Jó reklámok!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taranov
oké, azért ennyire nem nagy szám szerintem

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

frodó néni
ZIMBES-ZOMBIS!
õrült doktoros-klónozós!
SZERINTEM!!!!!!!!!!!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

frodó néni
kazaa-rólnem lehet?mer dc-én nincs!

Ich bin ein prima menschen! Du bist nicht ein prima menschen! Du bist ein schwanz!

frodó néni
😄

LittleL
muksó felhívja barátját hitelügyben
az meg hallani sem akar róla
és a végén mély hangon a telefonba mondja:
- A hívott szám átmenetileg nem kapcsolható.

DDDDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Seth
maffiás-bosszúállós 😄

PSN ID.: Beegabor

WiNters
zimbes zombis
inváziós

😄
nem tom honnan sajnos de kéne

Orgona: http://w3.enternet.hu/fonok Fan Club: wintersfanclub.blog.korridor.hu

artschiatwork
Láncfûrészes-doktoros
tényleg, honnan lehet letölteni???

"Az eszükért is szerethetjük õket..."

na gyerekek. én csak hallottam, mert a kedd esti Alias-on kívül nincs rtl, de hát ez röhej...
ezt a halom mazsolát, lepkefingnyi tehetséggel sem rendelkezõ bazárimajmot... húha.

WiNters
áááá egyszerre láttuk 😄

WiNters
örült klónozós tudosos 😄
tengeralattjaros 😄
maffiozos.
nagyon jo ez a reklám bár igaz hogy negyede sem igaz 😊

Seth
õrülttudósos klónozós 😊

PSN ID.: Beegabor

lol...😄
dehát ez a reklám lényege, bármit el lehessen adni vele!
a reklámot amiben "a hörcsögöt keresi a család, és a végén kiderül hogy az épp hazatartó apuci kocsijának felnijén futkos" megvan? 😄 na az poén...

Taranov
Biztos már megszokta, hogy mindenki ellenkezik, szokatlan volt, hogy te az elõtted író véleményén voltál 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Most vagy én írtam rosszul, vagy te nem értetted, mert éppen arra akartam célozni hogy kisteherben se egy megbízható alternatíva.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

frodó néni
😄DDDDDDDDDDDDDD

mikike
õ laura kolt...

boááá

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

repro
egen, de személyautókba szvsz nemjó.
A haszongépjármû-parkjuk viszont tényleg fasza.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Speciel van egy KIA Pregio furgon a családban, eddigi 150ezer futott km-e alatt olyan problémákat produkált ami egy rendes autóval kétszer ennyi alatt se nagyon fordul elõ.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

hehe, az rtlklubos reklám érdekes a maga nemében, mert míg a csatorna a sz*rabbnál sz*arabb c-n felüli kategóriás moslékokat ad esténként, mégis egy ilyen remekbeszabott reklámmal féligmeddig el tudják adni...

szintén e kategóriába tartozik egy egyébként jó reklám.
kijön a csávó az irodából, és ott áll egy ütöttkopott törött zúzott járgány. lehajol a lökhárítóhoz, és lehúzza a kocsiról a ponyvát, amire mindez festve volt, és alatta ott csillog villog egy KIA. pfff.. kia franc vesz olyat? de a reklám ettõl még ötletes!

Lacc
Klónozós inváziós
😄DDD
Lacc
Zimbes-zombis!
frodó néni
nekem az egyik kendvenc reklámom az az amikor a kemény motoros elmegy a csajához és megtudja hogy terhes és elmegy és vesz egy pözsót!

LOL!!!!

frodó néni
tankos,romantikus!
Tankos,romantikus!
Tankos,romantikus!![/szin!

WiNters
szuperhõsös 😄

Taranov
Az tényleg nagyon jó 😄
Tankos romantikus, mutánsos 😄

WiNters
nekem az rtlklubnak a reklámja tetszik 😊
ahogy a pacák mondja hogy "megmentõs,partraszállós stb.." 😊
azt nem lehet valahonnan letöltni? 😄

Magam is szemtanúja voltam...
A Country Channel hirdet is. Pl. mikor ott voltam, egyszerre futott Jim Reeves, valamint Elvis Presley életmû-kollekciója. Meglehetõsen nagy zenei kiadók reklámozták...

Egyébként a fõ bevételi forrása -minden valószínûség szerint -, valóban nem a reklámokból ered.

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Canadában pölö van olyan, hogy: Country Channel!!
A nap 24 órájában kántri zenét nyomnak 😊)

Külföldön más a helyzet. Ott sokkal kevesebb reklámot nyomnak, ezáltal rövidebbek a spotok is - ellenben rendkívül drágák. Amíg itt 30 másodperc átlag 1-3 Mft, ott ennek tízszerese, húszszorosa...

A közeljövõben nálunk is konszolidálódni fog a helyzet...

\"Ne bolygass olyasmit, ami felett nincs hatalmad!\"

Taranov
Valszeg a kábeltv-bõl befolyó összegek miatt.

Taranov
Csak akkor nem értem miért éri meg a tévéadónak filmeket vennie.

Külföldiában mûködik!

repro
észrevettem, h kellen film közben reklámok, mert akkor ki tudok menni hugyozni, enni, stb.

N0 TXT TLK PLZ!4!

Taranov
Van szerintem sok vicces.
Nekem a kedvencem a Népszabadság - darabolós gyilkosos 😊

Taranov
*fejbõl

Taranov
Ez a figyelemfelkeltõ, ezt mindenki megjegyzi és felbõl fújja!

Taranov
Az nagyon ott van a szeren 😄

Voltan
Az tényleg nagyon jó.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Taranov
Kizs puta vagy, mert akkor nem lennének tv adók, max. egy közszolgálati, nem érné meg a tévé adóknak. Ez max. úgy mûködne, ha havidíja lenne minden tévécsatornának.

Kis hazánkban is be kéne vezetni a reklám csenelt, és a mûsoridõdõl meg kivenni a sok sz@rt. Aki reklámot szeretne nézni, az csak átkapcsol oszt kész!

Dynamic
Az új Sztella Ártoá, amiben a papa utolsó kívánsága...
Mi tetszik nektek a reklámokba?
Az hogy a filmeket 5 felé szedik?
Tényleg baromi jó!!!!!!!

Dichter
Legjobbak: Peugot 206, amikor az indiai csóka átalakította a régi szakadt szarját 206-ossá, az nagyon lol. Nekem bejött a Mountain Dew, amikor bringás üldözi a gepárdot, ráugrik, és: rossz cicus.

Adi
Mondjuk éjfél utáni reklámok a legjobbak.. mikor nézzem a filmet.. és kiírja az rtl klub, hogy reklám akkor én nyomok egy gombot és bejön az, hogy privat gold!😄 Ritka jóó az a reklám!!😄😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Adi
Az tényleg kurva jó!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Kori
az nagyon jó

kedvencem a TELE 2 reklám a görkorcsolyással fõleg ahogy a faszi röhög a végén

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Shodan
Peugeot 607 Feline a kedvenc reklámom 😊)

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

I.C.ram
Az a Peugeot reklám 😊
I.C.ram
Annak nem rég kijött az újabb változata. 😊

Nem értem, hogy az a Klapka olyan kurva gazdag ember, hogy csak na, és nincs pénze egy szaros reklámra?