Depresszió
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
meg sztem azért mert a studió is más,
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Nem jutottam el addig, h értekezzek vele. Melyik albumot rendelted?
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
koszi! <#puszi>#puszi>
Amirõl tehet az együttes: pl. ha szarul zenélnek. Élõben megközelítõleg sem szólnak úgy a számok, mint a lemezen. Na akkor reklamálhatsz, hogy átbasztak, mert stúdió bûvészkedés az egész, az együttes meg szar. De itt nem errõl van szó, ügye?
se az asztali dvd, se a gépbe nem jácca le belõle egy csomó dolgot vmilyen hiba miatt! milyen ótvar szart adnak má 4000 forintért?!
eddig tartott hogy eredetibe veszem a depi cuccokat!
Most pedig LETÖLTÖM az ébredés útjánt többet ezt a hibát nem követem el! <#boxer>#boxer><#gonosz3>#gonosz3>
Glory Glory Man United!!
allitolag. 😊
Láttam már párszor zeneszoveg.hu-n, h van egy-két cím, amivel még nem találkoztam.
Pl.:
Diend
Fulladt erotika
Szving
Vki tud ezekrõl valamit?
Yahm és a Még1x maxin jobban szólt a Még1x.
még él, mindíg ittvan mindkét énem, széttép és egyben is tart amíg élek: az egyik felem azt érzi hogy ez egy nagyon jó album, fasza hangzás, jókis zúzás..
a másik felem pedig hogy ezt már halottam valahol ..a szövegben már nem tudnak újat mutatni...sokat akarnak mondani , de valahogy elvész az egész...
meg aztis unám már hogy szinte minden számban van egy rész ami úgylátszik alap a depi számokban: pl. tagadás végén a nemakarom azt szeretni vagy 50x, és NEEEEEM, én NEEEEM meg a Még1x-nél a nemhiszem el...nemhiszem el...még1x NEEEEEM
szóval a depi az depi, az igazság pedig az hogy az amíg tart magasra tette a mércét anno...<#smile>#smile>
a szöveggel szerintem oltári nagy gondok vannak :| vagy legalábbis a rímeléssel 😄
a régi depi volt a legjobb , tiszta erõbõl(!!), amíg tart
aztán átcsúszott divatzenébe az egész..a zene jó, csak a ...<#wilting>#wilting>
Nem vagyok akkora blekkes, sõt. Majd tíz év múlva.<#idiota>#idiota>
Amúgy pedig láttam velük egy interjút, gondoltam benézek ide, itt mi a vélemény. 😊
depi a tcs-tol lopott, a road meg a depitol.
aha. 😄
Yahm amugyan meg 'blekkerként' depresszió topicba írsz? Ez összefér?
A Roadtól most hallottam életem során elõszõr számot. A gitáros fickónak érdekes hajformája van. 😄 Amúgy a Ne mondd számuk egy az egyben Depresszió koppintás, már bocsánat a Road rajongóktól, de tényleg. Amúgy jó, tetszik, csak hát nincs egyéni stílusuk, mert átvették a Depreszió-ét. Azért biztos hogy jó a többi számuk is, csak én úgy vélekedek ezekrõl a dolgokról, hogy minden együttesnek saját egyéni stílust kéne kialakítani, nem pedig a másikat lekoppittani.
Jó tudni. 😊
2000 postaköltséggel, simán megveszem.
Én írtam neki emailt kuolevasielu kukac gmail címmel.<#idiota>#idiota>
Ha kicsit olcsóbb lenne, simán rendelnék, most inkább átgondolom. 😄
öcsém haverjának project-je, õ énekel még sudden death-ben is
x569 dunga: nem ismerem õket, rájuk keresek.
sazl : c
#566: a depi nagy banda?
hol?
esetleg kicsiny hazankban. 😊
#567: nagyon sajnallak, pedig az ev egyik legjobb albuma szvsz.
#568: kepzeld, en mar vasarnap ota hallgatom.
a zene az jo, de a szoveg... meg mindig azt mondom, hogy tiniknek valo.
persze a depi jol csinalja azt, amit csinal: minel tobb lovet kisajtolni a fiatalokbol.
erre jo pelda az olcso album ara is.
en boritekolom nekik az arany vagy platina albumot.
elvegre szart csinal, de azt jol. 😊
metal karacsonyon meglatjuk mit alkotnak.
<#Rock_on>#Rock_on>
Amúgy istentelenül jó lett!!!!!!!!!!!!
Letölteni: bithumen vagy majomparádé(én innen szedtem, de ide nem egyszerû bejutni!<#shakehead>#shakehead>)
For sale: thedronewebshop.com
remélem yo kis album lesz, hétvégén meg is veszem erkóban
ja és nem mérgezem magamat ilyenekel hogy cigi
én szivarozni szoktam😄
ha pedig szövegíró vagy akkor te is tudod hogy nehéz eredeti szöveget írni.
sazl : c