EDDA Mûvek

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Királyság
Megvan az összes albumuk :-)

zakika
ja, az idezet abbol a szambol volt, de amilyen dus haja van patakinak pont ra illik (ironikusan)

ebbol latszik menyire ismered az EDDAt

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Taranov
Megvan, de a híres számaikat untam meg, sajnos azokat hallgattam, a rádióból kifolyólag is.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ja, sajna, pl. sláger, amit sokat hallgatok.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Igen, Varga Miklós - vén európából akartál idézni, így elsõre nem sikerült 😄D

robotnyk
ennek most fuss neki mégegyszer 😄
zakika
az enekenek dus haja tep a szel 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Lteebee
Eddával is az a baj, hogy a gagyi rádiók csak 5 számot adnak, ezért, meg a gyökér énekes miatt megutálja az ember.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

zakika
betettem a kocsiba a Fire & raint, majd holnap halgatom

Taranov!!!
Miért neked meg van az összes albumok?
Vagy csak a sláger EDDA számokat hallgatad sokat?
Mert van egy pár "ismeretlen" szám is ami szerintem nagyon jó.
PL. Kék sugár,Rossz állapot,Nehéz dolog....stb
Taranov
Nem rossz, csak túl sokat hallgattam már 😞

szacsi
a mainstream legnagyobbjai?

:-O http://www.ashes.hu O-:

akyyy
bevezetés a vízmûvekbe

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Minden EDDA rajongót ide várok.EDDA "cuccok" legyenek egy helyen
← ElőzőOldal 3 / 3