Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ez lejön magyarul (vagy németül), valaki értesítsen! Ki nem állhatom a Cobraelfet, de Kitt kedvéért megnézhetek egy epizódot 😄

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

Cobra 11 köv évadjában vendégszerepel KITT. BTS videó van róla csak:

Narxis
<#wow1>

Megnézem proxyval.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zoliii
Nekem mindegyik videó elindul! 😄

Narxis
Szerzõi jogok miatt letiltották.

zoliii
zoliii
zoliii
Házilag készített KITT: KITT születése Ez nem egy 5 perces meló, de marha jó lett! 😄

Pummis
azaz köszi
ááá nem ver az isten nem magyar ez a rész ááááá
http://online-sorozatok.hu/musicvideo.php?vid=1ae0b86f9&hoster=megavideo
végre megvan ere angol a komcsi

Negyedik évad nyitó epizódja. Az Ál-Devon, eredetiben Knight of the Juggernaut. Tina Turner legendás Mad Max száma az aláfestõ hozzá 😄

Pummis
esetleg ennek az epizod részét is tudod
http://www.youtube.com/watch?v=m2j3Su9sD0k&feature=related
keresek egy részt azt hittem a Goliát részben van de nem .Mikkor kitt szét esik 😊 és egy csapat rendbe hozza egy garázsba ugy mond utca gyerekek.

zoliii
Régen le lehetett tölteni KITT hangokat, valamelyik magyar Knight Rider-es oldalról. Most nem találom sehol 😞
Gps-hez szeretnék, magyar KITT hangot csinálni. Legalábbis megpróbálni! 😄
Kint lehet kapni Knight Rider GPS-t, csak nálunk nincs magyar változata 😞

Pummis
köszönöm ha esetleg valaki nosztalgiazni akkar
http://online-sorozatok.hu/tag.php?t=knight-rider
itt vanak a részek 😊

zoliii
Szia! 02évadx01,02 részben van
Ez a rész kimaradt az új Knight Rider-bõl

Pummis
Sziasztok
Nem tudja valaki hanyadik epizotba van mikkor Goliát felbukan ?Nem mikkor a börtönbe hatol be hanem mikkor megépitik mikkor szét zuzza Kittet

Picar77
dettó 😄

()() (^^)

De van, mert nekem pl. Cool-om van, de Prizmám nincs 😄

Húzzák, vonják a dolgot elvileg februárban õk is elkezdik csak így nemsok értelme, hogy már a cool is játsza

Yeahh!

Amúgy mi van, Prizmának nem kellett?

Hétfõtõl a Cool Tvn Knight Rider!

Most miért, KR2010-ben Prizmának hívták azt a kristály cuccot 😄

zoliii
Én is láttam! 😄
Prizma tv 😄 Elég hülye nevet adtak a csatornának.

Kedves Rajongótársak!

A Retekklubon láttam, hogy indul egy új csatorna, Prizma TV néven, December 20-tól. A reklámban igen jelentõs szerepet kapott a Knight Rider. Tehát 20-ától tapadjunk a Prizmára, mert ismét láthatjuk kedvenceinket!

Sziasztok!<#wave>
Nagy Knight Rider rajongó vagyok (az eredeti) már kisgyermek korom óta!
Az újat is megnéztem, nézhetõnek találtam, de nekem az valahogy nem volt az igazi, nem nyújtotta azt az érzést, amit az eredeti.
Van egy Knight Rideres modell K.I.T.T.-em Pontiacban és Camaroban is.
Illetve van egy 1991.-es Pontiac Firebird-öm is. <#kacsint>
Itt van róla kép, szöveg még videó is:
1991. Pontiac Firebird V8 5.0 TBI Ezzel egy gyerekkori álmom teljesült.
De nem ezért írtam.
Hanem azért, mert van 2 db. eladó Knight Rideres pólóm:
Mindkettõ új, fekete színû és 100% pamut!
Digitális pólónyomtatóval nyomtattuk rá a mintát, aminek köszönhetõen a minta tartós marad, nem fog töredezni, megkopni, vagy megfakulni! <#smile>
Ára mindkettõnek most csak 3500 Ft!
A technológiáról bõvebben a weboldalunkon olvashattok.
Ha valakit érdekelnek a pólók, akkor írjatok privát üzenetet, vagy a weboldalon található e-mail címre e-mailt. Kérésre tudunk képet küldeni a pólóról. Személyesen megtekinteni a pólót, a weboldalukon található címen lehetséges.
www.polonyomdastudio.hu
További jó fórumozást kívánok mindenkinek!
Sziasztok! <#wave>

én arra írtam hogy mekkora fasságot mondott a srác, a sorozat tökéletes volt (angolul :S)

zoliii
Szerintem nem volt egy rossz sorozat!
Mit vártál úgy õszintén! 😄
Knight Rider! A régiben is voltak baromságok!
Minden sorozatban, filmben van hiba!

"Te jó ég. Ég a kocsi és ahelyett hogy belemennének valami vízbe inkább a poályán rodeóznak. Nem véletlen lett CHANCEL."

pfúúúúú <#zavart2>

zoliii
KR game Iphone telón
Kb. mintha a GTA1-el játszanék 😄
Iphone telóra én inkább 3D-s játékokat tennék fel!

zoliii
Kinek van meg a Knight Rider 2008-as sorozat 17.része, aminek a címe:
TV újság
Emberfeletti erõ 😄
Én úgy tudtam, hogy szérum a címe 😄
Magyarul kéne!

Megvettem iTunes-ról a Knight Rider játékot iPhone-ra. Jópofa kis game, el lehet ütni vele az idõt. Sok hommage van az eredeti sorozatra, feltûnik pl. a két csöves, akik Karral furikáztak még az elsõ évadban. Akinek van szifonja, ajánlom neki a gamet, jól fog vele szórakozni. Az irányítás kicsit gázos, de hát szifonnál mindig az.

zoliii
KARR hang próba

Nero progival csináltam! 😄

zoliii
Néma KARR

Remélem megnézi majd a TV2 is!!! 😄

Már láttam angolul... -.-' Azért háborgok a szinkron miatt... 😄 Csak tudnám, miért van az, hogy más országokban, nem ilyenek az emberek, ha szinkronkészítésrõl van szó ? Úgy veszem észre mintha spórolni akarnának, mindenképpen. Egyébként meg az elõzõ (11-es) részben is volt egy kis rész, ahol angolban van szinkron, nálunk meg semmi... Na minden jót ! 😊
Bullitt, zsotesz: köszönjük!
jobban jársz ha inkább leszeded valamelyik torrentrõl az angol szinkronos részeket, meg szedsz le hozzá magyar feliratot azt csá

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Mondtam én, hogy nem kell szinkronosan nézni... 😄

Üdv mindenkinek !
Az én véleményem szerint ez pofátlanság, fõleg az a vicc, hogy ez az egy rohadt évad van, azaz 17 rész, aztán ha már szinkront készítenek ahhoz a 17 részhez, akkor azért elvárná az ember, hogy az egyik "fontos" részt ne vágják meg, valamint ne hagyjanak ki bizonyos szinkronokat. Komolyan, ez már szánalom... Meg így feltûnt pár vicces dolog a végén mikor harcolnak KARR-al akkor a Mike gyerek magában beszélt. Ebbõl arra következtetek, hogy megvolt ez rendesen csinálva biztos, csak valaki elcseszett valamit...

Továbbá: Nem lehet írni ezeknek a kedves TV2-nél dolgozó emberkéknek ? Ilyen panaszlevelet, vagy hasonlót ? Mondjuk kétlem hogy foglalkoznának velünk... Csak nekem ez olyan fura, hogy bizonyos karakterek (Mike) magukban beszélnek, nem lehet az hogy valami hiba miatt, mondjuk egy félkész verziót adtak le ? (én csak kérdezek, lehet hogy semmi értelme sincs annak amit írok...)
Pummis
zsir :S <#falbav>

zoliii
Tv tuner, google 😄

Pummis
Sziasztok nem tudja valaki honnan tudnék szinkronos részelet leszedni ?A KnightRider régi sorozat vagy az esetleg az ujbol ?

Karr: Dikkmá, de csecse verda! Tézsvír, ammá' kõ'csön, csak egy körre!

Mike: Álmaidban!

zoliii
KARR szöveg

Elvileg csak ezek maradtak ki szinkron hangként! 😄
Írhattak volna egy pályázatot, hogy KARR ne legyen néma! 😄

zoliii
és mi lenne ha mi magunk csinálnánk meg és a legjobbat vissza küldenénk a TV2-nek<#mf1>

Nem volt idõ? A szinkron még tavaly nyáron készült, jól elhúzta így is a tv2 a bemutatót.
Olyanról még nem hallodtam, hogy azért vágnak ki egy konkrét jelenetet a filmbõl, mert nem találtak megfelelõ szinkronhangot. Ha minden kötél szakad felmondatják akárkivel, minthogy lemaradjon.

Szerintem a végtelenségig keresték a megfelelõ Karr szinkrongangot (talán az eredeti magyar hangokat), de 1, nem találták meg 2, megtalálták, de nem vállalták. Azt el kell ismerni a csigakettõnek, hogy igyekeznek konzisztenciát teremteni a régi és az új sorozat között, pl hangok, "szakszavak" fordításai, stb. Aztán, jó magyar módjára, hagyták az egészet a búsba, amikor nem jött össze a megfelelõ hang.

Az is lehet, hogy felvették a szinkront, de a szinkronszínész hirtelen visszamondta és már nem volt idõ újravenni, más színésszel (ld. még David Andron VS Val kilmer).

Totti5
Akkor már tudom mi volt a fura benne😄DD

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

😞

Narxis
Én véletlen épp akkor pillantottam a TV-re mikor KARR elindult KITT után, beszarás, hogy nem adtak neki hangot... és még meg is vágták a részt? Na ezért nézem inkább angolul felirattal...

Bazz sz*r volt a szinkron és KARR meg se szólalt. Tv2 nem tudott neki hangot találni? Ezt jól elcseszte a tv2! Nem hiszem el! Blama a köbön!<#gun>