Silent Hunter III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szeretném eredetiben megvenni az sh3-at
valaki tudna ebben segíteni?mert a boltokban nem találom
szeretnék multizni vele és jó lesz a gyüjteményembe.
nagyon megköszönöm a segítségeteket.
tisztelettel:
mikulas16
Vagy a Silent Hunter TS-én szóban.
SH5-ben hol találom a Gibraltári egyedi küldetésben a hajót amit el kell süllyeszteni a szoroson átmegyek az oké,de a hajót nem találom hiába járõrözök minden felé.Valaki tud segítsen légyszi!
Nem vagyok türelmetlen,csak tudjátok nem tudok mindennap játsznai szóval vmelyik k kérdésre tottuk majd válaszolni?,köszi!
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Van egy kis problémám.Win7 64 alatt elindul ugyan a játék,de a videók után csak egy fekete képernyõt látok,meg az egérkurzort.Volt már ilyen valakinek?
Isten áldja a pogányokat!
letöltöttem a GWX-et és a telepítés közben egy csomoszor kiad egy hibát½the source file is corrupt´ és akkor van leálitás ismátlés kihagyás én a kihagyásokra mentem és felrakta.Na és elinditom az intot átnyomom minden jó és a betöltésnél lefagy és kidob a játékból!Vki tud segíteni!jó lenni,köszi!
Az lenne a kérésem hogy vki tud egy oldalt ahonnan lelehet tölteni a SH3-hoz a warship modot?Létszi nagyon kéne! köszi😊
Ahogy én észre vettem,hüyeségek a rádio üzik.hiába jeleznek konvojt,hajót,bmit.Odamész és nincs ott semmi.Vmikor amugy rendes koordinátát ad meg,vmikor meg szélességi-hosszusági fokokat.
a dockolás sikerül.... valójában egy esc bill az egész, viszont a másik kérdésemre ha lesz válasz azt megköszönöm
üdv:
b
Pár napja raktam fel a GWX mod-ot.
Olyan üzenetet kaptam, hogy XY helyen 1940. xx-tõl 1941 xy-ig egy "supply" hajó van. Igazából az a problémám, hogy elhajóztam oda, de akárhova "parkoltam" (mögé-elé-mellé) nem igazán történt semmi....
Esetleg ötlet?
Még egy kérdésem lenne!!??
olyan üzenetet is kaptam másik tengós kollegától, hgoy XY zónában large convoy található....blablabla.... Itt a problémám az, hogy az XY zónát így írták, pl: DT4655, tehát nemigazán értettem, hogy most hova is....??
4 számjegy????? hümmm-hümmm!!! emmost mi?
Nagyra értékelném a segítõ válaszokat!
Üdvözlettel:
csakb
Van hozzá egy PDF anyag, mit hogyan kell.
Píci beszjél ángol lész nágy szégiccég nékéd PDF
Há nem beszjél ángol széhogyszém, szól idé ész mi nékéd szégit 😊
Shift + F2 - motortér
Shift + H és Shift + L - nyitja és csukja a hajótér részeit.
Captain Sonar 2024 Remake
Letölthetõ Type VII komplett belsõ hajótest
Teljes egészében GWX mod kompatibilis. A torpedo szobák kivételével aktív barangolási lehetõség, aktív mûszerek.
Ügyes és szép munka. Gratula és köszönet a készítõknek. <#wink>#wink>
Tegnap kezdtem a játékot és nagyon bejön.Játszik még valaki egyáltalán vele? 😊 Sok minden van amit nem értek ,de azért haladok a tudással.Pl azt nem értem ,hogy akadémián a torpedót csak egyszerû módban lehet irányítani? Mert manuális célzást sehogy nem tudom használni.Ha valaki segítene tippekket,trükkökket szívesen várok,hogy nagy játékos lehessek.
UI: Rommel28 én úgy csináltam feltettem az alapjátékot (nem crackkeltem) majd rá az 1.4b patch,utána pedig leszedtem GCWorld-rõl 1.4b no-dvd cracket,majd feltelepítettem a magyarítást és hibátlanul fut. Üdv : Steven
Egy kis segítségre lenne szükségem. Torrentrõl leszedtem a Silent Hunter 3-at(Mo-n egyetlen boltben sem találtam), feltelpítettem, és crackeltem. Majd rá akartam tenni az 1.4b patchet, de azt írta ki ellenõrzésnél, hogy a simdata.dll vagy a missionengine.dll-lel vmi nem jó. Ha nem crackelem akkor felmegy a patch, de akkor meg nem tudom elindítani a játékot. PLS help. Ilyen tört verzióval is lehet multizni?
Elõre is kösz.
SH 5-ben miért nem mutatja a céltávot és nem is marad célkövetõn.
Egy csomó torpedót el...szok mire eltalálok egy hajót.Tud vki okossat?
Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu
Tudtok tippet adni, honnan tölthetem le a SH4 leírását magyarul, ha a silenthunter.hu-n rossz a link?
Ezer köszönet!
SH3 Commanderrel át tudod írni a célterületet, de engem mindig kidobott a játék, ha járõr közbeni mentés írtam át .
Tojd le, Esc, és csináld a köv járõrt .
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
deck gun lõszerét hogyan tudom váltani?
visszaolvastam és a keresõt is asználtam de semmi...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Más:
Miután ez A Tengeralattjárós topic: I. Vh.-s tengeralattjáró témájú elõadás holnap a Budai Várban
Perpillanat még csak béta állapotba van itt
Egy másik verzió itt tölthetõ.
De ha nem rég játszol, szerintem hagyd még a manuális célzást .
Én most próbáltam ki elég jó!
Még nem tört ki a háború még csak az elsõ utam volt!
kinyíló kapu,forgó daruk,közlekedõ teherautó,vonat a kikötõbe !
Én innen szedtem le!
http://www.silenthuntermods.com/forum/index.php?topic=271.0
De itt van pontosan hogy mirõl szól pár képben!
http://hansolo78.2page.de/
Akit érdekel töltse le!
Egyébként a 20 millis vagy nagyobb ágyú szerintem kisebb hajók ellen elvben hatékony kéne legyen (a játék lehet, hogy nem így szimulálja), persze sok találat kellhet hozzá. Ha jól tudom repülõk süllyesztettek el néhány hajót fedélzeti ágyúval.
Mivel én is meg vagyok kattanva a tengeralattjárókért, csak meg szeretnék veletek osztani egy könyvet, szerintem minden u-boot fanatikusnak kötelezõ:
HIRSCHFELD
Egy rádiós altiszt naplójáról szól, aki az U-109-en (class IX.) szolgált, és folyamatosan naplót vezetett. Nagy kockázatot vállalt mivel az U-bootokon tilos volt a naplóírás, amiért kivégzés járt. Mivel rádiós tiszt, ezért az összes rejtjelezett titkos üzenet rajta keresztül jutott el a parancsnokig, és ezeket mind le is jegyezte. Hihetetlen pontossággal írja le bevetéseik sikerét és kudarcát, avagy a bajtársak elvesztését. Betekintést nyerünk a tengeralattjáró életébe, milyen volt tizenkét héten át egy konzervdobozban élni, vagy hogy hányszor menekültek meg halálos helyzetbõl, mikor öt romboló vesztegelt a fejük felett. Volt mikor a teljes torpedó készlet hibás volt és egy hajót sem találtak el, Dönitz erre csak annyit reagált "a bevetésük szart sem ért". A Labardor-tengeren vívott küzdelem a jéggel és a faggyal.1944-ben Hirschfeldet fedélzeti altiszti rangra emelték, s egy nagyméretû, Schnorchel berendezéssel ellátott tengeralattjáróra (U-234-es) helyezték át, amely fedélzetén csúcstechnikát képviselõ felszereléssel és némi uránérccel indult Japán felé, de a háborúnak vége lett.
ajánlom mindenkinek

Szombat este játszhatnánk <#email>#email><#email>#email><#email>#email>

Más, néha kiirja hogy üzenetet kaptunk, de én sehol nem találok semmi üzenetet, ezt hol lehet megtalálni?
Újratelepítettem a játékot, úgy ahogy volt 100%ban, GWX-szel...de a régi hiba most is elõjött...
Wilhemshafen-be mentem, és már az öböl bejáratánál voltam, amikor egy német romboló lõtt rám, majd merülésem után szonárral megkeresett, és az örök mélység fogságába küldött...a NÉMET :S hogy rohadna meg😄
mit lehet ez ellen a probléma ellen tenni? mert ez így nagyon idegesít...és félve játszom, mikor támad meg a saját bajtársam
ha valaki tud segíteni, vagy tudja miért van ez a probléma, akkor kérlek szóljatok