Cold Fear
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Köszönöm a segítségeket!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ennek egy folytatást simán eltudnék viselni.
Next PC upgrade: 2022
Lõjjed mint állat, aztán majd megindul feléd. Ezután próbál fojtogatni, mikor megjelenik az ACTION - nyomkodd az E-t - utána megjelenik SHOT - lõdd fejbe.
Aszem én ezt 3x csináltam és kinyuvadt.
Utána ...
legalább kipróbálom ezt is!!!
thx<#nyes>#nyes>
Egyszerüen imádom a horror gamesokat és ha ezek a megoldások se mûködnek, öngyilkos leszek vagy veszek 30''-os monitort, azon biztos mûködni fog<#nyes>#nyes>
vagy menjek a régibe vissza?
thx
Ugyhogy kösz a választ!
na,ez új<#eljen>#eljen><#buck>#buck>
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
"A program egyébként nemcsak az említett bálnavadászhajón, de egy olajfúrótornyon és egy lakatlan szigeten is akcióba taszítja a játékost, így nem kell félni, hogy túlságosan egysíkú lenne a játékmenet."
Nekem nem volt lakatlan sziget😞
(valakinek volt?)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
A végére leizzadtam a hideg szobában.
Sztem nagyon para játék - ajánlom mindenkinek.
A grafika nagyon jó, az irányítás nem zavart, a hangok ... fosatósak !
Hát igen, talán még valami más helyszín belefért volna.
Ha lesz hozzá magyarítás én végigviszem mégegyszer!
MÁR VOLT MÁSNAK IS ILYEN PROBLÉMÁJA LETT IS RÁ VÁLASZ.
gondolom egyet visszalapozni kurva megerõltetõ...
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
szép volt,jó volt, köszönöm, ennyi.
(lehetett volna benne többféle helyszín)
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
\" I have no girl to give me sex, all I have is binary and hex\"
Játszik valaki 9550esen? Nekem 1 olyan gondom lenne,hogy 1-2 pertc után hol kifagy, és szétesik a kép, hol resetel a gép. VAlamikor még a menüben elszáll. Találkozott valaki hasonló problémával?
Személy szerint annyit tudok hozzátenni hogy valszeg mindenképp használ vsync-et a progi, nálam legalábbis stabil 85FPS-en futott 1280*1024-ben. Ennyit bír a monitorom is ezen a felbontáson, valszeg emiatt ment ennyivel, de akkor nálad is vissza kellene vennie a te monitorodhoz. Ha mindenképp a monitorra gyanakszol akkor keríts hozzá egy saját drivert ha most csak simán plug&playként megy, hátha.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Valaki mondja már meg merre van Kamsky laptopja. Egyszerûen nem találom.
Tegnap óta bolyongok mint 1 golyós!
Elsõ lépcsõ: Csak arra kell figyelni hogy ne menjen oda Annához, ha közeledik akkor bele kell lõni párat, akkor nekünkesik.
Második lépcsõ: Hagyni kell hogy a mancsába fogva felemeljen, ilyenkor jön a gyors Action-nyomogatás (mint ahogy megszokott a szabaduláskor ha valami elkapott) kis csavarral: ha tele van a csík, akkor megjelenik a "Shoot" felirat, ekkor gyorsan lõni kell egyet, akkor közelrõl fejbelövi Hansen a dögöt. Ezt háromszor kell megcsinálni (easy-n), más nem sebzi.
ha igen akkor a második rész egy coldrex reklámmal fog kezdõdni...😛
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo