Jó reklámok!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már leírtátok, sorry 😊
Légy jó, légy hű Magyar!
nagyon ott van
<#nyes>#nyes><#hehe>#hehe>
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
na ezt jó idétlen módon sikerült megfogalmazni! 😄D
a férfi a tele2-õt ajánla a nõnek meg a favoritja van
hát szerintem elég jó reklám.
Igen?
Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!
Én az új Skodás reklámokat keresem! Aki tud valamit, létszi jelezze.
Redná-redná-redná-hüüûûûûûû...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
http://www.bigad.com.au/
szerintem.try.hu
Szerintem!
Nekem most ez a kedvencem 😊
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
(fa..., cipõ..., piritó..., kacsa... mikroszoft... csinálj végre valami mást)
na azt nem tudja valaki honnan lehet letõteni?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
jo regi, de nekem anno nagyon bejott
egyebkent szeretem a reklamokat, ujsagokban is
filmkozben azert nem 😊 nem is nezek filmet ilyen nyomi csatornakon
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
- ......
- ..Én vagyok...
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
aki mindenhová bepofátlankodik, és belecsöppen.
elõször az ûrhajósokat viccelte meg, amikor
köveket dobált a fejükhöz,
most meg van az a reklám, amikor
a rajzfilmbe csöppen és a
doktor megvizsgálja. DD
kihúzza a nyelvét, megrázza a fejét,
hogy a fogaskerekek helyre rázóddjanak. D
MEg meghallgatja a pociját.
Jóak ezek.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!
-Köszönöm!
ez kész jó!! 😄DDD
¡Hala Madrid!