Depresszió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Nem tudnád nekem átküldeni e-mailben, ha nem nagy kérés?
Címem: [email protected]
Nagyon rendes lenne tõled, mert nem tudtam sehol sem megszerezni!
de megvan
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Nincs meg valakinek a negyedik album?
Köszönöm, MESTER!
<#bee1>#bee1>
Fõleg a punkok idegesítenek ilyenkor, de általában értelmes haverjaim rájuk állnak és adnak nekik érzést :]
nagyon durva volt a pogó hozzá, bírtam, ami nem tetszett hogy volt egy barom aki szájba akart vágni mert azt hitte gondolom, hogy szándékosan megyek csak neki. Egyébként utána figyeltem: a srác nem is a koncertet figyelte hanem csak azt hogy kibe köthet belé! Ilyen az ne jöjjön Depresszió koncertre, nem igaz?!
Glory Glory Man United!!
nagyon durva volt a pogó hozzá, bírtam, ami nem tetszett hogy volt egy barom aki szájba akart vágni mert azt hitte gondolom, hogy szándékosan megyek csak neki. Egyébként utána figyeltem: a srác nem is a koncertet figyelte hanem csak azt hogy kibe köthet belé! Ilyen az ne jöjjön Depresszió koncertre, nem igaz?!
Glory Glory Man United!!
de yap sztem is értelmesebben nézett ki, még nem volt így 'megemberesedve'😛
Lehet, hogy mindenki miller erre, de én ártól függetlenül sem veszek meg semmit, anélkül, hogy 2-3 szám tetszene róla elõzetesben. AO-val pont az volt, hogy két szám tetszett. Megrendeltem, megjött, betettem és csak 4 olyan szám maradt a 11 számos lemezen, amit még szoknom kell. Persze, ha tetszik az album letöltve, ennyiért, sõt még 2500 HUF-ért is, akkor illik/kötelezõ megvenni.
De tetszett, ahogy kinyitottam, h van egy bónusz cd a Hammer World sztem legújabb válogatásával.
gyertek ti is!<#alien2>#alien2>
Glory Glory Man United!!
Egy szórakozohely tulajdonos Ismeretlen ill. kevésbé ismert de tehetséges zenekarokat keres!! Méghozzá azért hogy a zenekarok részt vehessenek egy "tehetségkutatón",ami a Mezõkövesdi Bacchus borozóban kerülne megrendezésere!
Itt a lehetõség a bemutatkozásra! a tehetségkutató több helyen illetve több városban is meg lesz hirdetve igy nagy közönségre számithattok!
akit érdekel a dolog az hívja a tulajdonost Dusza Annát a : 06 30 36 96 131 - es számon!
szerintem nem érdemes kihagyni!!!
de gondolom a 'messiás elõtti idõkbõl" származhatnak, valami lelkes fan meg koncerten megjegyezte a szöveget😄
De a kérdésemre még senki sem válaszolt semerre. Akkor 'még1x':
tud vki infót ezekrõl:
Diend
Fulladt erotika
Szving
?
sazl : c
jókifogás sose rossz ugye...:S
és miért töltsék le (és hallgassák winampban) ha nem akarnak csalódni?:S:S nemvágom
Glory Glory Man United!!
Töltse csak mindenki aki nem akar eredeti be szart kapni hogy aztán csalódjon!
Glory Glory Man United!!
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
Vki tudja, honnan lehet leszedni az új albumot BitHUmen-en és Majomparádén kívül?
Sehol sem találom.
Esetleg vki el tud küldeni egy torrent file-t?
Címem:
[email protected]
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel." - Bertrand Russel "Mi értelme a tükröt vádolni, ha nem tetszik, amit látsz?" - Gogol
top nálam:
1. amíg tart
2. az ébredés útján
3. egy életen át
4. messiás (csak azért mert hallgathatatlanul szar a minõsége <#nyes>#nyes>)