Cold Fear
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyon ott van ez a rész.
Fõleg a vízalati folyoson az a láthatatlan szörny vagy mi.
Next PC upgrade: 2022
Akkor rossz helyen vagy. Ha jól emlékszem akkor most intézted az a zavaróberendezést és az ellenszerért kell menned. A helyiségben ahol láttad a monitoron hogy mi történt a nõvel, találsz egy kódkártyát kifelé mennet, ami nyitja a folyosó végén az addig nyithatatlan ajtót, arra kell menni (lehet hogy nem azon a szinten hanem eggyel feljebb vagy lejjebb, asszem van arra egy nagy lépcsõ, arra menj ha nem találod az adott szinten. Szemét egy labiritus, rendszeresen eltévedek benne.😊 Ha megvan az ajtó akkor asszem lift van mögötte, aztán egy víz alatti folyosó, és a tudományos modul fõliftje, ott azon a szinten ahová érkezel van 2 ajtó, de csak az egyik nyílik, arra menj.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Cold Fear powa továbbra is.
Meg a Doom kieg is jó aszongyák.
Spoiler!!!!!!
Ott vagyok amikor a csajt kiszedi a vízbõl az a lény és azt irja feladatnak:hogy menjek egy bizonyos helyre ezt meg is teszem csak egy baj van vele azona helyen le van szakadva a híd.
Mit kell itt csinálni?
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
No nem baj a lényeg hogy überjó a game.
Ahogy nézem innen olyan 2,5-3 óra játék volt oda eljutnom ahol tartottam, most kb. a fele alatt elérhetek oda. Onnan meg már nem lehetett messzire a vége a történet alakulásából ítélve.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
The Upper Corridor.
Csak ezt tudom én ajánlani.A döntés rajtad áll hogy elfogadod-e.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
amugy mi a gépigénye?
iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5
Te pedig IGEN - na végre !
Már én is az olajfúrótoronynál járok, amikor megtamadott 1 érdekes lény - szörnyike. Most épp vele küzdök !
Az új crack egyébbként megoldotta a problémát ?
Pontosan nem tudom valahol ott amikor már a hajó nekiütközött annak a szarnak és utánna valahol az ojjektumban.
Mostmeg volt egy érdekes bug volt egy rész ahol lézersugarak vannak az uton amerre kell menni és leestem de nem zuhantam le a vizbe hanem az ember ketétárt karokkal lebegett a viz felett és nem tudtam semmit csainálni csak lebegett.
Én is felteszem a crackfixet az a biztos.
fincsi file
Nekem nagyon bejön, az irányítást könnyen megszoktam.
Hála Isten eddig még nem fagyott ki, semmi problémám nem volt vele.
Én a #234 crackfix-et használom.
Jó borzongást mindenkinek ! <#violent>#violent>
Azt hogy van akinél perfektül müködik a game van aki meg crack után kajtat mert neki nem müködik.<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused>
Feltelepíted.
Letöltöd az adott oldalról azt a pár kb-os torrent fájlt.
És egyszerûen elinditod mint egy programot.
Behozza a klienset kéri hogy hova mentse,megadod és már tölti is.
A gyorsaság függ a Seeder(feltöltö)/Leecher(letöltök) arányától.
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Bazz <#nezze>#nezze>