DOOM 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N.E.O.!!!
Vigyázzá, Wing nagyon ért a fegyverekhez, kukkants csak a galériájába

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

Sadist
Amúgy a Beretta 92FS-be csak 15 db lõszer fér +1 db a csõben (ha így gondoltátok a 16-ot akkor nem szóltam), de az nem igaz hogy a 9X19mm-es lõszer gyenge volna. Az meg végképp nem igaz (legalább is a valóságban) hogy 12 db nagyobb kaliberû lõszerrel több embert lehet megölni, mint 15 9mm-essel. Ez csak az amcsik mániája, hogy minél nagyobb kaliberû, annál jobb. A Berettát is csak azért nem akarták elfogadni, mert nem .45 ACP kaliberû, hanem "csak" 9mm-es. Persze azóta rájöttek, hogy inkább több, de valamelyest kisebb ütõerejû lõszer elõnyösebb.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

HuAn82
Talán azért mert meló (suli) után laza kikapcsolódás, és levezeti az aznapi feszûltséget.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Wing Rockling
"12 pöcs lõszer egy tárban, még a szaros berettába is 16 fér:(" - Hát az attól függ milyen kaliberû lõszer, és milyen Beretta. Gondolom a népszerû 92FS-re gondolsz, igen, a kis kaliberû gyenge 9mm-es lõszerekbõl 16 fér egy tárba, de sokkal inkább .40 SW lõszert használnak, amibõl 12 fér. Ha belegondolsz, több embert(vagy szörnyet) ölhetsz 12 db "nagyobb" lõszerrel mint 16 kicsivel.

\"I fight the world, and take all they can give. There are times, my heart hangs low. Stand and fight, live by your heart. Always one more try. I\'m not afraid to die.\"\"Manowar\"

droland
Azon kéne elgondolkodni, hogy sok embernek miért teccik egy olyan játék ANNYIRA NAGYON, aminek a végig játszásához nem kell agy...

De van, vegyel xboxot azon lesz kooperativ mod, es csak azon!
Szerény véleményem szerint a Doom-ot márcsak a neve miatt is megveszik, és ha csak emiatt költenek a gép fejlesztésére, akkor meg is érdemlik. Nekem nem volt szerencsém nagy felbontásban játszani vele, mert mintha a programot szupergépekre írták volna, ahogy conan írta nem olyan szép mint ahogy reklámoztak, nem is játszottam vele többet 2-3 óránál. A stílusa kétséegtelen jó lett, de folyamatosan ugyanazt csinaltam, mentem és zombit vagy a semmibõl megjelenõ szörnyet öltem és meguntam. Cooperative meg nem mûködik, nincs valakinek ötlete a megoldásra?
kokas
Szerintem az érzõdik a játékon hogy két évett késett.2002-ben ez tényleg akkora durranás lett volna hogy mindenki arról beszél, de ma csak jó közepes.Ráadásul Carmack tudta milyen elvárásokkal várják a játékát ezért neki szerintem kompromisszumot nem tûrõ lélegzetellálító grafikát kellet volna produkálnia.
Be kell hogy valljam 1024 ben high detailen nyomom, de rengeteg olyan szar textúra van benne amit egyszerûen nem hittem el.Még Low detailben is szar lenne. Ilyen textúrák körülbelül 98-ban állták volna meg a helyüket.Vannak benne jobbak is nem mondom például a saját kezünk vagy a fegyverek se rosszak, de például pixel shadernek nyoma sincs.Ez hogy lehet? 2004-ben ez, pláne John Carmacktól nagyon-nagyon kevés.Direkt nem akarom hasonlítani a FAr Cryhoz, de szerintem tudjátok a véleményemet.
Rosco
Szvsz itt próbáltak az AvP-re halyazni kicsit, de mégsem akarták "lemásolni", csupán a feelinget elkapni. (ott "éjjel látsz", vagy fáklyázol. persze mindegyiknek megvan a hátránya :-)
Szerintem kimondottan király, hogy csak 12 lõszer van a "startpisztolyban". Pont annyira van beszarva az ember, hogy a fele tárat a falba lõjje ne a szörnyre. :-) 16 lõszernél már idejekorán túl lennél Mr. KurvaRondánSzörnyön.
A képlet egyszerû: vagy lõsz, vagy világítasz és sikoltozva vered a szörnyet két, mûanyagtokba burkolt duracell elemmel.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

De tudtam értelmezni, csak elkezdtem írni, aztán jöttek a gondolatok és nem tudtam abbahagyni :) Bár abban igazad van hogy én nem csak a grafikára értettem a dolgot.
N.E.O.!!!
Lehet, hogy nem tudtad értelmezni az írásomat, de azt írtam, hogy sok ember csak grafikailag hasonlítja más játékokhoz. Thief 3 és Deus Ex 2: a legszebb FPS-ek a Far Cry után, ezért írtam.

Amúgy az ID eddigi motorjai mind belsõ terekre voltak optimizálva, de egy kis(???) átalakítással a külsõ területeken is megfelelõ FPS számot fog kiírni a képenyõre(lásd: MoHAA). És a Quake 4 is a Doom 3 motorjával fog megjelenni, ahol azért lesz 1-2 külsõ terep is remélhetõleg.

Az elemlámpa és a fegyverek -viszonylagos- gyengesége szerintem direkt van így.
Még azzal sincs gondom hogy az ellenfelek nem tántorodnak meg a lövéstõl, mert a zombi mégiscsak ettõl (is) zombi, de azért egy jobb sebzõdésmodellnek vagy egy-egy leszakadó testrésznek azért tudtam volna örülni.
bakker de gáz a játékban ez a kétkezes lámpa hihetetlen, mért nem csináltak bele éjjellátót, ami folyamatosan merül, vagy akkor már egy doboz gyufa, az még hihetõ mert egyik kezében a doboz másikban a gyufa szál, de így vagy látok vagy nem és akkor lövök a nagy semmibe elég suxx, meg a fegyver tûzgyorsasága pisztolyé nagy lassú shotgun még hihetõ 2 órát játszottam kb., de már ezek nem igazán tetsznek benne, a stukker úgy néz ki mint vmi 70-évekbeli startpisztoly, legalább lehetne olyan tûzgyorsasága, mint ahogy nyomom az egeret meg ez a 12 pöcs lõszer egy tárban, még a szaros berettába is 16 fér:(
állítólag nagyon profik kutatásban a cég kicsit le vannak maradva kétkezes lámpa meg startpisztoly.
A hangulattal egyelõre meg vagyok elégedve, anyám beosotn mögém majdnem kidobtam a billenytyûzetet az ablakon, jah és szerintem indokolatlanul gépzabáló ez a progi ennyi év fejlesztés után normalizálhatták volna jobban.
A DeusEx2 és a Thief3 azért nagyon más stílus, bár annyiban hasonlítanak a Doom3 hogy számomra kicsit csalódást okoztak, talán a túlzott várakozás miatt.

Nem olvastam vissza az összes hozzászólást, lehet hogy már szóbakerült, de szerintem az ID nagyon eltávolodott a Doom1-2 stílusától.
Elöször is ott nagyságrendekkel több szörny volt, gyakran voltak olyan termek ahol szabályos hordák támadtak ránk.
A pályák mérete is jóval nagyobb volt (fõleg a Doom2-ben), mind alapterületre, mind tágasságra. Az akkori technikához képest változatosabb építmények is voltak. Ugyanakkor az árnyékoknak nem volt ekkora szerepe.

A Doom3 más. Az elsõ két rész tiszta akció volt, ez már horror-akció. Vannak árnyékok, a szörnyeknek igazi egyénisége van. Például az Imp-et itt utálom, holott annak idején talán a legkönnyebb ellenfél volt.
Vannak NPCk, és kaptunk egy igazán szépre és jóra(!) sikerült PDA-t. Viszont végig zavart az a gondolat hogy minek egy ilyen komplex kütyü a Doom-ba? Ez mégsem DeusEx vagy SystemShock, és azt hiszem engem ez kavart meg.
Aki régebben szerette a Doomokat az talán egy pörgõsebb játékot várt, ilyen szempontból megértem azokat akik a Painkillert játékmenetre kicsit 'doomosabbnak' érzik mint a Doom3-at.
Másrészt viszont amikor elöször megláttam a játék elejét (és nem csak én) felkiáltottam hogy 'Nini. System Shock2', és erre a PDA még rá is tett egy lapáttal. Innentõl kezdve hasonló interaltivitást vártam a játéktól, amit nyilván nem kaptam meg.

Ha visszaolvasom amit írtam akkor jómagam is 4 vagy 5 játékhoz hasonlítom a Doom3-at, és talán nem kellene. Egyszerûen talán úgy adja a legjobb élményt ha csak mindenféle várakozás nélkül leül az ember és játszik.

A grafika szvsz szép. Az elõzetes állóképeken látható karakter-szögletesség normál játék mellet szinte észrevehetetlen (ügyes megoldás), az interaktív LCD panelek olvashatósága a legjobb az eddigi játékok közül. A fény-árnyék, üveg, és hõeffektek zseniálisak.
Sajnos a grafikus motor nem mutatja meg mit tud nagy tereknél, és ebbõl a játékból ezt nem is igazán lehet megítélni. Majd elválik.

Ami nekem nem tetszett az a fizika és a játékmenet egyes részei.
Úgy látszik a hulláknál a falbaesést és az ütés hatására fellépõ "ugrálsokat" nem sikerült 100%-ig jól megcsinálni.
A gránát úgy pattog mint egy gumilabda, pedig egyébként igen jó fegyver.
Aztán van néhány apróság: a 'lövés' és a 'use' funkció egy gombra rakása, a csatornából kimászó szörnyek sebezhetetlensége, a semmbiõl kinyíló titkosajtók stb.
Persze a fentiekbõl néhányat még más játékban sem sikerült megoldani, csak mégis valahogy úgy vártam volna hogy na majd most (megint ez a fránya elvárás...)
Szóval szerintem a D3 nem tekinthetõ következetes folytatásnak, de ezzel együtt szerintem igen kellemesre sikerült darab.

Ja FryCry. Nekem nagyon tetszett az is, de annyira más stílus a kettõ hogy kb annyi értelme van összehasonlítani õket mint a rántott húst a somlói galuskával :)
Grafikai szempontból a Doom3 elsõ ránézésre elõremutatóbb, de meg vagyok gyõzõdve hogy még egyik grafikus motornak sem láttuk a teljes tudását.
droland
Tisztelt Hercules!

A te általad hozzászólt mondat stílusa arra enged következtetni, hogy TE jogosítva érzed magad arra, hogy embereket beskatujázz, szelektálj és értékelj egy olyan értékrend alapján - az ember egészére nézve - , hogy milyen játékot szeret, milyen alkalmazást szeret használni. A másik dolog, ami érezhetõ volt a hozzászólásodból, hogy csak az az ember lehet normális, természetes, felsõbbrendû, mint aki olyan játékokat/alkalmazásokat szeret, imád használni, mint amilyeneket te...

Bocsáss meg, de ez jött le a hozzászólásodból, úgy hogy inkább én kérlek rá, hogy többet ne is mondj...

Beképzeld, felsõbbrendûnek magát érzõ, nagyképû megnyilvánulás volt, mely azt jelenti, hogy mindenki más, aki mást szeret mint te, az csak köcsög lehet.

EZEN KÍVÜL semmi mást nem lehet levonni abból, amit és ahogy mondtál.

Kinek képzeled magad?

(Ráadásul kértem, hogy NEM kérek véleményt a mondamdómhoz, erre te ezt mégis megtetted... nincs viselkedés kontrollod? Mert ez probléma! Úgy hogy még 1x: Téged külön megkérlek rá, hogy ne is mondj többet...)

a_n_d_r_e_w
Jó volt az, qrvajó hangulata volt. Sztori nem sok, de valami volt azért. Szvsz korának egyik legszebb FPS-e.

One Vision. One Purpose.

N.E.O.!!!
na az RTWC is egy nagy ökörség volt:D

Rosco
Ne erõlködj. Hiába jártatjuk a szánkat (billentyûzetünket).

A PainKillerben sincs AI, grafikailag sem jobb. Egyszerûen vicces az a játék. Beállsz egy sarokba, pörgeted a késeket és szépen belesétál az összes f@sz szörny, mert buták mint a segg. Semmi eredeti ötlet. (pl: Pajzsokkal védekezõ sceletonok -> RTCW)

A Doomban hangulaton van a lényeg. Ha a pisis korosztály ezt nem vágja, és anyu-apu tárcája bírja, akkor vegyen egy GeForce 6800-as kártyát (meg 2 füldugót :-) és játsza high detailban a Far Cry-t.

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

Én nem vagyok elájulva a Painkiller-tõl.

N.E.O.!!!
Ebbõl is látszik tisztelt emberek, hogy manapság mindenkit a grafika érdekel. Néhány ember kivételével mindenki azzal jön, hogy a far cry meg a painkiller... ugye-ugye a másik 2 grafikakirály. Csak azt nem értem, hogy a Thief 3-at(abban is ötét van...), meg a Deus Esx 2-t miért nem hasonlítssátok hozzá.

Ma2ska
Hogy világos legyen ennek semmi köze a konzol fansághoz, /"köztudottan" az még ki sem jött/, egyébként is jó játék fan vagyok és a far cry vagy a Painkiller bejött de ez sajnos nem...hogy egy játék jo e vagy sem , nem platformfüggö amugy sem..

HuAn82
"Attól, hogy valaki konzolos, még szeretheti is, ugyanis tudtommal van XBox verzió is."
Ami köztudottan rondább, és ez alapján von le következtetéseket a PC-s verzióról. Továbbra is #202...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

a_n_d_r_e_w
Szép és jó, amit leírtál, de nem biztos teljesen fedi a valóságot :)

Attól, hogy nem itthon játszom, még láthatom a fizikát és a grafikát is, de nem szédültem el egyiktõl sem. A játékmenetrõl annyit, hogy alig várom, hogy itthon is kipróbáljam, remélem jobb, mint ahogy itt sokan mondják :))

Attól, hogy valaki konzolos, még szeretheti is, ugyanis tudtommal van XBox verzió is.

One Vision. One Purpose.

HuAn82
Megfigyelhetõ itt és más fórumokon is, hogy a kritizálók többsége vagy csak látta valakinek a gépén, nem is játszott vele huzamosabb ideig mert korán feladta. Szaggat a gépén vagy el sem indul, illetve konzol fan (mint alant is kiderült). Az inges mondás ismert...
A #188-as hozzászólásban említett helyzet sajnos egyre inkább jellemzõ.

Most mit idegeskedsz?
Én csak a megvalósítást hasonlítottam össze a két game-ben.

"de én a sötétben szeretek játszani. és még sokan mások..."

Kapcsold le a villanyt...sõt a monitort is, és akkor tök sötétben fogsz tudni játszani.

Frank99
ügyes vagy

csak ne értem, miért kell összehasonlítani vele?
Én is játszottam vele, szép a fû+ minden.

de én a sötétben szeretek játszani. és még sokan mások...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Nos...szerintem Far Cry ütõsebb sokkal.

Amúgy nekem Ti 4200-n 2xAA mellett megy simán egy Ti4200-n, ultra quality-ben (2600+ Barton) - jó 40-60 fps körül! Mielõtt valaki hitetlenkedne, kicsit meghackeltem, hogy ultra quality-be ne használja Anizo Filteringet:) Ettõl függetlenül még baromi szép, és tök jól fut.

Frank99
akko' menjél konzolozni, nem szólj bele olyanba, amit nem gyakran mûvelsz.....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ma2ska
Ezzel nem értek egyet de nem akarok offolni én se...

N.E.O.!!!
A konzolt nem szeretem. Szar irányítás, szar grafika.
És itt az irányítást emelném ki, na de ez nem egy PC vs Konzol topig.

Ma2ska
Normális játék számomra már csak konzolon van, most nyomom a Rainbow Six Black Arow-t xboxon, nekem ez a szórakoztató, mert profin meg van csinálva és hangulatos, nem vagyok szörszálhasogató, nekem ez elég, akinek meg a doom3 jön be, játszon azzal, részemröl uninstall..

N.E.O.!!!
Én havonta ha szerzek egy játékot, akkor 1 hét alatt végigviszem, vagy uninstall. Nem tudnak komolyabb idõre lekötni

a_n_d_r_e_w
Félre lettem értve. Én direkt nem nyilatkozom a játékmenetrõl, mert a doom itthon nincs is meg (el sem indulna :) ), végig pedig végképp nem játszottam. Az a pár óra, amit másnál nyomtam vele meg kevés ahhoz, hogy a játékmenetérõl érdemi tapasztalatom legyen. Egyedüli bajom az, hogy ez a motor, amirõl az ID és a magazinok nagy része ódákat zeng, azért mégsem lett akkora durranás. Az meg hogy ultra fokozathoz 512 mega video mem kell, azt meg egyszerûen túlzásnak tartom. Egyébként egész jó kis játék, de szerintem nem az fps ipar csúcsa, fõleg grafikailag nem ;)

One Vision. One Purpose.

Nem biztos, hogy olyan jó lenne. Volt olyan idõszakom, amikor olyan voltam, mint alant írtam. Dögivel töltöttem le a gamékat, és ha vmmi apró hibát találtam benne (elsõre zavaró irányítás, nem a legcsúcsabb gfx), már dobtam is félre, merthát van másik. Biztos vagyok benne, hogy ezen hülyeségem okán rengeteg értékes cuccot dobtam félre. Ma már csak módjával töltögetek. (Mondjuk kevesebbet is játszom)

,,Aztán jött a Counter-Strike, 3 éve ismertem meg, FENN VAN A VINCSIMEN" többet ne mondjál...

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

N.E.O.!!!
Én mennyire örülnék, ha egész nap warezolhatnék

JZO
ez sem igaz mindekire. A magam részérõl a MOHAA Spearhead-et imádom. Minden nap 2-3 órát harcolok NETen vele. Nekem nagyon bejön. Grafika nem egy akkor nagy durranás, hanem a játékélmény tutis. Az irányítása is jó, a pályák is királyak. Persze kinek hogy....
Isten õrizz :))

Egyébként (és most ezt nem csak Neked mondom, ne értsd félre) ez lehet, hogy télleg ilyen warezolós hozzáállás. Akik minden cuccot le tudnak tölteni pikk-pakk, könnyen túl finnyássá válhatnak, egyszerûen minden játékban találnak vmi hibát. (Ezzel nem azt akarom mondnani, hogy a Doom3 hibátlan.)

N.E.O.!!!
Egyetértek

a_n_d_r_e_w
Kiforgatod a szavaimat :)))

One Vision. One Purpose.

Miért,Te eredetiben megvetted a gammát? :))

Rosco
Nem értelek Benneteket. A Far Cry ugyanúgy "techdemo", ha így tetszik és tényleg erõmû kell hozzá. (ettõl függetlenül nekem bejön ez a játék is.)
Nem értem azokat sem, akik az enyémnél jobb konfigú gépeken játszanak és rinyálnak az FPS miatt. Az én kis R9200-esem gyönyörûen elbírja 640*480 full-on és így is teljesen élvezhetõ, sõt! (még mielõtt belekötne vki: láttam 1024*768-as full pompában is a game-t)
Lassan 7 éve már, hogy a Doom2-t hálóban toltuk, meg esténként single-ben nyomtuk. Én pontosan ezt vártam a Doom3-tól. A játék teljesen kielégíti azoknak az igényeit is, akik csak most ismerkednek a legendás szériával és azokét is, akik már évek óta erre vártak. Sötétség, durva hangok, elcseszettül lehangoló környezet, és paráztató szörnyek. Az egyetlen valóban kivetnivaló benne, hogy azért belerakhattak volna egy "izmosabb" multiplayer opciót is. A 4 player elég gyenguska. :-(
Egyébként ki is akadtam volna, ha 20-25 billentyût kell benne kezelni. Már a leguggolást is soknak tartom a Doom1-2 után:-))
A PainKiller pedig kifejezetten vicces a Doom3 mellett. Ha nagyon kikészülök doomozás közben, akkor mindig "rápihenek" a PainKillerrel. :-))

droland
A következõ történt.

Volt már sok játék, amit felraktam és vagy játszottam vele vagy nem. Voltak anno rengeteg játékok, felraktam 5 perc múlva leszedtem.

Anno volt a Doom1, megismertük 1 évig nyomtam (ez szerintem nem rossz), anno jött a doom2 fél évig nyomtam, mindig ugyanaz de jó volt.

Aztán jött a chaser, 1 nap...
Aztán jöttek mások, elkezdtem, pár nap múlva leszedtem...
Aztán jött a HalfLife, 1 év...
(más stílus csak a kihangsúlyozás végett: Aztán jött a Counter-Strike, 3 éve ismertem meg, FENN VAN A VINCSIMEN!)

Aztán most jött a Doom3, felraktam, élvezhetõen hoztan a 30-40fps high-ban.

20 percig volt a vincsimen...

Egyszerûen nem teccik...

NAGYON ROSSZUL FOGOM MAGAM KIFEJEZNI, DE MÁSKÉPP NEM MEGY BOCSÁNAT:

Az a minden, ami körülveszi, az a mittudomain...az a hûha...hogy mondjam? Szóval a NEM LÁTSZIK A GRAFIKÁJÁN, HOGY ENNEK MILYEN GÉP KELL! Szóval ha valaki csak úgy leültetne elé, és játszanék, és nekem kéne megmondani, hogy mi kell neki a MAXHOZ, ezt mondanám: Gf3 64-128mb, p4 2.4...

Nem tudom érthetõ e.

(NEM EZÉRT SZEDTEM LE, EZ MOST CSAK VÉLEMÉNY VOLT, csak nem fogott meg már az elején sem...)

Bocsánat akiket megbántottam...

UI saját vélemény: a leendõ HL2, a nagyobb terepeivel és a doom3hoz hasonlóan beígért kisebb gépigénye miatt nagyobb életû lesz...

Nem várok választ senkitõl, csak leírtam, hogy mit gondolok, nem akarok befolyásolni senkit, más se tegye velem...

Köszönettel: droland

JZO
Hi!

Leírom a saját véleményem:

A játék feelingje kiváló, rég volt már ilyen játék, ami ennyire felnymta bennem az adrenalin szintet. Szép a grafika, de azért talán lehetne ittott világosabb is, mert gyakran semmit sem lehet látni. A zseblámoás buli bár izgalmas, álandóan nem csípem.
Az irányításból keményen hiányolom a kihajolás funkciót. Sajnos némelyik szörny visszalõ és nemigazán lehet elbújni elõle, ráadásul pontosan céloznak a dögök. Ergo marad a frontális cowboy harc.
Egyenlõre ennyi a véleményem, mindenesetre nagyon izgalmasnak ígérkezik, úgyhogy megyek és nyomom tovább
JA még annyit hogy lassan hányingerem van ha a játékpiacra nézek. FPS-FPS hátán sehol egy eredeti ötlet, szóval nem értem hogy miért istenitenek egyes játékokat. De azt fõleg nem értem hogy ki(kik) voltak azok akik a DOOM 3-at istenítették. Én nem istenítem, jónak jó a gama, de idõvel erre is rá fog unni az ember, de néha jó lesz elõszedni téli estéken amikor a sok sz*r tévémûsor és teleregény helyett egy Horror kalandba csöppenjen az ember, ilyen téren a DOOM 3 megállja a helyét a mai game piacon, a Technikai dolgok tekintetében.. nos az msá tészta! Aki csak a tachnikai oldalát nézi, megvizsgál minden 1-es poligont annak tényleg nem fog élvezet nyújtani a játék. Úgyhogy a Hardcore FPS-ezõknek üzenem, menjen Far Cry-ozni, maradjon a CS-nél, Imádja a Painkillerét! Nekünk többieknek marad a DOOM! köszönöm a figyelmet!
Hello!

Én csak annyit fûznék ehhez a témához az üzeneteket visszaolvasva, hogy aki csak "fikázásra szakosodott" az nem tudom minekt játszik vele? Én például nem azt néztem benne, hogy felborul-e egy láda és azt hogyan teszi mikor 3 szörny aprít szinkronban. A Sötétség igenis sava borsa a játéknak. Terek: Végre egy olyan játék ahol a Marson felépült bázis nem Hiper Metropolis , hanem igen is (közel) realista kutatóbázis! Idegen környezetben nem fognak felépíteni annál nagyobb teret mint amennyi szükséges. Az viszont tény hogy nem idézi a DOOM 1 v. 2 hangulatát, mint ahogy semelyik FPS sem adhatja vissza azt a hangulatot ami a 16 színû világról a 256 színre és az elsõ 3D-s élményre való áttérést jelentette. Legközelebb akkor lesz ilyen élmény amikor a fejedre húzhatod a VR sisakot és új dimenziók nyílnak meg a játékokban.

Más.: A DOOM 3 4 éves fejlesztés, a rohanó játékiparban 4 év alatt kurva sok változás történt. Manapság rengeteg játékot írtak / írnak Quake Engine-nel, mert sokat fejlesztett kipróbált és minden lehetõséget ki akarnak aknázni belõle. Ehhez képest az ID-s fiúk belefogtak valami újba. Ez nem jelenti azt hogy kapásból csúcsminõséget kapunk. De a jövõbeli Doom 3 enginjével készült gamék már fejletebbek lesznek. Ezért nem érdemes legyalázni ezt a programot. Különben meg 640x480-as felbontásban nyomatom otthon, nem vagyok a FULL EXTRA game feeling híve. Még a Wolfeinsteint is elõveszem néha. A játékélményt történetre kéne koncentrálni, nem arra hogy X szörny hogyan esik el, vagy hogy milyen értelmes. A túlzott AI meg mit ér ha vannak 25 -en ellened és nem tudsz tovább jutni? Aki full mesterséges értelmet akar menjen Paintball-ozni. Szóval értem hogy sokaknak fenntartási vannak a game-el, de könyörgöm ha csak szapulni tudja írjon jobbat! Oldja meg ezt a problémát és akkor majd elmondhatjuk, igen hát tényleg jobb így. Akinek nem inge nem veszi magára aki meg igen annak meg annyit hogy nem sokat fog sírni a fejlesztõ, pláne ha kalózmásolatról játszik az illetõ. Úgyis a Doomfanok fogják megvenni a hivatalos kaidást! :)
a_n_d_r_e_w
Vagy nekünk nem adhatnak el minden szart jó marketinggel :)))
(ui: szerintem a doom3 nem rossz, csak túl van hypeolva, és ez nem tetszik :) )

One Vision. One Purpose.

SuD
igaz:)
de én nem értem a Sheltem féle embereket elvégre én csak véleményt nyílvánítottam nem sértegettem :\

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.

a_n_d_r_e_w
Még mindig nem teljes a siker :))

One Vision. One Purpose.

SuD
holteset > holtestek* bocs

God was a dream of good goverment. You will soon have your god, and you will make it with your own hands.