Cold Fear

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát én néztem a haverom játékjának a tokján azt írták hogy GeForce 2 (ha jól emlékszem), meg persze a többi mai sláger (Ati Radeon 9800, 9600, 9200; Ge Force 6200 stb)

constantin
Hy.Hallottam a játékról és azt mondják jó.Valaki le tudná írni milyen gép kell hozzá.Saját tapasztalatokat várok.Nekem egy GF2 szerû kártyám van.Sok game elindul dde visszafogott beállításokkal.Elõre is kössz és boldog Karácsonyt

A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.

Na most elkezdtük telepíteni, és már nem 1-szer kiírta hogy:
CRC Error:The file: (fájl helye) doesn't match the file in the setup's .cab file

Nem, annyi az egész, hogy ha a cd-t tesszük be, akkor elsötétül a képernyõ, és semmit nem csinál a gép, csak a játék zenéit adja be. Viszont ha cd nélkül indítjuk, akkor az nfs intrója ugrik be, vagyis csak a háttere, hogy úgy mondjam. Az ikonok meg teljesen külön állnak egymástól

Dynamic
Hát ez lol!
Feltelepíted az eredeti, gyári Cold Feart és indításkor az NFS intróját adja be?Nem lehet, hogy már fenn van az nfs és azt próbáltátok elindítani vagy a Cold Fear ikonja az nfs.exe-re mutat?
Eskü eredeti. Tegnap kapta Karácsonyra...

NEOreg3
ha eredeti, akkor tegyétek be a cd-t, ha így is kéri, akkor ne hazudj mert nem eredeti, crackkeld😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tudnátok segíteni? A haverom gépén nem mûxik a game, pedig minden követelménynek megfelel, és mikor elindítom ezt írja ki😛lase insert the correct DVD or Cd rom (pedig eredeti a cd, és hozzá teszem hogy a NFS:Most Wanted játék intórja ugrik be)

Vagy lehet hogy a GeForce 6200-at nem támogatja?

Halfer
tárgytalan

Halfer
háj! még most kezdtem a gémet! nem tudom most mit csináljak, még nem volt mentés sem (sajnos). mikor lesz az elsõ, mi után? most azon a szinten vagyok ahol van egy WC hullákkal mellette egy konyha. a folyosó végén egy zárt szoba amire oroszul van írva. ezek után nem tudom merre menjek, ami zárt ajtó, ahhoz sajna nem találtam kártyát, hol találhatok, vagy merre tovább? kéne már az a mentés, pls help me. elõre is köszi,
Halfer

Kicsit részletesebben lehetne!(mert nem tudok továbjutni a bomba felrobbanása után)KÖSZI

Lacc
Asszem szaladni kellett.
Hali a c4 bombát amit találtam azzal elõször a liftet tudom felrobbantani de ott hogy a faszomba KELL ELMENEKÜLNI A ROBBANÁS ELÕL??????????????????KÖSZÖNÖM ELÕRE IS (Végigjátszást tud valaki?az emailomra elküldhetné)

Sheke
mi a problem?

Le Parkour

hi sagjoz.A kutatók hálószobája mellett van a zuhanyzó.Ott menj be és mássz be a szellözõbe.
grebber
Hát ha visszaolvastál és nincs semmi ami ezzel foglalkozik amatõr rész lehet de nagyon.

Next PC upgrade: 2022

kukukk
Már kétszer át éztem a fórumot de semmi:-(
Hahó?
senki harmadszor?
végig tom csak ahogy most is nem tom hogy mi van mert ami a küldetésbe van leírva azt megtaláltam, de nem tom mivel vagyis hol találom meg ahhoz az ajtóhoz a kulcsot!
Valaki segítsen! Ott tartok hogy Annát meg mentettem és most kell a dokomentumokat megtalálnom, már meg találtam a kutatók hálószobáját de azt nem jutottam tovább mert zárva van az a büdös mocskos genya ajtó! Help me!
grebber
Hát ha magyarosítással sem tudod végigtolni akkor nemtom mit csinálj!

Lacc
nincs
végogjátszás?
Sheke
nagyon állat game de azt nem tudjátok hogy amikor annával találkozok és elviszem rádjózni hova kell menni

Le Parkour

Rash87
Én nem tudok róla,de ehhez minek?

Glory, Glory Man. United!

Végigjátszás van hozzá?? Adnátok egy linket!

..ki ez a szörny a tükörben..

ForRedGlory
Ennyi idõ alatt leszedted volna <#hehe><#hehe><#hehe>

MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION

Valakinek nincs egy letöltõkódja, kéne a gém. Nincs kedvem váni dc-re, bittorent-.re

Harly18
Úgy tudom, hogy a játékban vannak bkardszárnyú bálna tetemek. Nincsen valakinek képe errõl, mert kiváncsi vagyok, hogy hogyan csinálták meg, mert nekem nincs meg a játék.

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

alph4
Na felraktam ma a kicsikét! 😊 Úgydöntöttem végigviszem még1x a magyarítás kíséretében hogy mégjobban megértsem 😊)

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

grebber
Cvd irása by #386.(Ha már nem tudtad használni a keresõt)

"Fõszörny kinyírása, sok SPOILER-rel!😊

Elsõ lépcsõ: Csak arra kell figyelni hogy ne menjen oda Annához, ha közeledik akkor bele kell lõni párat, akkor nekünkesik.
Második lépcsõ: Hagyni kell hogy a mancsába fogva felemeljen, ilyenkor jön a gyors Action-nyomogatás (mint ahogy megszokott a szabaduláskor ha valami elkapott) kis csavarral: ha tele van a csík, akkor megjelenik a "Shoot" felirat, ekkor gyorsan lõni kell egyet, akkor közelrõl fejbelövi Hansen a dögöt. Ezt háromszor kell megcsinálni (easy-n), más nem sebzi. "

Örm
Hello!
A helikopter leszálló pályán, hogy kell a szörnyet megölni?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

mármint h még1x végijátszani

Végignyomtam...jó volt...ha nemlettek volna ien hülye mentések nagyon könnyû lett volna bár nemörültem a menntéseknek...célozni könnyûvolt...ha kameranézet szar volt akkor 2ik semélybe kellet kapcoslni ennyi. 1x megéri kipróbáélni unalmas napokon, de többre már döguncsi szintén😊

grebber
Lehet hogy rosszul emlékszem,de az egyik helység végében már fingom nincs hol van 3 gép azt kell szétlöni.

Örm
Hello! A furótoronyban hol lehet kikapcsolni a zavaróberebdezést?

Hello.
Lenne egy kérdésem az mért van hogy belépek kezdek ujj játékot megnézem at introt aztán kidob a játékból?
Aválaszt elörre is kösszi
grebber
Az látod nem lenne egy szar dolog.
De sajnos hire nincs hogy készülne 😞

Rash87
Kössz,végigvittem a játékot😊

grebber
Vizi fojoson át ahol az a lift van ,ahol a három szörny van középen ott van egy kodos ajto, azon át onan már adja magát az út.

Rash87
Hellosztok.
Elakadtam kicsit,valaki segítsen már:
A Furótoronyban vagyok,ott tartok,amikor már megtaláltam a LapTop-ot,és egy bizonyos fegyverraktárba kellene mennem a C4-es bombákért.De ezt nem találom.
Valaki pls segítsen!
Elõre is thx!

Arsenal:

Egyrészt teljesen igazad van. Azt viszont nem tudod, hogy nekem az internetelérésem arra a heti pár alkalomra korlátozódik, amikor a haveromnál vagyok. Ilyen röpke idõ alatt pedig sajna nincs idõm átolvasni ezt a 8 oldalt. Most viszont letöltöm és majd otthon átrágom magam rajta. Néha engem is idegesítettek a vissza-nem-olvasó-arcok azokon a fórumokon, amit régebben rendszeresen olvastam (rpg-s, zenész oldalak), de mivel mit sem tudtam a hátterükröl ha volt idõm inkább válaszoltam nekik. 😉
Azért kösz szépen +1*!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

COLD FEAR 2.-t akarok karácsonyra! 😊

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Örm
Hello!
A hajón merre van a kapítány szobája?

grebber
Nem akarok akadékoskodni de itt sok ember elakadt már olvass vissza le van irva szinte az egész game végigviteléhez szükséges minden info.
Amugy másfele kell menni.

Sziasztok!

Elakadtam egy helyen a gémben, remélem tudtok segíteni. A fúrótornyon van az a küldetés, amikor Tanjának kell megkeresnem az ellenanyagot, és kapok egy olyan infót, hagy a fejlesztõ szárnyban (scientic lab) van. Amikor a központi liftbõl megindulok a felé vezetõ platformon, sajna hiányzik a híd utolsó pár métere. Hogy tudok átjutni azon?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Duddits
Húdejó! Megyek el is kérem havertól. :-)

Mészy
Pont ma kezdtem el, de akkor újrakezdem magyarul... <#vigyor3>

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona