Knight Rider (TV)
Oldal 1 / 90Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha még nem láttátok, az alábbi csatornát, akkor iszkiri megnézni, az összes KR-es tartalmat! Nagyon jó!
JoeT & az autók
és ez se rossz! --> Az Abonyi K.I.T.T.
JoeT & az autók
és ez se rossz! --> Az Abonyi K.I.T.T.
"Nulla tenaci invia est via"
Sziasztok.
Nincs meg valakinek megszerkesztve szépen megrajzolva a
Knight Rider 4000-es műszerfala? Ami a Knight Rider 2000 filmben szerepelt piros autó
műszerfala a gombok felírataival, bármilyen info ami segíthet rekonstruálhatni. Ez valahogy
sehol nincs meg, de még csak rendes szép képeket se lehet találni róla.
Knight Rider 4000-es műszerfala? Ami a Knight Rider 2000 filmben szerepelt piros autó
műszerfala a gombok felírataival, bármilyen info ami segíthet rekonstruálhatni. Ez valahogy
sehol nincs meg, de még csak rendes szép képeket se lehet találni róla.
Megint visszatér.
Áááhh. Ezt, valaki nem szerzi meg??
//www.youtube.com/embed/Z1bdUaTV3QM
Az iszdb egyik fórumáról idézek:
" serien 2011. szept. 15. 09:56 | Válasz | #789
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni Magyrországon először a Knight Rider 1989 vagy 1990-ben jelent meg VHS-en Német nyelven Magyar hangalámondással. Nekem akkoriban csak kölcsön videóm volt, azért nincs meg és azért keresem, (egy kazettán kb négy rész volt) hátha valakinek megvan és tud segíteni nekem és a másik.
A Magyar Televizió 2, 1992 & 1993-ban, a film előtti előzetesét keresem.
Mindkettőt régóta keresem.
Előre is Köszönöm szépen a segítségeteket! "
Tyűha, narris szinkron. <#guluszem1>#guluszem1> Áhhhh, erre kiváncsi lennék. <#zavart1>#zavart1>
" serien 2011. szept. 15. 09:56 | Válasz | #789
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni Magyrországon először a Knight Rider 1989 vagy 1990-ben jelent meg VHS-en Német nyelven Magyar hangalámondással. Nekem akkoriban csak kölcsön videóm volt, azért nincs meg és azért keresem, (egy kazettán kb négy rész volt) hátha valakinek megvan és tud segíteni nekem és a másik.
A Magyar Televizió 2, 1992 & 1993-ban, a film előtti előzetesét keresem.
Mindkettőt régóta keresem.
Előre is Köszönöm szépen a segítségeteket! "
Tyűha, narris szinkron. <#guluszem1>#guluszem1> Áhhhh, erre kiváncsi lennék. <#zavart1>#zavart1>
Intro (Ez, volt, az első 2 rész introja, Bonnie, még nem szerepel benne. Ráadásul, ez, a színvilágú nem sok helyen van fent. Ugyanez Youtube-on.) A lilás színvilágú, a sokak által ismertebb fajta. Amaz intro Itt.
Kérdés, ezt milyen DVD-ről, adta le a TV2, a 2010-es évek elején?? Másmilyenek a színek valamivel/eléggé, mint a Coopter-féle DVDRIP-nek. A DVDRIP-nél, az intro eléggé sötét, a film végén lévő Outro-hoz képest. Képcsokor a DVDRIP kontra TVRIP közti különbségekről. (2*18db kép.)
Na, bumm, újabb verzió:
Knight.Rider.S01.BluRay.720p.HUN.ENG.DTS.x264-DenZo 60.33GB
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.04.24. 16:42:25
Kérdés, ezt milyen DVD-ről, adta le a TV2, a 2010-es évek elején?? Másmilyenek a színek valamivel/eléggé, mint a Coopter-féle DVDRIP-nek. A DVDRIP-nél, az intro eléggé sötét, a film végén lévő Outro-hoz képest. Képcsokor a DVDRIP kontra TVRIP közti különbségekről. (2*18db kép.)
Na, bumm, újabb verzió:
Utoljára szerkesztette: kjhun, 2015.04.24. 16:42:25
Na fene, BD verzió a sorozatból. 1 évad, majdnem 70GB!! Az extrákra kiváncsi lennék mik vannak benne.
Lassan, leér a DVDRIP-es verzió. 😄
De, ahogy elnézem, nem jobb a DVDRIP-hez képest:
Eredeti beszerzése itt.
De, ahogy elnézem, nem jobb a DVDRIP-hez képest:
Eredeti beszerzése itt.
Sziasztok
Akinek meg van a #4453-nál linkelt relíz egyben, a TotalCMD-ben, csináljon egy md5 hash-fájlt az avi fájlokról és küldje el pm-ben.
Akinek, a korábbi CLT-s relíz van meg, abban a packban, a "knight.rider.hr.hdtv.theme.season1.avi" 10MB-os fájlban az intro van HD-ben?? Torrenten láttam egy ilyen fájlt is "knight rider en 3D.mp4", erről nem tudja valaki, hogy ez mi lehet? A régi sorozat vagy a 2008-as KR-nek, az első része, 3D-ben?
Az új KR filmről valami pletyka nincs? Tavalyról rémlik, hogy talán az idén a mozikba kerülhet???
Akinek meg van a #4453-nál linkelt relíz egyben, a TotalCMD-ben, csináljon egy md5 hash-fájlt az avi fájlokról és küldje el pm-ben.
Akinek, a korábbi CLT-s relíz van meg, abban a packban, a "knight.rider.hr.hdtv.theme.season1.avi" 10MB-os fájlban az intro van HD-ben?? Torrenten láttam egy ilyen fájlt is "knight rider en 3D.mp4", erről nem tudja valaki, hogy ez mi lehet? A régi sorozat vagy a 2008-as KR-nek, az első része, 3D-ben?
Az új KR filmről valami pletyka nincs? Tavalyról rémlik, hogy talán az idén a mozikba kerülhet???
egyszerűen nem tudtam eljutni az autóhoz..
De a buli nagyon jó volt 😊
De a buli nagyon jó volt 😊
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
lesz Sabrina is meg minden 😄
Felvesszük ha tudjuk,megpróbálok KITT-ről képeket csinálni ha nem tazer-eznek le a Szekusok
Felvesszük ha tudjuk,megpróbálok KITT-ről képeket csinálni ha nem tazer-eznek le a Szekusok
VIP: 37.500,00 FT
Álló: 4.999,00 FT (Jegy)
Valaki vegye majd fel telóva légy szíves, milyen volt kint 😄
Ennyire azért nem vagyok Knight Rider fan 😄
Álló: 4.999,00 FT (Jegy)
Valaki vegye majd fel telóva légy szíves, milyen volt kint 😄
Ennyire azért nem vagyok Knight Rider fan 😄
http://www.eventim.hu/hu/jegyek/acceleration-magyarorszag-mogyorod-hungaroring-691980/performance.html
Álló jegyet vettem persze.Már a csak a kijutás lesz bajos.
Utoljára szerkesztette: tutituti, 2014.08.10. 19:01:33
Álló jegyet vettem persze.Már a csak a kijutás lesz bajos.
Utoljára szerkesztette: tutituti, 2014.08.10. 19:01:33
első napon rendeltem is meg a jegyet 😊
KNIGHT RIDER 2000 vhs kazettát keresem, azt ami Magyarországon megjelent '91-ben.
Ha valaki tudna segíteni ez ügyben, az uip dunafilm forgalmazta anno a vhs-t.
Szeretném megvárásolni azt a kazettát.
(digitálisan megvan a film, köszönöm , nekem az eredeti vhs kellene tokkal borítóval)
Ha valakinek megvan beszkennelve a vhs magyar borítója már annak is örülnék!
Várom a válaszokat!
Ha valaki tudna segíteni ez ügyben, az uip dunafilm forgalmazta anno a vhs-t.
Szeretném megvárásolni azt a kazettát.
(digitálisan megvan a film, köszönöm , nekem az eredeti vhs kellene tokkal borítóval)
Ha valakinek megvan beszkennelve a vhs magyar borítója már annak is örülnék!
Várom a válaszokat!
Pár, hónap múlva, aki tud menjen el a Hungaroringre.
A népszerû Baywatch-sorozattal világhírûvé vált amerikai színész, a jelenleg 61 éves David Hasselhoff irányításával és nevével fémjelzett retróeseményen az egykori sztár híres szuperautója, a Knight Rider-szériában látott Kitt is megtekinthetõ - olvasható a szervezõk honlapján.......
A cikk: Hasselhoff és K.I.T.T. is ott lesz a Hungaroringen
A szervezõk honlapjáról a videó:
http://www.youtube.com/v/yg9YJdqf1ao&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
A népszerû Baywatch-sorozattal világhírûvé vált amerikai színész, a jelenleg 61 éves David Hasselhoff irányításával és nevével fémjelzett retróeseményen az egykori sztár híres szuperautója, a Knight Rider-szériában látott Kitt is megtekinthetõ - olvasható a szervezõk honlapján.......
A cikk: Hasselhoff és K.I.T.T. is ott lesz a Hungaroringen
A szervezõk honlapjáról a videó:
Sziasztok
Akinek csak az országos tv-csatornák vételére van lehetõsége, ismét nézheti a sorozatot a csigakettõn, minden hétköznap délután 1 órakor. (A kúúl adja már le egy ideje, a 3.-dik évadnál tartanak.) De, hogy elõbb miért nem vettem észre. <#falbav>#falbav> Ma, volt a 4.-dik része már.
Akinek csak az országos tv-csatornák vételére van lehetõsége, ismét nézheti a sorozatot a csigakettõn, minden hétköznap délután 1 órakor. (A kúúl adja már le egy ideje, a 3.-dik évadnál tartanak.) De, hogy elõbb miért nem vettem észre. <#falbav>#falbav> Ma, volt a 4.-dik része már.
Knight Rider 4000-es mûszerfala? Megköszönném.
Egyébként az elsõ évad hivatalos kiadását 2*4-es dvd lemez, csomagonként 700Ft-ért árusítja a Media Markt az europarkban most, 1400Ft vettem meg a hivatalos elsõ teljes évadot.Ha valakit érdekel még van belõle.Ne a sorozatok sorban keressétek, ott teljes áron adják, hanem a leértékelt dvd-k rácsos ketrecben.
Knight Rider 4000-es mûszerfala? Megköszönném.
Egyébként az elsõ évad hivatalos kiadását 2*4-es dvd lemez, csomagonként 700Ft-ért árusítja a Media Markt az europarkban most, 1400Ft vettem meg a hivatalos elsõ teljes évadot.Ha valakit érdekel még van belõle.Ne a sorozatok sorban keressétek, ott teljes áron adják, hanem a leértékelt dvd-k rácsos ketrecben.
Minõsége milyen a magyar DVD-shez/XviD-hez viszonyítva?
Sok sikert hozzá, mind ilyet netes szar, letöltök 100mbot aztán lehet várni....nah mind1 akkor sose tudom meg milyen 16:9-be 😄
Ha, jól linkelem, nálad is kilistázza: Link
Példák:
Knight.Rider.S04E01.KITTs.Unfall.mit.Folgen.Teil.1.German.DL.FS.HDTV.720p.x264-FKKTV
Knight.Rider.S02E01.Goliaths.Geburt.GERMAN.DL.FS.1080p.HDTV.x264-MiSFiTS
a német nyelvû DVDRIP-eknek meg Stereo hangja van, a magyar-é az mono?
Példák:
Knight.Rider.S04E01.KITTs.Unfall.mit.Folgen.Teil.1.German.DL.FS.HDTV.720p.x264-FKKTV
Knight.Rider.S02E01.Goliaths.Geburt.GERMAN.DL.FS.1080p.HDTV.x264-MiSFiTS
a német nyelvû DVDRIP-eknek meg Stereo hangja van, a magyar-é az mono?
higgy nekem..ha egy 10 évvel késõbbi Sliders sose volt 16:9..ez se lesz..lesznek filmek,amiket vagy kis ablakban nézel,vagy megnyújtott formákkal😊
ami itthon megjelent dvd-n..na az nem szebb,mint amit a tévében adtak...és az ugye hivatalos kiadás volt,nem tvrip😊
a legtöbb filmet azért nem vhs kazettákra vették fel, úgyhogy még feljavítás nélkül is szebb kéne legyen mint amit annó a tv-be leadtak 😄
"Nulla tenaci invia est via"
Azért ne felejtsük el,hogy ez nemhogy nem digitálisan,de még csak nem is 16:9ben készült annak idején..talán az elsõ 16:9 sorozatok 1994-95 tájékán kezdõdhettek el készülni..HD master meg 2001 körül..onnan visszább max felkonvertáltás,amiért teljesen kár lenne...
Hát szerintem meg is csinálták egy ideje, csak felénk nem jutott belõle. Német nyelvûbõl van 720P és 1080P is. Bár nem az összes (??) rész. Ezekre a releaserekre keress rá: MiSFiTS és FKKTV
Igen. Részletek itt
A korábbiak, közt akad 512*384-es (DVDRip-ek, HC) felbontású, de 720*576-os (DVDR, HC/BEFORE relízek) felbontású is akad. Minõségre jó kérdés, hogy ez a legjobb-e.
Elvileg ezek vannak:
Knight.Rider.Complete.DVDRip.XviD.Hun-Coopter
Knight.Rider.S02.RETAiL.HUN.DVDRip-HC
Knight.Rider.S01.RETAiL.HUN.DVDRip-HC
Knight.Rider.S02.HUN.ENG.PAL-HC
Knight.rider.S01.HUN.PAL.DVDR-HC
Team.Knight.Rider.S01.DVBRip.XviD.Hun-Gege
KNIGHT.RIDER.SEASON.4.CUSTOM.HUN.PAL.6xDVD5.BEFORE
KNIGHT.RIDER.SEASON.3.CUSTOM.HUN.PAL.6xDVD5.BEFORE
Knight.Rider.2008.The.Complete.S01.DVDRip.HUN.ENG.5.1.XviD-KSN
Knight.Rider.2008.S01.DVDRip.XviD.Hun-HDTV
A 3.-dik és a 4.-dik évad RETAiL.HUN.DVD formátumban nem létezik/nem adták még ki?
A korábbiak, közt akad 512*384-es (DVDRip-ek, HC) felbontású, de 720*576-os (DVDR, HC/BEFORE relízek) felbontású is akad. Minõségre jó kérdés, hogy ez a legjobb-e.
Elvileg ezek vannak:
Knight.Rider.S02.RETAiL.HUN.DVDRip-HC
Knight.Rider.S01.RETAiL.HUN.DVDRip-HC
Knight.Rider.S02.HUN.ENG.PAL-HC
Knight.rider.S01.HUN.PAL.DVDR-HC
Team.Knight.Rider.S01.DVBRip.XviD.Hun-Gege
KNIGHT.RIDER.SEASON.4.CUSTOM.HUN.PAL.6xDVD5.BEFORE
KNIGHT.RIDER.SEASON.3.CUSTOM.HUN.PAL.6xDVD5.BEFORE
Knight.Rider.2008.The.Complete.S01.DVDRip.HUN.ENG.5.1.XviD-KSN
Knight.Rider.2008.S01.DVDRip.XviD.Hun-HDTV
A 3.-dik és a 4.-dik évad RETAiL.HUN.DVD formátumban nem létezik/nem adták még ki?
Újabb relanza a sorozatból:
62.89GB <#wow1>#wow1>
62.89GB <#wow1>#wow1>
Ha kedvelitek a nyolcvanas évek akciósorozatait, fõleg a zenéiket, akkor ezt ajánlom: http://regiujzenek.blogspot.com/2011/08/elektronikus-filmzenek-1resz-sorozatok.html
Sziasztok!
Mivel nagyon sokan érdeklõdnek ezért újra tudok, igaz magasabb áron ERTL \ Joyride 1:18 fém Knight Rider KITT modell-t szerezni, beépített vörös futófénnyel, csörlõvel és katapúlt üléssel.
[email protected] -ra írjon akit érdekel.
Mivel nagyon sokan érdeklõdnek ezért újra tudok, igaz magasabb áron ERTL \ Joyride 1:18 fém Knight Rider KITT modell-t szerezni, beépített vörös futófénnyel, csörlõvel és katapúlt üléssel.
[email protected] -ra írjon akit érdekel.
Oldal 1 / 90Következő →