Jó reklámok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brankley
T-Com reklám sem rossz, amikor a sütit benyomjo a rózsaszín díszítés miatt 😊
Ha már leírtátok, sorry 😊

Légy jó, légy hű Magyar!

A mostatutitutituti az nem a kisPolski??

CLINT EASTWOOD9
szerintem nagyon jó reklám
nagyon ott van
<#nyes><#hehe>

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Taranov
Az olyan degenerált, hogy már vicces.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

a legújabb skodás reklámban már nem 'rednáredná' van, hanem vmi más, de úgy végzõdik az immáron már kissé eröltetetté vált hangutánzása az autóknak, hogy 'mosta tutitutituti'
na ezt jó idétlen módon sikerült megfogalmazni! 😄D

iggggen! 😊

jointeer
ték
egyébként meg nagyon szar. hazugság:C

köcsög

CLINT EASTWOOD9
amikor a T-com reklámja van
a férfi a tele2-õt ajánla a nõnek meg a favoritja van
hát szerintem elég jó reklám.
Igen?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

Duddits
SziasztoK!

Én az új Skodás reklámokat keresem! Aki tud valamit, létszi jelezze.
Redná-redná-redná-hüüûûûûûû...

Taranov
Ez tényleg jó.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ez a sörreklám valami ultrabrutál jó
http://www.bigad.com.au/

Bosz nem csináltam url-t belõle. Tehát szerintemes videók és csengõhangok és háttérképek itt:
szerintem.try.hu
Szerintem!
A http://szerintem.try.hu -n fennt van egy csomó szerintemes videó és csengõhang is!
Eye-scream
"Apu ugye engem jobban szeretsz mint a kocsidat?"
Nekem most ez a kedvencem 😊

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

mikike
még az egyik CDultrán volt rajta

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

mikike
nem tudom feltünt-e, hogy az új serri kók reklám egy régi lamer demoból lopta az ötletet
(fa..., cipõ..., piritó..., kacsa... mikroszoft... csinálj végre valami mást)

na azt nem tudja valaki honnan lehet letõteni?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

BADE
Istenkirály!Valahonnan meg kell szerezni!

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

BADE
Nem tudja valaki,hogy honnan tudnám leszedni a Peugeot 607 reklámját,amiben elbújnak elõle az autók?😊

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Taranov
HírTV? 😊

Stann
Ilyen szerintemes videokat honnan lehet letölteni?

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Mike at home
megvan vkinek az a pannongsm reklam, amikor a foszer a liftben ugral?

jo regi, de nekem anno nagyon bejott

egyebkent szeretem a reklamokat, ujsagokban is
filmkozben azert nem 😊 nem is nezek filmet ilyen nyomi csatornakon

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

iko
tájékoztató tapasz- népszabadság reklám 😄

spam. sry

ez igaz<#eljen>

Taranov
Elég az, ha a tévéknek megvan 😊

Taranov
Nekem tetszik.

az télleg qrva jó de sajna nincs meg

Rózsalány
Az IKEA reklám senkinekse teccik amiben a tökaranyaos kutya berongyol a lakásba aztán összezavarodik és kimegy megnézni mi van...????

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

ja

csak linket nemtok hozzá

nekem megvan

lee86
a Clio reklám nagyon morbid! Top 10 álmok, v vmi ilyesmi.. 😊))

&#161;Hala Madrid!

Punkerwork

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

Taranov
Jaja, az feelinges. Meg nagyon jó volt régen a Toyota F1 reklám, amiben egy csiga mászott és utána kiírták, hogy gyorsulj fel és elhúzótt egy F1-es.

Z
A Renault reklám tetszik. F1-es. Mindenki rázkódik, mint az F-1 autókban a pilóták.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

LittleL
- És most akkor már az egész országban hívogatni fogod a "Nagy" -jaidat?
- ......

- ..Én vagyok...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Srácok, nem tudtok egy letöltõhelyet aanneka reklámnak, amiben a Kylie Minogue fehérnemûben szerepel??? Köszi
Taranov
Nekem az a Matáv reklám nagyon nem tetszik, engem irritál a csávó is az idétlen fejével meg nem szeretem az ilyen stílusú reklámokat.

LittleL
Nekem tettszik az a fickó a piros pulóverben,
aki mindenhová bepofátlankodik, és belecsöppen.

elõször az ûrhajósokat viccelte meg, amikor
köveket dobált a fejükhöz,

most meg van az a reklám, amikor
a rajzfilmbe csöppen és a
doktor megvizsgálja. DD
kihúzza a nyelvét, megrázza a fejét,
hogy a fogaskerekek helyre rázóddjanak. D
MEg meghallgatja a pociját.
Jóak ezek.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

frodó néni
SZERINTED?😄

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

Taranov
Hát jó, de azért mégiscsak nézzük a két kereskedelmi adót, mondjuk szerintem egy fokkal rosszabbak csak az MTV-nél, azt azért jobban szeretem, de nincs tökéletes tévénk sajnos itthon. 😞

guardian hero
Az mondjuk pont nem lenne nagy veszteség, sõt 😊 Persze a betiltás hülyeség.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Taranov
Vannak jó reklámok szerintem. Másrészt meg ha betiltanák a reklámokat, akkor nem lenne RTL Klub meg TV2, ebbe érdemes belegondolni.

RangeR
van itt olyan, aki már látott ilyet, hogy jó reklám? Simán be kellene tiltani õket és karhatalmi eszközökkel leírtani, aki bemutat egyet bárhol...

Hentes Bill
kurva jóók ezek az 5ös lottó reklámok 😊)))

Boldog Karácsonyt!

Punker
Heineken minihordó reklám Jennifer Aniston-nal mindent üt 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

frodó néni
jahh én is jót röhögtem!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

lee86
VW Polo reklám még jó, amikor az autoszállító kamion egy mittoménmimiatt kénytelen erõsen lefékezni, és amitõl a legfelsõ póló lezuhan, és kulcsrakészen pont megáll 2 stoppoló mellett. Az a kép amit a faszi vág, amikor rádöbben, h minden zsír, nameg az a
-Köszönöm!

ez kész jó!! 😄DDD

&#161;Hala Madrid!

Taranov
Szar a suli 😄

I.C.ram
Megjött a havibaj, vagy depis vagy? Mi ez a folyamatos oltogatás? 😄
I.C.ram
Hát igen nem csoda, hogy 97es Kia-kat adnak 700ezerért 😊