3. Érdemes feltenni?

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI

joceruza
Egy pár kép róla.
v5

joceruza
Helló! Próbálta már valaki a silent hunter 3 V5-öt?

Muttley
#11177-tõl
Igen, igen, nem, igen.

joceruza
Helló! Azt szeretném megtudni hogy a karrier mód 1944 után véget ér?

Ja a 9 elõtt el betû van, nem egyes.

Hali !

Mindenki eltûnt ? :-(
Szívesen vennék fel kollégákat a Skype és Messenger listámra.
MSN Messengr: [email protected]
A Skype azonosítóm akit édekel fentire írjon e-mail, arra válaszolva megírom. Szeretnék csevegni hozzáértõkkel.

silent_hunter_3_dvd_1.4b_us.exe

Telepítettétek ?

"...Letölthetõ Type VII komplett belsõ hajótest

Teljes egészében GWX mod kompatibilis. A torpedo szobák kivételével aktív barangolási lehetõség, aktív mûszerek. ...

Kompatibilis vele az SH3 -ra kiadott hivatalos (Ubisoft) 1.4 -es javító patch ?

Gab920926
Oké!
regisztrálok az oldalra aztán körbenézek 😊

Tovább képzést vállalunk mi is! Ha gondolod nézz be! De ha jól tudom reggelve vagy nálunk és ott is irkálunk a fórumon egy - két érdekes dolgot! Pl.: közös bevetések, tovább képzések, különféle rangok még szabadok! Szal közbe közbe nézz be oda is!
most alakítottunk egy új oldalt és jelenleg ott folynak az elõkészületek a multi + TS-re! A jövõ héten lesz nyílt nap és aki akar az jöhet! Amúgy toborzást végzünk Kapitányoknak!
www.virtualnavybase.atw.hu
Itt megtaláltok minket!
Gab920926
Na jó ez qrva hülye kérdés volt rájöttem xD sorry mindenkinek!
am van aki multizik nagyobb csapatba esetleg Ts használatával ?😊

Gab920926
Üdv!
egy hülye kérdésem lenne ne lõjetek le jó?xD
az Az SH háromba a távolság mibe van megadva? kmer vagy tengeri mérföld?
am magyarosítva van a játékom 😊

Helló !

Lakik Vácon vagy közelében SH3 kapitány ? Szeretnék személyesen találkozni vele a magam továbképzése tárgyában.

www.virtualnavybase.atw.hu
( VirtualNavyBase )
Várunk minden kedves érdeklõdõt!
Muttley
ez kb olyan, mintha Gregor Bernadettet és Lendvai Ildikót hasonlítgatnád egymáshoz <#idiota>

Összességében az SH III. éedekesebb, sokkal izgalmasabb, de jóval bonyolultabban kezelhetõ, nagyobb koncentrálóképességet igénylõ, mint a VSTEP Ship Simulator 2008. (Persze nem is arról szól, de hajózási.)

Ez már sok a jóból ! :-)

Tuvok
Mindenre .

Sziasztok !

A GWX mod mire jó ?

sziasztok
Miért van az, hogy egymást kezdik el lõni a hajók a felszinen, miközben én a víz alatt probálom becserkészni õket?
Tuvok
<#bdead>

Megnyitotta kapuit az elsõ Haditengerészeti Bázis és szeretettel várunk minden kedves érdeklõdõt! A Silent Hunter III-IV-V részeit találjátok meg nálunk + alakulóban van egy saját server amin lehet majd hajózni! Ehhez a serverhez lesz TS3.
Gyertek minél többen és kellemes idõtöltést kívánunk!
VNB_Magyar Silent Hunter Team
Itt letudod tölteni :-)

http://www.ubi.com/US/Games/Info.aspx?pId=1106
Steam

10 euro

TitaniumRR
Üdvözlet!

Itthon max. használtban tudod megszerezni. Bécsben viszont akármelyik Media Marktban kapható.

Jó vadászatot.

a 16 az urh kodom nem a koromat jelöli!