EyeToy

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó rég írtak ide... Sziasztok!! Nem tudom sehonnan megszerezni a SPY TOY, EYE TOY-os gémet! Valaki tudna segíteni, hohy hol lehet megszerezni, megvenni vagy letölteni!! Elõre is köszi!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

és mennyi?
mert ez kéne nekem csak 10e altt legyen
Eye toy kamera 6 másolt játékkal eladó!
[email protected]

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Sima webkamerával semmit nem tudok kezdeni ps2-n?

Hi. Akienek van eladó eyetoy kamerája az írjon az e-mail címemre. Megvenném.. Üdv! [email protected]
Valakinek nincs eladó játéka eyetoyra?

abonyitomz a PCs fórumokban is prezentálta értelmes gondolatait/hozzászólásait <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

guardian hero

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Peace!Lenne egy kérdésem!
Hogyan lehet megoldani hogy az eyetoy kamera müködjön pc-n
elöre is kösz
Peace
Matyó
Csá.Én úgy tudom hogy van még az Eytoy play2,Eytoy play3 meg az Eytoy kinetik

Fantos
És még az elhízás ellen is jó😄

Adri
sziasztok nem tuggyátok véletlen hogy lehet e külön lencsét kapni a kamerára ?aszt amelyik a kinetikhez kell? és hogy hol meg hogy kb mennyi lehet? 😊elõre is köszi

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Super Mario
Eye Toy a jövõ kezdete. Ezen fognak alapulni 10 év múlva a játékok, csak sokkal fejlettebb verzióban.

https://supermario4ever.wordpress.com

szanics
Zseniális, fantasztikus, óriási, hatalmas. Tényleg garantált az izomláz. 😄

FORZA ROMA! Irány a BL-gyõzelem!

Sziasztok!

Szerintem nagyon jó az EyeToy. Nekem nagyon bejött már, akkor megvettem amikor megjelent vagyis a géphez adták ingyen😊"Angliában". Azóta megszereztem hozzá a groove-t a anti gravet, meg azt hulye majmosat. Mindenképpen érdemes venni egyet.
Jól megmozgat(izomláz meg minden)
Tud valaki olyan cimet a neten hol lehet eye toyt venni.Nagyon hálás lennék érte :-)

Xbox Live Gamertag HuN FoToS

mila69en
hát érezni semmiképp nem fogod😄DD
benne leszel a TV-be!!😄
ps2-nélkül nem igazán mükszik😞((

nem tom én nem vettem havernak van nála szoktam baromkodni néha engem annyira azért nem fogott meg hogy vegyek

szerintem menj el egy üzletbe és nézd meg, ki tudod próbálni... azt eltudod dönteni hogy érdemes e vagy sem meg venni.. haver az meg van érte veszve

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

tehát akkor én látom saját magamat a TVben ? ha megütnek akkor érezni fogom ? érdemes venni egy ilyen gépet ????

mûködik PS2 nélkül ????

mila69en

igy néz ki

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

mila69en
nem ez egy amolyan kamera szerüség és Pl: adott egy játék monjuka a robotos verekedõs na akkor te nekiálhacc a szobába karatézni és akkor te meg a tv-ben péppé veri a ellenfelet😄D

tudod vanaza izé "BENNE LESZEK A TV-be" de jó moka sztem csak ne sokat bunyozz mert kidöglesz

ezaza

hello!

Légyszi magyarázzátok mi ez az eyetoy ????

Valami olyasmi minha a játéban lennél , tehát felkell venni a fejre ???

MI ez tulajdonképpen ??????

Engem is nagyon megfogott....

plz válaszoljon valaki!

Adri
én tízért láttam a netten, viszont az AntiGrav az télleg jó!

Nekem az eyetoy 1 van meg eredetiben , az antigrav nem.
Amilyen játékokról én tudok:
1.eyetoy 1(a legelsõ nem tudom mi a neve)
2.eyetoy groove
3.eyetoy antigrav(ez van meg nekem az elsõn kívül)
4.eyetoy monkey mania
5.valamelyik harry potteres játék is használja
6.ennek sem tudom a nevét, de a sega adta ki(sega super stars?)
7.ezt a konzolból néztem ki:spongebob squarepants movin with friends

Én egyébként még 17ezerért vettem az eyetoy-t elég régen.

Miylen játékok vannak hozzá? Én is akarok venni a kicsinek mert tudi élvezné most pl 4 éves és a tekken 5-et játszik :-)

Mennyiért vetted és hol? Eyetoy 2 vettél?

Az antigrav-al játszott már valaki? Én tegnap próbáltam ki és nagyon tetszik.(idáig csak a legelsõ, a kamerához adott játék volt meg)

Adri
én tegnap vettem a fiamnak és nagyon tettszik neki!!

www.576.hu, 10,990

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Ha tudnék éegn földön kerestem,de nem találtam sehol :-( Aki tud eladót az dobjon meg egy üzivel a 4 éves kisfiamnak szeretném ajándékba.Egyébként jó móka az Eye Toy?

én olyat vettem kb. fél éve a Mediamarktba ami kamera+játék volt. 3333Ft, szuperákcijós.
ilyen már tuti nincs ugyhogy olyan 5-7eFt körül tudsz szerezni szerintem.

Nem szeretem ha a munka vagy a tanulás a szórakozás rovására megy...

Szaisztok mennyibe kerül egy ilyen eye toy illetve alapból jár hozzá játék?

Media Markt, Electroworld, 576shop?

1000/1000-200/200: 161 Folyamatban: Williams Collection, Carnival games, Dead Island, Angry Birds, WDSI,, Zombie Attack 2, The Oregon trail

Sziasztok szeretnék venni egy eye toyt hol lehet kapni mert nézegettem a neten,de nem igazán találtam.

Kösz a segitséget elõre is.

Használd akkor a pc hez!!

francba😞(((((((((((((

van egy ps2twom es van hozza egy eye toy kameram amit meg a regi ps2es gephez vettem na azt mar eladtam...es most itt van ez a buzi kamera,radugom a ps2twore es nem csinal semmit,semmi vilgatias semmi.radugom a pcre es elkezd valami erzekelni a gep de a LED tovabbra sem vilagit?Mi a fene van ???

Tyler Durden
hmm lehet tárolót is bevállalok, bár kérdés másnak milyen tapasztalatai vannak vele, megéri e stb..

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

fuhh vmi volt 4 körül de nem emlékszem mi,k ugyhogy ismerõs név nem lehetett... volt viszont 1990ért vagy 2990ért trustmaster 16megás tároló, amibe bele kell rakni a SONYt azt ugy lesz 16... nem nagyon értettem miért így van megoldva, de +2-3ezerér megéri a 8mb, csak nekem most nem vót zsém.

Tyler Durden
a játékhoz nem vagyok lusta, csak az Árkádba való kizarándokláshoz (((:
amúgy ez tényleg nagyon baráti ár, vmi game nem volt occsóé?

konzol powa: nds light /black/, Xbox360 /slim 500Gbyte HDD/ + Kinect + MS Wireless Racing Wheel Pc: Dell E6510 + U2410 Bringa: Specialized Stumpjumper FSR

ha ehhez is lusta vagy akkor minek eyetoy, azzal mozogni kell a játszáshoz... 😉

Tyler Durden
i mean HÉV (;

Tyler Durden
ma du szerintem kisasolok, apám elvitte a kocsit, hévvek meg lusta vagyok kimenni

tegnap még volt 8 egy srác szerint!

Tyler Durden
Basszus nekem is be kell szaladnom 1-ért, ennyiért nem fogom kihagyni, fõleg, hogy az Árkád csak 5 perc kocsival ((:
thx az infót rrroka, remélem még nem rabolták le (:

Persze az eyetoy play 12 játékkal. nagyon kafák! nekem a kungfu (izzasztó nagyon) meg a két táncos tetszett a legjobban. érdemes ennyit kiadni rá!

Seth
És a játék is van hozzá?

PSN ID.: Beegabor

Eyetoy az árkádi MMbe 3333Ft, jó vétel! tegnap még volt kirakva 10db.

woww 😊)

aabyssx
De. Ugyanis az ET1 csak egy nagyon primitív mozgásérzékelést használt.
Ebben viszont már lesz elvileg alak felismerés is, ami elég durva dolog...

www.youtube.com/aabyssx

Oldal 1 / 2Következő →