Cold Fear
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A menyországban jobb a klíma,de a pokolban több az ismerõs.
CRC Error:The file: (fájl helye) doesn't match the file in the setup's .cab file
Feltelepíted az eredeti, gyári Cold Feart és indításkor az NFS intróját adja be?Nem lehet, hogy már fenn van az nfs és azt próbáltátok elindítani vagy a Cold Fear ikonja az nfs.exe-re mutat?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vagy lehet hogy a GeForce 6200-at nem támogatja?
Halfer
Next PC upgrade: 2022
Le Parkour
..ki ez a szörny a tükörben..
MANCHESTER UNITED: OOO!!! http://unitedweb.atw.hu !!!OOO Hírek, Videók, Fórum, Blog, Chat, Galéria, Tippjáték és Kvízjáték egy helyen ----> UnitedWeb QUALITY IS OUR PASSION
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
"Fõszörny kinyírása, sok SPOILER-rel!😊
Elsõ lépcsõ: Csak arra kell figyelni hogy ne menjen oda Annához, ha közeledik akkor bele kell lõni párat, akkor nekünkesik.
Második lépcsõ: Hagyni kell hogy a mancsába fogva felemeljen, ilyenkor jön a gyors Action-nyomogatás (mint ahogy megszokott a szabaduláskor ha valami elkapott) kis csavarral: ha tele van a csík, akkor megjelenik a "Shoot" felirat, ekkor gyorsan lõni kell egyet, akkor közelrõl fejbelövi Hansen a dögöt. Ezt háromszor kell megcsinálni (easy-n), más nem sebzi. "
A helikopter leszálló pályán, hogy kell a szörnyet megölni?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Lenne egy kérdésem az mért van hogy belépek kezdek ujj játékot megnézem at introt aztán kidob a játékból?
Aválaszt elörre is kösszi
Elakadtam kicsit,valaki segítsen már:
A Furótoronyban vagyok,ott tartok,amikor már megtaláltam a LapTop-ot,és egy bizonyos fegyverraktárba kellene mennem a C4-es bombákért.De ezt nem találom.
Valaki pls segítsen!
Elõre is thx!
Glory, Glory Man. United!
Egyrészt teljesen igazad van. Azt viszont nem tudod, hogy nekem az internetelérésem arra a heti pár alkalomra korlátozódik, amikor a haveromnál vagyok. Ilyen röpke idõ alatt pedig sajna nincs idõm átolvasni ezt a 8 oldalt. Most viszont letöltöm és majd otthon átrágom magam rajta. Néha engem is idegesítettek a vissza-nem-olvasó-arcok azokon a fórumokon, amit régebben rendszeresen olvastam (rpg-s, zenész oldalak), de mivel mit sem tudtam a hátterükröl ha volt idõm inkább válaszoltam nekik. 😉
Azért kösz szépen +1*!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
A hajón merre van a kapítány szobája?
Amugy másfele kell menni.
Elakadtam egy helyen a gémben, remélem tudtok segíteni. A fúrótornyon van az a küldetés, amikor Tanjának kell megkeresnem az ellenanyagot, és kapok egy olyan infót, hagy a fejlesztõ szárnyban (scientic lab) van. Amikor a központi liftbõl megindulok a felé vezetõ platformon, sajna hiányzik a híd utolsó pár métere. Hogy tudok átjutni azon?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700