Inuyasha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal milyen peticiot, es minek?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
...Nincs jó és rossz. Minden csak nézőpont kérdése...
Your fate has be written! You’ll die!
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
3kiegészitõ manga vana mit még nem csináltak meg animében..de nekem pl van egy oylan kisvideóm,hogy Naraku emgszerzi a Shiko no tama-t de Kikyo egy szetn nyialt lõ bele és szétesik mint a sorozat elején majd odaszáll hozzá hátulról átöleli és felgyújtsa!De õ is emgég😄
És Inu meg Kago élhetnek nyugottan😄
*Kikijót*
Köszi az infót, megnyugodtam.
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
És ha többet akarsz látni látogass el a http://groups.msn.com/KikyoHaters , http://groups.msn.com/KikyoHaters2
Inuyasha a végén természetesenek Kagomet válassza,ezt nem mondják konkrétan de aki látta az utolsó részeket annak feltûnt,hogy elhidegül Kikyotol a hullanõtõl akit én csak zombinak hivok mert az is<#hehe>#hehe>Nagoyn utállom...ANTI KIKYO!KIYKO THE WALKING DEAD!XD
ezek a képek nekem bejönnek:

Bocsi, talán kissé hülyének tûnik a kérdés, de lemaradtam, mint a borravaló.
Inu kit választ végülis?
Ugye Kagomét és nem azt az ellenszenves, bonyolult hullanõt?
MadFairy szőke és nagyon veszélyes
Azt én is biromXD
nekem a 167.rész is tetszik!Mikor kagome hátulról emgöleli Inut...yolan szépek együtt!!!Kikyo meg megfulaldhat😄
És az egyes Movie cime Szerelem ami felülmúlja az idõt!
És abban Kiyko csak egyszer van mikor pöröl Kagomeval😄
De a kettes film a elgjobb mikro csókolóznak!😊)))))És Miko-dono meg sárgulhat valahol a zombi barátai közöttXD
Kagome:Inuyasha,darf ich mit dir bleiben?
Inuyasha://Ich brauche dich,Kagome...//
Kagome: Inuyasha!!! Ich hasse dich! Setz dich! Ich gehe nach Hause.
Inuyasha: Du bist eine blöde Madchen! Ich will dich nicht meer sehen.
Japánul meg sajan nem tudok<#vigyor3>#vigyor3>. Nemrég elkezdtem tanulmányozni az irásukat, de<#idiota>#idiota>.
u.i. Bocs az esetleges helytelen német miatt, de rögtönöztem, és nem volt kedvem ellenörizni.
Néemtek és japánok 4ever!XD
Tudna adni valaki olyan oldalt ahonnan le lehet szedni a manga(képregény) részeket? A nyelv teljesen mindegy az a lényeg hogy legyenek fent a 319-es részt követö részek mert onnantól nincs fent a www.manga.hu-n. Egyébként én mindenkinek ajánlom a mangát mert szerintem sokkal jobb mint az anime és néhány helyen a történet is eltér.
Bár HA már nem estimese kategóriánál járunk akkor Inkább említsük Berserket ebben a kategóriában vagy BoogiePop Phantomot esetleg. Noir annyira nem söttét inkább csak meglepõ😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha esetleg vannak, akik besegitenenek a forditasba, kerem jelezzek.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Ha még a szó jelentését sem isemred akkor légyszoves ne beszélj hülyeségeket.Felõlem szent a béke de ki kellett,hogy oktassalak...mert nemértetted az animé szó jelentését...én csak felvilágositottalak,ne haragudj de nemtudtad...
ittvan pár kép a NOIR-ból:
Kenshin:
kenshin/X Samurai,véletlenül megölte a abrátnõjét...ennyi legyen elég...
És itt van Blood,The last vampire:
És itt avn a Hellsing:
Nos,ez neked mind mese?Szerintem nem,de ezt döntsd el te...
Elmeletileg a 90. resztol kellenenek, ugyanis a SuperSubtitlesen fent van odaig a magyar felirat es a forditasahoz kellenenek.
Eddig a 72. reszeig volt leforditva, de miutan kitettem a 73. resz forditasat Nimrodelf kitette a 90. reszig es az a folottiek nekem nincsenek meg.
Szoval kellene egy kis segitseg, hogy a 91. resztol tudjam forditani.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ja és vajon a japánról szóló lexikonhoz kért engedélyt attól az oldaltól, ahonnan bemásolta az egészet?
PSN ID.: Beegabor
Nem tudom mennyi idõs vagy, de az írásod alapján nem lehetsz éppen "idõs". A stílusod nem éppen kultúrált. Nem lehet normálisan a másikhoz szólni? Vagy azért mert te tudsz rajzolni, és kivülrõl fújod az utolsó részt, akkor te vagy a Király? Szerintem te sem így gondolod.
/on
Bocsánat az offért.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
nekem mi9nd1,hogy van-e mert leszedem a netrõl vagy megnézem a németeknél..ezt a sorozatot csomószor láttam....és az RTLklub vágja a brutállis jeleneteket...akkor a vasárnapi egész rész amdjnem ki elsz vágva?😄
Nem árulom el mirét😄
Te Kagome képû nemtom ki avgy de velem ne kijabálj!és Kagome-sama a amásik becenevem a többség igy hiv cska én egy fórum miatt regisztráltam be és ott a havroknak Kaileena vagyok emrt nemismerik az Inyuashát
Amugy ki tud arról vmit h az rtl mostmeddig játsza? Mert ha minden igaz az elsõ évadot adják le de annak meg most 7végén lesz vége! Ugye folytatják???
http://www.gportal.hu/portal/inukagokiki/
Megneztem es mukodik az OGMes angol verziokkal, csak osszekell fuzni oket.
Bar nem egyszeru mert eloszor a OGMdemuxer -el eloszor szet kell szedni az angol verziot es utana kell osszefuzni a magyar hangal a videot pl virtualdubbal.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Nekem emgvannak és még egyéb más is,innen letöltheted:
Elsó film(The Love that Transcend time):
ftp://usteam.uw.hu
Negyedik(Fire on the Mystic Island):
http://anime-bt.com/torrents/
Amúgy a második a legjobb...és ha beszerzed az MP3 eDonkey Search progit azzal a részektõl kezdve mindent letölthetsz...
És honnan a szarból szedted má' bocsánat,hogy van magyarul a film?Láttad te egy moziajánlóban is avgy egy mozi falán?Ha uyge,hogy nem!!!!!!!
Filmeket és Játékokat szeretnék letölteni, megszerezni az InuYasha-ból, de eddig nem igazán sikerült. Ha valaki tud .torrent letöltést, vagy bármi más módot, hogy hozzá tudjak jutni ezekhez, kérem írjon. Nem fontos, hogy ingyenes legyen. A filmek jó lenne, ha magyarok lennének, de lagalább magyar feliratosak. Elõre is köszönöm a segítségeteket.
Sziasztok!
Bármelyik nap megjöhet az Inyuasha movie4!!!!nekem!!!De már tom mi van benneXD
nekm vannak usteames részeim 72.-ig
az 57. résztõl olyan h nics hang de 57 alatti rsézeknél rendesen volt hang.
nemtudjátok mért van ez? mer bsplayerben nemvolt, de mediaplayerben meg van hang csak ott nemtom megniytni a feliratot mellé.
most mit csináljak vele?