Jó VÍRUSIRTÓ ingyen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zvaragabor
Gratulálok, te nagyon szépen bedõltél ennek a kamu programnak.
PcSecure System egy ál-irtó. Nem tudom, hogy hogy sikerültneked ezt összeszedni, de büszke lehetsz rá. 😊

Nod32 meg azért nem tudja megnyitni azokat a fájlokat, mert zárolva vannak. Zárolt fájlhoz csak a zároló program tud hozzájutni, kártevõ nem.

Chaos Anno Domini

Ahogy olvastam a hsz-aitok, úgy döntöttem hogy az Avastot letöltöm. El is kezdtem. De ahogy olvastam töltés közben, picit elbizonytalanodtam. De egy próbát megér. éljen bármi<#wave> bukjon a NOD<#levele>
Én sem futtattnám a nod-ot annyira! A nod alatt valahogy bejutott egy trójai és sok más apróság. Mi ez a PcSecure system? Ez mindent jelzett de a nod, Spyware Doctor semmit. a PcSecure system internetes védelme elég király. Ráadásul a nod ba..ik törölni. "hiba a file megnyitásakkor".<#falbav> Mi ez a b..i szöveg? Ezért kell a csökkentett mód, hogy kinyissa a szemét? Csak nálam ilyen szõrnyû a helyzet, hogy becsukja a szemét? Bezzeg a Pc.... az képben van, csak "még" nem töröl (nincs regiszrálva).A Pc.... Védelmében, Igen nagy a valószínüsége, hogy én engedtem meg, a trójai bejutását.<#hehe> Köszönöm, hogy megalkottak: KOMODO fIREWALL PRO <#worship><#worship><#worship>
slime001
Mivel ezelõtt is Nod volt fent nem hinném hogy gondot okoz neki beirni 1 serialt. Nyugi ettõl még nem jutsz a pokolra 😄

AVIRA - \"More than security.\"

bmate0007
Hello!
Gondolom ingyenes kéne, merthogy ide írtál. Akkor pedig:

Comodo Firewall Pro + avast! Home Edition + Spyware Terminator

slime001
ESET Smart Security

Hy all! Egy megfellõ vírusirtó+tûzfal kombó érdekelne! Jelenleg NOD32 vigyáz a dolgokra, meg van Spybot:search and destroy ill SpywareBlasterem, amiket hetente frissítek és futtatok. Outpost tûzfalam volt fent, de az mintha bekergült volna. Thx

Én csak ezt látom gyanusnak:
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
Viszont iszonyat hosszú a log fáljod.Meg az ilyen google,meg Windows Live Toolbarokra mi szükség van.Három spyiwareirtó is van fent nálad,viszont tüzfalat azt nem látok.Rengeteg minden fut feleslegesen nálad.

Elõre is köszönöm.
Valaki segítene ezt elemezni:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\Program Files\Windows Defender\MsMpEng.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\VTTimer.exe
C:\WINDOWS\system32\VTtrayp.exe
C:\Program Files\VIA\RAID\raid_tool.exe
C:\Program Files\Common Files\PCSuite\DataLayer\DataLayer.exe
C:\WINDOWS\system32\RunDll32.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\jusched.exe
C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe
C:\PROGRA~1\COMMON~1\PCSuite\Services\SERVIC~1.EXE
C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe
C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4.0\OpwareSE4.exe
C:\Program Files\SlySoft\CloneCD\CloneCDTray.exe
C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\GoogleToolbarNotifier.exe
C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe
C:\totalcmd7.01\TOTALCMD.EXE
c:\progik\HiJackThis_v2.exe

R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://g.msn.co.uk/0SEENWW/SAOS01?FORM=TOOLBR
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://g.msn.co.uk/0SEENWW/SAOS01?FORM=TOOLBR
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://kapu.hu/
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = http://g.msn.co.uk/0SEENWW/SAOS01?FORM=TOOLBR
R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Hivatkozások
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHelper.dll
O2 - BHO: Canon Easy Web Print Helper - {68F9551E-0411-48E4-9AAF-4BC42A6A46BE} - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\EWPBrowseLoader.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - {761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll
O2 - BHO: (no name) - {7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045} - (no file)
O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - {9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6} - C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\Windows Live\WindowsLiveLogin.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - {AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D} - C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\2.0.301.7164\swg.dll
O2 - BHO: Windows Live Toolbar Helper - {BDBD1DAD-C946-4A17-ADC1-64B5B4FF55D0} - C:\Program Files\Windows Live Toolbar\msntb.dll
O3 - Toolbar: Easy-WebPrint - {327C2873-E90D-4c37-AA9D-10AC9BABA46C} - C:\Program Files\Canon\Easy-WebPrint\Toolband.dll
O3 - Toolbar: Windows Live Toolbar - {BDAD1DAD-C946-4A17-ADC1-64B5B4FF55D0} - C:\Program Files\Windows Live Toolbar\msntb.dll
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O4 - HKLM\..\Run: VTTimer.exe
O4 - HKLM\..\Run: VTtrayp.exe
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\VIA\RAID\raid_tool.exe"
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Common Files\PCSuite\DataLayer\DataLayer.exe"
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\OLYMPUS\OLYMPUS Master\FirstStart.exe"
O4 - HKLM\..\Run: RunDll32 cmicnfg.cpl,CMICtrlWnd
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\jusched.exe"
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Eset\nod32kui.exe" /WAITSERVICE
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe" -hide
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\Common Files\Scansoft Shared\SSBkgdUpdate\SSBkgdupdate.exe" -Embedding -boot
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\ScanSoft\OmniPageSE4.0\OpwareSE4.exe"
O4 - HKLM\..\Run: "C:\Program Files\SlySoft\CloneCD\CloneCDTray.exe" /s
O4 - HKCU\..\Run: C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\OLYMPUS\OLYMPUS Master\Monitor.exe" -NoStart
O4 - HKCU\..\Run: "C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\AdobeUpdateManager.exe" AcRdB7_0_8 -reboot 1
O4 - HKCU\..\Run: C:\Program Files\Google\GoogleToolbarNotifier\GoogleToolbarNotifier.exe
O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: C:\WINDOWS\System32\CTFMON.EXE (User 'HELYI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: C:\WINDOWS\System32\CTFMON.EXE (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: C:\WINDOWS\System32\CTFMON.EXE (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: C:\WINDOWS\System32\CTFMON.EXE (User 'Default user')
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
O8 - Extra context menu item: &Windows Live Search - res://C:\Program Files\Windows Live Toolbar\msntb.dll/search.htm
O8 - Extra context menu item: Add to Windows &Live Favorites - http://favorites.live.com/quickadd.aspx
O9 - Extra button: (no name) - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - {08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501} - C:\Program Files\Java\jre1.6.0_02\bin\ssv.dll
O16 - DPF: {17492023-C23A-453E-A040-C7C580BBF700} (Windows Genuine Advantage Validation Tool) - http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkID=39204
O16 - DPF: {6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C} (WUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/windowsupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/wuweb_site.cab?1159828575109
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/microsoftupdate/v6/V5Controls/en/x86/client/muweb_site.cab?1163236095296
O16 - DPF: {7584C670-2274-4EFB-B00B-D6AABA6D3850} (Microsoft RDP Client Control (redist)) - http://neptun.nyf.hu/msrdp.cab
O16 - DPF: {DEB21AD3-FDA4-42F6-B57D-EE696A675EE8} (IP-Uploader Control) - http://asp04.photoprintit.de/microsite/defaults/activex/ImageUploader3.cab
O18 - Protocol: skype4com - {FFC8B962-9B40-4DFF-9458-1830C7DD7F5D} - C:\PROGRA~1\COMMON~1\Skype\SKYPE4~1.DLL
O22 - SharedTaskScheduler: Browseui elõbetöltõje - {438755C2-A8BA-11D1-B96B-00A0C90312E1} - C:\WINDOWS\System32\browseui.dll
O22 - SharedTaskScheduler: Komponenskategóriák gyorsítótárazási szolgáltatása - {8C7461EF-2B13-11d2-BE35-3078302C2030} - C:\WINDOWS\System32\browseui.dll
O23 - Service: AVG Anti-Spyware Guard - GRISOFT s.r.o. - C:\Program Files\Grisoft\AVG Anti-Spyware 7.5\guard.exe
O23 - Service: Logikai lemezkezelõ felügyeleti szolgáltatás (dmadmin) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\dmadmin.exe
O23 - Service: Eseménynapló (Eventlog) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\services.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C:\Program Files\Google\Common\Google Updater\GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C:\Program Files\Common Files\InstallShield\Driver\11\Intel 32\IDriverT.exe
O23 - Service: IMAPI CD-égetõ COM-szolgáltatás (ImapiService) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\imapi.exe
O23 - Service: NetMeeting távoli asztalmegosztás (mnmsrvc) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\mnmsrvc.exe
O23 - Service: NOD32 Kernel Service (NOD32krn) - Eset - C:\Program Files\Eset\nod32krn.exe
O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\services.exe
O23 - Service: Távoli asztal súgó-munkamenetének kezelõje (RDSessMgr) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\sessmgr.exe
O23 - Service: Intelligens kártya (SCardSvr) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\SCardSvr.exe
O23 - Service: StarWind iSCSI Service (StarWindService) - Rocket Division Software - C:\Program Files\Alcohol Soft\Alcohol 120\StarWind\StarWindService.exe
O23 - Service: Teljesítménynaplók és riasztások (SysmonLog) - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\smlogsvc.exe
O23 - Service: Telnet (TlntSvr) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\tlntsvr.exe
O23 - Service: Kötet árnyékmásolata (VSS) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\vssvc.exe
O23 - Service: WMI teljesítményadapter (WmiApSrv) - Unknown owner - C:\WINDOWS\System32\wbem\wmiapsrv.exe
O23 - Service: A Windows Media Player hálózatmegosztási szolgáltatása (WMPNetworkSvc) - Unknown owner - C:\Program Files\Windows Media Player\WMPNetwk.exe

--
End of file - 9406 bytes
zvaragabor
szerintem csak valamilyen programon belüli reklámra riasztanak, semmi ártó szándékú dolog nincsen benne.

Chaos Anno Domini

Csak az a gond, hogy egy csomó tiszta oldalról le lehet tölteni, az egyiken ráadásul a spyware keresõvel tesztelve felirat díszeleg alatta.
zvaragabor
Elküldheted azt a kérdéses fájlt valamelyik antivírus cégnek hogy elemezze ki részletesen.

Chaos Anno Domini

Avast, www.avast.com, ma már legalább 3x frissített!

Spyware Terminator, Windows Defender, Multi Virus Cleaner
zvaragabor
"minden kémprogram keresõ" alatt pontosan mikre gondolsz?

Chaos Anno Domini

bmate0007
Talán mert az 😊

A VCatch-rõl miért állítja minden kémprogram keresõ azt, hogy adware?
zvaragabor
ha egyidejûleg volt fent 3 antivírus valós idejû védelemmel bekapcsolva, akkor ne csodálkozz, ha a nod IMON-ja bes*aratta a gépet.

Ami az Avast 2 találatát illeti, arra most is csak azt lehet mondani, hogy nincsen 100%-os védelem, amit az egyik megtalál, azt a másik nem, és ugyan így fordítva. Lehet, hogy ha az Avast lett volna fent a rendszer üzembehelyezése óta, akkor a NOD talált volna 1-2 dolgot, ha felraktad volna.

Chaos Anno Domini

Én az Avast! 4.7-et javasolom. Egyszer egyidejûleg fenn volt a Nod32, az AVG 7.5 free és az Avast! 4.7. Az Avast!-tal telepítéskor kapásból 2 vírust találtam dacára hogy a Nod üzembehelyezéstõl fenn volt a gépen. Amikor pedig az Amon-t (valós idejû védelem) ki akartam kapcsolni, leállt a gép és az XP egy hibaüzenettel köszöntött bekapcsolásnál.
zvaragabor
Szerencsére (a teszt szempontjából sajnos) még nem került sor windows újratelepítésre, a rendszer azóta is kifogástalanul mûködik. 😊 Csak úgy meg nem akarom megcsinálni, mert többen is használjuk a gépet, és nem akarok így kísérletezgetni. Úgyhogy teszt még nincsen, de még nincsen minden veszve, ha megérik a rendszer az újratelepítésre, akkor jóeséllyel lesz valamilyen teszt. 😊 De azt még nem tudom hogy mikor lesz ez egyáltalán.

Chaos Anno Domini

Hali!

Érdeklõdnék, hogy megcsináltad-e a tervezett vírusírtó tesztet az ingyenes verziókkal? Ha igen milyen eredménnyel?
bmate0007
xD

slime001
A géped pedig a vírusokat 😄

A nod32 sorra szebeli be az összes díjat <#vigyor>
slime001
Hmmm! Jó virusirtó ingyen? Szerintem a jó virusirtó ingyen az olyan hogy megcrackelsz egy fizetõst xP És szerintem a Kaspersky Internet Security 2007-t ha megcrackeled elég jó ingyenes virusirtó lesz 😊 Akit érdekel küldjön egy PM-et!

Avast<#levele><#levele>

"én még most is a nod32-t javaslom. az elég jó. egy fixel föleg." <#wink><#eljen>
engem az avast kilökött játékbol. amugy nem volt rosz.
én még most is a nod32-t javaslom. az elég jó. egy fixel föleg.
JoeFromHun
A Home Verzióhoz ITT! tudsz regkódot igényelni ingyen... és így egy évre meg van oldva a vírusírtó probléma... ajánlom mindenkinek.

Üdv:Joe!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

nem tudja valaki mi az avast 4.7 reg kódja?
bmate0007
Szoftverbázis

Download.com===>tûzfalak

download.com===>vírusirtók
parancsolj!

sztem BlackICE-t ne tegyél föl, mert az fizetõs, a ZoneAlarm free nyugodtan megmaradhat. Hmmm...trójai...nagyon piszok...de sztem tölcsd le ezeket és mindegyiket telepísd fel egymás után, vizsgálat, és amit megtalál, írtsd ki. ezek a legjobbak: AVG Anti-Spyware, Spybot-Search&Destroy, Spyware Terminator, Avast!

Sziasztok a következõ dologban szeretnék segítséget kérni.
Elõre leszögezem, hogy nagyon láma vagyok!!!!

Lenne egy P2-es gép. Nem is ez a lényeg.
Hanem össze szedett valami csúnya vírust. ami a javat támadta meg.
Valami trójai vírus.
Nos a NOD32 igaz felismerte de nem tudta leíratni, Lefuttattam csökkentett módban is.
A NOD32 azt írta ki, hogy többszörös vírus fertõzés. stb.....stb... és ennyi.
Eddig a gépen WIN98-fut. (szerintem marad is.)
ZonaAlarm van fenn tûz falnak. Meg most tettem fel avast 4.7-et. de az nem talál semmit.......
Pedig tudom, hogy ott van a kiss piszok valahol.........
Ebben kérek segítséget, hogy most mit tegyek, vagy mit rakjak fel.
Tûz falat esetleg vírus keresõt?

BlackIce- ról mi a véleményetek. Abban létezik magyar nyelvû.
Elõre is köszönöm a segítséget.

Azt megköszönném ha adnátok olyan oldal címe (címeket) ahonnan lehet letölteni tûz falat és vírus keresõt.
bmate0007
esetleg még avg anti-spyware

bmate0007
Hi! Én azt tanácsolnám, hogy tölcsd le az Avast! Home Edition-t (Ingyenes), és az AVG Anti-Spyware Free-t. Elõször is mind a kettõt frissítsd, és utána teljes vizsg. Amit találnak irtsd ki.
Egyébként milyen antivirus, antispyware-ed van?

Hali!Az a problémám, hogy egy Trojan.Vundo.BA vírust kaptam és nem tudom véglegesen eltávolítani.Segítsetek
És melyik comodo magyar, honnan???

amon -> setup -> és ott egy öszetevõt kell eltávolítani csak. és akkor nem is jön elõ az ablak h nem müködik a virusirtó. konkrétan már nem tudom. régóta a comodo megy.
Hali !F-secure sztem No. I.kompl.rendsz.(int.sec.)
észrevétlen , de ha kell - ottvan!
3 hónap reget ad. szal jónak tartom.

A férfiaknak két dolgot kell tövig nyomni. A másik a gázpedál...

bmate0007
szerintem az Avast! a legjobb ingyenes vírusirtó, a kezelõfelülte, hatékonysága, és a védelmi képességei miatt is. egyetlen hátránya van: eléggé lefogja a gépet

"a nod32-t. jó progi, nagyon, csak az uj verzionál kicsit modositani kell a beállitásokon mert a file sístem monitor állandó fájl ellenõrzése zabálja a teljesítményt"----ezt hol állitod be hogy ne igy legyen???<#nemtudom><#worship>

sztem ez olyan h ki mire esküszik. sokan imádják a nod32-t. jó progi, nagyon, csak az uj verzionál kicsit modositani kell a beállitásokon mert a file sístem monitor állandó fájl ellenõrzése zabálja a teljesítményt. vinyó miatt.(nem vészes). kaspersky. jókat hallotam róla csak kevesen használják. avast!. nem rosz. csak engem mindig lelökött netröl amikor neten nyomtam w3-t. nem sztem. COMODO. ez is jó. kicsit...na jó, ku**va lassan frissit de abszolut nincs baj vele. jol müködik. csak ez is állandóan a vinyóm bogarássza. AVG-t, eTrustot nem minõsíteném mert nem ismerem. nem is biztos h meg akarom öket.
JoeFromHun
Biztosan jó lesz majd az Avira is ha egyszer kap egy jobb kezelõfelületet. Ja és ha még beállítanak néhány Mirror-t a frissítéshez. AVG-t néztem már párszor de valamiért nem jött be. Hogy indokoljam is meg, hogy miért tartom ingyenesben az Avastot a legjobbnak? Azért mert nem végez fél munkát az ingyenesség ellenére sem. Sok vírusírtónál az ingyenes verzió csak szól, hogy gondd van... Azzal meg nem sokat érdek. És néha az Avastban igen jól jön a boot idejû ellenörzés.. amit eddig nem sok vírusírtónál láttam.

Üdv:JOE!

Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB

zvaragabor
jah nem említettem, akkor akarom megcsinálni, amikor kezd rosszalkodni már a gép. Szal mindenképpen windows újratelepítés elõtt akarom, így legalább az adatok ki lesznek mentve mindenképpen.

Chaos Anno Domini

lck
Mondjuk én mielõtt nekiállnék biztos hogy csinálnék egy ghost-os mentést a tiszta winröl.
zvaragabor
Ne essék félreértés, az "Aha köszi!" az "Azt használja mint a Kaspersky - csak talán ritkábban frissít."-re ment. 😊

A második részben csak poénkodtam 😊

Chaos Anno Domini

lck
Jó - ha van kedved persze csináld !
Legalább itt biztos hogy elfogulatlan teszteredmények születnek. :-)
zvaragabor
Aha köszi!

Lehet, igazad van. De már annyira beleéltem magam, ne rontsd el a gyerek játékát! 😛😛😛 😄 Amúgy nem 1-2 virnya lesz, hanem vagy 1-2 százat szeretnék. Hát a spyware része már másik dolog, legföljebb megoldom egy spyware doctorral elõtte. Rezidens védelmet is tesztelni már kicsit szívósabb dolog, nagyobb a kockázat. Úgy akarom, hogy felteszem mindet egymás után, és telepítés után rögtön nyomom is ki a rezidens defense-t. Reboot in safe mode, és nyomatom a scan-okat.

Chaos Anno Domini

lck
Avira azért buta, mert piros esernyõvel senki sem mászkál ?
(mer nemtommér)
lck
Azt használja mint a Kaspersky - csak talán ritkábban frissít.

Egyébként szerintem, ha rezidens védelmet nem tesztelsz, akkor hosszadalmas meló ezeket felrakogatni és végigtesztelgetni.
Az hogy melyik mit ismer fel arra jó a virustotal.com is.
Egyébként szerintem a felismerésben a legnagyobb különbség az hogy vannak vírusitók amik a spywerek irtását nem tekintik feladatuknak, a másik meg igen - azok elvileg többet találnak.