Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm!
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Hálóba hogy tudok játszani pl veletek?
Sokaknak viszont nem megy a Win 7-re való telepítés. De nem tudom miért.
Bastiano Coimbra de la Coronilla y Azevedo...
Melyik patch et kell feltenni 1.4 et?Vagy az 1.2 is kell?
Kis segítséget szeretnék kérni.
Megvettem a sinlent hunter 3 gyári verzióba nevetséges összegért
Csak az a gondom hogy nem bírom elindítani...
A kalóz verzió simán futott ez meg sehogy sem akaródzik
A Win 7 miatt,talán???
Ha valaki segítene megköszönném
nem megy a ts
router mögül vagyok de static ip beállítva, port forward beállítva és mégis failled to connect
win7 64 bit gond nélkül megy
viszont fönt van a gwx...nem tudom ez számít-e
Hát német tuti nem lõ rád .
Augusztusban még béke volt, senkinek nem kéne rád lõnie, pláne nem a Kattegatnál .
Nem nézted a gép típusát (ha jól veszem ki repülõ volt) ?
Most kezdtem a játékot, és 1939 augusztus végén járok. Át akartam kelni a Kieli-szoroson, befelé, és a németek elkezdtek bombázni.
Az lenne a kérdésem, hogy a németek mindig lõnek rám is amig nem veszik észre, hogy én is velük vagyok, vagy esetleg van-e a játékban bázis foglalás, és esetleg az ellenség lõtt rám német zászló alatt?
Vagy esetleg más oka van ennek?
Elõre is köszönöm a segítséget. 😊
http://silenthunter.hu/main.php?todo=modok
Két kérdésem lenne.
Tudna segíteni valaki hogy honnan tölthetnék le modokat?
Hogyan lehet a letöltött modokkal a játékot kiegészíteni?
Segítségeteket elõre is köszönöm
szer akkor a Program Files/Ubisoft/SilentHunterIII/Sh3.exe-vel nekem megy.
gondoltam raszanom magam es megnezem ezt a jatekot. egyenlore a 4et tettem fel, megcsinaltam az oktato kuldiket kiveve a konvoj tamadosat az valahoyg soha nem akart osszejonni (meg bele kell jonni 😊 ).
a kerdesem az lenne hogy a 3 jobb mint a 4? mert akkor inkabb felteszem azt. esetleg konnyebb?
ja es meg erdekelne hogy milyen patcheket erdemes feltenni, illetve a magyaritas is mennyen azert 😊
thx elore is! tovabbi jo merulest 😊
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Ismételten kérdem. Akar valaki játszani??????
Üdv: Kecsege
IP: voice.totalhosting.hu
ID: 4867
Szobanév: Rteam COD4 Hungary
Szoba jelszó: papucs
Értelem szerûen a SilentHunter3 szobát használhatjuk
Ha a fórumban megbeszélünk egy idõpontot itt leszek, és játszhatunk.
Ha nem vagyok szóljatok rám, SKYPE "Kecsege1234"
Üdv. mindenkinek
üdv. Kecsege
Remélem tudtok segiteni benne!
A hajórekesz panel:
Periszkop,hid,rádiószoba...stb szeretném csak kicserélni de nem tudom hogy az melyik fájt kell kicserélni!
Meg tudnátok mondani hogy melyiket kell kicserélnem!
Köszííííííí
Megvan a gép upgrade!!!
Most rakom a ts-tés aztán lödözhetünk.
Egy fél óra és kész 😊
Jövök én is, de kérek egy TS elérhetõséget. Ha már lúd legyen kövér. 😊