EyeToy
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
mert ez kéne nekem csak 10e altt legyen
[email protected]
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Hogyan lehet megoldani hogy az eyetoy kamera müködjön pc-n
elöre is kösz
Peace
Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)
https://supermario4ever.wordpress.com
FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!
Szerintem nagyon jó az EyeToy. Nekem nagyon bejött már, akkor megvettem amikor megjelent vagyis a géphez adták ingyen😊"Angliában". Azóta megszereztem hozzá a groove-t a anti gravet, meg azt hulye majmosat. Mindenképpen érdemes venni egyet.
Jól megmozgat(izomláz meg minden)
Xbox Live Gamertag HuN FoToS
benne leszel a TV-be!!😄
ps2-nélkül nem igazán mükszik😞((
nem tom én nem vettem havernak van nála szoktam baromkodni néha engem annyira azért nem fogott meg hogy vegyek
szerintem menj el egy üzletbe és nézd meg, ki tudod próbálni... azt eltudod dönteni hogy érdemes e vagy sem meg venni.. haver az meg van érte veszve
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
mûködik PS2 nélkül ????
tudod vanaza izé "BENNE LESZEK A TV-be" de jó moka sztem csak ne sokat bunyozz mert kidöglesz
ezaza
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Légyszi magyarázzátok mi ez az eyetoy ????
Valami olyasmi minha a játéban lennél , tehát felkell venni a fejre ???
MI ez tulajdonképpen ??????
Engem is nagyon megfogott....
plz válaszoljon valaki!
Amilyen játékokról én tudok:
1.eyetoy 1(a legelsõ nem tudom mi a neve)
2.eyetoy groove
3.eyetoy antigrav(ez van meg nekem az elsõn kívül)
4.eyetoy monkey mania
5.valamelyik harry potteres játék is használja
6.ennek sem tudom a nevét, de a sega adta ki(sega super stars?)
7.ezt a konzolból néztem ki:spongebob squarepants movin with friends
Én egyébként még 17ezerért vettem az eyetoy-t elég régen.
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
ilyen már tuti nincs ugyhogy olyan 5-7eFt körül tudsz szerezni szerintem.
Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...
1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail
Kösz a segitséget elõre is.
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR
amúgy ez tényleg nagyon baráti ár, vmi game nem volt occsóé?
konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

thx az infót rrroka, remélem még nem rabolták le (: