Inuyasha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inu a FÉLSZELLEM!

Miért szellem? Félnek hogy a szegény magyar gyerkek sátánistává válnak a megnézésétõl?
Kaileena
A magyar forditás szar...hogy õszinte legyek de legalább van min nevetniXDDDD

Your fate has be written! You’ll die!

Kaileena
itt a honlapom www.gportal.hu/portal/inuyashafan

Kaileena
Hello!Én 6éves korom óta rajzolok animét és már Profi3 szinten avgyok.Az inuyasha a kedvencem,ÉS NEM ÁRULOM EL MI ELSZ A VÉGE!😄DDD

én türelmetlen vagyok kivárni..netrõl leszedtem részeket h nézhessem...ugyh tudom már mi lesz az 57.részig😊

cicai
ja jo de csak vasárnapnként szoktam nézni

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Hát hallod...leszedtem vmit a géprõl és már lejáccani se akarja...nem csak a mozi filmet hanem a kis részeket se😞

Adam5
akko passz

Háthh....még mindig ott tartok h nincs hang😞 Mér csinálja velem ezta gép???

Köszike a segítséget😊

Adam5
Valószinüleg codec probléma. Ezt szeddle.

leszedtem az ftp-rõl a mozi filmet, ami megy is..csak nincs hozzá hang. Bs playerrel próbáltam, azt utánna azokaal amik ott vannak az ftp-n de nincs hang. Mondjatok már vmilyen lejáccót amivel rendesen megtom nézni!
Kösssz Pusssz

Adam5
privi ment

Nekem is el tudnád küldeni azt az ftp-oldalt? rengeteg rossz torrenttel találkozom, igy ez jó megoldás lenne.
Sefike
sziasztok
nemtud valaki olyan oldalt ahol magyarul szinkronizálva vannak fent a részek????
köszi elöre is
bye

Elcserélném 25 éves Trabantomat egy szekér trágyára... jelige: szart szarért.

köszike az infókat😊

Unknow
Mittom én..de van..legalábbis ezt írta a keresõ... Amúgy tévedtem PS2re két InuYasha játék van. Az egyik már megjelent és C-RPG stílusú , a másik egy verekedõs ami nem sokára megjelenik.
Seth
snes játék hogy a túróba lenne? 2000-es sorozat az inuyasha nem????

PSN ID.: Beegabor

Unknow
Tudtommal PS2re jelent meg japánba. Java játék és régi SNES játék is van belõle. A PS2 változat pedig nagyon nehezen és nagyon sok pénzért megszerezhetõ. Már ha megjelent már...
Tud vki vmit arról h van inuyasha játék? Mert anyukám egyik kollegájának megvan. Ha valaki tudja h honnan lehet leszedni az dobjon egy privit!
Pussz

Adam5
Privi ment

vigyori14
na nemakarjátok velem megosztani azt az ftp-t?

vigyori14
nekm is elküldhetnéd azt a cimet. nagyon hálás lennék érte.

Adam5
Van egy hely ahol fent van ftp-n az összes rész és 3mozi és max sebességgel tudod szedni. Privát üzenetet küldtem a címmel Cyca.

vigyori14
innen az sg-rõl szedd le a Bitcomet nevû progit és azzal megtudod nyitni a torrent fájlokat és kezdheted a letöltést.
az a baj h ahogy nézegettem a season ok majdnem mind 6 gigások és mire lejön bitcomettel vége lessz a nyáriszünetnek

amugy mi az a torentes?😛
Ehh..ezt már én is megtaláltam. De nekem mp3-m fájlba van és nem tok vele mit kezdeni😞

Köszike😊 Cuuuuuuuup

vigyori14
hy.
én tok egy helyet ahol fent van minden rész. csak sajna torentes és elég lassú nekm.
itt a link: http://www.animeaddicts.pozor.hu/download_bittorrent.php?list.311

Hali! Szeretném megszerezni a részeket. Mondjuk szerintem nemvagyok egyedül😊 De ha valaki tudja h honnan lehet leszedni az szóljon! Kösszencs!Pussz

kabador
MEgnéztem a mult heti részt, amit leadtak az Rtl-en.tiszta cenzura....Pfujjj..igy kimaradtak belole azok a részek, amik fontosak voltak az adott epizodban.akkor inkább ne adják le reggel 9-kor.

Konicsiwá, tu evríbádi!

FrezeR
mindegyikbõl kivágják😞 tiszta sza** az egész igy

Bakutyin
Megõrülök...! A mai részbõl kivágták a lényeget..úgy hogy logikkailag nem is kapcsolódott már hozzá. Én már az A+on belenéztem, ezért voltam erre a részre különösen kiváncsi...és erre kivágják...MEGÕRLÖK!
<#violent><#violent><#violent> |STHOL BUCI|--> Õ TEHET MINDENRÕL<#idiota>

Adam5
Amúgy ezeknek az Inu részeknek a szinkronját 5éve csinálták 😮

Ysis
Egy forumon azt olvastam, hogy az RTL Klub is csak az 52. részig adja le a sorozatot. Utána Cardcaptor Sakura lesz müsorra téve. Reméljük a szünetet csak azért tartják, hogy megcsinálhassák a szinkront a többi részhez is.

Adam5
Ezt nemtom ismeri-e vki, de én minden esetre már nagyon várom 😊, eddig nagyon úgy tünt hogy beszarik a project mert elment a modellerük, de most találtak egy újat és úgy tünik most rákapcsolnak 😊

Seth
ennyiszer?? 😊)
valaki nagyon trehány 😊

Dead
Véletlenül rosz kazit tettek be<#eplus2>

A szinkron viszont még mindig jobb,mint más anime-oknál.
Kagome rózsaszín bicaja szakrális tárgynak számítható?
(csak mert a téridõ minden szegmensében képes csak úgy felbukkanni...)

Vasrombolóóóó lélekrablóóó!!!444 😄DD Szerintem sokkal jobb lett volna ha az ilyeneket nem fordítják le.

Áz, az nagyon szar 😄 Arra a mesére ki kéne tenni a 18+ -os jelet, de azért mert begolyózok tõle 😄

Seth
Szerintetek az nem rossz elõjel, hogy van Mary és Kate baromság is az A+ on??? Jézusom azt nemtom hogy került a mûsorba...

barret
Slayers sem olyan vészes... Az a baj,hogy sokat ismételnek! Inuyasha Rulez!!!

Bérbe vehet? reklámfelület...

nézzé chihirot vazz!

Adam5
upc-vel is lehet fogni az A+ -t?

khamwass
Rohadjon el a mocsok ortt, azóta utálom õket mióta betiltották a kedvenc mesémet. DB rulezö !

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

khamwass
hmm... A+ -on nézzétek, ott minden nap megy. Amúgy szerintem nagyon jó mint szinte minden anime, kivéve az ilyen "gagyigrimaszos" stílusúak mint a Slayers 😄
Meg Pokémon, broáf!

,, Ne mondj semmit, ne gondolkodj tovább. Ez a karma hatalma! Isteni színjáték, hát tartsd a szád. Fogd be a pofád!\"

Adam5
meg pörgette a tányért

Adam5
Ez a majom egész jó pofa olt 😄
Ahogy vakarta a seggét vagy a hátát.

Aze, mer vetites elott nem latjak a beteg szulok, akik javasoljak az orttnek a betiltasokat.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Adam5
ha meg belekotnek akko barmok, miért nem vetités elött nézik meg hogy lehet-e? így mégjobban felhúzzák az embert