Ultrák,hoolok,3.félidõ
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az orosz-lengyel kemény lesz😄😄😄
na ott aztán lesz 3.félidõ meg minden
reméljük azért hullák nemS:S:S:
na ott aztán lesz 3.félidõ meg minden
reméljük azért hullák nemS:S:S:
Ebben is van valami, de... ez így nekem sok... inkorrekt, de lehet, hogy csak öregszem.
A #1757-ben a gyerek aki a földön kezd, megérdemli a sorsát... csak megy a kék pólós gyerek után, pedig kétszer már lepadlózta... na az ilyen megérdemli, ha belefut egy komolya KO-ba...
A #1757-ben a gyerek aki a földön kezd, megérdemli a sorsát... csak megy a kék pólós gyerek után, pedig kétszer már lepadlózta... na az ilyen megérdemli, ha belefut egy komolya KO-ba...
www.smart-bus.hu
a helyzetet végülis az alábbi lengyelországi képek jellemzik:
Wroclavban lengyelek zsákmányolt orosz zászlóval
Varsóban oroszok zsákmányolt cseh zászlóval
és a gdanski Lechiások is lecsaptak csak valahol
ha jól értem pl a tegnapi a híreket, akkor a poznani balhéba az írek csak rosszkor voltak rossz helyen...
...
Wroclavban lengyelek zsákmányolt orosz zászlóval
Varsóban oroszok zsákmányolt cseh zászlóval
és a gdanski Lechiások is lecsaptak csak valahol
ha jól értem pl a tegnapi a híreket, akkor a poznani balhéba az írek csak rosszkor voltak rossz helyen...
...
Ez így megy tovább, valaki meg fog pusztulni...
Lehet, hogy én öregszem, de ez már nekem sok... a háttal álló fele akkora secut miért kell még pofánbaszni??
Lehet, hogy én öregszem, de ez már nekem sok... a háttal álló fele akkora secut miért kell még pofánbaszni??
www.smart-bus.hu
A lemberg(Lviv)-i ukrán Vs. orosz mûsor
secu nélküli fan-zóna se biztonságos
fan-zóna polák hools Vs secu
ez is a topon van
a BBC beharangozta hogy tombol a rasszizmus a Kelet-Európában, most be is bizonyítja az angol média hogy igazuk van...
de a spanyolok nem kelet-európaiak 😊)
Nem úszta meg Balotelli a rasszista huhogást
...A háromszáz spanyol szurkoló végighuhogta a meccset.
(mondjuk egyértelmûen 300-nál több spanyol drukkernél több volt a meccsen, de a cikk több helyen is érdekes, pl a liverpooli szurker a olasz meccsen)
Érdekes, hogy a cseh válogatott néger Theodor Gebre Selassie-nak nincsenek Balotelliéhez hasonló gondjai....
a BBC beharangozta hogy tombol a rasszizmus a Kelet-Európában, most be is bizonyítja az angol média hogy igazuk van...
de a spanyolok nem kelet-európaiak 😊)
Nem úszta meg Balotelli a rasszista huhogást
...A háromszáz spanyol szurkoló végighuhogta a meccset.
(mondjuk egyértelmûen 300-nál több spanyol drukkernél több volt a meccsen, de a cikk több helyen is érdekes, pl a liverpooli szurker a olasz meccsen)
Érdekes, hogy a cseh válogatott néger Theodor Gebre Selassie-nak nincsenek Balotelliéhez hasonló gondjai....
jó az eb eddig😄😄
ahoz képest, hogy megmondták semmi balhé nem lesz, még éppen elkezdõdött az eb de már volt annyi balhé ahány meccs😄
ahoz képest, hogy megmondták semmi balhé nem lesz, még éppen elkezdõdött az eb de már volt annyi balhé ahány meccs😄
Yo, Bitch!
Iszonyat amatõrök a rendõrök... hogy elrohan már a görögtûz elõl! 😄 Mit hit mi az, atombomba? 😄D
Szerintem ezek ilyen vidékrõl összefogdosott tagok, hogy a létszám meglegyen... mint a tv székháznál...
Meg kellett volna velük nézetni pár "sün" akciót! 😄
Szerintem ezek ilyen vidékrõl összefogdosott tagok, hogy a létszám meglegyen... mint a tv székháznál...
Meg kellett volna velük nézetni pár "sün" akciót! 😄
www.smart-bus.hu
A meccs elõtt a horvátok kiszabadítják az egyik elõállított társukat
Elbeszélések alapján a poznani ultrák rátámadtak a horvátokra
Elbeszélések alapján a poznani ultrák rátámadtak a horvátokra
az igen 😄
a meccs végén meg majd együtt kibeszélik a meccset egy korsó sör mellett 😄
a meccs végén meg majd együtt kibeszélik a meccset egy korsó sör mellett 😄
Dum spiro, spero.
A lengyel miniszterelnök, Donald Tusk amúgy teljesen hülye??
„Nem aggódom. Sõt, szerintem a lengyel drukkerek csatlakozhatnak is az oroszokhoz. Hiszen a felvonulást Oroszország napján rendezik,....
„Nem aggódom. Sõt, szerintem a lengyel drukkerek csatlakozhatnak is az oroszokhoz. Hiszen a felvonulást Oroszország napján rendezik,....
Poznani helyzetkép
alacsonyan repülõ székek az ír-horvát-lengyel barátkozás alatt 😊
lengyel rendõrség közleménye szerint letartóztattak 14 szurkolót (10 lengyel, a három ír és egy horvát).
alacsonyan repülõ székek az ír-horvát-lengyel barátkozás alatt 😊
lengyel rendõrség közleménye szerint letartóztattak 14 szurkolót (10 lengyel, a három ír és egy horvát).
😄D
www.smart-bus.hu
holland szurkolók kerékbilincset tettek a német válogatott buszára 😊)))))))))))
Ausztria, ahol már megoldották....
a félbeszakadt bajnoki osztályozó
a félbeszakadt bajnoki osztályozó
Az szép lesz...
www.smart-bus.hu
ó már megy az is
Lódz-ban (ahol nincs EB meccs)lecsaptak a helyi hoolok
+
Lvivben összeverekedtek az ukránok és az oroszok
Szerintem ez nem hool téma, de Holtan találtak egy spanyol szurkolót
Amitõl él tartok, az a Varsóban rendezendõ lengyel-orosz meccs, az oroszok az orosz zónából (Legia stadion parkolója!!!!!!) vonulnak rendúri kísérettel a meccs helyszínére.
Lódz-ban (ahol nincs EB meccs)lecsaptak a helyi hoolok
+
Lvivben összeverekedtek az ukránok és az oroszok
Szerintem ez nem hool téma, de Holtan találtak egy spanyol szurkolót
Amitõl él tartok, az a Varsóban rendezendõ lengyel-orosz meccs, az oroszok az orosz zónából (Legia stadion parkolója!!!!!!) vonulnak rendúri kísérettel a meccs helyszínére.
Büdös köcsögök... remélem a Lengyelek hoolok elkalapálnak párat...
www.smart-bus.hu
ruszkik belendültek
Az orosz szurkolók a lengyelek elleni mérkõzés elõtt felvonulást tartanak Varsó belvárosától a stadionig. Ráadásul az orosz fan-zone a Legia Varsó stadionjánál lesz, a pakolóban.
hmm a vörös csillaggal sarló kalapáccsal feltüzelt hazaiak meg... ?
hmm a vörös csillaggal sarló kalapáccsal feltüzelt hazaiak meg... ?
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
www.smart-bus.hu
zalai búcsú
…………….hát nem maradt más hátra mint, hogy elköszönjünk!Viszlát Kecskemét, Siófok, Paks, Kaposvár, Pápa!
Viszlát picipest, Gyõr és komcsi Vasas!
Viszlát Diósgyõri “cigányok”!
Viszlát az ország legtökéletesebb táborának is, kik oly tökéletesek, hogy csapatuk biztatása közben képesek megszámolni, hogy pontosan hány ember van egy stadionban! Jelenleg ezt a szurkolói teljesítményt, ezt az igazi ultra mentalitást, senki nem tudja hozni rajtatok kívül egész Európában sem. Respekt Barmok!
Viszlát Lila majmok és viszlát a csahos kiskutyáitoknak is! Igazán hiányozni fog az ugatásotok.
Viszlát Konda! Kiket egy kondás terelt a hatodik bajnoki aranyhoz, melyhez ezúton szeretnénk gratulálni!
Viszlát korrekt Pécs!
Viszlát Ferencvárosi Barátaink!
Zala elsötétül………….. 😊
Basszátok meg kurvára visszajövünk!
…………….hát nem maradt más hátra mint, hogy elköszönjünk!Viszlát Kecskemét, Siófok, Paks, Kaposvár, Pápa!
Viszlát picipest, Gyõr és komcsi Vasas!
Viszlát Diósgyõri “cigányok”!
Viszlát az ország legtökéletesebb táborának is, kik oly tökéletesek, hogy csapatuk biztatása közben képesek megszámolni, hogy pontosan hány ember van egy stadionban! Jelenleg ezt a szurkolói teljesítményt, ezt az igazi ultra mentalitást, senki nem tudja hozni rajtatok kívül egész Európában sem. Respekt Barmok!
Viszlát Lila majmok és viszlát a csahos kiskutyáitoknak is! Igazán hiányozni fog az ugatásotok.
Viszlát Konda! Kiket egy kondás terelt a hatodik bajnoki aranyhoz, melyhez ezúton szeretnénk gratulálni!
Viszlát korrekt Pécs!
Viszlát Ferencvárosi Barátaink!
Zala elsötétül………….. 😊
Basszátok meg kurvára visszajövünk!

Haladás - Diósgyõr

Az elsõ videó hatalmas. 😄D Elõször bementünk csak kb. 15-en ott vonatoztunk meg csináltuk egy kicsit a hangulatot azt még élvezték a dánok, de mikor kb. bementünk 100-an és elkezdtük a Fradi dalokat és sört locsoltak a trombitás trombitájába akkor már levonult a zenekar és annyira nem jött be nekik. 😄
EEE 1899
Elgondolkodtató
Egy érdekes hozzászólást teszünk közzé…Elgondolkodtató:
- maholnap 20 éves a magyar szervezett lelátói mozgalom,
- 10 éve nem alakult EGYETLEN épkézláb ÚJ tábor sem,
- mitöbb 10 éve csak fogynak az aktív csoportok,
- az NB I-es meccsek jelentõs részén nincsen komoly vendégtábor,
- a teljes NB II és NB III összesen 100(!) aktív utazó embert nem hoz lázba.
Egy érdekes hozzászólást teszünk közzé…Elgondolkodtató:
- maholnap 20 éves a magyar szervezett lelátói mozgalom,
- 10 éve nem alakult EGYETLEN épkézláb ÚJ tábor sem,
- mitöbb 10 éve csak fogynak az aktív csoportok,
- az NB I-es meccsek jelentõs részén nincsen komoly vendégtábor,
- a teljes NB II és NB III összesen 100(!) aktív utazó embert nem hoz lázba.
akkor meg érte az a lényeg😄
Nem tudom, nem voltam kint a meccsen inkább a viborgi túrát választottam. 😄
Hatalmas túra volt. Odaállt a végén 4 secus, hogy nehogy bemenjünk a pályára, de hát ez nagyon nem sikerült nekik 😄. A balhé meg azért volt, mert egyik Ligeti Egységes begyújtott egy tüzet és õt akarták elvinni a rendõrök és nem hagytuk, hogy elvigyék volt egy kis paprikaspray meg lökdösõdés de több nem volt. Egész korrektek voltak máshol már ennyiért simán szétvertek volna minket..
Hatalmas túra volt. Odaállt a végén 4 secus, hogy nehogy bemenjünk a pályára, de hát ez nagyon nem sikerült nekik 😄. A balhé meg azért volt, mert egyik Ligeti Egységes begyújtott egy tüzet és õt akarták elvinni a rendõrök és nem hagytuk, hogy elvigyék volt egy kis paprikaspray meg lökdösõdés de több nem volt. Egész korrektek voltak máshol már ennyiért simán szétvertek volna minket..
EEE 1899
szvsz ezzel csak égetik magukat a saját táboruk elõtt. Emberfölényben nem dicsõség a sál és drapi lopás.
Dum spiro, spero.
nem semmi...
Legia hoolok jöttek megnézni a derbyt, s ha már Budapesten voltak, kerestek punkokat...
Legiások az ESMTK-Bicske meccsen
Legia hoolok jöttek megnézni a derbyt, s ha már Budapesten voltak, kerestek punkokat...
Legiások az ESMTK-Bicske meccsen
<#taps>#taps>
e-miatt ott tartottak titeket?:S bár videót elnézve szakaszosan próbáltak beengedni nem??
City meccs végén kék füstbomba befigyelt.. angliában.. 😄D
<#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
Hollandia
hoolok és Babos Gábor
hoolok és Babos Gábor
aki jegy nélkül ment az ezek szerint kint maradt