DOOM - A film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Tiszteletem a szerveknek!:.
"és hol maradt a "tûz" támadás?".......biztos nem fért bele a költségvetésbe<#hehe>#hehe>
\"SLICE of LIFE\"
Szerintem akik ismerik és játszottak a játékkal,sõt még szeretik is a DOOM-ot,mint játékot,azoknak többnyire nem tetszett a film,mert a játékot akarták "visszakapni" ,de ez szerintem lehetetlen,mert a játék az játék és nem lehet filmen visszaadni....<#ejnye1>#ejnye1>
Nekem tetszett a film.Ismerem a játékot,de nem játszottam vele...(Mert nekem nem szabad ilyenekkel játszani<#ejnye1>#ejnye1>,mert én még "kislány"<#mf1>#mf1> vagyok,de hasonlókkal már nagyon jókat gyilkolásztam...)<#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun><#gun>#gun>
Lehet,hogy akkor nekem sem tetszene a "megfilmesítés"!<#integet2>#integet2>
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A Halonak meg úgytudom inkább konzolon volt sikere de én nem ájultam el attól a játéktol a Doom sokkal jobb volt.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Legalább is én majdnem elaludtam rajta.
Universal has revealed early details on Doom which stars Dwayne 'The Rock' Johnson, Karl Urban and Rosamund Pike. This action adventure film from director Andrzej Bartkowiak, will be available to own in seperate rated (full frame only) and unrated editions from the 7th February. Each should set you back around $29.98. Audio will arrive in the form of English, French and Spanish Dolby Digital 5.1 tracks. We are also able to confirm that the unrated edition will have a runtime of around 1 hour 53 minutes, making it around 12 minutes longer than the theatrical cut. We'll bring you further details very shortly. Stay tuned.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Egy Játékból készült filmre joban oda kéne figyelni, mint más filmekre... Mesterien kell összerakni és teleszórni (nem 1-2 utalás)hangulati elmekkel amik a játékra amlkeztetnek... Pl. A katonáknak igazán lehtett volna Doom-os páncéljuk.... Ez csak 1.
Talán a Halo-ban majd jobban megcsinálják... A forgatókönyv alapján megvan rá az esély....
nekem tetszett, mondjuk tényleg nem olyan volt mint a játék, de mondjatok egy olyan filmet ami jól sikerült játékból film?
mondjuk nekem az a rész amikor FPS jellegûen mentünk a filmben az nagyon bejött 😊
valahogy mutatni akarták hogy ez egy számítógépes játékból film, még azoknak is akik nem ismerik a doomot 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
.:HaZaFi//Hks:.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ha mondjuk én valami agygörcs miatta a nevemet holnap Hell Knight-ra változtatom és megkapom a fertõzést, akkor Hell Knight leszek? Nemá...
Ami az én bajom a filmmel:
Miért nem pokol, miért genom kisérlet?
Miért ilyen idétlen a teleport?
Mik ezek a dögök?! Az IMP az kisebb, és plazmát dobál, a hell knight meg valamivel nagyobb...
Mr. Pinky miért alakult át, és miért éppen olyanná? Mert ez a neve? :o)
kék BFG :S Züd mé nem vót jó?
Mikorütõ hangot adó gránát? LOL 😄
Bunyó a fégin? Ugyanmá...
Nameg az ST Grenade kissé minhta erõs lett volna... Tele votl Naquadával? 😄
Amivel meg vitatkoznék:
Az, hogy mikor superhuman lett a csóka, és szedte a dögöket mint a málnát: lehet, hogy megtanult célozni? Ma is azért lehet az atomot hanyagolni (bfg), mert tudunk lézeres raksikat küldeni. Márpedig a saját tükörképét úgy lõtte homlokon, hogy gyakorlatilag észe sem vette, csak rácsodálkozott...
A pinky-s rész viszont xar volt. A képek alapján emberünket többször széttépte...
Az FPS nézet meg pont jó helyen volt berakva. Minek mutatták volna kívûlrõl? Egyedül volt. Csak hent volt. Ripley-t is mutathatták volna így, mikor loholt Newt-ért az Aliens-ben 😊
A végin meg volt egy félrefordítás? Valami ilyesmi:
Mennyid van még?
Egy fél tár. És neked?
Egy egész sorozat.
Csakhogy itt The Rock azt mondta, hogy One round, ami szvsz egy töltényt jelent 😊
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nézd meg melyik oldalról származik a torrent fájl, és nézz utánna, hogy nincs-e ott valami fórum vagy hasonló a jelszavakhoz.
Lehetett volna Resident evil3, Alone in the dark2, esetleg Penge vs. Zombies vagy akármi más gagyi a címe. Akkora kliséket puffogtatnak benne, hogy félelmetes, és azért úgy gondolom a DOOM név nem ezt érdemli. Az az érzésem mint a Hellraiser sorozat utsó két részével, hogy név az elismerendõ, a tartalom majdnem zéró... ettõl az FPS nézet sem menti meg, ami nekem személy szerint tetszett.
Szörnyek-kemény kommandósok-hihetetlne fegyverek-bunyó...köszi
DEL
kell úgyis a hely a Devils rejectsnek...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
El vagyok szomorodva, le vagyok hangolva és nem is tudom mit érzek igazán ezzel kapcsolatban. Aki olvasott lejjebb, az érzékelhette, hogy én igazán DooM Fan vagyok, és hogy próbáltam pozitívan hozzáállni a merész kezdeményezés megtekintéséhez, de hát... Nem a rossz színészi játék, vagy a hibáktól hemzsegõ effektek miatt érzek így.. A DooM mítosz s legenda. Sajnos a kapitalizmus áldozata lett, mint minden más is körülöttünk. Nem regélek meséket, hogy mi lett volna jó, vagy mit kellett volna csinálni. Aki igazi Fan az tudja mitõl Lángol fel bennük a láng újra. Sajnos ez a film inkább arra mutatott rá, hogy a régi szép emlékeket melyeket õrzünk, lassan elmossa az idõ.
De mégis, a DooM név még egyszer nagy lesz, mert a hozzám hasonló setétlelkû cyberdolgozók összefognak és megalkotják az Igazi filmet, egy Igazi történetrõl, mely ABBAN a világban játszódik és AZOK az emberek csinálják, akik ebben éltek sok-sok évig!
-----][----www.di.fm-----][------
El vagyok szomorodva, le vagyok hangolva és nem is tudom mit érzek igazán ezzel kapcsolatban. Aki olvasott lejjebb, az érzékelhette, hogy én igazán DooM Fan vagyok, és hogy próbáltam pozitívan hozzáállni a merész kezdeményezés megtekintéséhez, de hát... Nem a rossz színészi játék, vagy a hibáktól hemzsegõ effektek miatt érzek így.. A DooM mítosz s legenda. Sajnos a kapitalizmus áldozata lett, mint minden más is körülöttünk. Nem regélek meséket, hogy mi lett volna jó, vagy mit kellett volna csinálni. Aki igazi Fan az tudja mitõl Lángol fel bennük a láng újra. Sajnos ez a film inkább arra mutatott rá, hogy a régi szép emlékeket melyeket õrzünk, lassan elmossa az idõ.
De mégis, a DooM név még egyszer nagy lesz, mert a hozzám hasonló setétlelkû cyberdolgozók összefognak és megalkotják az Igazi filmet, egy Igazi történetrõl, mely ABBAN a világban játszódik és AZOK az emberek csinálják, akik ebben éltek sok-sok évig!
..hmm..
..
..meg hámm..
..
..hát nem is tom..
..
..mit is mondhatnék 😞