Cold Fear

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crem
Végig vittem!😊

Köszönöm a segítségeket!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Atika :o)
na mar az is megvan 😊

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

na a no mar megvan most a C4et kell megtalalnom az merre van??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

Amikor megvan az ellenszer hol talalom meg a csajt hova vitte be a szorny a vizbol??

(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>

grebber
Na én is végignyomtam tényleg rövid volt.
Ennek egy folytatást simán eltudnék viselni.

Next PC upgrade: 2022

dardevil
Majd fog - lõjed - menkülj - fuss !
Majd elkapja a nyakad, ne félj !

grebber
Ja már sikerült elérnem de nem fojtogat hanem agyonrúg vagy eltapos fojtogatni nem akar 😞

dardevil
- SPOILER -

Lõjjed mint állat, aztán majd megindul feléd. Ezután próbál fojtogatni, mikor megjelenik az ACTION - nyomkodd az E-t - utána megjelenik SHOT - lõdd fejbe.
Aszem én ezt 3x csináltam és kinyuvadt.
Utána ...

grebber
Hát nem tudom mit csinálo rosszul de a köcsög fõszörny megindul Anna felé beleeresztek egy tárat de semmi felemeli annát és kezdhetem elölrõl de már vagy 20-adszor-ra.

dardevil
Egyetértek !

<#eljen>

grebber
Nem sok olyan game volt amit többször végignyomtam vagy végigfogok ,de ez köztük van.

Ez egy jóötlet!!!, bár nem próbáltam még soha, pedig van rajt tv aut,
legalább kipróbálom ezt is!!!
thx<#nyes>
Egyszerüen imádom a horror gamesokat és ha ezek a megoldások se mûködnek, öngyilkos leszek vagy veszek 30''-os monitort, azon biztos mûködni fog<#nyes>

Mas-Thief
Látod nem is olyan <#levele> ez a fórum, csak idõ kell, amíg betéved valaki, aki ismeri a régi Daewoo monitorokat. <#buck>

ha tv out-os a videókártyád, akkor lökd át tv-re és nézd meg ott! <#vigyor1>

Köszike<#worship>, 800x600-ba már próbáltam 60Mhzn de semmi, megpróbálom 640x480-on is, hátha ott már megkedveli a jatekot<#nevetes1>!

az ellenanyag a csajnak az új komplexumban van?
vagy menjek a régibe vissza?
thx

Mas-Thief
Powerdozer: szerintem a játék 60-nál több hz-en próbálja futtatni a játékot. Esetleg próbálj kisebb felbontást, ami több hz-el tud futni, vagy a ati és nvidiára is van megoldás, hogy kényszerítsen 60hz-et d3d opengl alatt is.

Nem kurva megeröltetõ!!! de még ha volt ilyen dologról szó akkor is, legalább annyi hogy oda írja valaki hogy nézz má visszább te marha!
Ugyhogy kösz a választ!

Johnny23
lakataln sziget???<#kerdes><#kerdes><#fejvakaras><#fejvakaras>

na,ez új<#eljen><#buck>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

hello. elöször is köszi a segítséget a föszörny legyözéséhez. Itt tényleg vége van a játéknak, vagy csak azért mert easy fokozat, a sg-n a játékleírásban ez van:
"A program egyébként nemcsak az említett bálnavadászhajón, de egy olajfúrótornyon és egy lakatlan szigeten is akcióba taszítja a játékost, így nem kell félni, hogy túlságosan egysíkú lenne a játékmenet."
Nekem nem volt lakatlan sziget😞
(valakinek volt?)
en meg nyomom mert csak tegnap szedtem le de nekem is teccik a jatek de ahogy latom akkor nem tul hosszu ami nay kar

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

dardevil
Végigtoltam én is!
A végére leizzadtam a hideg szobában.
Sztem nagyon para játék - ajánlom mindenkinek.
A grafika nagyon jó, az irányítás nem zavart, a hangok ... fosatósak !
Hát igen, talán még valami más helyszín belefért volna.

Ha lesz hozzá magyarítás én végigviszem mégegyszer!

tomsolo
olvasol-e?

MÁR VOLT MÁSNAK IS ILYEN PROBLÉMÁJA LETT IS RÁ VÁLASZ.

gondolom egyet visszalapozni kurva megerõltetõ...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Johnny23
na,végigtoltam

szép volt,jó volt, köszönöm, ennyi.

(lehetett volna benne többféle helyszín)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

vegyel eggyet 😊

Kösz, akkor valaki küldjön egy monitort amin elindul ez a games!!

5.3 Softmodded Catalyst DirectX 9c is fentvan

\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"

melyik driver?

Nem 😞 Még langyosnak se nevezném igazán. Egy Gecube9550es... Más játékkal eddig nem volt ilyen gondom

nem melegszik nagyon a kártya?

Hali!

Játszik valaki 9550esen? Nekem 1 olyan gondom lenne,hogy 1-2 pertc után hol kifagy, és szétesik a kép, hol resetel a gép. VAlamikor még a menüben elszáll. Találkozott valaki hasonló problémával?

Megfordult a fejedben hogy esetleg senki nem találkozott a problémával, így a megoldásával sem próbálkozott, következésképp nem tud válaszolni neked?
Személy szerint annyit tudok hozzátenni hogy valszeg mindenképp használ vsync-et a progi, nálam legalábbis stabil 85FPS-en futott 1280*1024-ben. Ennyit bír a monitorom is ezen a felbontáson, valszeg emiatt ment ennyivel, de akkor nálad is vissza kellene vennie a te monitorodhoz. Ha mindenképp a monitorra gyanakszol akkor keríts hozzá egy saját drivert ha most csak simán plug&playként megy, hátha.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

mar tudom hogy miert nem vettem meg eszre hogy futni is tud mert en alltalaban ugy megyek hogy a fegyver a kezemben legalabb is igy jobb az iranyitas 😊

na bazz en azt nem is tuttam hogy olyan is van 😊 koszi

Futva, külön gomb van rá.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Hello hat nekem a jatek 1024*768 as felbontasban kezdett es azt az optionsban lehet allitani de lehet hogy tobb Hz fut es nem birja a monitorod de ebben nem vagyok biztos

Kösz hogy senki nem tudott válaszolni, biztos megeröltetõ begépelni pár sort,ez a forum <#levele>!!!

Hello mikor a hajorol kikerulok az olajtfurotoronyra vagy hova ott arra kell mennem ahol a hullamok csapkodnak mert mindig meghalok 😞 nincs valami trukk hogy jutok at?

dardevil
Sikerült !
Köszi !

dardevil
Nézem.

Köszi !

A #349-et olvastad? Ugyanerre volt válasz, de ha úgy sem megy akkor leírom még konkrétabban.

dardevil
Már nem bírom tovább.
Valaki mondja már meg merre van Kamsky laptopja. Egyszerûen nem találom.
Tegnap óta bolyongok mint 1 golyós!

Fõszörny kinyírása, sok SPOILER-rel!😊

Elsõ lépcsõ: Csak arra kell figyelni hogy ne menjen oda Annához, ha közeledik akkor bele kell lõni párat, akkor nekünkesik.
Második lépcsõ: Hagyni kell hogy a mancsába fogva felemeljen, ilyenkor jön a gyors Action-nyomogatás (mint ahogy megszokott a szabaduláskor ha valami elkapott) kis csavarral: ha tele van a csík, akkor megjelenik a "Shoot" felirat, ekkor gyorsan lõni kell egyet, akkor közelrõl fejbelövi Hansen a dögöt. Ezt háromszor kell megcsinálni (easy-n), más nem sebzi.

hykao
köszi
hi, ha valaki legyözte már a föszörnyet az olajfurotorony végén, ha igen ,hogyan?, mert nálam nem igazán akkar meghalni😞
tomsolo
az esõ végig esik?
ha igen akkor a második rész egy coldrex reklámmal fog kezdõdni...😛

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

dardevil
1. helyszín: Hajó
2. helyszín: Olajfúrótorony
3. helyszín: - Itt még nem járok -

hykao
Egy kérdés: mindvégig egy hajón játszódik a móka? 😊
Istencsászár
PÁR KÉPZ:
1
2
3
4
5
6
7
8

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

vizi fojoso át ahol az a lift van ahol a három henderben lévö szörny van ot van egy kodos ajto. azon át onan mér adja magát az ut