Ultrák,hoolok,3.félidő
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
beléptetés 2012 Újpesten
szégyen
szégyen
balhés focisták 😊
Uruguay
(na igen, délamerikában minden más😛)
Kolozsvár
Uruguay
(na igen, délamerikában minden más😛)
Kolozsvár
a fejlett nyugaton megoldották
1.FC Köln - Bayern
1.FC Köln - Bayern
Kézi BL-döntõ, Gyõri ETO - Podgorica
balhé a crnagorácoknál
balhé a crnagorácoknál
Lille Vs PSG

Dum spiro, spero.
Új Generáció és az Infinity vezetésével 15 vs 15
Laziosok Madridban 😊
Avanati ragazzi di Buda😊
Avanati ragazzi di Buda😊
én is bevallom érdekes meccs volt:S és mint Újpesti én is elég bundaszagúnak éreztem
ha valaki belépõt vesz, nézi a darabot, filmet esetleg meccset, az ember az hinné hogy bármikor otthagyhatja ha pl nem tetszik neki.

<#eljen>#eljen>
www.smart-bus.hu
ezek a ruszkik is beteg állatok, földön fekvõ ember fejét rugdossák, másik meg ugrál az emberen...
hool dolog vagy nem, szerintem ez nem normális dolog...
hool dolog vagy nem, szerintem ez nem normális dolog...
Ilyenkor szépen megmutatkozik, hogy egy-egy nemzet mekkora távolságra van az állati léttõl.
www.smart-bus.hu
le is nézik az angolok a polákokat, mondván "sportot ûznek" a huliganizmusból és nem igazi hooliganok, ez EB-n meg mindenki bizonyítani akar ...a kékek is
de az olyan klasszikus hool akcio ritka ahol nincs valamilyen eszköz.. és most nem az ustawkáról beszélek, az teljesen más.
az angolok pl elég szép számmal használnak eszközöket, pedig anglia a huliganizmus hazája.
az angolok pl elég szép számmal használnak eszközöket, pedig anglia a huliganizmus hazája.
Yo, Bitch!
legalábbis mostanában ilyenrõl nem tudok
hát itt MO-n nem nagyon hallottam még olyat hogy 2 csapat úgy ment egymásnak hogy késsel-viperával stb...
hol van korrekt fight? kb sehol.. olaszok ha bunyóról van szó mindig is ilyenek voltak és lesznek is.
Yo, Bitch!
az olasz ultramozgalomnál felfelé ívelõ tendencia lenne ha korrektség lenne náluk, tehát ha matek van akkor ne övvel meg szúró-vágó eszközzel menjenek oda... van egy-két érdekes és szerintem nem elfogadható dolog - legalábbis nem korrekt dolog.
az tényleg elég hihetetlen, hogy pont az olaszok kérnek koreo készítésben segítséget a szerbektõl..😄 ezt inkább talán fordítva képzelné el az ember. a szerbek amugy sem a gyönyörû szépen megtervezett csili-vili koreoikról híresek.
nincs a topon az olasz ultramozgalom jelenleg, de ha valamiban még mindig a nagyon jók akkor az a koreográfiák készítése.
nincs a topon az olasz ultramozgalom jelenleg, de ha valamiban még mindig a nagyon jók akkor az a koreográfiák készítése.
Yo, Bitch!
szerintem annál nincs is undorítóbb mint leütni valakit hátulról/oldalról úgy hogy nem is rád figyel. persze az megint más ha azt látod hogy a földön fekvõ társadat üti vagy rugdossa, de akkor is az ellökés lenne a legkorrektebb.
mondjuk az olaszoknál van és volt olyan hogy ultra élet, a szó szoros klasszikus érelmében
a szerbek (és velük együtt az összes többi nép) csak próbálják utánozni õket... és innentõl nem értettem hogy mit keresnek a rácok a milanisták között... kamunak vettem az egészet, h bármi közük lenne a milanisták koreográfiájukhoz...
erre most...
csak egy vörös bort kérnék 😊
a szerbek (és velük együtt az összes többi nép) csak próbálják utánozni õket... és innentõl nem értettem hogy mit keresnek a rácok a milanisták között... kamunak vettem az egészet, h bármi közük lenne a milanisták koreográfiájukhoz...
erre most...
csak egy vörös bort kérnék 😊
Kb ennyit vár az ember a szerbektõl.
www.smart-bus.hu
A milanisták a Barca elleni bl meccsre meghívták a Partizan 40+ nevû ultracsoport vezetõjét, hogy segítsen a coreojuk megszervezésében. Viszonzásul a 40+ meghívta a milanistákat a Partizan-Cvezda derbire, hogy szurkoljanak velük a déli kanyarban. Ez sok szerbenek nem tetszett és legépelték a milanistákat+azokat akik védték õket, és kizavarták õket a szektorból.
Yo, Bitch!
ez a kép önmagáért beszél...GYÖNYÖRÛ!!! <#worship>#worship><#worship>#worship>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Hihetetlen, hogy mindenbe beleugatnak... tudnám ez mi a f...t fáj nekik. Viszont jó volt a reakció... grat nekik!
www.smart-bus.hu
<#eljen>#eljen>csúcs ez a válogatás klubtól füügetlenül 😊
Azt tudom, persze. De az csak évente 1-szer van. Az Nb1-es fordulókra építve lehetne egy bajnokságot csinálni. Mindenki bunyózik mindenkivel (persze akiknek van brigádjuk). Akkor kiderülne a tényleges sorrend. Egyébként valahol azt olvastam, hogy a lengyeleknél mûködik ilyen.
Dum spiro, spero.
Dum spiro, spero.
szerintem fairek ezek a bunyók meg hát kocsmai verekedésnek is megfelel a dolog csak ez levan szervezve tudják mire vállalkoztak
Évente szokták megrendezni a szurkolói küzdõsport gálát,keress rá.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Értelem szerûen a "fekszik" alatt azt értettem, hogy legyõzték, nem azt, hogy elesett... 😊
Szerintem inkorrekt olyan bunyóba belépni oldalról, ahol a küzdõ fél nem is számít rád. El van foglalva az emberével, oszt egyszer csak jön a maflás a holttérbõl... azon kívül, hogy nem korrekt, a feleslegesnél jóval nagyobb a komoly sérülés esélye...
Más lenne, ha az aki legyõzte az ellenfelét, oda megy a másik küzdõ párhoz, és, ha az õ csapattársát kiütik, akkor belép annak a helyére. Mint övvizsgákon...
De ez ami a videókon látható, nekem sok. Nyilván az õ dolguk, hisz ezt bevállalták...
Szerintem inkorrekt olyan bunyóba belépni oldalról, ahol a küzdõ fél nem is számít rád. El van foglalva az emberével, oszt egyszer csak jön a maflás a holttérbõl... azon kívül, hogy nem korrekt, a feleslegesnél jóval nagyobb a komoly sérülés esélye...
Más lenne, ha az aki legyõzte az ellenfelét, oda megy a másik küzdõ párhoz, és, ha az õ csapattársát kiütik, akkor belép annak a helyére. Mint övvizsgákon...
De ez ami a videókon látható, nekem sok. Nyilván az õ dolguk, hisz ezt bevállalták...
www.smart-bus.hu
hát ilyes fajta "legál bunyót" lehet mûvelni egyesület keretein belül úgy tudom kispestieknek is van hasonló csapatuk súly csoportra harcmódra elosztva (én se vagyok tag)
Ez egy egyesület, nem bajnokság. Ilyen több helyen is van. Itt nálunk is. (én nem vagyok tag)
Dum spiro, spero.
csak hát valakinek jobban fekszik ez a "csapatos" valaki az 1-1be
mondjuk itt le írta a lényeget:
"Bár akkor a spontaneitás ugyanúgy eltûnne, mint a piró esetében."
mondjuk itt le írta a lényeget:
"Bár akkor a spontaneitás ugyanúgy eltûnne, mint a piró esetében."
Én néha elgondolkodok, hogy ustawka helyett miért nem indítanak egy komolyabb küzdõsport bajnokságot csak azoknak a drukkereknek, akik a lebeszéltekben benne vannak. Összesorsolják az ellenfeleket, esetleg tágabb súlykategóriák szerint, aztán hajrá. Több értelme lenne, és még legális. Az adrenalin talán ugyanúgy meglenne. Bár akkor a spontaneitás ugyanúgy eltûnne, mint a piró esetében. <#nemtudom>#nemtudom>
Dum spiro, spero.
hát elõször is 7 a 7 ellen szerintem fair ütközet végül is 7 ember 1 csapatban van megengedett az is hogy 1 emberre akár 3 ember jusson mert akkor a túloldalt is ugyan ez a felállás meg hát ha egy ember a földön van esés következtében vagy bármi következtében nem jelenti azt hogy le van gyõzve az még fel tud állni és menni lényeg hogy egyik csapatból 7ember megadja magát értem ez alatt hogy ha a többi 6 társad össze van verve és 7 emberrel állsz szemben egyedül a végén nem hiszem hogy neki mersz menni a dolognak szerintem ezek fair küzdelmek meglehet válogatni a taktikát erõsebb gyõz
Én még a lovagkorban élek... nálam ez úgy mûködne, hogy mindenki összeüt a párjával, aki fekszik az fekszik, aki talpon marad meg bevárja a többieket, a végén pedig az a "csapat" nyer, amelyiknél több a gyõztes...
Ez a kiütöm a párom, aztán pleknibõl televerem oldalról azt, aki mással van közben elfoglalva, nekem egy kicsit unfrankó.
Ez a kiütöm a párom, aztán pleknibõl televerem oldalról azt, aki mással van közben elfoglalva, nekem egy kicsit unfrankó.
www.smart-bus.hu
7 vs. 7 ennyi a lényeg a többi csak kifogás😄
Jó, hogy a nevüket nem írják oda! 😄 Ezt a 2-3 ember üt egyet még mindig nem értem...
www.smart-bus.hu
Schalke - Athletic
90 euró/per jegy=egy euró/perc? A futball nem telefonszex!
90 euró/per jegy=egy euró/perc? A futball nem telefonszex!
soproniak Vs veszprémiek (Queens' City Ultras vs. Scarbantia Scorpions)
Nem ide tartozik de gondoltam megosztom: http://kmdholding.com/huebfp8
10 mailbõl álló sorozat, akiket érdekel iratkozzon fel.
Egyébként Hajrá Barca!
10 mailbõl álló sorozat, akiket érdekel iratkozzon fel.
Egyébként Hajrá Barca!