Cold Fear

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Valaki azóta keresem a C4-eket de sehol sem találom õket hol vannak??

Next PC upgrade: 2022

C4 le rakása.
1 a viz fojoso liftjénél.
2 a hid nél kicsit oldalt
3 az a hid elöt i termben ami le volt aknázva.
Lehet futni? micsoda luxus😄
A föszörnynél vagyok. Adig redben mig a csaj fel szál a helikoferel.
De utána mi kell csinálnom hogy ez a dög ki is muljon.
Az öszes skulom már bele ment és még vidáman ugrál.
Hali!
Sajna olyan gondom van hogy a játék indulásánál a képernyõ cikázik és vibrál,nekem egy régi Daewoo monitorom van: max felbontás 1024x768 60Mhz-en.
Nem tudom hogy a játék ennél nagyobb felbontásban kezdene-e mert semmi külsõ setupja nincsen, valami ötlet hogy mi a baj?

dardevil
Engem most marcangolnak a láthatatlan szörnyek !

grebber
ÁÁÁ bazeg köcsög C4-eket nem lelem.
Pedig tudom hol van a fegyverraktár de mégsincs ott ahol tudtam hogy van elvesztettem a fonalat.
A sok bojongásba abba bele.Lerajzolom papirra a pályákat esküszöm.

grebber
#346 én is itt bojongok most és télleg a világ másik végére kell menni.

Crem
HELP 2!😊

Összeszedtem a C4-et az Underwater-t felrobbantottam (nagy nehezen, mire rájöttem, hogy csak visszafelé lehet menni)

Most megtaláltam a következõ piros X-et (szerintem) de nem tudom letenni a C4-et ! Most vagy nem ide kell, vagy vissza kéne menni megint 1 db C-4-ért???😞( Ezt mondjuk nem hinném...

Errõl a küldetésrõl lenne szó.
Place the second charge on the marker in the scientific module Bridge control room...

Kellen megint egy jó támpont azoktól akik végigvitték!😊))

Elõre is Köszönöm!!!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

grebber
Hát elmondom hogy ebben is lehet parázni vannak olyan helyek ahol a hangok pöpecek fõleg amikor lenyilik elõtted a plafonról egy rács és te azt hiszed csak lenyilt az következõ kép az arcodra ugrik a néha néha láthatatlan szörny.

UBI the best.

Remélem csinálnak folytatást.

EmThor
ja köszi a tippeket, örök hála!!

Végigjátszani biztosan nem fogja a futás nélkül, lesz ahol csak úgy lehet megoldani a helyzetet. Ami nem is lenne gond, de futni nem lehet FPS nézetben, ami csak kicsit idegesítõ ha van idõ nekikészülni, de a végén nem lesz.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

EmThor
hát láma voltam <#lama>, azt hittem ugrani nem lehet akkor ez is törölve, de hál' istennek lehet, hát azért én én néha futásnak eredek,hadd jöjjenek a szörnyek <#papakacsint>

Akkor ezek szerint te szereted a kihívásokat 😊 Idáig eljutottál futás nélkül, akkor most minek használnád? 😊<#taps>

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

dardevil
<#nevetes1>

EmThor
nem kell felkapni, itt búg mellettem a drága, csak kicsit kockább, nem ilyen magas, de az oldala az ugyanaz...

amúgy jó a game, iránytást szokni kell, és mikor
SPOILER megérkeztem olajfúrótoronyhoz, és lemosták a 2 egész életemet a hullámok 8adszorra is aszittem agymenést kapok, akkor jöttem rá ha a Space-t nyomom, akkor fut... <#crazya>

Kapd fel és fuss😛
EmThor
ezüst morex <#eljen>

EmThor
anyám borogass, itt a házam! I love this game <#alien>

Seth
na nem baj, így még nagyobb a para 😊

PSN ID.: Beegabor

Seth
az oké, de ha szerzek mondjuk egy kulcsot, akkor meg kell keresnem azt az ajtót,amit nyit...nade az én memóriám tiszta roncs, én nem tudok visszaemlékezni hogy merre van az a kiba ajtó . Mostmég oké, de késõbb gondolom több helyszínt lehet bejárni...😞

dardevil
Uhh... most láttam meg a bannert !

Tökéletes ! Nagyon faja !

dardevil
Nincs térkép - a fõszerplõ tud orszul.
A hajón a ruszki feliratok közelébe mész és ennek alapján tudsz tájékozódni, én sok hasznát vettem.

Seth
én csak most kezdek neki
egy kérdés: lesz majd valamiféle térkép, vagy mindíg emlékezetbõl kell eltalálni a megfelelõ helyre? Mert már az elején káosz van a fejembe hogy mi merre van

Crem
Annál a "lift" nél keresd valamelyik szinten amelyiknél középen üvegben ott van a 2 "húskezü" szörny. Zöldes üvegben... Az egyik ajtó egy félkörives folyosóra nyílik annak a végén...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Köszi!

Megyek megpróbálom, tudom, merre van az a rész!😊

Anna-t hol a ....ba találolm!?
Közben végeztem is vele, easy fokozaton elsõre is simán végig lehet játszani 7-8 óra alatt, másodjára a fele is elég lenne (az idõ jó része nálam is az eltévedésekre ment el), lehetett volna sokkal hosszabb is.😞

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

ment = menj

Megtaláltad már azt a helyet ahol "beszipant a trutymóörvény" a Habitat modulban? Az örvény alatti két kijáratból azon ment ami nem visszafelé visz az örvényhez, ott lesz.

Lényeg hogy a hajónak mindig pont az ellenkezõ sarkába küld el😄
Crem
Majd máshol kárpótolnak...

Crem
Üdv emberek!

Nagyon elakadtam!😞(((

Ott tartok, hogy Anna megkapta a szérumot és most kaptam egy olyan küldetést,hogy: Find Kamsky's Laptop I have to find the scientific domitory Kamsky1's laptop to be there...

Szal nagyon nem találom és már 4 órája körbe-körbe rohangálok!😞
Legalább egy emlékezetes helyet határozzon meg valaki, hogy merre kell menni...

Elõre is ThX!!!

milyen változatosságot vársz egy hajón?
dzsungel-szoba, sivatag-szoba, ...? <#idiota>

edios
Nagyon jó a kinézete,
dzsó az játék összes effektje,
de a környezet nem éppen változatos
és irányítás iszonyatos.

Én meg költõ leszek<#email>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

JackDaniels
A speargun egyébként mire jó??😊

\"Never say never!\" W Churchill

köszi! <#zavart1>

Solid Snake
Picit off. isteni a Pes. magyarul, Grat.
amúgy a game szerintem roppant hangulatosra sikeredett.
az irányítás fura lehet... annak, aki nem ilyenhez szokott, de egy veterán silent hill-esnek nem okoz problémát... <#papakacsint>

just workin'... <#email><#vigyor>

Solid Snake
Jómunkásember ez a Mike!
jelen! <#wave>

fitutufi
jó a banner, ki csinálta ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

JackDaniels
Már megvan, thx.😊
Kiba nehéz ezzela xarral célozni. Ebbõl kifolyólag pedig eléggé hamar elfogy a löszer.

alph4
Fennt van egy kis toronyban!

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

JackDaniels
Azt elfelejtettem, hogy egy Yusupov nevû faszit kellene megkeresnem, de nagyon nem találom.😊

JackDaniels
Jó kis gamma ez. Nekem nagyon bejön a hangulata, viszont az irányítás agyonvágja az egészet. Lehet, csak én vagyok balfax, de képtelenség vele normálisan célozni.Pedig mondom, a hangulata nekem nagyon ott van!!

dardevil
Sötét ?

Sztem, nagyon jó kis game. Jó története, izgalmas. Én nagyon beleélem magam, a váratlan események a hozzá adott hangok nagyon rémisztõek. Éjszakai meló után a szemeim gyorsan kipattantak. Most pihenek majd este nekiülök, újra.

fitutufi
nekem túl sötét az egész<#idiota>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

dardevil
Én is most kezdtem ez a részt, de már ki vagyok idegileg !
Nagyon bekeményedett a game.