The Elder Scrolls IV.: Oblivion
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
más éghajlat, más fajok nevezik otthonuknak, és ezzel jár egy más építészeti stílus, lehet módosítani..de északi emberek lakják, és hideg a jellemzője. pont ez a lényege a túlélő moddok használatának.
Ez Tamriel ilyen része, ez a sajátja..nehéz elkerülni ezt az infót.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Jóval több mód van hozzá meg vannak kiegészítők is vámpíros meg egy másik 😊
Szerintem grafikailag van olyan jó mint a TES IV 😊
Van egy Heartfire kieg amibe házat is építhetsz magadnak.
Mondjuk még az Oblivionhoz képest is borzasztó egyszerű lett. Már rendesen fajok közötti különbségek is eltűntek, minden faj 100-as statokkal rendelkezik azt kész 😊 Szóval konzolos aprítás van főleg, de azt jól megoldották 😊
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.11.05. 16:04:42
Rossz volt olvasni, hogy mikbe kötöttél bele.
Amúgy rengeteg mód van Nexuson, válogathatsz kedvedre.
Merthogy:
teljesen kiakasztott a civilizálatlan, b a r b á r környezet, a fakunyhók puszta látványa is fölháborított, szinte sírógörcsöt kaptam, amikor oltár gyanánt holmi folyami kavics szerű valamit, vagy izét illetve mifenét tisztelnek a játékban.
És az idegeimre ment az is, hogy a karakter nem képes súlyt cipelni.
Kiakasztott az is, hogy az arcszerkesztés nagyon egyszerű, a finom beállítások pedig nem léteznek benne, mint az Elder Srolls IV-ben...
Azt nem tudom, hogy az ElderFaceCopy program mennyire kompatibilis a Syrimmel...
Tényleg - használható ez a program a Skyrimben is??
Az Elder Crolls IV-ben lehet vásárolni egy hordozható szobát, amelyet megidézhetek - ott tudom tárolni a kalandozás során beszerzett cuccokat.
Ám a Skyrim semmi ilyesmi lehetőséget nem ad!
Illetve: nem tudok arról, hogy lenne ilyesmi mód vagy lehetőség.
Mert ha nincsen - máris értelmetlenné tették számomra a játékot az Alkotók...
Egyáltalán - létezik ennek a Skyrim nevű nyomorúságos, b a r b á r o k által teliugrált játéknak valamiféle kiegészítője, amely hatásosan tudna segíteni a játék menetén?
Ugyanis - az Elder Srolls IV. után abban a megtiszteltetésben részeltettem az Alkotókat, hogy a boltban vásároltam meg a Skyrim eredeti lemezét. Tudom, hogy akár le is tölthettem, volna a netről, ugyanis jómagam is aktívan torrentezek.
De ez most nálam - Pláne az Elder Srolls IV. után - elvi kérdés volt.
Aki megvásárolta a lemezt, az tudja, miről beszélek...
Sokat vártam a játéktól.
És a várakozásaimhoz képest a fenti c s a l ó d á s o k k a l kellett szembesülnöm!
Több mint egy esztendeje itt porosodik a Skyrim a fiókom mélyén.
A Birodalmi kultúra után ezt az Északi Barbarizmust egyszerűen nem veszi be a gyomrom!
És még kiegészítők, segédletek sincsenek hozzá!
Ezt a játékot - alaposan elbaltázták.
Pár órányi játék után kivettem a gépemből a lemezt. Azóta a fiókomban pihen. És ennek több mint egy esztendeje már.
Rá sem bírok nézni.
Segédletek és kiegészítők nélkül pedig játszhatatlan és élvezhetetlen a Skyrim.
Pedig a barbárokat - úgy-ahogy - meg tudnám bocsájtani. Talán.
Az Oblivionban az elérhető maximális szint, karaktertől és induló képességektől függően 60 szint körül van (talán 58-62 között, de pontosan nem tudom már), játszani lehet tovább, de a a karakter már nem fejlődik, ha minden képessége 100-as
Ez a játék alapvetően nem arra készült, hogy egyetlen karakterrel bolyongjon a játékos a térképen, akiknek bejött ez a mesevilág, jellemzően több karakterrel is kalandoztak
Inkább arra Kérlek Téged, sőt - Benneteket, hogy a The Elder Srolls IV. Oblivion játékkal kapcsolatos kérdésemre írjatok valami választ. Mert bár csak harminc valahányas szintű a karakterem, de már hat képessége mesterfokozatú, további öt-hat képessége pedig szakértő, illetve segéd. A beszéd és a kereskedelem képessége alacsony - alig lépte át a kezdő fokozatot.
Kissé kiábrándító ugyanis, hogy a játék elején, alig egy hónap után (Mármint - valóságos hónap után...), harminc valahányadik szinten sok képessége elérte a maximális százast, azaz mesterré lett, és a többi is hamarosan százas szintű lesz (Kivéve a kereskedelem és a beszéd).
Lehetetlennek tűnik föl előttem, hogy nem lehet továbbfejleszteni, hogy nincsen a továbblépésre valami mód, lehetőség.
Egy két küldetés során ajándékba kapok ugyan képzéseket, de azok mind nagyon aprók - kevesek.
Tehát a kérdésem - hogyan tovább?
És miképpen?
Úgy tudom, hogy nem a százas képességszint a legmagasabb ebben a játékban, hanem valahol jóval kétszáz fölött van...
Bár azokat még soha sem értem el.
Most - szánnék rá elegendő időt, és figyelmet.
Nem fogom elkapkodni...
Tehát: hogyan és miképpen (netán - merre...) tovább??
nforce4-es alaplapra feltettem, simán rákényszerthetem az AC97-es Vista64-es hangkari driver-t, úgyszint alaplap drivereket is, stb... Tökéletes, gyors, stabil.
Ez nem op rendszer hiba, hanem felhasználó.
Frissítéseket mindet fel! AdvancedSystemCare-el egy rendszerellenőrzést és rendberakatni vele a rendszer problémáit! Sokmindent átállít, mégjobb lesz a telejsítmény, stb...
Nem szükséges megvenni, vannak különféle aktivátorok.
Ami pedig a Windows5 és a Windows8.1-et illeti - nálam mindörökké lejáratta magát vele a Microsoft Cég.
Méregdrága, használhatatlan, nagyon-nagyon visszafogja a gép teljesítményét, és a tetejében "visszapofázik" nekem, a gazdájának...
Meg autosave-be nem olyan nagyon jó ötlet importálni, mert az első alkalommal felülírja majd (de az EFC-nem nem ez a baja).
Ezt kéne visszaállítani, vagy legalábbis visszakapcsolni a Data fájlokat a Launcherben vagy a főmenüben. Vagy újra lefuttatni az OBMM-et vagy NMM-et és ott bekapcsolgatni.
Most néztem meg - a The Elder Srolls IV Oblivion játékom grafikáját is szétbarmolta valami...
Pár hétig nem néztem rá.
Addig simán futott Windows8.1.esen is.
Semmi baj nem volt.
Most meg minden piros és lila.
(Ahogyan a Stalker Lost Alpha grafikája is ugyanígy szétbarmolódott...)
A 46-ik szinten vagyok,és igazán nincsen humorom visszaörölni ta játékot, vagy újat kezdeni...
Mi lehet a baj?
Tudnátok Segíteni?
Egyben talán gyógyírt jelenthetne egy esetleges megoldás a Stalker Lost Alpha játékomra is, mert ugyanabban a betegségben szenved.
Egyébként meglepően jól fut a játék notin is, csak mondjuk a hdr-t meg a csili-vili modokat mellőztem.
Jelenleg ezeket a modokat használom, ebben a load orderben. Ha valaki valami hibát lát benne az ne tartsa magában. Játék közben még nem találkoztam hibával (csak a szokásos hang bug, ha sokat spamelek egy varázslatot), annyi, hogy exit game-nél összeomlik, de az annyira nem zavaró, mert úgy is épp kilépek 😄
maximum oblivion minimum pc, gamepod
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
"Mivel a géphez és a programozáshoz sem szakértek..." - hát igen, ez bizony látszik... szerintem kérj meg valami ismerőst hogy magyarázzon el egy-két alapvető dolgot, mert így még a játék is kínszenvedés lesz. Valamennyi számítógépes ismeret ahhoz is kell. A modokhoz meg pláne.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.27. 17:46:03
File "E/The Elder Srolls IV. Oblivion/Amazon_mentett arca/Save - Breton - Aewer, Level 1, Playing Time 01.10.50ess.txt not an Elder Scrolls Oblivion Save Game
"
File "E/he Elder Srolls IV. Oblivion/Amazon_mentett arca/Save - Breton - Aewer, Level 1, Playing Time 01.10.50ess.txt not an Elder Scrolls Oblivion Save Game"
Állítja ez nekem...
Fölháborító.
Ugye az .ess mentésfájlt adod meg mind a két rublikába? Nem csak a könyvtárat? És ugye nem fizikailag ugyanazt a fájlt? Hiszen önmagára nem tud menteni...
Meg a "valami mást is hadovál" az 0 információ. Legalább másold ki azt a nyamvadt szöveget, hogy következtetni lehessen a hibára <#rolleyes>#rolleyes>
Nincs újabb, ez a legfrissebb. Tökéletesen működik.
Utoljára szerkesztette: genndy, 2014.08.27. 14:46:36
De máris HIBA VAN.
A ElderFace Copy bemodta az unalmast.
Nem hajlandó működni.
A felső rublikába memásolon az elmentett arc dokumentum linkjét, az alsó rublikába pedig a játék mentésének dokumentum linkjét.
És indítanám a másolást.
Olyasmit hadovál, hogy a dokumdentum nem ElderSrolls mentés, meg még valamki mást is angol, nyelven.
De a probléma megoldáshoz bezzeg nem vitt közelebb!
NEM ÉRTEM, HOGY MOST BEZZEG MIÉRT NEM MŰKÖDIK!
EGY ÚJRATELÉPÍTÉSE ÉS ELINDÍTÁSA NEM INDOKOL A PROGRAM RÉSZÉRŐL EKKORA HIBÁT...
Vagy pedig újabb ElderFace Copy program kellene talán...
Csakhogy már arra sem emlékezem, honnan szedtem le.
De lehet, nem a program a hibás...
Hanem akkor mi?
Rengeteg modnak ott van az oldalán a compatibility, incompatility listája, szótárral pl. El kell olvasni, időt kell szánni rá. És még úgy is lehet, nem megy valami.
Utoljára szerkesztette: Although, 2014.08.27. 10:16:22
Nem fogok tudni többet segíteni, mivel ahogy írtam számomra ismeretlen modokat használsz.
Oblivion.esm
Cobl Main.esm
CM Partners.esm
Unofficial Oblivion Patch.esp
DLCHorseArmor.esp
DLCOrrey.esp
DLCBattlehomCastle.esp
DLCThieves Den.esp
DCLMehrunesRazor.esp - nem kell
DlCBeretva.esp
DLCVileLair.esp
DLCSSpellTomes.esp - nem kell
DLCFolians.esp
DLCFrostcrag.esp
Knight.esp
DLCShiveringIsles.esp
Unofficual Shivering Isles Patch.esp
MorroHun.esp
magyarjavitas.esp
KT_CustomRaceFix.esp
HeartOftheDead.esp
UOP Vampire Angng & Face Fix.esp
CuteElf11.esp
ElsweyrAnaquina.esp
Ren_BeautyPack_full-esp
slaughterfish addon.esp
Golden saint.esp
Dark Seducer.esp
Dude Wheres My Horse.esp
Charon's Call by Nicirishi.esp
Tower_AlchemySorter_COBL.esp
Castle_Highrock.esp
HeroofKvach.esp
alchemyshop.esp
Archery Shop.esp
FriendsAndLovers.esp
Lost Paladins of the Divines.esp
AABTSv1.esp
TNPC.esp
Tower_Of_Hadarath.esp
eyja.esp
CM-Yesmin_cute-elf.esp
ExtendedPrivateQuartes.esp - próbáld ki hogy ezt a végére teszed
Mondjuk a modok nagy részéről nem is hallottam, akármelyik bekavarhat még úgy is ha jó a sorrend.