Knight Rider (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KnightRider, mit szólsz a Karr-os szinkronhoz és hogy meglett vágva a film? Szerinted a tv2 vágta meg, vagy így kapták a filmet?
<#smile><#eljen>

zoliii
Nincs az új KR sorozatnak Audio CD-je?
Néha tök jó zenék vannak benne, csak sajnos elég rövidek a sorozatban!

zoliii
Szombaton a TV2-ön 17:30-kor KITT vs. KARR
KR08 12. rész 😄

Angolul megvolt, meg láttam is már, én szinkronosan szeretném beszerezni, eddig csak a pilot van meg szinkronosan 720p HD felbontásban.

Angolul meg tudod szerezni innen-onnan. Szinkron meg kalap szar, szóval inkább ajánlom a feliratot 😄

Szevasztok
szeretném beszerezni a Knight Rider 2008 sorozatot szinkronosan 720p HD felbontásban. Aki tud , légyszi segítsen, akár fizetnék is érte. nCore-ról akartam leszedni, de sajnos már az nCore-t lefoglalták egy razzia során 😞((

Suzuki, a mi autónk!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

zoliii

Japán turbó egér! 😄

zoliii
Knight Rider Mio GPS
Ezeket a GPS hangokat, honnan lehetne magyarul beszerezni?

Szekeres Viktor ismét hozta a színvonalát. Mindahányunk legkedvencebb hírdroidja ismét megcsillogtatta okosságát, melyet minden, a neandervölgyi õsember szintjét meghaladott honfitársunk jobb, ha nem vesz komolyan.

Amúgy meg: nekem a pilot után ez volt a kedvenc epizódom. Ritka jó volt a karakterdinamika, ha ezt hozták volna egész végig, jobb lett volna az egész sori.

zoliii
Én mindig felveszem tunerrel a Knight Rider sorozatot!
Már feliratosan láttam, csak így nem kell olvasni! A szinkronhangok lehettek volna jobbak is. Mike hangja nekem még mindig furcsa 😄
Mondjuk ez az egész új Knight Rider sorozat gagyi! Nekem a 17 részbõl, kb. 3-4 rész tetszett!

GIGALOL!😄

Nyugi Narxis! Ha a Pontiac KITT menne azt se néznék sokkal többen. Max ha egy mozifilm menne akkor talán. Nem olyan rossz ez a nézettség idáig megnyerte a saját sávját, most legutóbb nem na bumm.😊

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

zoliii
Sliders 03.évad 10. rész 😄

Narxis

Amúgy belegondolva, Graiman megoldotta végre Kitt és a dihidrogénmonoxid elboronálhatatlan konfliktusát. Visszatérés Cadizba megvan még mindenkinek? 😄

5c0rp330n
jah, akkor hajra 😊

zoliii
Már én is láttam az egészet! 😄
Csak most szinkronosan nézem meg újra! 😄

5c0rp330n
egy eve fent van hd-ban kb.. eredeti, sokkal jobb szinkronnal.

zoliii
TV tuner-es felvétel észlény! 😄
Amíg nincs fent HD-san, addig jó így is!

5c0rp330n
elmeny lehet ilyen minosegben nezni <#vomit>

zoliii

Ez a jelenet tetszett!

Áhh, ez a rész is... a Devon-Bonnie-n mondjuk az eredeti vetítésnél is beálltam. Zoe-nak a Bonnie még elmegy, de Mike nem egy Devon típus, még névileg sem.
Billy-t viszont megértem és a kockák minden egyetértésével bólintok: éljen a négy fal, a monitor és a háttérvilágítású billentyûzet 😄

Senki nem ír semmit?
Rossz hír kacok, lassan másfél éve hogy eladta a replikát. 😞
Elvileg eladó, vagy már el is adta a replikát

Narxis
Ja az zsír lenne! 😄

zoliii
Kéne rendezni nyáron, magyar Knight Rider találkozót!
Ágoston Lászlót is meg kéne hívni, a KITT-vel együtt!!! 😄
Remélem megcsinálja a Ford Mustang-os verziót is!

Amikor 2005-06-ban adta a csigakettõ a KR-t, felvettem VHS-re és feldigitalizáltam tunerkártyával, kiírtam DVD-re. Volt olyan epizód, amit nem sikerült felvennem, az megvolt 1997-es RTL Klubos adásból rögzítve (1990-bõl származó, kiváló minõságû, Japánban gyártott BASF kazi!). Végül így lett meg az egész sorozat, ha megnézem, visszajön a VHS korszak érzése. Persze azóta megvan DivX-ben, meg hivatalos kiadású DVD-n, de a 80-as évek varázsa jobban átjön a gyengébb minõségû felvételen 😄

zoliii
Régen VHS kazikon tárolták. Manapság meg nem nagy cucc digitalizálni a kazikat. A videó képét meg kitisztították, a hangot meg vagy újrakeverték, vagy az is csak tisztítva lett.
Szerintem. Manapság meg a HD, Blue-Ray korszakában még könnyebb lesz, a jövõ generációjának a dolga, videó szerkesztés kapcsán! 😄

Nem tudom, hogy zajlott ezeknek a filmeknek a tárolása, technikailag sem értem, hogy van külön a kép a hangtól, gondolom manapság már jóval egyszerûbb, minden esetre érdekes.

Szerintem elveszett a master hangsáv, az archívumban csak a mono kópia maradt meg.

Igen? Ezt nem is értem. Egy stereo filmet miért adnak ki monóban?

Engem nem zavar, hogy mono, Junoszty tévén nõttem fel, sokszor az 5.1 jobban zavar, mint a mono hangzás. A KR-TOS meg amúgy is mono volt, csak a 4. évad volt eredeti angolban stereo, de a DVD kiadás mono volt az USAban is.

Összetömörített Xvidben, ami egy nagy LCD tv-n vagy kivetítõn pixel-hegyek lennének? Na abból lenne csak felháborodás.
zoliii
Nekem az a bajom az eredetiben kiadott Knight Rider sorozattal,
hogy még elég drága. A hátulján meg olvastam, hogy 1 lemezen csak 5 rész van, meg hogy mono a magyar hang 😄D
Xvid-ben egy kicsit több rész fér ki egy DVD-re, angol-magyar hangsáv-val.
Magyar 2.0-ás hanggal. Eredetiben is így kéne kiadni!

Ha kiadják magyarul, megveszem eredetiben. Knight Ridert, Star Treket, Terminátort nekem kötelezõ 😄

Nekem megvan az egész sorozat HD-ban, angolul. Semmi pénzért nem kéne a magyar szinkronos DVD-rip. xD

zoliii
Knight Rider 2008 S01E01

Nem rossz minõség! 😄 Csak nem tom leszedni 😞

zoliii
Zoe és Billy hagja is lehetett volna sokkal jobb, Torres még elmegy
KITT szépen tagoltan érthetõen beszél. Nincs ezzel semmi gond!😊

dejó magyar tvbe nézni az új sorozatot végre, még a szinkront is kezdem megszokni.. 😄

csak kitt darabos, gpses hangja zavar egy picit.. :/
(néha olyan mintha szavanként lenne összevágva)

Narxis
Kösz, ezek mind villognak és beszélnek? Nem nagyon merek ilyen e-bay, vatera stb. oldalakról rendelni. Félek, hogy átvernek...

zoliii
Narxis
Wáó!

Ilyen kell nekem is. Hol lehet venni és mennyiért?

Nem kicsit profi!

A háttérben az SPM modell is befigyel!