Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mi lehet a gond? Valaki help pls elõre is köszi
Elkészítettem egy 1280x720-as ,4perces videót . Fel szeretném tenni youtubera ,de ott a gond hogy 17GB a videó.
Youtubera 2GB-t lehet csak felrakni . Ez egy wow-os videó akarna lenni ,szóval kéne hogy a minõsége nagyjából megmaradjon ,viszont a mérete csökkenjen. Valaki tud erre vmi progit/tutorialt/javaslatot adni ,hogy mit kéne csinálnom? már csak ez hiányzik ,és kész lennék ,ty elõre is
Van két planetaep.com-os effectem amit szeretnék átméretezni egymás után fûzni és loopolni. Mivel nem vagyok otthon az after effectsben kéne valaki aki ezeket megcsinálja nekem cserébe a két (egyébként fizetõs) effectért. Az efectek: classic movie title, és a bubbles and smoke
Akit érdekel ide írjon: [email protected]
Köszi
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
Itt nézz körül http://www.adobe.com/products/aftereffects/gallery/!
Segítséget szeretnék kérni...(utálom igy kezdeni, de ha lehet minnél sürgõsebben) A terv az volna hogy a képernyõn megjelenõ betûk( képek) úgy "mozogjanak" ki a képbõl mintha falavelek volnának, azaz a mozgásuk hasonlitson a falevelek (papírlapok) mozgására, miközben a szél megmozdítja(elfújja) õket!.....Hogyan lehetne ezt a lehetõ legegyszerûbben megoldani? köszönettel....
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
El kell hogy keserítselek, 2 giga manapság elég soványnak számít, tesco gazdaságos PC-ket adnak annyival...
Nekem 4 giga van (tervezem hogy bõvítek 8-ra, ha kijön a CS5), ennek ellenére izmosabb comp - a mi éveink metrós jelenete - renderelésekor kaptam ilyen hibaüzit, közvetlenül restart után úgy, hogy AE-n kívül semmi nem futott a háttérben. A disk cache bekapcsolása, amit javasolt, végül megoldotta a problémát.
Egyébként a CS5 jelentõs javulást igér a memóriakezelésben:
Even though we recommend adding some more RAM to your machine to take advantage of After Effects CS5, it will still work better in computers with less than 4GB of RAM. Even in this situation, After Effects CS5 can still use more RAM than CS4, and this means fewer out-of-memory errors and better performance.
http://blogs.adobe.com/keyframes/2010/04/faster.html
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Renderelni se lehet ezzel a szarral.....1,5 perces videó...740framet emgcsinál és kiirja,h NINCS ELÉG MEMÓRIA!!!!!
Miaz h nincs elég memória?faszom bele az..2GB nem elég neki?én leszarom,hogy nincs elég memória..CSINÁLJA MEG!!!Üritse ki vagy faszomtudja...Be van állitva,h framenként purgeölje a memóriát a titkos beállitásokban,de SZART SE ÉR...Már a 3. részt csinálom..
Elõször eljutott 740körüli frameig,aztán 110 kötülig,és onnan HALÁL.EGY FRAMET SE CSINÁL MEG!!!Kiirja,h nem elég neki az a kurva memória....Fos...
After Effects warning: logged 2 errors,please check log. First erro was
"error: unable to allocate space for a 1920 x 1080 image buffer.
You may be experiencing fragmentation. In the Memory & Multiprocessing Preferences ,try incrasing the RAM to leave for other applications and selecting the Enable Disk Cache option in the Media & Disk Cache panel.
(7:: 66) "
ilyenkor mit kell csinálni? mi az az image buffer? van egy olyan képem ami 1920x1080as ,és azzal van gondja?
pls help
Szükségem lenne a rectangle mask tool-re , viszont valamilyen beállítása nem jó nekem vagy nemtudom.
Mivel ha én kijelölök a rectangle tool-al egy helyet ,hogy az mask legyen, akkor nem kijelöli azt a helyet ,hanem egy színnel beteríti .
Egy tutorial-t csinálnék videocopiloton ,de itt elekadtam .
Nekem igy néz ki :
http://img714.imageshack.us/img714/844/wtfs.jpg
És igy kéne :
http://img27.imageshack.us/img27/3889/wtf2qz.jpg
Azt sem értem ,hogy az uj layer ami megjelenik ha használom ezt a rectangle maskot ,az nálam Shape Layer nevet kap , a videón meg Mask1.
Na, sztem értitek mi a probléma, pls help😊
Az elején, amikor az egérbõl és a tanterembõl 3D-wireframe lesz, az AE és Trapcode Form (Particular?), vagy 3Dmax illetve ehhez hasonló?
Hogy lehet egy videót / pdf filesort megfordítani, hogy fordítva játssza le . De úgy hogy ne az egész composition-t ,hanem csak 1 kiválasztott layer-t forditson meg
ty
"pl 1 cod2 ös vidoba szebb grafot. és ha igen hol" - azt azért értsd meg kérlek, hogy ez nem egy diavetítõ program, hogy rányomsz egy gombra, aztán kész a videó. Sokkal bonyolultabb ez annál, és szerintem rengeteget kéne olvasnod a témával kapcsolatban.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mivel van 1 kamerám, de elég kezdõ vagyok AE-be, és azt sem tudom megcsinálni, hogy pl menjen egyenesen 5 másodpercig, aztán fokozatosan lassuljon le ,és álljon meg 1 mp alatt.. mivel ilyen kéne nekem
És hol lehet az opacity-t beállítani ? 😄
ty
Egyébként a loopolásos rész az jól müködik?
mint amit te is küldtél loopolás-példát ott is tökéletesen látni...Középen 50% opacity van mind2 layeren,de hiába 50+50=100,akkor is fele olyan látható..Ezért a felsõ layert szoktam simán 0-ról 100ra tenni és átmegy az alsó a felsõbe.Ennyi.
Ha premierebe lennél azt cross dissolve-nak hívják.
Itt egymás föl rakod a két videót, hogy fedjék és az egyiknek az opcity-jét változtatod úgy hogy leraksz két keyframe-t egyiket 100 a másikat 0-val a másik videó ennek az ellentéte. Azaz 0-ról kell 100-ra állítani és átmossa egyiket a másikba.
Azt ram preview-nak nevezik és addig megy amíg a memória illetve ha pluszba beállítottál még lemezterületet arra tölti be, ezt csak arra használja az ember, hogy megnézze hol tart.
Ha ki akarod renderelni arra ott van a ctrl+m azaz amikor kirakja a neked megfelelõ filetipusba azaz avi, mov és ehhez hasonló.
Meg amugy van néha olyan gondom is ,hogy csak 1 ideig renderel az AE. Pl megnyomom a 0-t ,hogy rendereljen, és csak a feléig rendereli el ,akármit csinálok.. ez is mér lehet?