Jó VÍRUSIRTÓ ingyen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chaos Anno Domini
Sokan a legjobb ingyenesnek tartják. (teljesen jogosan)
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Legalább 3x próbáltam más-más winre.
Sajnálom mert elõször azthittem hogy megtaláltam az igazit.
Chaos Anno Domini
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Alplap:GA-890 GPA UD3H Rev2.1 - CPU:PhenomIIX2 555BE 3.2GHz - Táp:Corsair VX-450 450W- RAM:16GB Kingstone DDR3 QKIT 1600MHz- Ház:Chieftec Bravo - OS:W7(x64)/Ubi12.04LTS- HDD:3x WDBlack 2TB
Itt az új free beta vírusirtója.
Elsõ ránézésre nem tûnik rossznak - úgy látom érdemes tesztelmi.
A legjobb lenne, ha csökkentett módban (a gép elindulása és a Windows elindulása között nyomd az F8-at, mint süket a csengõt, majd a menübõl válaszd ki a Csökkentett mód menüpontot) futtatnál végig kikapcsolt rendszervisszaállítás (Start/(Beállítások/)Vezérlõpult/Rendszer/Rendszer visszaállítása fül/A rendszer-visszaállítás kikapcsolása az összes meghajtón legyen bejelölve) mellett futtatnál végig egy teljeskörû víruskeresést és -irtást.
késöbb ez is elõjött!
http://kepfeltoltesbcs.extra.hu//files/virus1171909747.jpg
De még ezt sem tudtam meoldani!!!
Chaos Anno Domini
de a spydawn 3.1 az virusirtó volna?
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Adware észleltem!
Ne essen pánikba. próbálja meg a mentesítést úgy, hogy követi az utasításokat és a hivatkozásokat.
vírus neve: Win32: Adware-gen.
vírus típus: Adware
Mit csináljak, mert nem akarom újra rakni a windowsom!
arrol lenn szo hogy benyeltem 1 trojai "lovat" 😄.counterspy ,avg, meg mittomen miket futtattam, aszondja karantenba rakja emg letorli de ugyanugy. barmikor netezek elougrik hogy ingyen letolto csengohang meg ilyenek..tudna esetleg valaki segiteni ,hogy mitszedjek le es mivel tudnam ezt legyalulni. meg olyan erzesem van mintha, lopnak a netem, cszes kozbe normalis ping , de igy beszaggatok, meg lerak asztalra barmizés közben.
elore is koszonom a helpet, remelem nembaj hogy nemirok ekezettel+helyes irasi hibaim remelem olvashatok.
Bár öszintén szólva ha nagyon belegondolunk, céges felhasználásra lehet hogy ezek sem ingyenesek.
Nemtom miért de nekem a Spyware terminátor nem szimpi.
Spy-ra most olyat használok hogy SpyStopper Pro 4.9
Ez egy állandó védelem, és még egy kanyi cookie-t sem engedett eddig be, bár egyesek szerint a progi maga is spywaregyanús - de nem érdekel, mert szûr mint atom és kicsi a gépigénye.
Legalább így tudom hogy ez az egy spyware van a gépemen 😊
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini
Egy szép nagy ablakba behozza - talán - ezt az oldalt:
http://www.avira.com/en/produkte/avira_premium_security_suite.html
Csak el kell okézni.
Egyébként asszem talán az avnotify.exe csinálja. Comodo firewall néha ezt gyanús tevékenységnek értékeli és akkor csak az ablakkeret jön be.
Amit mondtál, azt én is megcsináltam, sõt még a Scanner és a Guard menün belül is szigorúbbra vettem, amit jónak láttam. Fõ a biztonság. 😊 Nod32-t is a legszigorubban használtam.
Chaos Anno Domini
Esetleg jótanácsként mondom hogy én a Configuration > Expert mode > General > Extended threat categories - ablakban az összes pipát rátettem.
Chaos Anno Domini
A 15 gigás C: rendszerpartíciómat ellenõriztettem vele. ( LUKE FILEWALKER !!! - MORE THAN SEURITY ! 😄D )
Ezen a foglat terület 4,92 Giga - amibõl mondjuk lejön a lapozó 1,6 Giga - amit nem ellenõriz.
120480 fájlt ellenõrzött alapbeállításban.
2965 mappát és
932 tömörített fájlt
5 perc 4 másodperc alatt.
A vinyó az Satás Samsung 80 gigás
A processzor AMD Athlon 3200-as.
A RAM 1024 Mega.
Chaos Anno Domini
Chaos Anno Domini