DOOM - A film
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt mondjuk én sem értem hogy ha egyszer szerepel a fegyver, energialövedéket lõ és nagyot takarít mint az eredeti, akkor miért nem néz ki úgy a lövedék is mint az eredeti? Ugyanannyiba került volna, ugyanannyi munka összehozni (oké, a sugarak plusz munka, de az eredeti lövedék meg nem takarítja el a falakat, ott meg kevesebb lett volna), nem látom hogy mi értelme volt csak félig hûnek lenni az eredetihez mikor semmi elõny nem származott belõle. És még jópár helyen elõfordul ugyanez sajnos.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Pontosan a gömbbõl kijövõ pusztító sugarakat hiányoltam, és nagyon zavart ez az identitászavar, ami végigkiséri az egész filmet. Akkor vagy legyenek totál hûek, vagy meg se próbálják. Itt olyan volt, mintha nem tudták volna eldönteni, egyszer ilyen, egyszer olyan. :|
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Nagyjából elolvasgattam a véleményeket, gyerekek, ne fárasszatok.
Ez a film annyi sebbõl vérzik, akkora szarvashibák vannak benne, hogy az csak na. Fogalmam sincs, hogy miért nem a játék alapsztoriját vették át, ez a kérdés biztos lerágott csont már, viszont így indokolatlannak tartom az utalásokat a játékra. Minek az fps-nézet (amin hangosan röhögött az egész mozi, szvsz egyszerûen nem állja meg a helyét egy filmben, gyenge poénnak talán elmegy azoknál, akik nyomták a játékot), miért Dr. Carmack, a BFG (a bioerõfegyver fordításon aszittem elsírom magam) közel sem úgy viselkedik a filmben, mint a játékban (!SPOILER: a fsz. egy könnyed ugrással elugrik a kék gömb elõl, hát loál /SPOILER!), és az egész film alatt hármat lõnek vele, amibõl kettõt láthat a publikum, és még sorolhatnám a kérdéseket, amiket a következetlenségek, logikátlanságok szülnek...
A történet lerágott csont (méghozzá igencsak a B-kategóriás filmek által), a látvány közelít a nullához, az ég világon semmi nincs benne, amit értékelni tudtam volna ilyen szempontból. Legalább lett volna valami nagy hent, de a kedves szörnyek elhalálozása is sántított (!SPOILER: Sarge bácsi ugye magához veszi a BFG-t, mondván, hogy nagyobb tûzerõ kell ide, mint holmi géppityuk, ehhez képest unszimpatikus fõszereplõnk 3 lövésbõl leteríti õket fps-ben - ja, biztos azért, mert ott már superhuman volt... /SPOILER!), egyedüli meglepi talán csak az volt, mikor a film háromnegyedénél kiderült, hogy nem Rock bácsi a fõszereplõ, hanem a szomorkás lúzerfiú. Ja, a másik kiváló karakter Kid. Kõkemény katonabandában mit keres egy fosógép? Legyen már annyi a történetírókban, hogy egy komoly, kiképzett csapatba nem raknak egy olyan zöldfülû tagot, akiben az elszántság legapróbb szikrája sincs meg, cseppet sem kemény, elsõ bevetés ide, vagy oda!
!SPOILERhalmaz:
Csak azok fertõzõdnek meg, akikben benne van az agresszió - Pinky??? No comment.
A fertõzött emberek meghalnak, bezombulnak (pl. Portman). - Sarge bácsi miért volt totál értelmes beszélgetõpartner, már fertõzötten? Ezt biztos nekünk kell kitalálni.
Metálzene az fps-nézet közben. - Köszi, láttam a Resident Evil-t, ott is épp eléggé utáltam.
Verekedés egy ilyen film végén? - A fejemet fogtam.
És bizony még van egy pár.
Nem szépítek, számomra ez egy hulladék, legalább látványban kaptam volna valamit, egy kis trancsírt, vagy jó sok pépesre lyuggatott rondaságot, de semmi.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Szerintem alapvetõen egy kicsit A szakasz-os dolgot akartak belevinni. Az õrmester szépen fogta magát (ez is vicc - egy ilyen fontosságú feladatra mégcsak egy tisztet sem küldenek?), és a lehetõ legrosszabbat feltételezve hozta meg a döntést, elõször átküldte a túlélõket a bárkán (ez még pozitív döntés volt), majd akkor döntött a megölésükrõl, amikor megtudta, hogy az emberekbõl zombik és impek lesznek a fertõzéstõl (azt akkor még Kaszás és a hugica sem tudta, hogy nem alakul át mindenki!). A döntése alaphelyzetben érthetõ, hiszen ha kijut a fertõzés a Földre, az nagyon kellemetlen lenne az emberiség szempontjából. Miután pedig kõkemény katona, nem fogadja el, hogy a parancsait megkérdõjelezzék.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Canon 450 D
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Na mind1.
Spoi...
Amúgy az a hülye fejû csákó mér lett gonosz a végén???
Azt tom, hogy elkezdett átváltozni, mer az a nyomi szörny beléküldött egy kukacot, de mér lett gonosz? Tehát lelõtte azt a jereket.
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
(jobbklikk a mentéshez) Értelemszerûen az Asteroids verzióhoz jó, persze buherálással máshoz is jó lehet
htx érte pataynak ^^
ha itt még nincs fenn akkor feltöltöm ide, szóljatok
Ha egy kis lõszer is kell neki akko give all.
Spoiler
Így már jöhet a folytatás.... Doom Level 2 😊
Ez úgy kezdõdne hogy kiszálnak a liftbõl.... 😊
A vége kicsit hülyeség volt. Ott álnak a liftbe azt kész? 😄
Én róla kérek képt mer belezúgtam olyanférfias asziszem szeretem
Úgy érzed nyomott vagy?
ASZTAAAAAAAAAAAAA.....áhhh....huh....vazze....csorog a nyálam...hallod...én nem szoktam sztárokat nézegetni, nincs kedvencem, nem szoktam nyáladdzani, de ez a pali.....paszmek....nincs nagyobb képed??? 😄DDD
Köcce drága!!
Huh...fekete haj, barna szem, férfias arc...anyám....JÚÚÚÚJJJJJ!!!!!!
Canon 450 D
A filmben a pali tetszett a legjobban 😄DD
A történet...hát....hmm....izé...10-es skálán 3-as lenne 😊 Igazi RE feelingem volt, szal én ajánlom mindenkinek, akinek egy kicsit is bejött az RE1 -film.
Canon 450 D
amúgy a film tetszett, mondhattok akármit is, szerintem jó volt 😄
Úgy érzed nyomott vagy?
Én is láttam, és nekem tetszett! Tényleg kevés az utalás a DOOM-ra, de ami volt, az nagyon tetszett! Fõleg a BFG😊) Azt sajnáltam, h a végére belerakták a verekedõs részt...sztem az nem kellett volna. Az fps-nézet hihetetlenül jól meg volt csinálva, csak sztem lényege nem volt az egésznek😊 Kedvenc jelenetem talán a láncfûrész vs. Pinky😄