DOOM - A film

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

geri15
te is csak ezér regeltél, igaz? 😄DD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

reaper18
nekem nagyon tetszett a film fõleg a vége mikor Reaper szuper katona lett és úgy mutatta a gyilkolást mintha a játékba lennél <#eljen>

.:Tiszteletem a szerveknek!:.

rágógumi
hát a vége egész ciki volt 😄DD first person lol..

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

tep
....hát igen , sok az eltérés a játéktól....de ettõl függetlenül tetszett.

"és hol maradt a "tûz" támadás?".......biztos nem fért bele a költségvetésbe<#hehe>

\"SLICE of LIFE\"

datango
sztem ez a film elszomorító... 😞 tiszta kaptár lett belõle.. és én egy régi doom fan vagyok es nem erre számitottam volna ... pl: az IMP (szörny) korántsem dobálja a nyelvét 😄😄😄 és hol maradt a "tûz" támadás...

tep
nekem nagyon tetszett a film<#eljen>

/most nézte csak meg/

\"SLICE of LIFE\"

Yvius
<#integet2>
Kellemes ünnepeket!
<#taps>

andriska
<#wave>

Yvius
Sziasztok.<#wave>
Szerintem akik ismerik és játszottak a játékkal,sõt még szeretik is a DOOM-ot,mint játékot,azoknak többnyire nem tetszett a film,mert a játékot akarták "visszakapni" ,de ez szerintem lehetetlen,mert a játék az játék és nem lehet filmen visszaadni....<#ejnye1>
Nekem tetszett a film.Ismerem a játékot,de nem játszottam vele...(Mert nekem nem szabad ilyenekkel játszani<#ejnye1>,mert én még "kislány"<#mf1> vagyok,de hasonlókkal már nagyon jókat gyilkolásztam...)<#gun><#gun><#gun><#gun>
Lehet,hogy akkor nekem sem tetszene a "megfilmesítés"!<#integet2>

andriska
Na!Nekem se jött be,de azért ennyire szar nem volt...

Szabi84
Tegnap megnéztem. Életem egyik legnagyobb hibája volt.Ennél még a texasí klotyó is jobb.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

CalebJoe
Azért annyira nem volt rossz lehet, hogy köze nem volt a játékhoz de a jelentek meg az effektek jók voltak fõleg az a FPS rész.
A Halonak meg úgytudom inkább konzolon volt sikere de én nem ájultam el attól a játéktol a Doom sokkal jobb volt.
jointeer
nem mintha ez lenne a fõ szempont egy filmnél, sõt :|

köcsög

Shep
Na én is megnéztem, ismét egyel több olyan játékadaptációs filmünk van aminek nevén kívül nem sok köze van a játékhoz, ha nem doom lett volna a film címe, hanem mondjuk Mutánsok a Marson akkor az azért jobban illett volna rá. Szóval egy a lényeg akciófilmnek elment, de kb. ennyi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Legalább lett volna valamennyi valósághû alapja

Hát ilyen xar filmet életemben nem láttam mint ez.
Legalább is én majdnem elaludtam rajta.

Dynamic
Hagyjuk már azt BFG-t is.Kettõt lõttek vele az egész filmben, mind a kétszer a falat találták el<#gonosz3>
Tegnap rászántam magam és megnéztem de ekkora idõfecsérlést az Ocean's Twelve vagy mifene óta nem éreztem ezt, hogy kár volt mi mást csinálhattam volna.Pár szót konkrétan van benne 2 féle szörny.Semmi sikító koponya ,duplaforgótáras kisdagi, pókszerû lény.A sztori nulla erõsen az Alien sorozatra hasonlít csak ott az eredeti volt itt meg csak rókabõr.Szerintem azt a párperces Fps részt is csak azért tették be mert semmi köze se volt addig a Bfg-t leszámítva a játékhoz.Oké van rendezõi szabadság de ez csak átverés.Vártam vártam csak jobb lesz ehelyett a végén egy verekedés(!) és konyec mindenki mehet dokgára.Komolyan mondom ennyire nudli valamit értékelésem 2/10 senkinek sem ajánlom azoknak akik meg a játék feelingjébõl várnak valamit vissza végképp nem.
Further Details:
Universal has revealed early details on Doom which stars Dwayne 'The Rock' Johnson, Karl Urban and Rosamund Pike. This action adventure film from director Andrzej Bartkowiak, will be available to own in seperate rated (full frame only) and unrated editions from the 7th February. Each should set you back around $29.98. Audio will arrive in the form of English, French and Spanish Dolby Digital 5.1 tracks. We are also able to confirm that the unrated edition will have a runtime of around 1 hour 53 minutes, making it around 12 minutes longer than the theatrical cut. We'll bring you further details very shortly. Stay tuned.
Encore
Megnéztem én is a doom-ot, elég vegyes érzésekkel töröltem a filmet 😄 Mint doom nem egy nagy eresztés, nem pokol volt hanem vírus de a játékadoptációk közül majdnem a legjobb (Mortal Kombat 1 foreva), jobb mint a Resevil. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy Doom a címe és egy akármilyen film lenne, akkor azt mondanám, hogy egy szódával elmegy tipusú film, ebben a világban ahol a XXX 2 moziba kerülhet, bõven nézhetõ a Doom is. 6/10
tea
2007... Talán ebbõl jobbat fognak kihozni...
datango
miko lesz halo film?

Ja Master Chief mint fekete kezeslábasba öltözött kommandós, és harcol a Cove... izé... az túl félemetes... szóva a vírus miatti zombikkal....
Istencsászár
hát nemtom ugyan ezvolt játéknál is a doom fanoknak tetszett mer aztkapták amit vártak, akik meg irreális dolgokra vágytak fikázták minden miatt stb... ez a filmnél is igyvan... Halo-ról meg nemondjtáok hogy jobb lesz mer még nem láttuk😄 szal majd kiderül ha készlesz

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Ja, olvastam. Fix hogy azt a jelenetet Jackson és a VETA (van egy olyan érzésem hogy hazapasszolja a CGI-t😊) nagyon látványosra csinálná meg. Csak az még édeskevés. Nem tudni hogy tényleg abban a szellemben csinálnák-e meg vagy csak reklámnak szánták, nem tudni hogy a látványvilág mennyire lesz hû a tékhoz, nem tudni hogy a forgatókönyv felér-e majd a játék sztorijához foedulatokban és izgalomban, és még sorolhatnám. A Doom is ígéretenek tûnt annak aki csak mondjuk a promoképet látta a Pinkyrõl.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Olvastad a netre kiarkott forgatókönyv elejét? Ha kis változtatásokkal is, de úgy csinálják meg akkor jó fil lessz.... Persze még várnunk kell, hogy igazunk legyen... vagy nem...
Önmagában is jónak nevezhetõ filmet még nem láttam, de rajongói szemmel nézve a Mortal Kombat anno nagyon-nagyon jó volt. Szinte a legapróbb részletekig illett a játékhoz. Ott megvolt az, ami az összes többi játékadaptációból hiányzik: a játék készítõi végig együtt dolgoztak a filmesekkel, nemcsak a jogokat adták el mint pl. a Doom esetén. Ez az ami nagyon hiányzik az ilyen filmekbõl, nem elég játszani vele fél órát, rajongóknak kell lennie a fontosabb poszton dolgozóknak. Egy rajongó törekedni fog a részletekben is a tökéletességre, míg más könnyedén belemegy a módosításokba mert nem érzi a késztetést. Így a végeredmény aztán olyan lesz mint Doom, jobb esetben. A HALO-ban nagyon bízom én is (lesz rendes költségvetés, tényleg profi stáb, satöbbi), de attól tartok hogy a fentiek miatt el fog vérezni az is.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Kandurex
Mert moziba nézted, itthon, feliratosan, 1 golyó volt <#hehe><#hehe>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Istencsászár
ezvan nekem bejött neked nem 😊 ilyen a világ

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

De laegalább hangulatilag köze kéne lennie.... A Doom attól Doom hogy Pokol és pokoli lények vannak benne.... Nem pedig iylen genetikai mutánsok....

Egy Játékból készült filmre joban oda kéne figyelni, mint más filmekre... Mesterien kell összerakni és teleszórni (nem 1-2 utalás)hangulati elmekkel amik a játékra amlkeztetnek... Pl. A katonáknak igazán lehtett volna Doom-os páncéljuk.... Ez csak 1.

Talán a Halo-ban majd jobban megcsinálják... A forgatókönyv alapján megvan rá az esély....
Istencsászár
hát olvasgatttam és egyebek a topikt és 1 dolgot nemértek. Alone, Resident, Doom -nak miért kellene a játékra hasonlitani 100%ban??? ez film, ha ugyvesszük a játék is 1 film amit te élsz át te alakitod te viszed elõre a végkifejlettig és miért akarod a játékban látottakat a filmbe is megnézni? kicsit unalmas lenne 6.odszorra átélni ugyanazt... ne a játékoz hasonlitgassátok és a hibákat keressétek hogy ez meg az nemstimmel..

immovable
én is tegnap láttam, rettenet gyenge, köze nincs a játékhoz, olyan kaptár feelinges lett az egész...😞
Broafka
én tegnap láttam a filmet, sztem nem volt rossz!
nekem tetszett, mondjuk tényleg nem olyan volt mint a játék, de mondjatok egy olyan filmet ami jól sikerült játékból film?
mondjuk nekem az a rész amikor FPS jellegûen mentünk a filmben az nagyon bejött 😊
valahogy mutatni akarták hogy ez egy számítógépes játékból film, még azoknak is akik nem ismerik a doomot 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Sakuu
Én most néztem meg haverékkal elég vickes nekem nem adta vissza a játékéményt sõt mintha össze nyomták volna olyan elkapkodot volt...

.:HaZaFi//Hks:.

Voltan
A filmet még nem láttam, de a "one round" tényleg egy töltényt jelent.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Az elsõ három bajoddal pont leírtad az én bajomat is. Ne röhögjetek, de kicsit olyan érzésem volt, mintha egy rajongó filmet néznék...

Ha mondjuk én valami agygörcs miatta a nevemet holnap Hell Knight-ra változtatom és megkapom a fertõzést, akkor Hell Knight leszek? Nemá...
RelakS
Szpojlerek:

Ami az én bajom a filmmel:
Miért nem pokol, miért genom kisérlet?
Miért ilyen idétlen a teleport?
Mik ezek a dögök?! Az IMP az kisebb, és plazmát dobál, a hell knight meg valamivel nagyobb...
Mr. Pinky miért alakult át, és miért éppen olyanná? Mert ez a neve? :o)
kék BFG :S Züd mé nem vót jó?
Mikorütõ hangot adó gránát? LOL 😄
Bunyó a fégin? Ugyanmá...
Nameg az ST Grenade kissé minhta erõs lett volna... Tele votl Naquadával? 😄

Amivel meg vitatkoznék:
Az, hogy mikor superhuman lett a csóka, és szedte a dögöket mint a málnát: lehet, hogy megtanult célozni? Ma is azért lehet az atomot hanyagolni (bfg), mert tudunk lézeres raksikat küldeni. Márpedig a saját tükörképét úgy lõtte homlokon, hogy gyakorlatilag észe sem vette, csak rácsodálkozott...
A pinky-s rész viszont xar volt. A képek alapján emberünket többször széttépte...
Az FPS nézet meg pont jó helyen volt berakva. Minek mutatták volna kívûlrõl? Egyedül volt. Csak hent volt. Ripley-t is mutathatták volna így, mikor loholt Newt-ért az Aliens-ben 😊

A végin meg volt egy félrefordítás? Valami ilyesmi:
Mennyid van még?
Egy fél tár. És neked?
Egy egész sorozat.
Csakhogy itt The Rock azt mondta, hogy One round, ami szvsz egy töltényt jelent 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

fehéry
<#taps>tudtok segíteni? nagyon megköszönném!

Szikla

andriska
<#eljen>

fifi
suxx

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

fehéry
450/perc

Szikla

fehéry
van hogy hívjak egy számot sex és ott kapom meg a jelszót

Szikla

Aramir
Így jártál 😄
Nézd meg melyik oldalról származik a torrent fájl, és nézz utánna, hogy nincs-e ott valami fórum vagy hasonló a jelszavakhoz.

fehéry
gyerekek! lejött a torról és jelszót kér. hogy van ez? mi a megoldás?

Szikla

fifi
megnéztem én is ezt a filmet, és bár nem vagyok akkora Doom fan mint itt egyesek, el kell mondjam, hogy nem tetszett a film.
Lehetett volna Resident evil3, Alone in the dark2, esetleg Penge vs. Zombies vagy akármi más gagyi a címe. Akkora kliséket puffogtatnak benne, hogy félelmetes, és azért úgy gondolom a DOOM név nem ezt érdemli. Az az érzésem mint a Hellraiser sorozat utsó két részével, hogy név az elismerendõ, a tartalom majdnem zéró... ettõl az FPS nézet sem menti meg, ami nekem személy szerint tetszett.
Szörnyek-kemény kommandósok-hihetetlne fegyverek-bunyó...köszi
DEL
kell úgyis a hely a Devils rejectsnek...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

FeketeFény
Talán csak ennyit:
El vagyok szomorodva, le vagyok hangolva és nem is tudom mit érzek igazán ezzel kapcsolatban. Aki olvasott lejjebb, az érzékelhette, hogy én igazán DooM Fan vagyok, és hogy próbáltam pozitívan hozzáállni a merész kezdeményezés megtekintéséhez, de hát... Nem a rossz színészi játék, vagy a hibáktól hemzsegõ effektek miatt érzek így.. A DooM mítosz s legenda. Sajnos a kapitalizmus áldozata lett, mint minden más is körülöttünk. Nem regélek meséket, hogy mi lett volna jó, vagy mit kellett volna csinálni. Aki igazi Fan az tudja mitõl Lángol fel bennük a láng újra. Sajnos ez a film inkább arra mutatott rá, hogy a régi szép emlékeket melyeket õrzünk, lassan elmossa az idõ.
De mégis, a DooM név még egyszer nagy lesz, mert a hozzám hasonló setétlelkû cyberdolgozók összefognak és megalkotják az Igazi filmet, egy Igazi történetrõl, mely ABBAN a világban játszódik és AZOK az emberek csinálják, akik ebben éltek sok-sok évig!

-----][----www.di.fm-----][------

FeketeFény
Talán csak ennyit:
El vagyok szomorodva, le vagyok hangolva és nem is tudom mit érzek igazán ezzel kapcsolatban. Aki olvasott lejjebb, az érzékelhette, hogy én igazán DooM Fan vagyok, és hogy próbáltam pozitívan hozzáállni a merész kezdeményezés megtekintéséhez, de hát... Nem a rossz színészi játék, vagy a hibáktól hemzsegõ effektek miatt érzek így.. A DooM mítosz s legenda. Sajnos a kapitalizmus áldozata lett, mint minden más is körülöttünk. Nem regélek meséket, hogy mi lett volna jó, vagy mit kellett volna csinálni. Aki igazi Fan az tudja mitõl Lángol fel bennük a láng újra. Sajnos ez a film inkább arra mutatott rá, hogy a régi szép emlékeket melyeket õrzünk, lassan elmossa az idõ.
De mégis, a DooM név még egyszer nagy lesz, mert a hozzám hasonló setétlelkû cyberdolgozók összefognak és megalkotják az Igazi filmet, egy Igazi történetrõl, mely ABBAN a világban játszódik és AZOK az emberek csinálják, akik ebben éltek sok-sok évig!

FeketeFény
Hát jerekek láttam a filmet...

..hmm..
..
..meg hámm..
..
..hát nem is tom..
..
..mit is mondhatnék 😞

Loál János
Egyetértés.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.