Knight Rider (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha tök jó zenék vannak benne, csak sajnos elég rövidek a sorozatban!
KR08 12. rész 😄
szeretném beszerezni a Knight Rider 2008 sorozatot szinkronosan 720p HD felbontásban. Aki tud , légyszi segítsen, akár fizetnék is érte. nCore-ról akartam leszedni, de sajnos már az nCore-t lefoglalták egy razzia során 😞((
Suzuki, a mi autónk!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Ezeket a GPS hangokat, honnan lehetne magyarul beszerezni?
Szekeres Viktor ismét hozta a színvonalát. Mindahányunk legkedvencebb hírdroidja ismét megcsillogtatta okosságát, melyet minden, a neandervölgyi õsember szintjét meghaladott honfitársunk jobb, ha nem vesz komolyan.
Amúgy meg: nekem a pilot után ez volt a kedvenc epizódom. Ritka jó volt a karakterdinamika, ha ezt hozták volna egész végig, jobb lett volna az egész sori.
Már feliratosan láttam, csak így nem kell olvasni! A szinkronhangok lehettek volna jobbak is. Mike hangja nekem még mindig furcsa 😄
Mondjuk ez az egész új Knight Rider sorozat gagyi! Nekem a 17 részbõl, kb. 3-4 rész tetszett!
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Amúgy belegondolva, Graiman megoldotta végre Kitt és a dihidrogénmonoxid elboronálhatatlan konfliktusát. Visszatérés Cadizba megvan még mindenkinek? 😄
Áhh, ez a rész is... a Devon-Bonnie-n mondjuk az eredeti vetítésnél is beálltam. Zoe-nak a Bonnie még elmegy, de Mike nem egy Devon típus, még névileg sem.
Billy-t viszont megértem és a kockák minden egyetértésével bólintok: éljen a négy fal, a monitor és a háttérvilágítású billentyûzet 😄
Ágoston Lászlót is meg kéne hívni, a KITT-vel együtt!!! 😄
Remélem megcsinálja a Ford Mustang-os verziót is!
Amikor 2005-06-ban adta a csigakettõ a KR-t, felvettem VHS-re és feldigitalizáltam tunerkártyával, kiírtam DVD-re. Volt olyan epizód, amit nem sikerült felvennem, az megvolt 1997-es RTL Klubos adásból rögzítve (1990-bõl származó, kiváló minõságû, Japánban gyártott BASF kazi!). Végül így lett meg az egész sorozat, ha megnézem, visszajön a VHS korszak érzése. Persze azóta megvan DivX-ben, meg hivatalos kiadású DVD-n, de a 80-as évek varázsa jobban átjön a gyengébb minõségû felvételen 😄
Szerintem. Manapság meg a HD, Blue-Ray korszakában még könnyebb lesz, a jövõ generációjának a dolga, videó szerkesztés kapcsán! 😄
Szerintem elveszett a master hangsáv, az archívumban csak a mono kópia maradt meg.
Engem nem zavar, hogy mono, Junoszty tévén nõttem fel, sokszor az 5.1 jobban zavar, mint a mono hangzás. A KR-TOS meg amúgy is mono volt, csak a 4. évad volt eredeti angolban stereo, de a DVD kiadás mono volt az USAban is.
hogy még elég drága. A hátulján meg olvastam, hogy 1 lemezen csak 5 rész van, meg hogy mono a magyar hang 😄D
Xvid-ben egy kicsit több rész fér ki egy DVD-re, angol-magyar hangsáv-val.
Magyar 2.0-ás hanggal. Eredetiben is így kéne kiadni!
Ha kiadják magyarul, megveszem eredetiben. Knight Ridert, Star Treket, Terminátort nekem kötelezõ 😄
csak kitt darabos, gpses hangja zavar egy picit.. :/
(néha olyan mintha szavanként lenne összevágva)
Ilyen kell nekem is. Hol lehet venni és mennyiért?
Nem kicsit profi!
A háttérben az SPM modell is befigyel!