Go - Kart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kelene egy kis segitség van valakinek eladó gokart felni????
a segitséget is eröreis köszönöm<#nezze>#nezze>
ui.:remélem erre válaszol is valaki...
Az autózás a Skodánál kezdõdik....a többi csak játék...
K100as versenygokartra keresek felniket(4db-ot).gumi nélkül csak felnit, használt is érdekel.
tomi2800 KUKAC freemail PONT hu
elõre is kössz
Hol lehet használtan kapni jó állapotú 20-40 lóerõs gokartot kb 150 000-250 000Ft-ért?
Thx!
Nagyon szeretem az autósportot, a gokartozás is komolyan érdekelne, de sajnos nálunk nincs lehetõség erre, egy jó 60 km-es körzetben legalábbis tuti. Régebben a város szélén volt egy pálya, de csak pár hónapig, mire ki tudtam volna menni, megszûnt. Talán 1x sikerül kipróbálnom és elkezdeni esetleg versenyezni.
Ti hány évesen kezdtétek? (én most vagyok 17).
Hajrá Magyarország!
email: lfsmagyarorszag KUKAC freemail PONT hu
Tanulni mindig érdemes, Mert egy idõ után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsbõl PÁLINKÁT lehet fõzni!

Tanulni mindig érdemes, Mert egy idõ után a tanulásba fektetett munka meghozza a gyümölcsét, s mint tudjuk,A gyümölcsbõl PÁLINKÁT lehet fõzni!
Az a helyzet, hogy még saját gokartom sincs. Ezért keresek valami támogatót, szponzort, hogy tudjak indulni gokartba, vagy esetleg valami másba. Ezért kértem a segitséged.

Megkérdezhetem a fiad nevét? Ugyanis apám egyik haverjának van egy amerikai rokona aki versenyzik.
Esetleg nem lehetne arról szó, hogy szponzorálnátok engem? Vagy esetleg csak segiteni szponzort keresni?

2006. februárjában elindult az MNASZ Országos Amatõr Gokart Bajnokság versenysorozat amibe még mindig várjuk a versenyzni vágyokat.
Ez a sorozat azokat célozza meg akinek nincs annyi pénzük, hogy a "nagy "bajnokságban induljanak, ezért, hogy a kedvet egy kicsit fokozzam egy pár dolog:
-14 db M.Schumacher féle gokarttal csináljuk ezt a sorozatott.
-a nevezési díj mindössze 6500ft/verseny
-1*i 2000ft versenyzõi igazolvány kiváltáshoz.
-minden futamon VIP verseny
és a díjak, hát fergetegessek.
Egy link a kedvcsináláshoz:
MNASZ-OAGB
Gyertek és próbáljátok ki, nem rossz dolog!
Üdv mindenkinek
Ha mindn igaz a Pénzes ASE standjánál !
Gyertek minnél többen !
Nagy buli lessz minimum 2 nagy eséssel !
De tényleg nagyy buli lesz !
Írsz egy emailt benne hogy mit akarsz + kb ár amit rá akarsz költeni.
+1 email cím meg telefon még az nap berakják ks ha van valakinek az ami ott van hív !de ne külön külön írd az árat !Hanem összesent !
Ez ne ragd be linkenek mer nem emlékszem hogy van ott írva de nézz ott körül !!!
Elõre is nagyon köszi. pistike<#worship>#worship> [email protected]
Viszont a no.1 az a Kecskeméti pálya !!! volt alkalmam menni verseny Kart-al és az aztán nem volt semmi !
Érdemes lemenni oda és pörögni egy picit, nekem jó élmény volt.
...:Dream as if you\'ll live forever, Live as if you\'ll die today:... ICQ: 313-755-340
Elárulom Bp -i kölök vagyok és oda is járok!!!
És a Camponaringnél nyerték a 24 órást !!!
Ja és tomi ne rakj 17 es számot mer az szar szám !!!
Minnyá otthon vok és rakok képet !!!
De csak lehet mer szégyellem a mostani állapotád de szar az idõ hideg ven én meg lusta vagyok ilyen hidegben ki menni meg felöltözni !!!
Ja és azért rakok 3 írás jelet mert 3 a gokartom száma.
Illetve a tavalyi évben az volt most már 8!!!
SegÍtek neked. Máriapócson laksz, ott volt a 24 órás gokart. Én ott voltam, majdnem versenyzõként. Barátaim pedig versenyeztek is.
De a motor már késsz ven de még nincs lefestve a váz!!!
A gumi pedíg teljesen el ven kopva !!!(1 nyarat bírt ki egy vadi újj gumi garnitúra)
Imádom nyáron minden nap kinn voltunk..
Azt egyszer be jött a halálom oda adtam vki nek a gépet és összetörte!!!
Az úgy volt ,hogy ment és közbe bejött egy másik gyerek az elkezdett versenyezni és felnyomta a falra , aztán rá borult a motorra kilyukadt a tank és kigyulladt.... Nagyon rossz volt !
De most már késsz meg van csinálva és tökélllyletes !!!
Ja és ahhol én gokartozok ott nyerték a 24 órás versenyt aug. ban!!!
Tök jó!!! Már mint szerintem...
Na asszem ennyi !!!
Csõ !!!