Cold Fear
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Amikor a csajszi már nincs ott akkor amikor rug elkell elõle futni nehogy megrugjon.
Felfog emelni nyugi csak nehagyd hogy széttrugjon.
Felfog emelni nyugi csak nehagyd hogy széttrugjon.
Sziasztok!Olvastam a helikopteres résznél a szörny megölését,de nekem nem jon össze.Mikor a csajszi elfut utána 1x felemel de azután csak rugdal es szépén meghalok egy idõ után.Nemtom mit nem csinálok jól.Légyszi segítsetek.
Köcike!
Köcike!
Akarom mondani game.
Kar azt hittem kicsit hosszabb a gep. mint pl a far cry. Azert koszi
Arsenal, köszi, meg fogom nézni, most még melózom.
haggyá békén....
Hali koszi s segitseget. A csajt sikerult eddig is kijuttatni, csak nem birtam legyozni a csavot. Innen kb mennyi meg a jatek?
Najó megkerestem neked mert ilyen vagyok:
" Ha jól emlékszem akkor most intézted az a zavaróberendezést és az ellenszerért kell menned. A helyiségben ahol láttad a monitoron hogy mi történt a nõvel, találsz egy kódkártyát kifelé mennet, ami nyitja a folyosó végén az addig nyithatatlan ajtót, arra kell menni (lehet hogy nem azon a szinten hanem eggyel feljebb vagy lejjebb, asszem van arra egy nagy lépcsõ, arra menj ha nem találod az adott szinten. Szemét egy labiritus, rendszeresen eltévedek benne.😊 Ha megvan az ajtó akkor asszem lift van mögötte, aztán egy víz alatti folyosó, és a tudományos modul fõliftje, ott azon a szinten ahová érkezel van 2 ajtó, de csak az egyik nyílik, arra menj."
" Ha jól emlékszem akkor most intézted az a zavaróberendezést és az ellenszerért kell menned. A helyiségben ahol láttad a monitoron hogy mi történt a nõvel, találsz egy kódkártyát kifelé mennet, ami nyitja a folyosó végén az addig nyithatatlan ajtót, arra kell menni (lehet hogy nem azon a szinten hanem eggyel feljebb vagy lejjebb, asszem van arra egy nagy lépcsõ, arra menj ha nem találod az adott szinten. Szemét egy labiritus, rendszeresen eltévedek benne.😊 Ha megvan az ajtó akkor asszem lift van mögötte, aztán egy víz alatti folyosó, és a tudományos modul fõliftje, ott azon a szinten ahová érkezel van 2 ajtó, de csak az egyik nyílik, arra menj."
Ezekszerint akkor nem arra kell menni keress másik utat. 😊
De amugy már szinte full végigjátszás le van itt irva a hozzászólások között csak rá kéne szánní kis idöt olvasni.
De amugy már szinte full végigjátszás le van itt irva a hozzászólások között csak rá kéne szánní kis idöt olvasni.
Sziasztok!
Én is elakadta, jól jönne egy kis help! Meg kell találnom a csajszinak valamit a scientic modul-ban, de nem találom hova kell mennem. Ha átmegyek a "torony" másik végére, akkor látom az épületet, de nem tudok átmenni, mivel a híd nem ér el a túloldalra.
PLZ help, thx
Én is elakadta, jól jönne egy kis help! Meg kell találnom a csajszinak valamit a scientic modul-ban, de nem találom hova kell mennem. Ha átmegyek a "torony" másik végére, akkor látom az épületet, de nem tudok átmenni, mivel a híd nem ér el a túloldalra.
PLZ help, thx
haggyá békén....
Elkezded lõni hátulról hogy ne kapja el a csajt,ekkor mindig megindul feléd térj ki elõle.
Egyszer csak a csaj elmenekül és ott maradsz a szörnyel megkell várni mig felemel és akko nyomogatni az akciógombot majd amikor kiirja löni.3x megcsinálod és kész.
Egyszer csak a csaj elmenekül és ott maradsz a szörnyel megkell várni mig felemel és akko nyomogatni az akciógombot majd amikor kiirja löni.3x megcsinálod és kész.
hali mki lattam hogy mas is ott akadt el ahol en a helikopter lesszallonal. milyen gombot kell nyomogatni? hogy is kell megolni. Vki help me.
Thx
Thx
Hali.
Egy kis segítség elkelne 😊
A fúrótorony (pálya) végén járok már.Legalábbis szetrintem.El kell vonnom a szörnyike figyelmét amíg a csaj felpakolja a cd4-et az oszlopokra.Ez meg is van.Utánna ö felszáll a helikopterral.Na és itt az összes municiómat beleeresztem ebbe az undorító akármibe de semmi hatás.
Az a gyanum ,hogy kéne még valamit csinálni.
Ha valaki megtudná mondani , vagy hogy -hogy kell kinyirne ezt a f...szt 😊
Haliday.
Egy kis segítség elkelne 😊
A fúrótorony (pálya) végén járok már.Legalábbis szetrintem.El kell vonnom a szörnyike figyelmét amíg a csaj felpakolja a cd4-et az oszlopokra.Ez meg is van.Utánna ö felszáll a helikopterral.Na és itt az összes municiómat beleeresztem ebbe az undorító akármibe de semmi hatás.
Az a gyanum ,hogy kéne még valamit csinálni.
Ha valaki megtudná mondani , vagy hogy -hogy kell kinyirne ezt a f...szt 😊
Haliday.
Sziasztok!
Lenne pár észrevételem azután hogy végigolvastam az eddigi hozzászolásokat.<#guluszem1>#guluszem1>
Bár még nem vittem teljesen végig a gamet de szerintem tényleg az egyik leghangulatosabb az idei és talán a tavaly év végi játékok közül is.Az irányítás meg szerintem nem probléma csak hozzá kell szokni ami nem is olyan nehéz.Többen írták hogy muníció hiányban szenvednek erre megoldás az ARMORY szoba ami a nálad lévõ összes fegyvert fullra tölti.Van belõle a hajón is(a hûtõkamrák feletti szinten a lépcsõ mögött amíg fel nem robban<#vigyor3>#vigyor3>)
az olajfúrótornyon pedig ott ahol a dokit megöli az a valami.
Sokan panaszkodtatok még hogy a játék sötét hát erre megoldás a BRIGHTNESS nevû menüpont (csodákra képes<#nyes>#nyes>)
Még egy kis összegzés szerény személyemtõl:
Hihetetlen izgalmas és megfogó a környezet és úgy jó ahogy van (pedig hogy utálom az ilyen jellegü játékokat pl:Resident Evil)
HAJRÁ UBI SOFT<#taps>#taps>
köszike hogy elolvastátok a litániámat<#worship>#worship>
További jó Cold Feart nektek
UI.:Már fogalmazom a levelet az UBI-s srácoknak hogy ha nem lesz folytatás akkor rájuk uszítom a teremtményeiket.
Sziasztok
Lenne pár észrevételem azután hogy végigolvastam az eddigi hozzászolásokat.<#guluszem1>#guluszem1>
Bár még nem vittem teljesen végig a gamet de szerintem tényleg az egyik leghangulatosabb az idei és talán a tavaly év végi játékok közül is.Az irányítás meg szerintem nem probléma csak hozzá kell szokni ami nem is olyan nehéz.Többen írták hogy muníció hiányban szenvednek erre megoldás az ARMORY szoba ami a nálad lévõ összes fegyvert fullra tölti.Van belõle a hajón is(a hûtõkamrák feletti szinten a lépcsõ mögött amíg fel nem robban<#vigyor3>#vigyor3>)
az olajfúrótornyon pedig ott ahol a dokit megöli az a valami.
Sokan panaszkodtatok még hogy a játék sötét hát erre megoldás a BRIGHTNESS nevû menüpont (csodákra képes<#nyes>#nyes>)
Még egy kis összegzés szerény személyemtõl:
Hihetetlen izgalmas és megfogó a környezet és úgy jó ahogy van (pedig hogy utálom az ilyen jellegü játékokat pl:Resident Evil)
HAJRÁ UBI SOFT<#taps>#taps>
köszike hogy elolvastátok a litániámat<#worship>#worship>
További jó Cold Feart nektek
UI.:Már fogalmazom a levelet az UBI-s srácoknak hogy ha nem lesz folytatás akkor rájuk uszítom a teremtményeiket.
Sziasztok
Asszem, sok újat nem mondtál. <#vigyor>#vigyor> Azért nem szörnyû az a két minusz pont. Izgalmas lesz az...
na nemá! áhh, 2 minusz pont a gémnek<#ejnye1>#ejnye1>. Az irányítás sem a legfrankóbb.
hogy lehet menteni?<#idiota>#idiota><#confused>#confused><#zavart2>#zavart2><#banplz>#banplz>
Most vagyok a balnánál mikor elkezdenek jönni azok a pókféleségek. Onnét még sok van? Jah, és ha elfogy a töltény akkor azokat, hogy tudom megölni?
mikorra lesz? mert régebben tavaly télre igérték
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Csak nem túl jó jel hogy az Archangel-es srácok csinálják. Remélem fejlõdtek azóta...Nekem egyébként a Resi4 ugrik be a képrõl
PSN ID.: Beegabor
Az ember tartásából nekem egybõl a Cold Fear ugrott be:
Amúgy a game neve akit érdekel Diabolique: Licence to Sin
Amúgy a game neve akit érdekel Diabolique: Licence to Sin
Hi!
Nekem oylan volt a game ,mint egy kalap szar, gyorsan le is szedtem<#rinya>#rinya>
Csak õszintén!
Nekem oylan volt a game ,mint egy kalap szar, gyorsan le is szedtem<#rinya>#rinya>
Csak õszintén!
óóóóó... köszönöm!! A tekerõ már megvan! Most sajnos megyünk el, majd utánna megkeresem. Mióta lekezdtem jáccani azóta nem zártam be a játékot. <#nyes>#nyes> egész este ment... Nem akarom elkezdeni a mentéstõl.
Lemész oda az alsó szintre ami már el van árasztva vízzel( az elején volt a játéknak, van ott egy vizben lebegõ hulla)Na az ott lévõ ajtót kell kinyitni egy tekerõvel (remélem az már nálad van mert azt má nemtom hol volt)Odabent lesz egy felboncolt orka,annak a szájánál lesz a kártya...
PSN ID.: Beegabor
Nah megvan Anna😊
Egyébként csak ezen az átkozott hajón leszünk??😞
valaki monnya már el a sztorit😊
mert néhány dolog nem világos, pl. hogy a játék elején mé mentek oda a katonák, minekünk miért kell ottmaradnunk stb..
Egyébként csak ezen az átkozott hajón leszünk??😞
valaki monnya már el a sztorit😊
mert néhány dolog nem világos, pl. hogy a játék elején mé mentek oda a katonák, minekünk miért kell ottmaradnunk stb..
<#hehe>#hehe> Ezt amúgy fater csináltatta, de jó ez nekem. Egy darabig. <#nyes>#nyes>
Na megmondjátok, hol a Rádiótorony?
Na megmondjátok, hol a Rádiótorony?
na né' má' a kis logóvariátor! <#papakacsint>#papakacsint><#nezze>#nezze>
át kell írni a programot, hogy az egész NAPPAL játszódjon... <#hehe>#hehe>
nem, 3 helyszín van... igen...
akkor vigyázz, hogy játék közben mindig legyen a közelben wc! <#eplus2>#eplus2>