Forza Motorsport

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kb fél éve! és az eddigi játékidõm 64 óra valahány perc. Ti minden versenyt aranyra csináltok meg? úgy éri meg akkora dicsõség mikor egy egy fejezet után megkapod a neked járó plusz auotót!!! Ha teljesen végigvittem akkor elkezdem elõrõl úgy hogy a nehézségi szintet maxra rakoma sérülést is és kikapcsolom az abs-t és a tcs-t is!!! Durca lessz!!! Szerintem most már vagyok annyira jó hogy ígyis nyerni tudjak!!! VAn egy tippem: Az arcade módot vigyétek végig, ott nagyon sok tapasztalatot lehet szerezni, majd meglátjátok hogy miért is! Addig is: Loading...Nürburgring...gogogogóóóóó...3...2...1...zöld és padlógáz:-)
Minstrel
mióta játszol vele

http://topgearhungary.blogspot.com/

Nem, mert nagyon sokat kell szórakoznom vele mire kialakul hogy melyik kocsin milyen beállítást kell csinálnom! Nekem nem éri meg. Én így szoktam meg. Meglett az 50. level!!! Már csak 3 verseny van hátra! A legutolsó verseny lessz a leg brutálisabb! Meglepetés!!!!!!!!
Minstrel
már én se ravasszal adom egy ideje.

amúgy nekem is az összkerekesek amik bejönnek, persze az s-controller miatt, mert azokat gázadással ki lehet szedni a csúszásból, persze az első kerekesekkel is könnyű.

beállításokat szoktad finomítani pályánként meg autónként?

Nem, és nem is a ravasszal adom a gázt. Minden játéknál amin lehetséges átállítom a controllert! A jobb joistyk elõre a gáz hátra a fék, a ballal pedig balra vagy jobbra irányítom az adott autót! A kedvenc autóim: Nissan, Porshe, és az összes összkerekes!
Minstrel
Te kormánnyal játszol?

level 23...! Meg kemény? level 35-tõl kezdõdik az igazi játék én level 48-nál járok de itt már minden csak türelem játék! A kedvenc versenymódom mikor megadott benzinmennyiséggel indulsz és kb 30!!! kört kell megtenni de közben figyelned kell a benzit és taktikázni kell! Ez a kedvencem a végefele már csak ilyen versenymód van! Ez a kedvenc játékom egyenesen fanatikus vagyok! Ha majd eljuttok arra a szintre mikor elérhetõvé válnak a GT és GTS-ek akkor nagyon fogtok csodálkozni, lessz egy csomó olyan kanyar (nem kicsik) amiket simán rákanyarodással be lehet venni!
Minstrel
Viper nem lehet,mert csak Corvette-k mehetnek ebben az osztályban, de végül rájöttem, hogy a fullos Guldstrand-nál sokkal erősebb a fullos C06-os, ezzel két futamot megnyertem kis szerencsével meg két második hely összejött. a Lingenfelter nagyon erős még mindig, de ha jól zárom az íveket akkor fel lehet tartni a futam végéig.

level 23 körül járok, itt már lassan minden kemény, illetve nem lehet a többiekénél sokkal erősebb autót venni és azért nehezebb.

Minstrel
Viper nem lehet,mert csak Corvette-k mehetnek ebben az osztályban, de végül rájöttem, hogy a fullos Guldstrand-nál sokkal erősebb a fullos C06-os, ezzel két futamot megnyertem kis szerencsével meg két második hely összejött. a Lingenfelter nagyon erős még mindig, de ha jól zárom az íveket akkor fel lehet tartni a futam végéig.

level 23 körül járok, itt már lassan minden kemény, illetve nem lehet a többiekénél sokkal erősebb autót venni és azért nehezebb.

Ogrus
ez a játék egyik legkeményebb része.a hennesy viper megnyomja.próbáld azzal.

Taraka főboszi Levél 66 Overlady Ogrus levél 64 Bounty Hunter \"need mats or recipe?\"... már ne, diszidáltam (köszi mindenkinek, élmény volt)

Minstrel
Van itt valaki aki már végigcsinálta s-controllerrel? 😊) Én most a corvette kupánál vagyok és teljesen elakadtam, bár nem pont a controller miatt... a Lingenfelter Corvette-et egyszerüen nemtudom legyőzni a teljesen feltuningol Guldstrand-al se, new-york-ban pl. az egyenesben úgy megy el, mintha én állnék, pedig ennél erősebb vette-t össze se lehet hozni. Itt már csak a pontosabb autó beállításoktól gyorsulnék?

Lammer
boxra siman van mar az osidok ota USbs csati... a kontroller portjara

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

En se...
UNREG
Azt tudom, hogy van olyan adapter, amivel a DS2-t használhatod boxon, de kormányról nem hallottam....

aabyssx
Itt inkább az a probléma, hogy a kormány USB-s. De mivel az Xbox kontroller csatlakozói is USB portok, csak nem szabvány foglalattal, ezért lehet, hogy valaki már talált a csatlakoztatásra megoldást.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
A box nem kezeli a force feedback-et, csak a sima rezgést, ez kormánynál elég gáz.

aabyssx
Valakinek van tapasztalata a PS2-es Logitech Driving Force (Pro) + Xbox témában?

www.youtube.com/aabyssx

Bogyi007
Nem mondod. 😄 Jól nézd meg ott is megtalálható vagyok ugyanezen a néven...

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

DanielT
Itt nem, a www.xbox365.hu fórumán van a nagy topik, ott nézelõdj.
Bogyi007
Ennyire nem érdekel senkit ez a game?

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Bogyi007
Hát én is elkezdtem a gamát, és meg kell mondanom, hogy le vagyok nyûgözve, aki nem Xboxosként játszik vele, az próbáljon meg úgy is játszani egy adott pályán és kocsival több variációban is, azaz kikapcsolgatva a segítségeket. Mindig más és más lesz az eredmény. Nagyon jó a progi!!!

Á nem,elvégre az autóban ülve nem a környezetet látod....de most már kicsit untat ez a téma, így ötnaponta 😄

\"my love for you is like a truck\"

Nem akarok kellemetlenkedni, de egy autos jatekban a kornyezet reszletessege a legfontosabb?? 😊
Skynet
Azt nemkell megalapítani az már van és a gt4 trónja elött hajlong de azért néha a forzára is odaintegetnek mert jó de a gt4 trónol még😊
deep
Kusé van, alapítsd meg a GT4 vallást<#mf2>
DanielT
Ehehe, mer' nincs szemed bazeg 😄DDD
deep
Egyetértek, szerintem is ha szimulációról van szó, biztos gyõz a Forza.Más kérdés hogy szerintem minden másban is, de ez most nem ide tartozik<#vigyor5>
DanielT
Megvan az Enthusia. Nem rossz, de nem veri 😊 Abszolút nem. Közel sem.
Skynet
hmmmm de Enthu veri probieren😊
"Forza részletesebb"
Ezt hogy erted? Mivel tudod ezt indokolni? "
Egyszerû,játssz vele,menj ki egy pályára,és nézd meg a környezetet.

DanielT
Szimulációra jelenleg semmi nem veri a Forzát.
Skynet
Enthusia grafikára nem (nekem monnyuk másodlagos) viszont irányításra,szimulációra a forza és a gt4 fölött van jócskán...
"Forza részletesebb"
Ezt hogy erted? Mivel tudod ezt indokolni?

Nem jatszottam meg a Forzaval, de mar lattam mozgas kozben, es nekem nem tunt lassunak, sot kifejezetten folyekony, gyors volt. Csak tulsagosan, termeszetellenesen szines, ami a szememben egy picit ront az osszkepen...

Enthusiara mit szoltok?? 😊
aabyssx
Uh, baze! Ezt csak most olvastam. Azt tudod, hogy teszteléskor figyelembe veszik a meglévõ kínálatot a platformon?

www.youtube.com/aabyssx

Helló sziasztok!
Az lenne a buta kérdésem v inkább 2:hogy lehet a forzában fölkapcsolni a felbontást 720*1080-ra?A másik meg az hogyha van 1 pc-s kormányom és ha vennék usb átalakítót az xboxhoz akkor mûködne e a kormány?Egyébként logitech momo force a kormányom van!
Elõr is köcce a segítséget!!
zolee90
sztem fasza lett a játék. Yoo h van benn tuning lehetõség, változatosabbá teszi a gammát

CSOCSO
200 versenyt egyaltalan nem akarok lenyomni.. nekem meg a 100 is sok... plusz nem vagyok kivancsi az integrara.. sem a a mini re.. sem a tobbi softaligara...
deep
Azért vannak olyan autók, amivel több versenyre is nevezhetsz ám.Nem is egy.
Petyus_
Az magában tényleg nem rossz, csak a tuning miatt lenne jó, ha legalább egy 10 versenyes sorozatot lehetne egy verdával nyomni.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

deep
Hát ha te egy autóval akarsz lenyomni 200 versenyt...😊
Szerintem jó dolog, hogy mindig másik kocsival mész, kicsit változatos.
Hali,és ha felajánlanék egy két hetes,karcmentes Resi 4-et cserébe?

Petyus_
Tegnap játszottam vele elõször, tényleg ütõs cucc lett.

De Career módban mindig ez lesz, hogy váltogatni kell az autókat majdnem minden versenyre? Azért ez kicsit tré, nem tud a szívedhez nõni a spéci kásztöm tyúnd verdád..

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

CHEAPBOY
Forza Motorsport 11000ftert ujonnnan viheto😊

Emailt irjatok ( [email protected] ) .

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Max 36
Tiszteletben tartom a véleményed,de mint autómániákus,volt szerencsém kipróbálni jó pár gépet az életben,és a Gt4 inkább szimulátor,mint a Forza,de ettõl mind a 2 király a maga mûfajában,ezen ne vesszünk össze.

Isten most nem ér rá,segíthetek?

Bogyi007
Ez igaz, és krisztián is korrekt tesztet írt az új 576-ban róla. ha jól emlékszem 5 oldalt kapott. Ja és 9.5-et. Ez ugye fél ponttal kevesebb mint a GT4 de nagyon jó indulásnak ez!

Nem lesz nehéz. Szerinted pl a GT3 és GT4 között forradalmi újításokat vezettek be? Nem. A Forza elsõ nekifutásra elérte a GT4 szintjét, és bizony rengeteg lehetõség rejlik a folytatásaiban. Ott kezdve, hogy az új rész már csak nextgenen jön, mondanom sem kell -várhatóan- hatalmas grafikai különbségeket felvonultatva (ezért lifegett anno az emberek álla a PS-es és a Ps2-es GT esetében is). Bevezethetik pl az idõjárási viszonyokat is (esõ és társai) ez is nagy változtatás lenne, hiszen kihat egy csomó mindenre. Lényeg a lényeg, hogy a Forza méltán az "X GT-je", egyáltalán nem kell szégyenkeznie ha már mindenképpen hasonlítgatni akarják (feleslegesen) a PS-es társához.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

CSOCSO
nemtom. nekem valahogy a gt3-4 auto minig lomhanak tuntek meg lassunak..
deep
Nekem jobban tetszik a Forza, ha már hasonlítgatunk.
A GT4 autói ugyan valóban szebbek, de az autók kidolgozása ugye nem minden.
Azok viselekdése számomra az, ami egy autós játékot igazán meghatároz.Nem a grafika. Az is fontos, persze. De a Forza-val kapcsolatban nem beszélhetünk azért csúfságról. A Forza autóinak viselkedése nekem jobban tetszik. Végülis ennyi, ami mellette szól😊 Meg az anti-aliasing😊
Lammer
naigen kivancsi lennek a 4ik resz utan, mennyire lenne boooring... 😄DD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

CHEAPBOY
Hát naná, mert ha figyelembe vesszuk, hogy AZ Xen van, meg hogy ez az elso Forza (mert en meg sokat szimatolok a levegoben).... nem csoda a magas pontszam. Ezt tessenek egy masodik resszel ugy meguberelni, hogy a GT4hez meltot kapjon. Nehez lesz😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Oldal 1 / 5Következő →