Star Trek Online

Oldal 1 / 1008Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma elmentem endeavorozni,történt egy érdekes dolog.
Kellett vadkutya kill groundon meg ground antiproti sebzés.
Elmentem hát kobali prime-ra vadkutyákat lőni.
Futok ki a városból át a hídon amikor meglőtt vadkutya és a hídon keresztül be estem a híd alá.
Kaptam érte egy achit.Admiral Bridge Troll.

Az achit le tudtam kapni,a hídon át esést nem.
Ahogy ezekkel végeztem elmentem megcsinálni az universal-t.De most advanced szinten,mert az elite nem jó.
Amikor behívott az egyik legtrébb TFO-ra,de nem az volt az érdekes,a csapatot elnézve a hatodik érzékem azt súgta hogy lehet hogy magyar is van a csapatban.:)

amúgy szerver rubbering miatt hiába nyomod el a spreadet ha nem történik semmi nekem a surgical striker-al volt így tegnap előtt 10-5sec cd-re tette helyette
am a kindgom borgok lőnek olyant. am a kazonos patrol alkalmas dps mérésre
Uni endeavor random TFO.
Jelentkezem elitre,be hív korfezre,sikerül és semmi.
Az endeavor nincs készen.B)

Figyelj szerintem más is bugos.
Ma reggel sokkal korábban kellett bemennem,igaz csak pár órára,de nem tudtam megcsinálni az eventet hajnalban,haza értem felmentem megcsinálni,a régi kalóz karimnak van sok dili bónusza így vele csinálom a második patrolt hogy jöjjön sok dili.
Régen játszottam vele,mióta megvan az orion nem igen használom.
Csak eventen szoktam elővenni a sok dili bónusza miatt,de most fullra kretén volt.
Stealth torpedo bomber trait nála hy torpedót adott és nem spread-et.Ráadásul tudtam aktiválni a spread skillt.
Holtbiztos ha egy kicseszett infecteden lettem volna brutál sokat sebez,de hülye patrolon eszembe sem jutott a dps mérő.
Plusz a patrolon olyan lófütty borg jön hogy hamarabb vége volt minthogy elkezdtem volna mérni,de akkor is baromi fura volt.
Egyébként a borg mióta lő feketés piros tractor beamet?

ugye az empressa konzolja team-re hat de magának csinálja a dps-et közbe inkább viszont a threat a használónál nem nő csak akinek a legmagasabb a dps-es a hatókörében
igen arra értettem a mások által használt cuccokra
Nekem semmi változás nincs a bop-on mégis kaptam az ívet. Szerintem mások által használt cucc zavar be. Egyik infecteden még visszaszámlálás alatt behúzták a borgot valamivel és egyből rámugrottak,álcában és még mozdulatlanul.

Captains, we are aware of an issue with the launcher if you run the game through Steam. While we investigate, you can still play STO by running the game's shortcut directly and logging in manually.

Amúgy valami trait vagy konzol nem jó ha tippelni mernék akkor az empressa konzolja mert tegnap dps-t mértem volna hydra proton fel állásban szépen jönnek a számok a borg nem basztat mert a többi csapatás el vonta őket erre oda jön az egyik társ segíteni erre az összes borg rám triggerelt volt hogy fél milla és 1 milla income dmg-et kaptam be ezt 4-szer eljátszottam a hydra-val esélytelen vissza healelni ennyit.
a fórum üzenetek 200%-al vannak nagyitva teljesen hátra kell mennem az ágyamhoz a székel és onnan írni hogy ne fájon a szemem :D
No megvan a 960-as endeavor szint,már csak kétezer év meg hat nap és kész. :)

Voltam egy vicces infecteden,egész jól ment amíg nem halt meg az első generátor,akkor jött egy baromi nagy lag,ősszevissza repkedtem mint gólyafos a levegőben. :D
OSCR (DPS) | Infected Space | Elite | 02:18 | @tuhl - 848,760 | @sdmn - 294,221 | @platac - 207,355 | @D0ckL0ck#94858 - 113,979 | @hudipfupf - 107,212
Jah és dysonban is lag van,warpolok dysonba endeavor miatt,beérek erre a hajóm egyből tovább warpol. B)
Már épp szidni akarom a fejlesztő mamuskáját mikor újra dysonban vagyok. :lol:

Szabi
és már saját komment szerkesztés is, ahh régi szép idők újra, amikor olvasta is valaki a visszejelzéseket és reagált is rá, libabőrős érzés :)

"Nulla tenaci invia est via"

Jah,már van privát és válasz gomb is.

Szabi
már időt ír, admin szerkesztés volt egy órája is, gondolom majd jön idővel hogy sajátot is lehessen, van már válasz gomb is, alakul :D

Jó tévedtem,mert nincs.
Meg szerkesztés sem. Még.

Ok most sem látom amit írok.
De legalább van vigyori pofa.B)

Remélem tényleg jobb lesz,reggel nem láttam azt sem amit írtam. :D
Sőt még szerkeszteni sem tudtam.

PiszkosFred
gunji: vidd az ido fele az egeret es akkor tooltipben kiirja a datumot.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Csatlakozom Szabihoz, ahhoz kepest, hogy milyen allapotba kerult az elmult evekben a forum, ahhoz kepest minden valtozasnak orulni kell, mert legalabb EGY ember mar hozzafert a rendszerhez es elkezdte hegeszteni. Aztan majd kialakul, de legalabb mar valaki dolgozik rajta/vele.

Szabi
hát még nem hibátlan, de nagy dolog hogy legalább történt valami, remélhetőleg még lesz reszelgetve, ez most olyan mintha a mobilos verzió lenne asztali gépen is alapból :D

Húha :(
Én azt látom, amit írok, de nincs válasz funkció és a post küldésének időpontját is lecserélték arra, hogy mennyivel ezelőtt született. Hova lehet ezeknek írni?

#saveSTO #bringbackoldUItoSWTOR #GoogleMondjonLe

Úgy látom a fórum minősége a békasegge alá került.
Nem látpom amit írok,ha igen akkor a régi hsz.re azt írja hogy 3 perce írtam,közben meg tegnap. :d

Hű,a fórum de gáz lett.

Ma reggel nem ment az event. A szerver olyan rossz volt hogy többször kidobott.
Egy karival le ment patrol, többel nem. Még ha újra is indítottam a launchert akkor sem jutottam tovább a karakterválasztónál.

Ez a videó egy nulla,sőt dupla nulla,ok megtudtuk később jön a bundle.Ezenkívül a többi üres rizsa.
Elmegy a CM és később lesz bundle,ezt bejelenti baromi sok süket dumával nyakon öntve.
Az ára nem érdekel ha van benne jó hajó.
Tényleg jó és nem csak egy újabb süket csomag.

és drágább is lesz a bundle ezek szerint
//www.youtube.com/embed/PZOmA2ytK4A
Köszönöm az iránymutatást!

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

OSCR (DPS) | Infected Space | Elite | 02:48 | @petrraul - 548,482 | @platac - 346,598 | @maaskott01 - 245,384 | @cap#1483 - 133,194 | @poisonface - 109,292

Pajzshílre a legegyszerűbb ha megölöd magad egy temporal spec-es karakterrel.
Olyan hajóval aminek sok pajzsa van,a temporal spec ugye megment téged és zéró hp-ról meg pajzsról vissza rak,na ha mázlid van akkor ezzel meg is van a pajzshíl.
Ha nincs akkor a másik megldás a repus űr képesség ami lerak egy buborékot és híleli a pajzsod.
Hull és pajzshílt is öngyilkossággal szoktam csinálni,ha lehet kristály eventen,mert ugye a kicsike eldurran és te meg halsz.
Kivéve ha idióta MW hajód van mert az ugyan szarik a robanásra. XD
Például MW Intrepid-el a pajzs és hull híl kb bazdmeg kategória.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.12. 08:16:19

Ezen felbuzdulva én is mentem egy elit infected-et, mert kellett 150k pajzsgyógyítás - amit a mai napig nem tudom, hogy mitől van, vagy mikor számolja és mikor nem, mert teljesen véletlenszerűnek érzem, ha adja is - és egy nehezebb küldetés az endeavor-ba.

Most csak ketten voltunk bicebócák és alig kaptam találatot, mert szinte mindenki elporladt előlem, mire egyáltalán lőtávba érhettem volna. Így nem lett az igazán értékes csomag csak a legkisebb. :)
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2026.03.12. 07:50:10

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Tegnap elfelejtettem ellenőrizni zen-t.

Voltam elite infecteden,ami bukta lett,a csapat dps-e valahol a 8-10 ezer körül volt. :O
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.12. 06:06:48

Igen? Ez új hír számomra, köszi az infót. Így meg aztán inkább ne legyen, duplán se.
Inkább Braga ismét, mint ezek :(

#50315: Öt perc várakozás után simán visszatesz a már befejezett patrol instájába :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2026.03.11. 21:21:35

PiszkosFred
Hat, en a devil heartot szoktam letolni reggelente, bolondbiztos, bar teny, hogy inkabb 6-8 perc (bolondokkal 10-12), mint sem 5, de legalabb ground endeavorra is jo :)

Ja, ami kimaradt a Royal Flush több, mint egy perces "előkészülettel" indul, ami alatt Admiralty-zni szoktam, hogy hasznosan töltsem ki az időm.
Ezt nem számoltam bele a megoldásába!

#50316:
Mert a J.J.-s főszereplő kiakadt a woke túltolására a legutóbbi ST terményekben és ehhez nem akar asszisztálni a továbbiakban.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2026.03.11. 21:13:34

Eh: https://pcforum.hu/hirek/30760/star-trek-year-one-kirk-kapitany-sorozat-paramount
Új Kirk-ös sorozat jöhet, s a cikk szerint új címszereplővel. De miért....???

Én az elsőt szoktam, mert azt rövidebbnek találtam, de most belegondolva lehet, hogy az a nehezebb. De legalább már megszoktam és hamar megvan. 4 menet kb 30-35 perc, beleértve a lootok összeszedését és átküldését egy másik karakternek.

Az eventes patrolból kettő van én mindig az alsót csinálom,rohadt rövid,be kell csukni három portált és kész.
Első portálnál két csapat borg csapat jön,másodiknál egy,harmadiknál egy kocka van meg 5-6 csapat.
Egyedül a bugos kocka okozhat gondot.
Ugyanis a drága szeret elfutni a halál faszába. :D
Szóval először őtt lődd,vagy mehetsz utána a vérbe.

Nem ismerem a patrol-okat - a nettó időhúzó részeket meg ki nem állhatom - és most, hogy dili'-t ad, próbálom az ebben gyengébb karaktereimet feltankolni vele, így nem a jobb, de elit szinten még így is semmi karaktereimet használni és ehhez, eddig jó volt a RF, mert volt, hogy tényleg 2-3 perc alatt összehozta azt az 1-2 pro és nem nekem kellett kínlódni rajta, mint "alfa hím".
Ha csak 5, átlagos játékos van bent, akkor sem szokott 5 percnél tovább tartani a RF. Ez nekem még belefér - mint egy hosszabb Infected.

Miért nem patrolt csinálod,
Én reggel öt után pár perc alatt elintézem aztán tiplizek is melóba.

jaja ismerős
Játékélményben nagyon kezd a wot-wártündér szintjére leesni ez a játék az utóbbi napokban.

Elit Infected-re bedob 1 pro-t a 4 hülyegyerek mellé (magamat is ideértve az alacsony DPS folytán), aki a végső határidőkig kijátszott küldetésben mindössze 4x aktivizálta magát, akkor 1x-1x többet lebontva, mint mi négyen együtt és épp, hogy sikeres lett.

A Royal Flosh-re csak 4-et dob be, köztük a leggyengébb, már 65. szintű karakteremet, akinek még a repu' sincs kész...
De mégis én vagyok a legerősebb, mert én egyedül letakarítok 1-1 mezőt, míg ezek hárman (Zen-es hajókban) egyel nem bírnak és csak az menti meg a seggünket, hogy a végére bevág egy pro-t, aki pillanatok alatt befejezi a küldetést.

Ezekhez képest a régi Kristály egy álom volt..., kár, hogy manapság már nem lehet menni rá az érdeklődés hiányában.

Nem,amikor az első történt épp volt ticketem más témában és gondoltam megvárom míg az sikerül,utána meg elfelejtettem,NOP cseten kértem flotta invet és vettem újat.
Másodiknál meg felkaptam a vizet és csúnya szavakkal illettem egyesek rokonait gondolatban,majd tettem be egy elite hangárt.
Majd mikor újra felszívódott simán hajót cseréltem. :D
Azóta bazi nagy izé cruiser van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2026.03.10. 18:54:05

Írtál ticketet?
Mai peccs:
General
Fixed a bug on the Marauder Flight Deck Carrier, where it only had one set of hangar bay commands available.
Fixed multiple audio and soundtrack issues related to recently released content.
Known Issue
The following TFOs are not available in the queue list at this time: Battle of Wolf 359, Borg Battle Royale

Csak halkan jegyzem meg hogy a marauder flight deck fos amúgy is bugos nekem,már két elite hangárom tűnt el a picsába róla és nem kaptam vissza.
Ezért is váltottam le,meguntam hogy ha felmentem gorn karival megint csak egy hangár van rajta.
Flottás elite hangár nem ingyenes basszus.
Nem is egyszerű beszerezni.

add el még most amig jobb áron van
//www.youtube.com/embed/6rXb2NP0R_4

Na igen,csak nem érdekelt mert én fegyvert akartam nyitni és hajó jött,ezért bevágtam az acc bankba. Azzal a gondolattal hogy majd jó lesz valamire még.

Oldal 1 / 1008Következő →