Go - Kart
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Épp most szombaton voltam a budringen gokartozni, és nagyon jó! mindenkinek csak ajánlani tudom.A gokartok gyorsak, és a pálya aszfaltja is nagyon jó állapotú.A BAlatonringhez képes nagyon jó volt...
Következõ verseny Budaörsön, a budaringi pályán. Július 9. További infó: Budapestgokart.hu
Hja, tekintve hogy Nyíregyházán lakom oda szoktam járni ^^ Mennyit mentél? Az én legjobb idõm a 80 kilommal 18,1 😊
sazl : c
Most jöttem meg Nyíregyházáról, van az InterSpar alatt egy gokartpálya. Elég jó kis pálya. Olcsó!! 700 (!!) Ft. volt 5 perces menet. Mentem vagy 4x, s majdnem megvolt a pályarekord is.
Nem. Integettek neki, hogy engedjen el, de hát így sikerült.
Következõ verseny Százhalombattán lesz.
Következõ verseny Százhalombattán lesz.
Jó volt a verseny... Voltak jó esetek, mind nálunk, mind a nagyobbaknál.
És sajnos olyan szinten kilöktem egy gyereket, hogy mentõt kellett hívni hozzá. És így a versenyt leintették 2 körrel a vége elött.
Felnöttekél egy csávó ugyan oda ment bele ahova én belelöktem a kisfiút, de neki meg bordatörése van. Elég veszélyes az az oszlop. <#hehe>#hehe>
És sajnos olyan szinten kilöktem egy gyereket, hogy mentõt kellett hívni hozzá. És így a versenyt leintették 2 körrel a vége elött.
Felnöttekél egy csávó ugyan oda ment bele ahova én belelöktem a kisfiút, de neki meg bordatörése van. Elég veszélyes az az oszlop. <#hehe>#hehe>
Jah.
ööööö, pontosra nem tudom. De elég jók voltak. Bár a Battai gépek az egyik legjobbak, azok nagyon állatak. Meg volt Vácon egy csávó bemutatózni a versenygokarttal (amivel lehet, hogy én is fogok késöbbiekbe menni), és az nagyon állatúl ment!
ööööö, pontosra nem tudom. De elég jók voltak. Bár a Battai gépek az egyik legjobbak, azok nagyon állatak. Meg volt Vácon egy csávó bemutatózni a versenygokarttal (amivel lehet, hogy én is fogok késöbbiekbe menni), és az nagyon állatúl ment!
Voltam.
Jó volt, csak sajnos megbetegedtem (megint...) De azért betegen is végigcsináltam a versenyt. És volt ott egy olyan jó csaj... Csak sajnos nem beszéltem vele...
Jó volt, csak sajnos megbetegedtem (megint...) De azért betegen is végigcsináltam a versenyt. És volt ott egy olyan jó csaj... Csak sajnos nem beszéltem vele...
Nah hello!
Megosztom én is az élményeimet!
www.budapestgokart.uw.hu
Ott az Ereményeknél én vagyok Berki Attila. <#nyes>#nyes> Az Attys.hu-n is megtaláltok, mint tavalya 3. helyezet év végén.
Megosztom én is az élményeimet!
www.budapestgokart.uw.hu
Ott az Ereményeknél én vagyok Berki Attila. <#nyes>#nyes> Az Attys.hu-n is megtaláltok, mint tavalya 3. helyezet év végén.
Van már annak jó pár éve, haverom lehúzott pár idényt a formula-a kategóriában, és általában én voltam a szerelõje. Mindig baromi jó volt a társaság, folyamatosan buliztunk, megnéztük haverok versenyeit is másik kategóriákban, jártuk az országot, buli volt ezerrel, mindig óriási a hangulat. Haszon nem volt rajta, csak a pénzt vitte, de megérte, mindig nagyon jó volt a társaság és hatalmas jó hétvégéink voltak, benzingõz, izgalom, haverok, csajok..., csak aztán elmaradtak a szponzorok és úgy már hamar vége lett a sztorinak. Nem olcsó mulatság versenyszerûen és persze eredményesen ilyesmibe kezdeni.
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Itt lehet hogy találsz valami információt:
Gokart.hu
Gokart.hu
Na nekem van élményem.
Az amatõr gokart bajnokságban versenyzek. Ma felhívott valaki hogy támogatna nemzetközi versenyeken csak megkéne néznem hogy hol vannak versenyek. Valaki tudna segíteni?
Az amatõr gokart bajnokságban versenyzek. Ma felhívott valaki hogy támogatna nemzetközi versenyeken csak megkéne néznem hogy hol vannak versenyek. Valaki tudna segíteni?
topic up.
még nincs gokart élményem 😊.
még nincs gokart élményem 😊.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Egyszer gokartoztunk. Nekem ngyon tetszett, és nagyon jól ment 😊
\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu
joh.tapasztaljam a pályát.....mindig máshol versenyzek 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
No akkor par tipp annak aki gyorsulni szeretne:
eloszor is sokat kell gyakorolni es ha eppen rossz periodusban vagy,es rossz idoket mesz,attol meg nem kell elkeseredni meg stbstb...szoval elso a gyakorlas
akkor a masik fontos dolog ugye hogy egyszerre gázt meg féket sose szabad hasznalni.
akkor a legfontosabb dolog,hogy nem csuszkaljon a gokart. nos valamikor ez elkerulhetetlen,ha hideg a palya,de akor minimalisra kell csokkenteni a csuszkalasokat. a kormanyt sose szabad rangatni..attol meg jobban csuszik az auto.maximum egy picit szabad ellenkormanyozni. a leggyorsabb akkor vagy a kanyarokban hogyha nem csuszik meg az auto,vagyis ha egy kanyariven jol be tudod venni a kanyart. az eles,szuk kanyarokat mindig ugy kell venni,hogy kicsit kitolod az auto orrat,hogy aztan nagyobb szogben tudd raforditani a kanyarra. hat ezek a legalapvetobb dolgok. de ezt ne akarjatok elsore megcsinalni egyszerre... meg kell tapasztalni milyen a gokart,a gumi,a palya homerseklete,mennyire csuszik..stb. meg kell tapasztalni hogy mennyire kepes a gokart,es csak utana kell probalgatni ezeket a dolgokat.
eloszor is sokat kell gyakorolni es ha eppen rossz periodusban vagy,es rossz idoket mesz,attol meg nem kell elkeseredni meg stbstb...szoval elso a gyakorlas
akkor a masik fontos dolog ugye hogy egyszerre gázt meg féket sose szabad hasznalni.
akkor a legfontosabb dolog,hogy nem csuszkaljon a gokart. nos valamikor ez elkerulhetetlen,ha hideg a palya,de akor minimalisra kell csokkenteni a csuszkalasokat. a kormanyt sose szabad rangatni..attol meg jobban csuszik az auto.maximum egy picit szabad ellenkormanyozni. a leggyorsabb akkor vagy a kanyarokban hogyha nem csuszik meg az auto,vagyis ha egy kanyariven jol be tudod venni a kanyart. az eles,szuk kanyarokat mindig ugy kell venni,hogy kicsit kitolod az auto orrat,hogy aztan nagyobb szogben tudd raforditani a kanyarra. hat ezek a legalapvetobb dolgok. de ezt ne akarjatok elsore megcsinalni egyszerre... meg kell tapasztalni milyen a gokart,a gumi,a palya homerseklete,mennyire csuszik..stb. meg kell tapasztalni hogy mennyire kepes a gokart,es csak utana kell probalgatni ezeket a dolgokat.