EDDA Mûvek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zolcsi01
nem tom én már kezdem unni a sok válogatás lemezt.

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Törölt felhasználó
Megjelent A szerelem hullámhosszán címû Edda válogatáslemez!
gumikacsa
Üdv!

Nagyon kellene nekem az edda két arca koncert albumáról a dobszóló, ha valakinek megvan vegyen már fel msn-re, és keressen meg! Elõre is THX

Renault magnum http://kamionszim.hu

pistu
Nem tudjátok lesz-e Kisorosziban koncert???(nyáron)<#conf>

Hát azért én ezzel nem értek eggyet, hogy csak egy nacionalista szektagyûlésre emlékeztet.
Szerintem aki szereti az Eddát egykoron, az nem tudja késõbb sem megutálni... ...Pataki hangja sem a régi, mert belõle meg lassan kampány elnököt nevezhetnénk ki a beszólásai miatt, meg bizonyos szereplései miatt...

Istenhez meg épp annyi köze van a rocknak mint neked a családodhoz.Valaki megalkotta, majd folyamatosan ápolgaták...

November közepén volt Szekszárdon koncert engem már 20 évvel ezelött is vertek rendõrök Eddán. De ez a mai Edda leginkább egy nacionalista szektagyûlésre emlékeztetett. Istennek mi köze a rokzenéhez?!! Ugyan azokat a trükköket dobták be /a koncert végén a gitáros eldobja a gitárját/ mind egy évvel ezelött. Egyedül a Pataki hangja a régi.

Buddy
Isten az úton, aranyalbum

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

pistu
Mi az Eddának a legújabb albuma????<#nemtudom>

halló

Buddy
Lényeg: dec.9, PeCsa

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

DEXTER92
#2 <#banplz> Nem annyira csöves ez..

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

csm
nem csak te vagy így

BMW 325 iX Rallye Car :)

pistu
Az biztos!!!És éljen az EDDA MÛVEK<#mf2>

Zolcsi01
Kössz!😄

,,elképzelem ahogy a gumiszoba zõdszarostul loálustul kiszakad a természetbe :C\" - Shadow_THH

Buddy
ott a pont...és ráadásul FC Bayern is ott figyel...rossz ember nem lehetsz 😊

Buddy
szarjál rá, egyik legjobb, Bikinivel együtt...ezek a rappes r&b-s stb. köcsögök sosem mennek koncertre, ilyen tücctüccös szemétbõl nincs koncert...de TE átéled a hangulatot, a zene varázsát...az élõzenéét

õk pedig sosem fogják ezt átérezni...szánalmas és egyben sajnálatraméltó

Zolcsi01
Mert hülyék!
Disco rapper techno köcsögök!

pistu
imádom az EDDÁt de nem tom miért de mindenki a suliba cikinek tartja!!

cicai
egy részegtöl hallottam mikor elsétáltam mellette
a sör közepén állok hukk ti aztán itt meg nem találtok és sosem halatok majd rolam rosszat... tovább már nem tudom

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Buddy
(mindenesetre érdekes ötlet tõle)

Buddy
hmm....ha szereti csinálni, csinálja csak....de akkor teljes tudással és bedobással

katze
Szeretem ûket... Csak Pataky mulatós korszakát nem tudom még mindig mire vélni. De megbocsátom neki 😊

486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...

Buddy
ez igaz, de vhogy az elõadásmód nem illik a képbe....vhogy a Tüntetés és a Ha eltûntél jobban beleillik stílusilag

csm
hali.nekem is tetszik az új album.
a csak egy kövés szerintem nem fölös szám mert az tükrözi a jelenlegi állapotot.

BMW 325 iX Rallye Car :)

Buddy
a slágerek több év után lesznek slágerek, most még kicsit ismeretlenek, majd fölhangzanak pár helyen, szórakozóhelyeken, rádióban és kialakul

Buddy
Szerintem a Himnusszal nincs baj, szép elõadásban került a korongra

a Csak egy lövést szerintem is fölösleges

Andrewg2:
Akkor úgy látszik a hiba bennem van.Szerinted ezek közül lesz olyan közismert EDDA szám mint pl A hütlen,Kör,Elhagyom a várost és még sorolhatnám a többi ismert EDDA számot.Mert szerintem arra még várnunk kell még egy albumnyi születést.
Czivil!

Miért lenne Lírák 3,mikor csak 2 ballada van rajta.Szerintem ez az album sokkal rockosabb mint az eddigiek.
Véleményem szerint a Csak egy lövést kellett volna lehagyni,a Himnusz viszont jó húzás volt!
Szerintem ez az Isten az úton sokkal inkább lehetne akár a Lirák 3.De egyébként kicsit hasonlit az elõzõ albumra.Csak a himnusz nem kelett volna rá<#falbav>de mindent összevetve <#worship><#worship><#worship><#worship>
Buddy
megvan az új album?
szerintem nagyon zsiráf lett, csak így tovább

Buddy
és mi a kedvenc?

Buddy
mármint a neve?

Johnyy
CSak mert a Lelkünkbõl, egy ez a tábor, Csendes ember , után egy kicsit fúrcsán hatott!

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Zolcsi01
Igen, az új szám.

Johnyy
A totálbrutál az uj??

Buddy
Hiányoltam picit pl. az Érzést, de hát mindent nem lehet 😊 Így is azt mondom, tökéletes volt az egész.

Buddy
Vegyesen, de igen, voltak régi számok is (bár attól függ, honnan indítod a "régit" 😊) ). A következõ számok voltak:

Hûtlen - Ref.
Keselyû
Kör
Torony
A Világ Közepén
Csak bírd ki
Ég a Házunk
Egek felé kiáltottam
Egy ez a Tábor
Elérlek egyszer
Elhagyom a várost (Edda Blues) - Ref.
Gyere Õrült
Hûség és Árulás
Kínoz egy Ének
Kirakatváros
Kölyköd voltam
Lelkünkbõl
Minden Sarkon álltam már
Nincs Visszaút
Sirály
Szellemvilág
Táltos Örökség
Totálbrutál
Utolsó Érintés
Ünnep
Veled vagyok

Johnyy
egyetértünk!! amgúy a régi számok mentek??

Buddy
nálam nagyon is népszerû 😊

Buddy
a szombati PeCsás koncert nagyon jó volt...közel 3 órán át nyomták és nagyon jó hangja volt Patakynak...mindent beleadott, nem látszott, hogy már vénül 😊 jól kiénekelte az összes számot

Johnyy
én régen nagyonszeretem pataki zanéjét és a még most is szeretem a régit, nemtom most mi a helyzet, de szerintem aki enyit letett az asztalra annak nem szabad felróni hogy mien nem nekünkteccõ amit csinál.... Ja és acél rulz!!!

guardian hero
Régen szerettem, de mára Pataki teljesen elkurvult. A régi számok persze még mindig ott vannak, de koncertre nem mennék már el.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Yoyo
Én azért az acélnál maradok!

zakika
mostanaba mar a konnyu ipar a meno nem az acel

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Yoyo
Látom nem túl népszerû a mûvek!

artschiatwork
pénteken Kecskeméten koncerteznek!

http://gportal.hu/picview.php?prt=15486&gid=133334&index=2
zakika
hodolatom dicso lovag

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Zolcsi01
Épp ezért akart volna vicces lenni mert a Pataky kopasz.
Csak senki nem vette a lapot.;-)