Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemrég kezdtem a SH-el játszani, eddig egész jól haladtam de az eggyik küldetésnél elakadtam, kilõttem az ellenséges hajókat, de közbe találatot kaptam és leszakadt a hajólapát, vissza kellet volna jussak a kikötõbe de nem tudtam fordulni, javitni sem tudták, pedig fel is merültem, aztán eszembe jutot hogy két hajócsavar van az eggyiket elõre a másikat hátra hajtva kéne forduljon, de semmi opciót nem találtam erre. Ilyenkor mit lehet csinálni? Megoldható valahogy a fordulás?

Jön valaki játszani?
Megtaláltam a javított magyarosítást, ez így már jól használható.
Köszönöm!

www.silenthunter.hu Jól beírtam majd szépen kijavítottam <#vigyor3>

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Csak kézi úton lehet nyelvet váltani. A silent hunter.hu néz körül ott találsz javítót magyarosítás talán jobban tetszik. Egyébként a en_menu.txt kell lecserélned.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Sziasztok! Újra elõvettem a játékot, nem emlékszem, hogy vissza lehet e valahogy angolosítani a menüt, rádió szövegeket, parancs leírásokat, stb. Az itthon kapható hányadék minõségû magyarosított verzió van meg sajnos, és sokszor értelmezhetetlen számomra.

Kösz már fut😊
Hálóba hogy tudok játszani pl veletek?
Itt is le van írva #11012

Elõször is ellenõrizd, hogy a jó patch-et töltötted-e le! (EMEA az európai verzió)

nekem nem engedi felrakni az 1.4et, az elõzõket is fel kell rakni azt írja. Miért?
Csak 1.4 abba benne van minden. annak ellenére hogy mást irkál.

Sokaknak viszont nem megy a Win 7-re való telepítés. De nem tudom miért.

DonZorro
Nekem pl ment a telepítés is mind a 64, mind a 32 bites WIN7 alatt is... <#email>

Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...

Köszi!
Melyik patch et kell feltenni 1.4 et?Vagy az 1.2 is kell?
Vedd jelképes segítségnek az ubi részére a vásárlást. Nyugodtan használd tovább a kalóz verzió ami fut.(ugyan úgy tudsz mindent +multi is) Sajnos win 7 alatt a telõpités nem mûködik, de ha már egy feltelepített és mûködõ verziód van az fut win 7. Bármennyi egyszerû másolást elbír a játék.

Hell emberek!
Kis segítséget szeretnék kérni.
Megvettem a sinlent hunter 3 gyári verzióba nevetséges összegért
Csak az a gondom hogy nem bírom elindítani...
A kalóz verzió simán futott ez meg sehogy sem akaródzik
A Win 7 miatt,talán???
Ha valaki segítene megköszönném
van bárkinek tippje?
nem megy a ts
router mögül vagyok de static ip beállítva, port forward beállítva és mégis failled to connect
küld el pls a ts adatokat, teszek mégegy próbát bár valszeg nem fog menni 😞
A multi manuális célzással fog menni?

win7 64 bit gond nélkül megy
Ma! jan 29. este 9-kor multi. TS-n gyülekezõ aki tudja tudja, aki nem érdeklõdjön itt TS cím után.

Tuvok
Számít .. valamit bekavart
bug

nem-nem, a bázisról lõttek, a csatorna bejáratánál, és piros horogkeresztes zászló lobogott kint...ezért nem értem a dolgot
viszont fönt van a gwx...nem tudom ez számít-e
Tuvok
<#guluszem1>
Hát német tuti nem lõ rád .
Augusztusban még béke volt, senkinek nem kéne rád lõnie, pláne nem a Kattegatnál .
Nem nézted a gép típusát (ha jól veszem ki repülõ volt) ?

Sziaszot!

Most kezdtem a játékot, és 1939 augusztus végén járok. Át akartam kelni a Kieli-szoroson, befelé, és a németek elkezdtek bombázni.
Az lenne a kérdésem, hogy a németek mindig lõnek rám is amig nem veszik észre, hogy én is velük vagyok, vagy esetleg van-e a játékban bázis foglalás, és esetleg az ellenség lõtt rám német zászló alatt?
Vagy esetleg más oka van ennek?
Elõre is köszönöm a segítséget. 😊
Google a barátunk 😊
http://silenthunter.hu/main.php?todo=modok
Sziasztok!

Két kérdésem lenne.
Tudna segíteni valaki hogy honnan tölthetnék le modokat?
Hogyan lehet a letöltött modokkal a játékot kiegészíteni?
Segítségeteket elõre is köszönöm
Csak szólok a WIN 7-eseknek(64), hogy nekem se ment a telepítés. De Karabíner tanácsára az XP-re telepített (másik vinyó)játékot elindítottam WIN 7 alatt és láss csodát FUT. Ha még fenn van nektek is a régi op rend-
szer akkor a Program Files/Ubisoft/SilentHunterIII/Sh3.exe-vel nekem megy.
Köszi, lehet át kellenne állnom akkor.

Win 7 megy nekem megy.

Remek, eddig ment vista64bit alatt nekem az sh3, új vista64-en meg már nem. Ki érti ezt? <#confused> win7 alatt müködhet vajon? Na, így nem lesz ma multi megint nekem.

Szólok Dragunovnak is, hátha ráér.

Nem kell kiakadni mindjárt Kecsege! Azért a játékon kivül van az embernek családja is. Ráadásul upgrade után vagyok, eltart kis ideig, mig belakom a gépet újra. És lehet, hogy nem is leszek nagy multis élmény, mivel én nem vagyok pro.

Jó , akkor este tali. De a pro-k ne legyenek kiméletlenek a kezdõkkel😄

Kész a TS privibe mennek az adatok<#nezze>

Hunter of Deer
helloka!
gondoltam raszanom magam es megnezem ezt a jatekot. egyenlore a 4et tettem fel, megcsinaltam az oktato kuldiket kiveve a konvoj tamadosat az valahoyg soha nem akart osszejonni (meg bele kell jonni 😊 ).
a kerdesem az lenne hogy a 3 jobb mint a 4? mert akkor inkabb felteszem azt. esetleg konnyebb?

ja es meg erdekelne hogy milyen patcheket erdemes feltenni, illetve a magyaritas is mennyen azert 😊
thx elore is! tovabbi jo merulest 😊

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Ma játszunk! Este 9-kor <#smile>

Értem én, nem kell a segítség. Már csak kiváncsiságból kérdem játszani szokott valaki? Vagy csak állítgatunk telepítünk buzeráljuk a gépet? Momentán szeretem a játékot de nem találok partnereket, akik idõt fáradságot nem kímélve leülnek a gép elé és megtanuljanak játszani.
Ismételten kérdem. Akar valaki játszani??????

Üdv: Kecsege
Megoldjuk a ts. A többségnek még mindig ts van fölszerelkezve. Elõvesszük akkor a tartalék ts. Este majd mondom a címet. Kecsege most a codos barátaid nem örülnek, változtassatok jelszót nem szokás kiírni, most boldog boldogtalan befog menni.<#confused>

Ventrilo szoba:
IP: voice.totalhosting.hu
ID: 4867
Szobanév: Rteam COD4 Hungary
Szoba jelszó: papucs
Értelem szerûen a SilentHunter3 szobát használhatjuk
Ha a fórumban megbeszélünk egy idõpontot itt leszek, és játszhatunk.
Ha nem vagyok szóljatok rám, SKYPE "Kecsege1234"

Üdv. mindenkinek
Ha tényleg akartok játszani, csinálok egy szobát ventrilón. Az mindig mûködik.

üdv. Kecsege
Ne haragudjatok, ráment az estém, mégsem lett jó a3as. Visszatérek a 2es ts-re.

örülök hogy van TS, de mi az IP?
Sziasztok!
Remélem tudtok segiteni benne!
A hajórekesz panel:
Periszkop,hid,rádiószoba...stb szeretném csak kicserélni de nem tudom hogy az melyik fájt kell kicserélni!
Meg tudnátok mondani hogy melyiket kell kicserélnem!

A régi ts adatival nem. jó nekem nem kapcsol a 3-mas

Ja, és van ts

Jó, hogy a sg.hu fél óráig elérhetetlen volt...........

Ha már van TS szóljatok rám...... SKYPE Kecsege1234
Köszííííííí
Ts3 lesz akkor már, ha ujra kell tennem.

hello!

Megvan a gép upgrade!!!
Most rakom a ts-tés aztán lödözhetünk.
Egy fél óra és kész 😊

Szevatok!
Jövök én is, de kérek egy TS elérhetõséget. Ha már lúd legyen kövér. 😊
Gab920926
Üdv!
az a gondom hogy megnéztem a játékhoz letöltött pfd fájl-t és találtam egy olyan ikont benne hogy "kíséret a bázisig". ezt a játékban hol találhatom? ha valóban van benne ilyen!