Silent Hunter III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tiszteletem a forum lakoknak
szeretném eredetiben megvenni az sh3-at
valaki tudna ebben segíteni?mert a boltokban nem találom
szeretnék multizni vele és jó lesz a gyüjteményembe.

nagyon megköszönöm a segítségeteket.

tisztelettel:

mikulas16
Sziasztok!Az sh3 GWX-el kapcsolatban lenne kérdésem,multizni hol lehet vagy valami címet tudnátok adni? Vagy megszûnt minden ilyen szerver? Kár lenne érte.Válaszokat privibe kérném,thx.

Ezt talán az SH5 forumán tedd fel, elõbb megkapod a választ 😊
Vagy a Silent Hunter TS-én szóban.

Sziasztok!
SH5-ben hol találom a Gibraltári egyedi küldetésben a hajót amit el kell süllyeszteni a szoroson átmegyek az oké,de a hajót nem találom hiába járõrözök minden felé.Valaki tud segítsen légyszi!
TG Gida
Köszi!Megpróbálom.

Isten áldja a pogányokat!

HAli!

Nem vagyok türelmetlen,csak tudjátok nem tudok mindennap játsznai szóval vmelyik k kérdésre tottuk majd válaszolni?,köszi!
Win7 64biten fut. Nekem is megy. Viszont néha nem megy a telepítés rajta. nem tudom miért. ha van még mûködõ xp azon telepítsél majd egyszerûen win7-bõl csak indítsd el az sh3.exe-t.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Szerintem nem fut 64 alatt. Akkor még nem volt Win7 64.

Üdv mindenkinek!Végre sikerült meg vennem SH III angol nyelven mert a mediteran küldetés csak ezen megy a feltelepités sikerült de sajna a játékot nem tudom elinditani. Az eladó azt mondta hogy amerikából kapta a játékot ami eredeti olyan tanácsot is kaptam hogy állitsam át a területi és nyelvi beállitásokat angolra de ugy sem megy!Nagyon megköszönném ha valaki tudna benne segitene! Elõre is köszi!
TG Gida
Hali!
Van egy kis problémám.Win7 64 alatt elindul ugyan a játék,de a videók után csak egy fekete képernyõt látok,meg az egérkurzort.Volt már ilyen valakinek?

Isten áldja a pogányokat!

SZiasztok(megint)
letöltöttem a GWX-et és a telepítés közben egy csomoszor kiad egy hibát½the source file is corrupt´ és akkor van leálitás ismátlés kihagyás én a kihagyásokra mentem és felrakta.Na és elinditom az intot átnyomom minden jó és a betöltésnél lefagy és kidob a játékból!Vki tud segíteni!jó lenni,köszi!
Sziasztok!
Az lenne a kérésem hogy vki tud egy oldalt ahonnan lelehet tölteni a SH3-hoz a warship modot?Létszi nagyon kéne! köszi😊
Hali!

Ahogy én észre vettem,hüyeségek a rádio üzik.hiába jeleznek konvojt,hajót,bmit.Odamész és nincs ott semmi.Vmikor amugy rendes koordinátát ad meg,vmikor meg szélességi-hosszusági fokokat.
Update!

a dockolás sikerül.... valójában egy esc bill az egész, viszont a másik kérdésemre ha lesz válasz azt megköszönöm

üdv:

b
Sziasztok!

Pár napja raktam fel a GWX mod-ot.
Olyan üzenetet kaptam, hogy XY helyen 1940. xx-tõl 1941 xy-ig egy "supply" hajó van. Igazából az a problémám, hogy elhajóztam oda, de akárhova "parkoltam" (mögé-elé-mellé) nem igazán történt semmi....
Esetleg ötlet?

Még egy kérdésem lenne!!??
olyan üzenetet is kaptam másik tengós kollegától, hgoy XY zónában large convoy található....blablabla.... Itt a problémám az, hogy az XY zónát így írták, pl: DT4655, tehát nemigazán értettem, hogy most hova is....??
4 számjegy????? hümmm-hümmm!!! emmost mi?

Nagyra értékelném a segítõ válaszokat!

Üdvözlettel:

csakb
TitaniumRR
Mi az, hogy semmi?
Van hozzá egy PDF anyag, mit hogyan kell.

Píci beszjél ángol lész nágy szégiccég nékéd PDF
Há nem beszjél ángol széhogyszém, szól idé ész mi nékéd szégit 😊

Shift + F2 - motortér
Shift + H és Shift + L - nyitja és csukja a hajótér részeit.

Captain Sonar 2024 Remake

Sziasztok!Feltelepítettem a Type VII belsõ hajótestet és semmi.GWX mod van fenn pedig.Segítsetek léci.

ja igen és hogyan kell használni a sonart nekem mindig azt irja ki, hogy nics célpont
Hello miért van ay, hogy nem tudom megvenni a snorkelt pedig csak vagz 350 renoméba kerül és nekem megvan rá a fedezet
TitaniumRR
A puding próbája megtörtént.

Letölthetõ Type VII komplett belsõ hajótest

Teljes egészében GWX mod kompatibilis. A torpedo szobák kivételével aktív barangolási lehetõség, aktív mûszerek.

Ügyes és szép munka. Gratula és köszönet a készítõknek. <#wink>

Sziasztok !
Tegnap kezdtem a játékot és nagyon bejön.Játszik még valaki egyáltalán vele? 😊 Sok minden van amit nem értek ,de azért haladok a tudással.Pl azt nem értem ,hogy akadémián a torpedót csak egyszerû módban lehet irányítani? Mert manuális célzást sehogy nem tudom használni.Ha valaki segítene tippekket,trükkökket szívesen várok,hogy nagy játékos lehessek.
UI: Rommel28 én úgy csináltam feltettem az alapjátékot (nem crackkeltem) majd rá az 1.4b patch,utána pedig leszedtem GCWorld-rõl 1.4b no-dvd cracket,majd feltelepítettem a magyarítást és hibátlanul fut. Üdv : Steven
Sziasztok!

Egy kis segítségre lenne szükségem. Torrentrõl leszedtem a Silent Hunter 3-at(Mo-n egyetlen boltben sem találtam), feltelpítettem, és crackeltem. Majd rá akartam tenni az 1.4b patchet, de azt írta ki ellenõrzésnél, hogy a simdata.dll vagy a missionengine.dll-lel vmi nem jó. Ha nem crackelem akkor felmegy a patch, de akkor meg nem tudom elindítani a játékot. PLS help. Ilyen tört verzióval is lehet multizni?

Elõre is kösz.
conclau hivjal fol skypen mert el veszett a skype szamod. ujra kellett csinalni a gepet mert olyan virust kaptam koszi

Ilyen a játék.A tdc-n ha befogod a célt, látsz kettõ vonalat.Van rajta 1,2,3 számok.Az egyik vonal a számokkal a torpedóé, a másik a hajóé.A célzáskor a lényeg, hogy a kettõ vonal egyforma távnál keresztezze egymást.Tehát ha a célra tartáskor a torpedód vonalán a számok 2 és 3-as között pont félúton van akkor a hajó vonalán 2 és 3-as között félúton kell lennie.Úgy forgasd a periszkópot, hogy ott találkozzanak.Folyamatosan célra kell tartani.

Hali
SH 5-ben miért nem mutatja a céltávot és nem is marad célkövetõn.
Egy csomó torpedót el...szok mire eltalálok egy hajót.Tud vki okossat?
koszi Karabiner. egy nvidia 9800gt-t vettem. a leveledet csak most olvastam miutan a Kecsege megmondta hol kell neznem. udv

gyere sh5 fórumba át ott meg beszéljük. Törtel elég sok a probléma egyébként.

Ha felrázom az ásványvizemet és kinyitom akkor,vízbetörést szimulálok! www.honlapkeszit.hu

Feltettem az SH5-öt.Hát mit mondjak.... 😞
helló mindenkinek.lenne 1 olyan kérdésem hogy hogy tudok játszani a SH3 al Windows7 alatt_??? THX
Sziasztok!
Tudtok tippet adni, honnan tölthetem le a SH4 leírását magyarul, ha a silenthunter.hu-n rossz a link?
Ezer köszönet!
Karabiner. Ha az SH5-os nem megy 8500-as nvideaval, akkor Te melyik kartyat javaslod? Es ez kb mennyibe kerul? valaszodat elorre is kossz.

Tuvok
Csúnya hiba, nem lehetetlen .
SH3 Commanderrel át tudod írni a célterületet, de engem mindig kidobott a játék, ha járõr közbeni mentés írtam át .
Tojd le, Esc, és csináld a köv járõrt .

Herold
Nektek volt már olyan, hogy nem létezõ koordinátákat adott, hogy ott kell õrjáratozni? Olyat már hallottam, hogy szárazföldre küldte az embert, de ez már nonszensz, hogy nem is létezik az a mezõ, ahova elküld.

megvan..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

sziasztok!

deck gun lõszerét hogyan tudom váltani?

visszaolvastam és a keresõt is asználtam de semmi...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

TitaniumRR
Ez kompatibilis lesz elvileg a GWX -szel, ugye?

Más:

Miután ez A Tengeralattjárós topic: I. Vh.-s tengeralattjáró témájú elõadás holnap a Budai Várban

Tuvok
Én még bízom benne, hogy ha az V tényleg akkora szutyok lesz, akkor a GWX projekt újraindul, és kapunk egy újat .

Aki nem mond le a kedvenc SH3 játékáról azok is megkaphatják a végig sétálható fedélzetet egy mód segítségével. (szerény véleményem szerint szebbre sikerült mint az 5-be)
Perpillanat még csak béta állapotba van itt
Egy másik verzió itt tölthetõ.

Tuvok
Minden hajó benne van a könyvben .
De ha nem rég játszol, szerintem hagyd még a manuális célzást .

Sziasztok nem rég játszom a sh3-t és volna egy pár kérdésem, miért van az hogy ha beakarok azonositani egy hajót nem lehet mert nincs meg a hajókönyvbe ilyenkor mi a megoldás, volt olyan is hogy, kilöttem 4 hajót és csak 3 regisztrált.
Valaki próbálta eszt a módot?

Én most próbáltam ki elég jó!
Még nem tört ki a háború még csak az elsõ utam volt!
kinyíló kapu,forgó daruk,közlekedõ teherautó,vonat a kikötõbe !
Én innen szedtem le!
http://www.silenthuntermods.com/forum/index.php?topic=271.0
De itt van pontosan hogy mirõl szól pár képben!
http://hansolo78.2page.de/

Akit érdekel töltse le!

ok jövök akkor ts-majd föl mászok

Ezt már én is akartam kérdezni. Mi az, hogy eltûnnek az üzenetek? Ez valami hiba?

Egyébként a 20 millis vagy nagyobb ágyú szerintem kisebb hajók ellen elvben hatékony kéne legyen (a játék lehet, hogy nem így szimulálja), persze sok találat kellhet hozzá. Ha jól tudom repülõk süllyesztettek el néhány hajót fedélzeti ágyúval.

Üdv

Mivel én is meg vagyok kattanva a tengeralattjárókért, csak meg szeretnék veletek osztani egy könyvet, szerintem minden u-boot fanatikusnak kötelezõ:

HIRSCHFELD

Egy rádiós altiszt naplójáról szól, aki az U-109-en (class IX.) szolgált, és folyamatosan naplót vezetett. Nagy kockázatot vállalt mivel az U-bootokon tilos volt a naplóírás, amiért kivégzés járt. Mivel rádiós tiszt, ezért az összes rejtjelezett titkos üzenet rajta keresztül jutott el a parancsnokig, és ezeket mind le is jegyezte. Hihetetlen pontossággal írja le bevetéseik sikerét és kudarcát, avagy a bajtársak elvesztését. Betekintést nyerünk a tengeralattjáró életébe, milyen volt tizenkét héten át egy konzervdobozban élni, vagy hogy hányszor menekültek meg halálos helyzetbõl, mikor öt romboló vesztegelt a fejük felett. Volt mikor a teljes torpedó készlet hibás volt és egy hajót sem találtak el, Dönitz erre csak annyit reagált "a bevetésük szart sem ért". A Labardor-tengeren vívott küzdelem a jéggel és a faggyal.1944-ben Hirschfeldet fedélzeti altiszti rangra emelték, s egy nagyméretû, Schnorchel berendezéssel ellátott tengeralattjáróra (U-234-es) helyezték át, amely fedélzetén csúcstechnikát képviselõ felszereléssel és némi uránérccel indult Japán felé, de a háborúnak vége lett.

ajánlom mindenkinek
Én fent leszek

Sziasztok!
Szombat este játszhatnánk <#email><#email><#email>
ha felveszed a sebességet akkor eltûnnek a rádióüzenetek, és a légvédelmi ágyú repülõk ellen van nem hajók ellen, még ha süllyedõek akkor sem

Sziasztok, ma találkoztam egy kissebb teherhajóval, két torpedóm volt még kilõttem rá, az elsõ besült a második robbant a hajó megált de csak lángolt és az orra lesülyedt egészen a viz szinéig, lemerültem és sokáig vártam de nem akart elsülydni, felmerültem és a légvédelmi ágyú összes golyoját rálõttem volt néhány apró robbanás de csak nem sülyedt el, más fegyverem meg nem volt, a légvédelmi ágyú ilyen gyenge hogy egy majdnem elsülyedt hajót sem lehet vele kilõni? Ilyenkor lehet valamit tenni? pl segitséget hivni ha esetleg van a közelbe hajó vagy tengeralatjáró? Rámentem a rádiósnál a jelentés küldésére, de semmi.
Más, néha kiirja hogy üzenetet kaptunk, de én sehol nem találok semmi üzenetet, ezt hol lehet megtalálni?

Srácok!
Újratelepítettem a játékot, úgy ahogy volt 100%ban, GWX-szel...de a régi hiba most is elõjött...
Wilhemshafen-be mentem, és már az öböl bejáratánál voltam, amikor egy német romboló lõtt rám, majd merülésem után szonárral megkeresett, és az örök mélység fogságába küldött...a NÉMET :S hogy rohadna meg😄
mit lehet ez ellen a probléma ellen tenni? mert ez így nagyon idegesít...és félve játszom, mikor támad meg a saját bajtársam

ha valaki tud segíteni, vagy tudja miért van ez a probléma, akkor kérlek szóljatok
Sajna nincs rá mód. A játék nem ismeri ezt a megoldást. Vagy menjél vissza a mentésekbe, vagy ad föl emlékeim szerint evel nem ér véget a karriered csak a pontjaid vessznek.